Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

chrusta (So, 16. 2. 2008 - 20:02)

Je mi smutno a nevim z ceho.tesim se a zaroven bojim.po tech praskach tloustnu.ale to nevadi.at mam treba 100 kilo.miminko za to stoji.ty hormony jsou vazne bordel.

Hanka 1 (So, 16. 2. 2008 - 19:02)

Péťo, asi si musíte pořádně s manželem promluvit. Nezlob se,ale je jasné, že sexem 1x do měsíce dítě jen tak nesplodíte, to by musela být náhoda jako blázen. Píšeš, že manžel dítě chce,ale to proto taky musí něco dělat,ne? Nevím, co ty bys měla na tom vymyslet. Kolik ti je let, jestli se mohu zeptat? Můj manžel pracuje na kombinované směny,takže třeba po čtvrté noční dvanáctce ho k sexu nepřemlouvám,ale když ví, že jsou tak nějak ty nejvhodnější dny,tak jdeme na to,ať se děje, co se děje. Vím, že je to možná trochu vynucené,ale obětovat se něco musí, kord když se ti to více jak rok nedaří.

chrusta (So, 16. 2. 2008 - 19:02)

ahoj Peto.neboj se taky budes mit zdrave deti.ale protoze mam stejna problem jako ty tak vim ze sex jednou mesicne opravdu na otehotneni nestaci.muj manzel je stejny jako tvuj.chodi z prace unaveny a nema na sex naladu ani chut.a prave tahle sexualni abstinence mela u nej fatalni nasledky.ma pomale a nekvalitni sperma.ono totiz kdyz neni sex pravidelne tak sperma zlenivy.pry uz po 10 dnech abstinence je pomalejsi sperma.takze se bojim ze budete muset jit take na umele oplodneni.preji ti hodne stesti a hodne sily do boje.

Péťa (So, 16. 2. 2008 - 18:02)

Když tu tak pročítám Vaše příspěvky, je mi až do breku, kolik nás je, co nemůžeme ,, normálně " otěhotnět!
Já jsem skoro před 3 roky podstoupila oepraci, odstranili mi jeden vaječník a vejcovod a na druhém vaječníku odsáli cystu. Pak začalo léčení, atd. Asi po půl roce jsme dostali svolení těhotnět, začátky byly hezké, snažili jsme se, jenže pak jakoby přešla nálada. Manžel se mnou spí 1x měsíčně a tak je mi jasné, že asi neotěhotním nikdy. Dokonce jsem s ním vedla diskuzi zda děti vůbec chce, prý ano. Mám něoc vymyslet. K častějšímu sexu ho nepřinutím z práce chodí domů večer, ve 21h. už spí.Má poměrně těžké zaměstnání.
Tak tu tak čtu co píšete a dělám si každý měsíc nadějě, které jsou jen nadějemi.
Všem Vám přeji ať se Vám to brzo povede a užíváte si zdravých a šťastných dětí.

Janča (So, 16. 2. 2008 - 16:02)

ahojky Hani2 jsem v poho v rámci možností však víš .Já místo klidu tu mám už dva dny bagr od ráno až do večera vedlé nás budou stavět barák tak je to na nervy a abych se uklidnila tak peču a co Ty jak se máš?

Návštěvník (So, 16. 2. 2008 - 16:02)

Já se moc omlouvám asi taky jednou budu chtít miminko teď jsem ještě mladá a blbá abych si to domyslela zas tak krásná nejsem.Moc se omlovám mám občas delší vedení.

chrusta (So, 16. 2. 2008 - 11:02)

ahoj holky.Hani2 prasky budu brat asi jeste i chvily po oplodneni.aspon nektere co vim.cekam ted na menstruaci abych mohla zacit s injekcema.ted v tydnu si pro ne zajedu at je ma m doma.nevim kdy to dostanu,mam to nepravidelne.tak abych tam treba nemusela v sobotu.tady ted dopoledne taky snezilo ale uz sviti slunicko jak na jare.prave jsem dovarila obed.manzel jeste spi.to je sipkova ruzenka fakt.tak se holky mejte vsechny krasne a uzivejte vikend.

Hanka 2 (So, 16. 2. 2008 - 10:02)

No holky na ni bych se vykašlala však na ni taky jednou dojde.U nás sněží takže vyrážíme na lyže.Spíš by mě zajímalo jak je Janče?A co ty CHrusto jak dlouho ještě budeš brát léky?Tady je to diskuse chci miminko a ne jak je krásná ta otrapa.Takže se budem věnovat tomu a né ji.Jí to fakt asi dělá dobře někoho štvát.Takže holky čau

Hana 2 (So, 16. 2. 2008 - 09:02)

No když o sobě někdo napíše jsem krásná tak to už mluví samo za sebe to sám člověk ani posoudit nemůže .A tady nejde o pravopis ,ale co tady kdo píše jestli ti to ještě nedošlo.A nás nech na pokoji a vlez si na jinou stránku ta se jmenuje namyšlená koza.

Zuzka (So, 16. 2. 2008 - 09:02)

No, jde vidět, že jsi fakt ubohá :-)...Je mi tě líto..Jsi sice mladá, krásná, spokojená (jak teda píšeš :-D), ale chybí ti vychování a úcta k ostatním lidem...Neboj se, dlouho spokojená nebudeš..Sobce jako jsi ty, nikdo totiž nemůže mít rád a brát ho vážně a vážit si ho..Takže jak píšu, je mi tě vážně líto.

Návštěvník (So, 16. 2. 2008 - 08:02)

Milá Zuzanko, svou fotku ti posílat nebudu, zbytečně by ses užírala závistí... Řeknu ti jen tolik, že jsem mladá, krásná a hlavně spokojená, protože mám všechno,co chci. A jen malou radu do života: pokud tě něco natolik ovládá, že nejsi schopná se s tím vyrovnat, je čas na návštěvu psychiatra. Jo a ještě jedna drobnost: když ženská nemůže otěhotnět přirozenou cestou, tak zřejmě není vhodným genetickým materiálem k rozmnožování!

Zuzka (Pá, 15. 2. 2008 - 22:02)

V něčem máš anonyme pravdu..Není dobré se užírat tím, co nám nejde..Jenže to si říkáš rok, dva, tři a pak už to nejde a pak už se užíráš..Hlavně co se týče tak "obyčejných"věcí, jako je mít dítě..Má to milion žen denně a tobě se to zrovna nedaří...Pak už se fakt užíráš a nepomůže ti ani práce, ani koníčky a ani vůbec nic...

Zuzka (Pá, 15. 2. 2008 - 22:02)

No, ošklivá..To prý nejsem :-)..Ale to je fuk..Je spousta ženských, kterým záleží víc na dítěti, než na postavě..To ještě neznamená, že o sebe nejsou schopny dbát..No chtěla bych vidět tebe..Asi by jsme se pobavily všechny co tu jsme :-))...

Návštěvník (Pá, 15. 2. 2008 - 22:02)

To Janča: uhodla jsi - baví mě dělat si prdel z hloupoučkých slípek, který se nechají úžasně rychle vytočit!

Janča (Pá, 15. 2. 2008 - 22:02)

Chrusto připojuji se upřímně mi leze už na nervy Krávu-nebo Vul jenom se tu zhazuje a stejně se divím holkám že na to reagují vždyt anonym s toho má jenom radost že ho tu probíráme a někdo mu vubec odepíše

chrusta (Pá, 15. 2. 2008 - 21:02)

holky nezlobte se ted za to slovo co napisu anonymce ale uz me sere :-) -anonymko ses vazne oooobrovska piča.

Návštěvník (Pá, 15. 2. 2008 - 18:02)

Jé, vy jste fakt úplně hloupý... možná jednou dospějete a pochopíte, že to, co má přijít, život přinese, a dokud ne, nemá cenu kvůli tomu hysterčit a nervovat se. Ale klidně se dál užírejte, je to vaše věc.
PS: Hanka2: prosím, nauč se aspoň základy češtiny (kilo, nikoli kylo), než začneš vychovávat svého potomka.
PS: Zuzka: chápu tě. Asi budeš dost ošklivá, protože hezký ženský záleží na tom, jak vypadá! A pochybuju, že vy tady jste vůbec schopné o sebe dbát. Za pár let z vás budou zanedbaný puťky u plotny, neupravený a budete tu kňučet, že se ten váš dívá po jiných, případně si nějakou hezčí klofnul!

Zuzka (Pá, 15. 2. 2008 - 15:02)

No a když Tě rád mít přestane, tak je to magor a nestojí za stresy..Hlavně to mimi :-)..To tě bude milovat ať si jaká jsi.

Hanka 2 (Pá, 15. 2. 2008 - 12:02)

Souhlasím s tebou Zuzko mě je to jedno ať přiberu třeba 20 kylo a zkazím si postavu,ale na tý mi až tak nezáleží.Ten můj mě bude mít rád i s kylama navíc.To fakt psal/a nějaká puberťačka nebo puberťák.Tak nás nech ať si tu postavu zkazíme,ale ty asi bubeš mít co dělat,abys dostal/a rozum.

Zuzka (Pá, 15. 2. 2008 - 08:02)

Ha ha ha...Anonyme jde vidět, že ještě nejsi dospělý/á..Nebo jsi si ještě neužil dost života..Ono totiž když se člověk vybouří a kolem 25 chce dítě, tak je to vcelku normální postup dospívání a zrání víš. U někoho to přijde dřív, u někoho později, no a u někoho nikdy.Ono se to tak stává, že člověk touží po dítěti..No nejspíš bysme jinak vymřeli že..A že to kazí postavu?? No to se musím pobavit!!Ha ha, s těmito povrchnostmi na nás nechoď. Ono totiž když v životě uvažuješ a žiješ takovými povrchnostmi - že ti miminko zkazí postavu, tak na této diskuzi nemáš co dělat...My tady jsme už totiž dospělé a dávno víme, že postava není to nejdůležitější na světě :-).

Reklama

Přidat komentář