Reklama

Silikonova prsa

karla (Út, 21. 6. 2005 - 17:06)

Holky diky za přispěvky na pana doktora Doležala.Byla jsem na konzultaci, dělal na mě dobrý dojem.chci se zeptat, kolik ml mate implantáty?Já jsem drobnější postavy, doporučil mi 260ml, pod sval..mě se to zdálo pod tričkem velké,v realu je to ale pak menší.Můžete to potvrdit, dle svojí zkušenosti? Diky

Natálie (Út, 21. 6. 2005 - 16:06)

Janča: Radkyne asi myslela,ze to nebude jasny na prvni pohled, kdyz pojede v lete. Ono je neco jinyho prijit po operaci do prace, kde je 20 kolegu, co civi na tvoje novy vetsi prsa a neco si u toho spitaji a neco jinyho je prijit do prace, kde si te nikdo zvlast nevsima a v pripade ze se nekdo zepta, tak mu to treba popravde povis. Ale nikdo neni zvedavej tyden po operaci vypravet to 50ti lidem najednou, clovek je z toho jeste sam trochu vedle.

Janča (Út, 21. 6. 2005 - 14:06)

A když přijedeš jako z letní dovolené obdařenější, tak to nikomu divné nebude, jo? : :-)) Fandím těm, kteří otevřeně plastiku přiznají, není nic směšnějšího, než holka, na které jsouna první pohled vidět větší nová prsa, nový nos... a ona zapírá. Panebože..Já půjdu na upravení prsou po mateřské, už se těším.

Natálie (Út, 21. 6. 2005 - 13:06)

Lucy: Já jsem byla na operaci na podzim a byla jsem docela ráda, že jsem to neudělala v létě, protože mi bylo v těch obvazech strašný vedro a to byl říjen. Takže já myslim, že být přes týden ovázaná a ležet v posteli ve vedrech je blbý, ale třeba vedra letos ani nebudou, nevim :)Jinak k Doležalovi: já jsem u něj byla taky a jsem spokojená. Prostředí příjemný, Doležal je taky v pohodě, prsa se mu povedla opravdu hodně, ale slyšela jsem na něj i záporný reakce (viz.Anie), takže je to asi jako u každýho doktora. Vždycky se může něco přihodit nebo pokazit. Já mám pocit že je hodně ochotnej, milej, šikovnej, ale taky chytrej, takže dost věcí říká tak, aby se líbily a trochu si přibarvuje pravdu.

Radkyne (Út, 21. 6. 2005 - 10:06)

Jeste k te tuhosti: To je fakt hodne dulezite. Ja mam sice kulate, ale uz se mi 2x stalo, ze kdyz jsem se na chlapa pritiskla pri tanci, tak tu tuhost potom komentoval. Ne, ze by si hled mysleli, ze je mam silikonovy, ale poznali proste rozdil a to na ne ani nesahali. A to jsem byla oblecena. Takze asi spis kulaty pod sval. Ale mate nekdo zkusenost s tim vlozenim pod sval z rezu u dvorce? Ja jsem tuto variantu zavrhla hned. Jednak mi prijde blby mit jakoukoliv jizvu u bradavky z intimnich duvodu a predevsim jsem nechtela, aby musel doktor pres mlecnou zlazu k tomu svalu. Ale jinak je to varianta asi fakt nejmin napadna.

Radkyne (Út, 21. 6. 2005 - 10:06)

Leto nebo zima... to je fuk, zalezi na tom, kdy mas nejvic volna a kdy nemusis do prace. Letosni leto uz v plavkach stejne nevytrhnes. Tak to nech radeji na podzim. Navic pod obleceni se to schova. A nebo naopak, kdyz si ted vezmes 14 dni volna, tak to nikomu nebude pripadat divny, kazdej jeden na dovcu v lete. Kdyz si to vezmes v lednu a navic prijdes obdarenejsi, tak je vsem jasno... udelej to podle terminu, kterej ti vyhovuje ne podle pocasi. Ja jsem zrovna byla v cervnu a v nicem to nevadilo. Ale mozna je zima lepsi.

lucy (Po, 20. 6. 2005 - 18:06)

Cauky,taky se chystám na operaci, ale stále nevím, jestli do toho jít teď na léto.Máte s tím někdo zkušenost?Chci impl.pod sval.

Jarca (Po, 20. 6. 2005 - 17:06)

Ahojky ja sem necelych 14 dni po operaci u doktora Dolezala a zatim sem moc spokojena, hodne se mi venoval, pooperacni pece taky skvela, klinika utulna a hlavne se mi moje nova prsa moc libi, takze zatim muzu jenom doporucit.

karla (Po, 20. 6. 2005 - 14:06)

Ahojky.chystam se na operaci, nevim, pro jakou kliniku se mam rozhodnout.Zatim se mi jevi nejlepe p.Mudr.Doležal,ma někdo zkušenosti? Diky za každe info

Katka (Pá, 17. 6. 2005 - 15:06)

O 40%, tím jsem myslela o hodně, ale ne víc jak o polovinu, prostě pro představu. Ten rozdíl je značný, to jsem tím chtěla říct. Samozřejmě jsem tu tuhost ničím neměřila, ale každý primitiv si musí hned rýpnout.

Petula (Pá, 17. 6. 2005 - 14:06)

Absolutně nechapu,proč se někteří chlapi-ubožaci, vůbec do této diskuze pletou,když se jich to netýká.A ty trapný poznámky byste si fakt mohli odpustit....Tímto nemam namysli přispěvky od "inteligentnější" části mužské populace"

bolek (Pá, 17. 6. 2005 - 13:06)

Tak už se nebude zpívat vyvalte sudy, ale vyvalte kozy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bolek (Pá, 17. 6. 2005 - 13:06)

Tak už se nebude zpívat vyvalte sudy, ale vyvalte kozy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bolek (Pá, 17. 6. 2005 - 13:06)

Tak už se nebude zpívat vyvalte sudy, ale vyvalte kozy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bella (Pá, 17. 6. 2005 - 13:06)

JO, TO JE PŘESNĚ ONO, CHLAP S BÍDOU POZNÁ UMĚLÝ PRSA, ALE ŽENSKÁ HNED POZNÁ, O KOLIK PROCENT JE MÁ TUŽŠÍ NEŽ KAMOŠKA. TO SIS JEŠTĚ NEVŠIML ? Holky, která máte ještě zkušenost s MUDR. Holušou z Brna ? Díky.

%%% (Pá, 17. 6. 2005 - 09:06)

Poznat tuhost koz v procentech a s takovou přesností /40%/ to je teda umění, to klobouk dolů!!!

Jarca (Pá, 17. 6. 2005 - 09:06)

Anatomicke asi musi byt tuzsi aby drzeli ten spravnej anatomickej tvar, kulate se daji mackat jak chcete ale ty anatomicke do jineho tvaru smacknout nesmite, proto asi ta tuhost, ale je to jenom logicka uvaha, nikde sem o tom necetla.

Katka (Pá, 17. 6. 2005 - 09:06)

Radkyne: anatomicke implantaty jsou jeste tuzsi nez kulate a dele meknou. Ja jsem byla na operaci pred cca 2 roky se svou kamaradkou ve stejny den na stejne klinice, ona ma anatomicke a ja kulate, obe pod svalem. Rysuje se to pri lezeni podobne, na pohled skoro stejne (kulatý implantát pod svalem má tvar jako anatomický) a moje jsou na omak o 40% měkčí! Takže jsem ráda, že mám ty kulaté. Jen nechápu, proč jsou ty anatomické tužší. Z jakého důvodu.

Andrea (Pá, 17. 6. 2005 - 08:06)

Anie-ještě jsem nebyla na kontrole,musim nejdřív pro doporučení,protože mám jít na mamol. vyštření a potom teprv na kontrolu na plastiku. Ted jsem neměla čas na pobíhání po doktorech,ale musím to napravit.

Petula (Čt, 16. 6. 2005 - 19:06)

Ja mám právě kamarádku a ta má kulaté implantáty pod sval a vypadá to skvěle a implantaty se ji nerýsují,ale když si lehne,tak asi samozřejmě taky.Na tu tuhost jsem se ji neptala to me vůbec nenapadlo.Tak ji ješte vyzpovídám,chci jít totiž k tomu samému panu doktorovi,tak počítam ,že mi dá ty samé kruhové.Také mi doporučil implant.vsadit u prsních dvorců,že prý to je nejmín vidět.Ta moje kamaradka je ma taky prsním dvorcem a vůbec nemá jizvy videt-to jsem teda nechápala,i když nepočítám s tím,že budu ten samý případ.

Reklama

Přidat komentář