Reklama

Postinor

Pet (Po, 4. 6. 2007 - 15:06)

Stala se nám nehoda, musela jsem si vzít Postinor. Je to svinstvo! Projevily se mi všechny vedlejší účinky. Bolest hlavy, malátnost, nechutenství, bolest svalů, nevolnost návaly a vůbec samej hnus! Radši si dávejte bacha ;)

Pet (Po, 4. 6. 2007 - 15:06)

Stala se nám nehoda, musela jsem si vzít Postinor. Je to svinstvo! Projevily se mi všechny vedlejší účinky. Bolest hlavy, malátnost, nechutenství, bolest svalů, nevolnost a vůbec samej hnus! Radši si dávejte bacha ;)

Návštěvník (Pá, 1. 6. 2007 - 17:06)

To je pěkný!!! Doufám, že jen zbytečně zmatkuju a ještě to dostanu.Držte palce. Díky

Návštěvník (Pá, 1. 6. 2007 - 13:06)

to víš že jo

ira (Pá, 1. 6. 2007 - 10:06)

ještě k tomu předtím.Přečetla jsem vaše příspěvky a zjistila,že nejen jedna z vás po postinoru otěhotněla.Já jsem ten typ co otěhotní hned,nemám s tím problém,mám tři chtěné holčičky,ale zatím to fakt stačí.Ale těhotenský test mi vyšel negativní.myslíte že i přes to můžu být těhotná,i když mám ty příznaky co popisuju výš?

Návštěvník (Pá, 1. 6. 2007 - 09:06)

To si děláš srandu ne? před měsícem jsem musela vzít postinor a teď je mi nějak blbě,mám výtok z prsu a jsem celkově unavená.Já doufám,že je to tím že každým dnem mám dostat měsíčky,ale nevím,nevím.Jelikož píšeš,že jsi otěhotněla i po Postinoru,tak začínám mít strach.Ne že bych nechtěla miminko, ale už mám tři holčičky, tak zatím ne.:-)Antikoncepci neberu ze zdravotních důvodů.

Aneta (Po, 28. 5. 2007 - 21:05)

Muzu se zeptat asi pred mesicem jsme uzila postinor vse probehlo v poradku,ale nedostala jsme tu umelou menstruaci dostala jsme ji den tak jak vzdy dostanu, HA jsem si vzala hned druhy den normalne!Postinot jsme si vzala protoze sjme mela sex a zapomela jsme si pilulku,ale kdyz sjem nedostala tu umelou menstruaci je to spatny kdyz jsme ji dotsla az nejak za 3 tydny?

zkusenost (Po, 28. 5. 2007 - 18:05)

dobry den, chtela jsem jen pridat svou zkusenost s postinorem..
vysadila jsem antikoncepcni tablety (aby si telo odpocinulo), ale bohuzel jsem potom mela nechraneny styk, takze jsem druhy den sla shanet postinor..s hruzou jsem zjistila, ze je prodejny pouze na predpis, ale mila lekarnice mi poradila, at si zajdu na pohotovost, vysvetlim situaci a ze mi jej predepisou..tak se i stalo.."mile prekvapeni" na me cekalo, kdyz jsem prisla do lekarny a postinor me vysel (asi) na 270 kc..pocitala jsem, ze to bude vic..po poziti druhe tablety (12h po prvni), nevim jak dlouho, jsem zacala mit bolesti v podbrisku asi tyden a pak mi nastoupila "falesna" menstruace..teprve ted mam "normalni" menstruaci, rozhodla jsem se zase zacit s tabletama antikoncepce, takze jsem zacala (podle pribaloveho letaku) prvni den menstruace, menstruaci mam ted jaksi prodlouzenou, predpokladam, ze diky antikoncepci..doporucuji vyvarovat se postinoru-vzit si jej pouze v krajni nouzi (doufam, ze jsem ho mela poprve a naposled!)

casova obdobi:
..prvni tyden v dubnu: vzala jsem postinor postinor
..4 dny pote-zacala "falesna" menstruace
..7dni menstruace trvala
..dalsi 3 dny slaba men.
..2-3dny opet silnejsi
..po 25 dnech se mi objevila "moje" menstruace, ted uz ji mam 11 dni

a ze je postinor setrnejsi nez denni hormonal.antikoncepce je hloupost,HA beru pres pet let, nikdy jsem nemela problem (co se tyka cyklu, bolesti pri menstruaci atd.) a po postinoru jsem poznala, ze to telu OPRAVDU neprospelo!! v tabletach HA je relativne vysoke procento hormonu (vemte si, ze musi vydrzet 24hod v krvi), v naplastech mensi (hormon se vyplavuju POSTUPNE), v implantatech (+ v zavadecich teliskach) jeste mensi..a ted si vemte, kolik ho musi byt v postinoru!-vlastne vyvola umelou menstruaci proto, aby se vajicko nemohlo uhnizdit ve sliznici

hruza!, doufam, ze uz to bude lepsi(s tim mym cyklem) :-) preji hodne stesti vsem

Zdeněk2 (Po, 28. 5. 2007 - 14:05)

Postinor obsahuje velké množství hormonů, takže může podstatně narušit menstruační cyklus. Myslím, že není potřeba nic dělat a stačí počkat, až přestaneš krvácet. Je jasné, že krvácení není příjemné, ale buď ráda, že nejsi těhotná. Kdybys musela jít na potrat, bylo by to horší.

Alex (Ne, 27. 5. 2007 - 17:05)

Prosím vás s přítelem jsme měli menší nehodu..praskl nám kondom.Vzala jsem si postinor.Týden od toho jsem dostala menstruaci ale ta přišla o 10 dní dřív.Už krvácím 14 den.Co mám dělat?Prosím poradte.Děkuju Alex

Lenka (So, 26. 5. 2007 - 17:05)

ahoj....za jak dlouho po pužití postinoru můžu začít brát HA? a pokud mám dostat menstruaci druhý den po užití postinoru, dostanu jí nebo se mi nějak spozdí? díky za odpověď. Lenka

Bohdana (Po, 21. 5. 2007 - 13:05)

Ahoj,mám úplně stejný zážitek:-),nehoda s kondomem,menstruace po použití Postinoru za 7dní..a hlavně nahnáno,aby vše dobře dopadlo,použila jsem poprvé a doufám, že naposledy,jsem docela ve stresu.Přeju hodně štěstí a dej vědět,jak jsi dopadla,ať se můžu později též radovat:-)...tohle je k příspěvku od Syndie.

Bohdana (Po, 21. 5. 2007 - 13:05)

Ahoj,mám úplně stejný zážitek:-),nehoda s kondomem,menstruace po použití Postinoru za 7dní..a hlavně nahnáno,aby vše dobře dopadlo,použila jsem poprvé a doufám, že naposledy,jsem docela ve stresu.Přeju hodně štěstí a dej vědět,jak jsi dopadla,ať se můžu později též radovat:-)...

Martina (Ne, 20. 5. 2007 - 13:05)

ano vydržíme.. ale docela mě to štve, protože Postinor už budu brát podruhé.Antikoncepci už mám koupenou, ale můžu ji začít brát až další měsíc kvůli menstruaci.ale moc ti děkuji za odpověd. Už s tím máš nějake zkušenosti?

Jana (Ne, 20. 5. 2007 - 13:05)

Raději nic neriskuj... to snad vydržíte.

Martina (Ne, 20. 5. 2007 - 12:05)

ahoj.včera jsem se milovala se svým přítelem.kondom nám praskl.zítra(pondělí) chci jít ke své gynekoložce pro Postinor.chci se však zeptat, jestli můžu mít dnes nechráněný sex a jestli bude mít postinor stejné účinky,jako kdybych sex dnes neměla. Mockrát děkuji za odpověd(docela to spěchá)

Jimmy (St, 16. 5. 2007 - 15:05)

Pouze na předpis a my jsme platili 240,-

Sarah (St, 16. 5. 2007 - 15:05)

Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli se postinor da normalně koupit v lekarně nebo j epouze na predpis a jestli muze slouzit jako k posunuti menstruacniho cyklu a kolik tak asi stoji Dekuju za kazdou odpoved =o)

Jimmy (Út, 15. 5. 2007 - 20:05)

Ahoj... S mojí přítelkyní jsme měli menší nehodu (nejsme si jisti, ale pro jistotu jsme pro Postinor šli... Byla očkovaná proti HPV a sem tam se jí kolem pochvy vytvořilo něco bíleho (asi nějaký výtok) podobný spermatu a to samé jsem viděl i po poslední souloži, ovšem byl tu i problém s malým kondomem a tak co kdyby?) a menstruaci dostala po 6ti dnech, už je to ovšem den 8mý a stále ji má! Je to normální, nebo ne? Máme celkem strach. A ona se ještě stresuje a při menstruaci stále přibírá, takže i ona je ve špatné náladě! Zdá se mi i teď daleko citlivější...

Jimmy (Út, 15. 5. 2007 - 20:05)

Ahoj... S mojí přítelkyní jsme měli menší nehodu (nejsme si jisti, ale pro jistotu jsme pro Postinor šli... Byla očkovaná proti HPV a sem tam se jí kolem pochvy vytvořilo něco bíleho (asi nějaký výtok) podobný spermatu a to samé jsem viděl i po poslední souloži, ovšem byl tu i problém s malým kondomem a tak co kdyby?) a menstruaci dostala po 6ti dnech, už je to ovšem den 8mý a stále ji má! Je to normální, nebo ne? Máme celkem strach. A ona se ještě stresuje a při menstruaci stále přibírá, takže i ona je ve špatné náladě! Zdá se mi i teď daleko citlivější...

Reklama

Přidat komentář