Reklama

existuje posmrtný život?

Návštěvník (Ne, 1. 9. 2013 - 20:09)

jak víš že nikdo takový...jak víš že někdo takový existuje, co to proboha blábolíš za podřadný myšlenky? nikdo ti to neřekl ty si to myslíš tak to tak je a basta? ty jsi opravdu k popukání

existence telep (Ne, 1. 9. 2013 - 20:09)

docela prostě nefunguje.
Vše další je planý okec.

že nebyla proká (Ne, 1. 9. 2013 - 20:09)

Obávám se, že při skutečném a objektivním přezkoumání by se ukázalo, že se mýlíš - nebo kecáš.

. (Ne, 1. 9. 2013 - 18:09)

On tu někdo tvrdil že mozek...aha a ta se soustava se připla při narození čím ? přihořívá možná na to přijdeš

--- (Ne, 1. 9. 2013 - 18:09)

Nemohl jsem potkat někoho,...jak víš že nikdo takový neexistuje,co to proboha blábolíš za podřadný myšlenky? nikdo ti to neřekl ty si to myslíš tak to tak je a basta ? ty jsi opravdu k popukání

. (Ne, 1. 9. 2013 - 18:09)

existence telepatie nebyla...vědci jsou tu od toho že neví nic a mají na to časem přijít,je plno lidí kteří tyto věci dávno znají sami od sebe ,ovládají je a nepotřebují k tomu návod ani příbalový leták :-)

--- (Ne, 1. 9. 2013 - 18:09)

existence telepatie nebyla dostatečně prokázaná, jen z důvodu že chybí vědecká teorie, která by spolehlivě vysvětlila, jak funguje...to neznamená že nebyla prokázána byla a mnohokrát mám s tím bohaté zkušenosti i mí známí, a jestli bych všemu měla říkat náhoda tak to je blbost.
no vidím že ti jde o poučky,grafy a hardwery...bohužel to nenahradí jakoukoli paranomální osobní zkušenost aje zbytečné se s vámi bavit,je to jako bavit se s malým dítětem.Ale i děti mají větší inteligenci a svůj osobní názor,jen blbci se odkazují na prokázování jinými.

a computer jako (Ne, 1. 9. 2013 - 18:09)

On tu někdo tvrdil že mozek je kompjůtr?
Mozek je soustava komplikovaných, hierarchických počítačových sítí, když už k něčemu přirovnat.

Nikoho kdo to s (Ne, 1. 9. 2013 - 18:09)

Nemohl jsem potkat někoho, kdo ve skutečnosti neexistuje.
Ale podvodníků s nadpřirozenem už jsem pár potkal.

? (Ne, 1. 9. 2013 - 18:09)

Většina lidí...a computer jako přemejšlí ?? ovládá sám sebe ? nejsi náhodou z jiný planety?

teď se tu psalo (Ne, 1. 9. 2013 - 17:09)

Není prokázaná. Zatím veškeré její "důkazy" byly chybné či přímo podvodné.

--- (Ne, 1. 9. 2013 - 17:09)

Ony nějaké důkazy jsou?...předkládáte blbosti zřejmě jste nic pořádně nečetl,nic nevysvětlitelného se vám nepřihodilo,nemáte intuici a jste totálně antifilozof který se umí jen ohánět podvodnými věštci z televize.Nikoho kdo to skutečně ovládá jste nepotkal.Je mi vás líto že si o sobě myslíte tak málo a tak se podceňujete,sám ze sebe dělat hlupáka to je síla.

Dr. Rupert Shel (Ne, 1. 9. 2013 - 17:09)

Většina lidí předpokládá, že své vzpomínky nosíme uschovány „někde uvnitř hlavy“. Ale vědci ani po desítkách let výzkumu nejsou schopni vysvětlit, proč neexistuje žádná část mozku, která by měla na starosti jejich ukládání.

Proč by měla být? Mozek není kompjůtr, spíš se podobá síti podobné internetu. Ten taky nemá centrální úložiště, přesto jsou rozptýlené informace "gůglovatelné".

názor (Ne, 1. 9. 2013 - 17:09)

Ony nějaké důkazy jsou?...a ony jsou nějaké důkazy že po žvivotě nic neexistuje ??? mám pocit že NE.
ANO JE PLNO DŮKAZŮ,POKUD UMÍŠ ČÍST ALE HLAVNĚ PŘEMÝŠLET teď se tu psalo o např.telepatii je prokázaná..dělá to snad kus masa v hlavě ? to těžko

Petr (Ne, 1. 9. 2013 - 17:09)

Proč by mělo něco...co v tobě bude rozhodovat v situaci se kterou nemáš zkušenost ani z doslechu ??? ,když mozek jen zkušenosti ukládá do paměti a vyhodnocuje? jsi snad computer ?

Většina lidí předpokládá, že své vzpomínky nosíme uschovány „někde uvnitř hlavy“. Ale vědci ani po desítkách let výzkumu nejsou schopni vysvětlit, proč neexistuje žádná část mozku, která by měla na starosti jejich ukládání. Je možné, aby naše vzpomínky ve skutečnosti přebývaly kdesi v prostoru, mimo naši fyzickou konstrukci? Biolog, publicista a výzkumník, Dr. Rupert Sheldrake, poznamenává, že hledání mysli se vydalo dvěma různými směry. Zatímco většina vědců hledá cosi uvnitř lebky, on se dívá mimo ni. Podle Dr. Sheldrake, jenž na toto téma napsal řadu knih a vědeckých článků, paměť nesídlí v žádné z oblastí velkého mozku, nýbrž v poli, které mozek obklopuje a prostupuje jím.

Paměť nesídlí v (Ne, 1. 9. 2013 - 17:09)

„Pokusy s upřeným pohledem“ píše: „...při čtení této stránky procházejí světelné paprsky ze stránky do vašich očí, kde tvoří obracený obraz na sítnici. Tento obraz je detekován buňkami citlivými na světlo. To způsobuje, že nervové impulzy procházejí do optických nervů a vedou ke složitým elektrochemickým pochodům v mozku. Všechno tohle se detailně zkoumalo technikami neurofyziologie. Ovšem teď přijde ta záhada. Nějak si vybavíte obraz stránky. Zažijete ji mimo sebe, před vlastní tváří. Z hlediska konvenční vědy je tento zážitek iluzorní. Ve skutečnosti by měl být ten obraz ve vašem nitru, stejně jako zbytek vaší duševní činnosti.“

Zatímco hledání paměti zpochybňuje tradiční biologické pochopení, badatelé jako Shleldrake se domnívají, že paměť ve skutečnosti sídlí v prostorové dimenzi, kterou nelze pozorovat. Tato myšlenka souhlasí s primárními představami myšlenky, jako je Jungovo „kolektivní nevědomí“ nebo taoistický způsob uvažování, který lidskou mysl a duševno vidí jako odvozeninu z různých zdrojů nacházejících se jak uvnitř těla tak mimo něj, a to včetně energetických vlivů několika různých orgánů (samozřejmě s výjimkou mozku).

proč někteří vě (Ne, 1. 9. 2013 - 17:09)

Ony nějaké důkazy jsou?
Zatím všichni, kdo je chtěli předvést, shořeli jak papíroví čerti. Naposled Standa Brázda, co má obchodní značku Stanley Bradley :-((

? (Ne, 1. 9. 2013 - 17:09)

Proč by mělo něco...1.9.2013 16:41 - aha

což je pouhá víra...

tak dejte důkaz že je to jen pouhá víra ,mohu říctto samé ,že vy máte jen zbožné přání aby po skonu nic nebylo ačkoli nechápu proč si tak mocně přejete totálně zaniknout.

! (Ne, 1. 9. 2013 - 17:09)

jak je možné že velmi...Pouhá urban legend. Prokázáno to nikdy nebylo.

Musí existovat (Ne, 1. 9. 2013 - 17:09)

Proč by mělo něco takového existovat? Máš důkaz, že to tak je?

Reklama

Přidat komentář