Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

chrusta (Čt, 28. 2. 2008 - 20:02)

ahoj Jarus.jsem z Brna.

jaruš (Čt, 28. 2. 2008 - 18:02)

Chrusto,chtěla jsam se zeptat od kud jsi.Píšeš o repromedě.Já jsem tam objednaná s manželem na konzultaci,jsem zvědavá co nám řeknou nebo poradí.Je mi líto co všechno ti dávají za léky,ani se nedivím,že máš ty všelijaký nálady!Ale přeji ti aby se ti to urovnalo MS a držím palce.

Vendy (Čt, 28. 2. 2008 - 07:02)

No Chrusto, tak to nevím jestli se zadařilo, poříští středu jdu na gyndu tak uvidím, MS zatím nikde, ovulace poprvé proběhla, tak se nechám překvapit.Chrusti držím ti moc palečky ať to konečně dopadne a dočkáme se tady všichni.
Zuzi ono je to právě jiné když tam bydlíš a když tam jedeš jako na dovču, vidíš lázně třeba to bude konečně to pravé.
Jé Peťul, taky byl u nás takový jeden moc snaživý měsíc, kdy si ho manža málem mohl ušoupat a nic, zjistili mě právě tu nepruchodnost.

Dobrá dobrá, budeme se všichni snažit.

Péťa (St, 27. 2. 2008 - 21:02)

Chrusto, tak koukám jak Tě pěkně dopují,ten metformin mě docela zaráží, fakt nevím s touto kombinací s umělým oplodněním jsem se ještě nesetkala. Tak doufám, že bude snad vše OK. A že Ti to jen pomůže, moc na Tebe myslím, tak ať je to už konečně ono!!!!
Holky, změna prostředí????Tak ta se nám taky nevyvedla, moře nám nepomohlo a vloni jsme byli s manželem v lázních na Slovensku, jako na dovče, taky nic a měla jsem zrovna plodné dny a tam se manžel snažil jak nikdy. Nevím, nám taky asi pomůže jen umělé, ale doufám, že alepsoň to vyjde. Já jdu v dubnu na prohlídku a asi v červnu bych to chtlě rozjet. Tak snad to bude OK.
Mějte se hezky a koukejte se o ty mimča snažit!!

chrusta (St, 27. 2. 2008 - 17:02)

ahoj Peto.no ten anopyrin berou uplne vsechny zensky pred umelym.aspon v te repromede.a ten metformin prave vim ze je na cukrovku.cetla jsem pribalovy letacek a prave me to zarazilo.cukrovku rozhodne nemam.myslim si spis ze mi to doktorka napsala abych pribrala.protoze rikala ze jsem moc stihla (coz asi potrebuje bryle) a proto ze mam ty problemy co mam.ty anovulacni cykly a tak dale.jinak si to neumim vysvetlit.je pravda ze po tom metforminu mam porad hlad a ze jsem par kilo urcite nabrala.a ten dexametazon ten jedinej chapu proc beru.v pribalovym letacku pisou ze je to stimulant vajecniku pred umelym oplodnenim.no a ohrozilo by to pripadne nejak to mimi kdybych byla tehule?kazdopadne moc dekuji za rozbor leku :-) Vendy-ahoj,nic jsi zatim nepropasla.cekam a cekam az dostanu mesicky abych mohla zacit s injekcema.na umely to vypada az tak koncem brezna.a co vy?udelaly jste si na horach sviste?hory pry na to pusobi blahodarne.jinak vsechny zdravim a mejte se nadherne.

Zuzka (St, 27. 2. 2008 - 19:02)

Chrusto hory?? Já v horách bydlím už rok a pořád nic!!! To je teda pech :-(...Ale samozřejmě, každá změna působí blahodárně. Já jen doufám, že na mě zapůsobí ty lázně kde jsem byla měsíc..

Janča (St, 27. 2. 2008 - 19:02)

ahojky holky tak jak to jde? na mě něco vlezlo ,ale chlap to není tak asi chřipka jinak počítám dny kdy pojedu do Olmíku a jak mi vychází menses zrovna na tu dobu co tam pojedu ach jo moje nervyčky pracují čím dál vím držím Vám všem palečky

Vendy (St, 27. 2. 2008 - 12:02)

Ahoj holčiny, tak jsem po delší době opět zde, byli jsme si s manžou trošku užít na horách. Teda koukám, kolik nás tu už je, ale je to parada.

Renčo - od kud jsi ze severních Čech??

Chrusti - doufám, že jsem nic nepropásla, ale už je pomalinku konec února a ten duben je za rohem, takže hodně štěstíčka

A co ostatní Janča, Hani, ......

Péťa (Út, 26. 2. 2008 - 19:02)

Ahoj Chrusto, teď jsi mě tedy úplně vylekala, ale nechi vylekat Tebe. Tak za prvé - Ty jsi diabetička a máš problémy se srážlivostí krve? Metformin je antodiabetikum, to znamená na cukrovku, která se dá ještě léčit bez inzulínu, Anopyrin je lék na ředění krve. Dexamethazon je kortokoid, ten se dá v mnoha případech, tak k tomu se nevyjadřuji, protože nevím jak hodně a hlavně s čím jsi nemocná. Ne tuhle diskusi chodím asi tak měsíc, nemo možná méně, tak nevím, zda jis psala, o svých nemocech. S tou provokačkou, to možná není od věci!
Edý, Chrusta má pravdu, jak je to více než rok, tak to začni řešit, jsme na tom zde všichni stejně. Někdy je lehká pomoc, někdy je to horší. Ať Vám to brzo vyjde.
Mějte se všichni hezky. Papa

Peta (Út, 26. 2. 2008 - 17:02)

Edyta:nemyslis ze je na decko jeste trosku brzo v tvem veku?Studuj a uzivej si pak uz ta moznost tam nebude nebo to bude o dost slozitejsi a to mluvim z vlastni zkusenosti

chrusta (Út, 26. 2. 2008 - 17:02)

ahoj Edyto.co ti mame poradit berusko,kdyz jsme sami bezradne a vsechny jsme pred umelym oplodnenim.pokus se snazite rok a vice je cas navstivit doktory a resit to.zjistit kde je pricina a tak.jinak ti neporadim.mely jsme to tak vsechny co si tady piseme.

edyta9"seznam.c (Út, 26. 2. 2008 - 16:02)

ahojik je mi 20 s přítelem se znažím o miminko a pořad to nejde prosím porad te mi děkuju moooc

chrusta (Út, 26. 2. 2008 - 15:02)

ahoj holky.Peto chtela jsem se te zeptat,kdyz ses ta zdravotni sestricka,jaky mas nazor na leky:dexametazon,anopyrin a hlavne na metformin-teva.vsechno to ted beru pred tim oplodnenim.ten metformin me zajima nejvic.neni me po nem dvakrat dobre a hodne po nem jim.pak jsem se jeste chtela zeptat kdybych NAHODOU byla tehotna (doufam ze nejsem) jaky vliv by tyto leky mely na plod.jinak porad cekam a cekam...a uz me z toho hrabe.ale zeptam se doktorky jestli se nechce smilovat a pichnout me vyvolavacku.

Renča (Po, 25. 2. 2008 - 18:02)

Holky,díky vám oběma za podporu. K tvému dotazu Péťo, já když mě něčím doktor léčí, ať jsou to už antibiotika nebo jiné léky,dostanu je vždycky i pro měnžela a bereme je oba současně.Ale sperma mu teda nikdo nevyšetřoval.Jenže nevím, zda je to něco platné, protože já nemám problémy po styku, že by se to nějak zhoršilo nebo tak,ale mám je pořád!! I když jsme třeba měsíc nesouložili!! Manželovi fyzicky nic není,ale prášky ďobe se mnou.
Jinak Zuzi, jak už jsem psala, brala jsem i homeopatika,bylinky, detoxikovala celý organismus a taky nic.vím, že mě chete utěšit a děkuju vám,ale já už fakt nevidím nikde žádnou naději, co zkusit, na co se upnout.Mám to tři roky neustále,pořád jsem čekala, že mě z toho někdo vyhrabe, pak budeme dělat na miminku, tak jsme začali i tak, co když se vyléčení nedočkám nikdy no a nejde to...

Péťa (Po, 25. 2. 2008 - 18:02)

Ahojky všem!
Tak to koukej Zuzi dotáhnout do konce, když to cítíš, tak to bude ono. A to jo jaro je super, já bych zimu vyrušila. Brala bych střídání jaro, léto, podzim a zima by byla 1týden a to na Vánoce, víc nic. Jsem děsnej teplomil a zima mě spíše deptá.
Včera jsem šla na zahradu, jen tak na kukajdu a už mi tam lezou tulipány a další kytičky. TAk jsem měla radost, že bych tam hend vyrazila. Ale to je ještě brzo.
Tak se mějte hezky, hlídejte bříška a pevné nervy. Papa

Zuzka (Po, 25. 2. 2008 - 10:02)

Ahoj holky..Péťo máš svatou pravdu. Dnes je náááádherně!! Akorát můj moc spokojený není, protože chtěl jet aspoň 4x lyžovat..No nevím, nevím..Mě to jaro nabíjí energií a je mi skvěle. Dnes jdu na injekci Pregnylu, tak uvidíme..Každopádně už mě asi tři dny pěkně bolí oba vaječníky a včera to kulminovalo..Levý mě bolel při každém kroku..Tak ovulaci mám, teď jen to další..Tak se opatrujte a já valím k doktorovi. Pa.

Péťa (Ne, 24. 2. 2008 - 20:02)

Ahoj Renčo!!Nezoufej, určitě nějaká pomoc je, dej pokoj, že by nebyla. Tu poradnu přesně nevím, ale zkus si zadat do našeptávače gynekologická poradna on line. Myslím, že Ti jistě něco vyjede a najdeš si tam, která se Ti bude zdát dobrá.
já, jak jsem psala, jsem takové potíže měla, byla jsem také zoufalá, ale mě léčba pomohla. Jen mě teď ještě napdaá, byl vyšetřen i Tvůj manžel a jeho sperma? To by také mohl být kámen úrazu. Má známá, měla vždy tyto potíže po sexu s manželem, stále to léčili, až gynekologa napadlo, že by se měl vyšetřit její muž. Muž to po dlouhém přemlouvání podstoupil a naštěstí byl on ten bacilonosič a příčina byla na světě. Manžela zaléčili a bylo vyhráno.
Tak nevím, jak jste na tom Vy, ale bylo by to také ještě jedna možnost.
Hlavně holky nezoufat, je jaro, koukejte do sebe nabrat co nejvíce energie a ono se nám jistě také zadaří.
Hezký večer.

Zuzka (Ne, 24. 2. 2008 - 20:02)

Renčo ale já jsem Ti psala, že bere nové pacošky pouze výjimečně a ty tvé problémy jsou vcelku výjimečné - pokud ti žádný doktor není schopný pomoct..Ale je fakt, že je to hodně daleko..Nevím..Pomoci ti určitě je..Zkus třeba homeopatika..Myslím, že ty tvé problémy mohou souviset třeba i s výživou a jídlem..Třeba jíš něco, co ti to způsobuje.Zkus se na to zaměřit a najít si o tom něco na netu...Není možné, aby pro tebe neexistoval lék.

Renča (Ne, 24. 2. 2008 - 19:02)

Holky, děkuju vám i za ta slova,ale rady asi nemáte.Napadlo mě, třeba jestli tu není někdo, kdo nemůže otěhotnět a má třeba problémy jako já.Ale asi ne,jsem zoufalá, jednak kvůli tomu těhotenství a i kvůli problémům samotným, je to hrozné, nepříjemné,jsem vděčná, že mám aspoň manžela, který to toleruje, věřte, že jinej chlap už by se na mě vykašlal. Pořád jen naříkám, sex mě nebaví, je mi i trapně skrz ty výtoky, chápete...??
Jinak jsem ze severních Čech,takže do Zlína daleko Zuzko,ale kdyby mi někdo pomohl,jezdila bych snad i tam, mně už je všechno jedno.Ale když už stejně nebere nové pacientky,tak nic nenadělám. Péťo a kam mám napsat do gynekologické poradny? Občas jsem na něco narazila, napsala ale nikdo mi nikdy neodepsal. Jo a při změně gynekologa /v pořadí pátém za můj život/ jsem mu to o otěhotnění říkala,ale on je právě ten, kdo mi řekl, že bakterie na to nemají vliv, ten předchozí tvrdil opak, tak já nevím, komu věřit.Vy třeba takové problémy nemáte, přesto nemůžete otěhotnět a já mám pořád něco a nechce se mi nějak věřit, že to nemá vliv.Jen stále měním doktory a všude začínám od nuly a nikam to nevede.Holky díky za všechno,za ta slova a snahu,ale mě už asi není pomoci.

Péťa (Ne, 24. 2. 2008 - 19:02)

Ahoj Renčo!
Tak koukám, že jis vyčerpala snad vše. Tohla jsem tedy nevěděla, že máš takové problémy a dělala jsi snad i nemožné. Přesně co píšeš, jsem Ti chtěla poradit, ale.....A už jsi říkala lékaři, že se snažíte a nic? Příčina to opravdu být může. Je mi líto, ale já opravdu nevím. Jen mě ještě napadá napsat přes net do gynekologické poradny, vylíčit jim svůj problém. Třeba by Ti doporučily i něco v Tvé blízkosti.
Chrusto, myslím, že máš pravdu s tím těhotenstvím by to byl asi problém. Ale čekej, čas je nejlepší přítel a jistě se zadaří. Mějte se hezky.

Reklama

Přidat komentář