Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

Debilek (Po, 10. 3. 2008 - 17:03)

Kunda, pica, mrdat!!! Mrdejte a vyserte se brezost, vy slepice jedny.

Zuzka (Po, 10. 3. 2008 - 17:03)

Ahoj Markéto.Děkuji za povzbuzení..Člověk se cítí hned líp, když určité problémy neřeší sám..Problém je v tom, že zrovna nastupuju a na tento měsíc mám naplánovaných nejvíc návštěv a k tomu tu Plzeň, ta je na dva dny :-(...Navíc mám doktora gynďáka 80km daleko, tak každá návštěva je pro mě celodenní akce..No ale uvidím..Nějak to budu muset řešit..Cviky Mojžíšové pomůžou asi každému...Neříkám, že každá otěhotní, ale můžou ti pomoci i v jiných věcech..Např. bolest zad...Ona ty cviky původně vymyslela pro sportovce, aby si uvolnili páteř a celý spodek a až časem se zjistilo, že to má vliv i na otěhotnění..Nevím ale jestli to na obrácenou dělohu pomůže. Zkus se zeptat doktora, nebo jěště lepší nějaké rehab. sestry. Cviky cvičím podle DVD, které jsem si koupila v lázních, kde jsem byla skrz sterilitu..Je potřeba se ty cviky naučit a dělat je správně aby měli nějaký efekt a na to je výborná ta rehab. sestra, co se na to specializuje..Tu najdeš buď na internetu, nebo se poptej doktora..Kámoška jednu takovou sestru navštěvuje. Mě ty cviky naučili v lázních. Cvičím je ale zatím jen dva měsíce, tak to efekt možná ještě nemá.
Kačko DEBILA si nevšímej, je to zbytečné a jako když hrach na stěnu háže..Žejo ty náš DEBÍLKU :-)..

Markéta (Po, 10. 3. 2008 - 15:03)

Ahoj Zuzko, já jsem taky v nové práci, máme naštěstí klouzavku, tak se to snažím stíhat, ale ono to naštěstí tolik návštěv není. Takže jsem řekla, že jdu na pravidelnou prohlídku. To víš, taky jsem se bála s pravdou ven a neříkám to. A když se mně na pohovoru ptali, jestli nechci mimčo, tak jsem řekla, že kdybych byla těhotná tak přeci neměním zaměstnání... ;o). Neboj Zuzko, ono to nebude tak horké. A chci se zetat na cviky Mojžíšové... Chodíš někam cvičit a nebo sis koupila knížku? Já mám otočenou dělohu. Myslíš, že by mi mohla pomoci? Děkuju.

Markéta (Po, 10. 3. 2008 - 15:03)

Ahoj Zuzko, já jsem taky v nové práci, máme naštěstí klouzavku, tak se to snažím stíhat, ale ono to naštěstí tolik návštěv není. Takže jsem řekla, že jdu na pravidelnou prohlídku. To víš, taky jsem se bála s pravdou ven a neříkám to. A když se mně na pohovoru ptali, jestli nechci mimčo, tak jsem řekla, že kdybych byla těhotná tak přeci neměním zaměstnání... ;o). Neboj Zuzko, ono to nebude tak horké. A chci se zetat na cviky Mojžíšové... Chodíš někam cvičit a nebo sis koupila knížku? Já mám otočenou dělohu. Myslíš, že by mi mohla pomoci? Děkuju.

Kačka (Po, 10. 3. 2008 - 14:03)

Já jsem si nechala vypsat nemocenskou v den OPU,ale holky co tam se mnou byly měly dovolenou.Asi záleží na tobě a taky jaký typ zaměstnání děláš,já ho mám dost namáhavé na fyzičku a pořád taháme něco těžkého,tak jsem zůstala doma.V práci to stejně ví,takže nedělám tajnosti.A když mi to nevyšlo,bylo mi hrozně smutno každému vysvětlovat proč jsem se vrátila.Jó a ten anonym se neumí podepsat vlastním jménem asi???Když používá naše jména,že???Je to nějaký chudák co nám asi závidí naše problémy!!!!!!!!Bohužel i takoví se najdou.

chrusta (Po, 10. 3. 2008 - 13:03)

Kokodak, jsme slipky, co chteji kvokat, ko-ko-ko-ko-ko-ko-ko...

Zuzka (Po, 10. 3. 2008 - 12:03)

No to je asi pěkný bordel...Nechápu to..Tak pokud je potřeba nějaký čas dodržet, tak proč ho nedodržují!! Jak je možné, že někde musíš být přes noc a někde jen 15min???!!! Idioti...Holky a to jste po tom transferu na neschopence, nebo vás ženou do práce?

chrusta (Po, 10. 3. 2008 - 11:03)

v repromede muzes jit 15 minut po transferu domu.mazec co?nechapu ty rozdily.

Kačka (Po, 10. 3. 2008 - 11:03)

Chrusti,jsem po třetím transferu a tudíž posledním hrazeném.Ještě jsem se ani nezajímala,kolik stojí čtvrtý pokus.Je to hnus, na kde jakýho feťáka a ožralu peníze jsou,ale na to co je potřeba kašlou!U mě vždycky odebrali vajíček dost,ale třetí den se zastavil vývoj,takže mi vždy zaváděli jen dvě a na kryokonzervaci nezbylo nic.Většinou mi jich odsáli kolem sedmnácti.Já mám vždycky problém po narkóze,je mi dost zle a tentokrát mě bylo hodně špatně a navíc bydlím daleko od centra,takže mě pak čeká ještě 2,5 hod.cesta domů.Holky po transferu jste museli ležet dlouho?Já to totiž měla rozlišné.Ve Fertimedu jsem musela zůstat přes noc a ve Zlíně po 40 minutách pouštějí domů.

Zuzka (Po, 10. 3. 2008 - 10:03)

Ale jak píšeš, nebyli jsme o moc lepší :-)...Co už...

Zuzka (Po, 10. 3. 2008 - 10:03)

Jo Chrusti, to máš recht :-)..Byli jsme s mojím v Sobotu v kině na Gymplu a on se na mě na začátku filmu podíval a řekl "tak toto bys vážně chtěla?? Takové parchanty??!!"
:-D..

chrusta (Po, 10. 3. 2008 - 10:03)

ahoj holky.tak to asi bylo dobre.za dve hodky to vsechno zmizelo.ale je to hrozny co mi musime vsechno vytrpet.ty nervy!a pak ti tvoje vytouzena ratolest v 16 letech rekne:mami ty ses blba!no ale to uz asi k tomu patri.nebyly jsme lepsi.:-)

Ivča (Po, 10. 3. 2008 - 09:03)

čau kočky, no já vás obdivuju jako blázen. Já jsem na po píchání sebe samé fakt zvědavá...fakt jste dobré. Už někdo napiště že to vyšlo když už to máte tolikrát zasebou. Moc vám to přeju všem, nesete to fakt statečně tak vás obdivuju a moc chválím. Doufám, že si z vás vemu příklad. A hani1ozvy se a písni taky něco jak je jak se cítíš jak to postupuje atd. jo? papa

Lenka (Po, 10. 3. 2008 - 00:03)

Děvčata, musím vám napsat jednu velmi důležitou informaci. V rámci své práce se účastním různých seminářů s lékaři. Na tom posledním jsme probírali působení zvýšené hladiny homocysteinu v krvi na možnost otěhotnění. A to jeho vliv u obou potenciálních rodičů. Je opravdu překvapující, jak obrovský vliv homocystein na náš život má, a jak moc je důležité udržovat jeho hladinu v normálu, tj. okolo hodnoty 6 (nikoli 15, jak tvrdí obvodní lékaři) minimálně 3 měsíce před plánovaným otěhotněním - a to u obou partnerů, dále i v průběhu těhotenství. Čím více se hladina blíží k normálu, tím snažší by mělo být otěhotnění a tím i nižší riziko nějaké vrozené vady. Hcy neovlivní samozřejmě některé specifické problémy, ale mnoho žen by třeba nemuselo podstoupit umělé oplodnění, kdyby se u nich nejdříve dostalo do normálu Hcy. Jenže o Hcy se lékaři skoro nic neučili, tak se s tím nechtějí zabývat. Je to ale na dlouhé povídání, proto jestli máte zájem o podrobnosti, napište mi na pas.sun"seznam.cz.

chrusta (Ne, 9. 3. 2008 - 22:03)

Hani mela jsi okolo takovou svetlou nateklou hrcu?jako kdyz te pichne vcela a okolo vpivhu to otece.ja uz na to fakt nemam nervy.

chrusta (Ne, 9. 3. 2008 - 22:03)

ja se z toho zblaznim.ja vubec nevim jestli sem si ten cetrotide pichla zpravne.mam tam takovou hrcku a okolo cerveny.mela jsem si zmacknout kuzu pri tom pichani ale pred ztlacenim roztoku jsem ji mela pustit.jenze ja jsem to blbec neudelala.precetla jsem si to az pak.nevite holky nekdo jestli to vadi?ja se bojim jestli jsem neudelala neco spatne.

Janča (Ne, 9. 3. 2008 - 21:03)

ahojky holky dlouho jsem nic nenapsala ,ale všem vam držím palečky a už se pomalu těším na 1.4 až pojedu do olmiku a budu vědět co a jak myslím a vás a držím všem palečky

chrusta (Ne, 9. 3. 2008 - 20:03)

ja jsem taky cela napnuta jestli uz vam to vyjde,a prolomite tu smulu.Kacko kolikaty ze uz to mas pokus?

Zuzka (Ne, 9. 3. 2008 - 19:03)

Chrusto a Ivčo, moc díky za podporu...Chrusti máš pravdu v tom, že bych to neměla řešit..Svět se nezboří..Jenže já jsem takový magor, že si všechno tak zabírám..Kačko a Hanko 2..Doufám, že to vyjde!! Pak dejte určitě vědět!!

ivča (Ne, 9. 3. 2008 - 18:03)

čau kočky jak je dnes? U mě vládne pohoda a psychické přípravy na uterek. Začínáme se těšit a bát zároven toho co nám řeknou. Nedá se nic dělat musíme do toho jít. Když to nevyšlo do ted samo pochybuju že bysme se dočkali. Zuzi jsem na tom stejně jako ty. Vše tajíme a taky nevím jak to udělat v práci. Zatím jsem nějak nic nepotřebovala tak doufám že to půjde nějak skloubit a vyměnit si směnu tak jak budu potřebovat. Taky mám v plánu vzít si dovču pokud by po mě chtěli jet tam častěj než 2krát týdně. Pro jistotu jsem si taky vypsala směny protože dělám každý den jinak tak at vím co kdy a jak a případně pokud by to šlo přesunula bych to třeby o den tak aby to pasovalo. Líčím si to jakože v pohodě ale po pravdě jsem nervozní jak to půjde. I když jak se znám potkáme někoho tam...máme na to štěstí...nevím proč mám takovou depku at se to neproflákne. Vůbec si to nedovedu představit co bude až to půjde ven. přesně jak to tam někdo popisoval, obrečí to všichni snáma. to vím zcela jistě, a to právě nechceme. Trápíme se oba už tak hodně ale pořád bojujeme a jsme rádi, že jen my. Nechceme at nás někdo lituje...

Reklama

Přidat komentář