Reklama

Postinor

adélo (Pá, 28. 10. 2011 - 21:10)

co je to přibívat?

adél (Pá, 28. 10. 2011 - 21:10)

dobrý den je možně, že po požití postinoru mi začali přibívat chloupky na břichu a rukou? děkuji

Evin (Pá, 28. 10. 2011 - 14:10)

Je to svinstvo, hodně mě z toho bolí játra a žlučník :-( a to peklo, které jsem si musela prožít s naprosto neochotnou sestrou, která na mě koukala jak na nějakou špínu....ale to se přece může stát každému, že praskne.... nebo sklouzne.

monika (Pá, 28. 10. 2011 - 11:10)

Je možné, že se mi dostavila menstruace za týden po použití postinoru? Děkuji

Andes (St, 26. 10. 2011 - 21:10)

a dík za mail :)) uz mam uložený pro případný dotazy!

Andes (St, 26. 10. 2011 - 21:10)

já vím. chci to skusit zatíím na ty tři mesíce a pak si dát pauzu, i kdyby mi to nedelalo problémy. mamka ji brala po nekolik let a pak dostala trombozu. o dalsich moznostech vím, a stále se snažím vedet víc. nechci se spolehat jen na kondom. uz nam jednou praskl že. :)

Markéta H (St, 26. 10. 2011 - 20:10)

Andres, pokud myslíš, že je to menstruace, tak si ji vezmi co nejdříve. Ten začátek nevadí, když si vezmeš o jeden den déle, ale pak už musíš pravidelně. Hormonální antikoncepce je ale pěkné svinstvo pro tvoje mladé tělo. Zjisti si ještě jíné možnosti.
Máš k dispozici můj mail nebo mrkni na web marketa-hamanova.webnode.cz

Andes (St, 26. 10. 2011 - 08:10)

děkuji. je docela těžké vyznat se i ve svých myšlenkách.pilulku ještě jako potrat neberu,spíš jako před otěhotnění,nebo uhnízdění.. dnes ráno jsem začala špinit či menstruovat..? hnědě až načervenale. myslím že to asi bude ta očekávaná manstruace, ikyž je trošku jiná než obvykle. mám ještě počkat do zítřka jak se to vyvine? jinak mám od doktorky předepsanou první HA, mám ji prý začít brát od prvního dne menstruace. mám už dnes ráno, nebo stačí až od zítřka,? (pokud to je ono.)

Markéta H (St, 26. 10. 2011 - 08:10)

Milá Andres, možná jsme si psali mail, pokud ne, chtěla bych ti říci, že i postinor způsobuje potrat (to jen, že píšeš, že jsi proti). Zvracení mohlo být zapříčiněno i tím, že jsi byla nervózní + takové svinstvo do těla, jako je vysoká dávka hormonů v postinoru...
Teď je důležité, aby ti bylo už dobře. Upokoj se. Pokud jsi nebo nejsi těhotná, pokud Postinor zabral nebo ne, stres ti nepomůže v ničem. Naopak, pod vlivem hormonů a stresu dělá člověk a zvláště citlivá žena mnoho na hlavu postavených rozhodnutí. Jedním takovým bývá i interupce. Některým ženám to možná nepříjde a problémy po interupci věřím, že nemají, ale jiné ano.
Pokus začneš jednou sexuálně žít, je třeba si základní otázky ujasnit dřív, než dojde na lámání chleba... Žádná antikoncepční metoda není 100% spolehlivá a těhotenství je tedy možné. Ujasni si do budoucna svůj skutečně bytostný a jasný postoj k interrupci (souhlas, nesouhlas, za jakých podmínek apod.) - jde totiž o víc než jen 10 minut u doktora na sále...
Přeji ti krásnou budousnost, když budeš potřebovat, nabízím mail [email protected]

- (Út, 25. 10. 2011 - 23:10)

Andes, přece bys toho bejbíska nenechala zabít! :(

!!! (Út, 25. 10. 2011 - 21:10)

nestresuj se at neuskodis miminku. radsi napis markete hamanovy

Andes (Út, 25. 10. 2011 - 21:10)

zvládnout se to asi dá. před rokem porodila jedna "spolužačka" v nižším ročníku, ve druháku. a ve vedlejší třídě ve třetáku je právě ted také jedna těhotná.. ještě mám naději ale vzhledem k tem vecem, nehoda při ovulaci,zvracení pet hodin po druhé tabletce a zatím nedostavené mesicky,ktere meli prijit dneska,..no jen se bojím, procitam ruzne clanky o tom, a rikam si snad néé.. :)

:-) (Út, 25. 10. 2011 - 19:10)

Zdeňku, Markéta nikoho nenutí, aby na potrat nechodil!!! Respektuje rozhodnutí ženy, pouze se jim snaží poradit a pomoci!!! Škola se dá dodělat i s dítětem, stejně tak vysoká - dálkové studium nebo odložit začátek, až bude dítě větší.
Andes, neposlouchej Zdeňka, je to velký přívrženec a propagátor potratů. Ty ale píšeš, že s nimi nesouhlasíš, tak se toho drž.

Zdeněk2 (Út, 25. 10. 2011 - 19:10)

Markéta Hamanová Tě bude přesvědčovat, abys nechodila na potrat, ovšem základní životní potřeby dítěte by Ti zajistit nedokázala. Je jasné, že potrat není nic příjemného, ale pokud budeš intimně žít jako jiné ženy, tak nikdy nevíš, kdy budeš těhotná, ať už používáš přerušovanou soulož nebo pilulky a musíš se s tím smířit. Faktem je, že ve škole potkáváš každý den spolužačky, které už byly těhotné, i když o tom nemluví. Kdyby to bylo nutné, potrat pomůže i Tobě a umožní Ti úspěšně dokončit školu a případně dále pokračovat ve studiu.

:-) (Út, 25. 10. 2011 - 19:10)

Andes, i na gymplu se dá miminko zvládnout :-) Nebo se to dá udělat tak, že by na mateřskou místo tebe šla tvoje maminka. Pokud s interrupcemi nesouhlasíš, ale dítě si nechceš nechat, můžeš ho dát k adopci a pomoci ke štěstí neplodným rodičům i zajistit spokojený život svému dítěti. Zkus se poradit s Markétou, bude se ti jistě snažit co nejlépe pomoci.

Andes (Út, 25. 10. 2011 - 19:10)

me ty prášky 4a4 stály 120 - hned od gynekoložky - a pravda ze mi je taky přítel zaplatil. hrozné na tom je ze ten den co jsem sla ke gynekolozce a dala mi ty prášky po, jsem tam vlastne byla objednana z uplne jineho duvodu.chtela jsem si nechat napsat HA. celý tři měsíce sexu přes kondom se nic nestane a den před napsanim HA to uhodilo.
dekuju anonymce za tu adresu na tu markétu. stále pořád budu doufat. takhle mladá nechci mit mimčo když jsem ještě na gymplu...

kožan (Út, 25. 10. 2011 - 19:10)

Některý chlapi se maj... To já když jsme měli "nehodu", jsem musel pro postinor hned makat a vypláznout pětikilo. A stejně sem sklidil jen plísnění.
Jesi budeš těhotná i přes postinor, ber to jako vosut! Ňáká vyšší sila prostě chtěla, abys zabřezla. Možná se narodí novej spasitel nebo chlapík, kterej povede zbytky lidstva proti robotům!

:-) (Út, 25. 10. 2011 - 19:10)

Ahoj Andes. Bohužel ti neumím odpovědět, zda je možné, abys byla těhotná. Pokud máš ale z otěhotnění strach a nevíš, zda si dítě nechat, doporučuji zdejší diskutérku paní Markétu, pomáhá a radí dívkám v této situaci. Její mail je [email protected] . Neboj se jí napsat, často zde své "poradenství" nabízí a je to hodná paní. Přeju, ať vše dobře dopadne.

Andes (Út, 25. 10. 2011 - 18:10)

ahoj holky, ve čtvrtek ráno pul dne po nehodě s přítelem jsem dostala od doktorky 4¨a 4 pilulky. jedny snedla hned, dalsi v deset hodin večer. asi ve dve hodiny rano jsem zacala priserne zvracet, trepat se. byla mi zima a porad se mi dokola zvedal zaludek. do peti hodin ráno jsem se jeste asi 4x vyzvracela. doufám ze když jsem zvracela az pet hodin po snezení pilulek, ze se uz stacily vstřebat. (na netu se pise pokud holka do tři hodin zvrací, ma si vzit neprodlene jine pilulky.) menzes jsem mela dostat tyden po pilulkách tedy dnes v uterý. ještě se nedostavilo ani špinění. jsem moc nervózní a doufám a modlím se aby to bylo pouze rozhozené a menzes se dostavil pozdeji. i když vlastně co nejdříve. (na netu psali ze menstruace se muze i opozdit.ovsem po peti dnesch opozdení se má dát vědet gynekoložce.aspon tady tkví má naděje.) je mi 17, mamce jsem o nasi nehode a nastavajicí pilulce nerikala. kdyz si rano vsimla ze zvracím, tak jsem rekla ze asi „z bramboráků“ ktere jsem k večeři vážně jedla. doufam ze to dobře dopadne a nebudem muset nic prozrazovat. navíc jsem proti potratům, ovsem kdyz jsem v tehle situaci, premyslim i trochu jinak. tak o pripadne miniinterupci jsem trochu uvazovala, i když se mi to vuubec nelíbí. navíc 3000 korun.. holky prosím držte palce at to co nejdříve do konce tydne dostanu,,..jinak budu muset delat tehotensky test.. :(

Kajka (Ne, 23. 10. 2011 - 13:10)

Chtěla bych se zeptat, za jak dlouho se urovná menstruace po užití Postinoru, děkuji.

Reklama

Přidat komentář