Reklama

Silikonova prsa

Radkyne (St, 26. 10. 2005 - 09:10)

No to mas Charllote docela jednoduchy, bez na 5-6 konzultaci a obrazek si udelas. Ten cas za to stoji, nez pak byt nastvana. Ale to, ze ma vsechno pro a proti je taky fakt. Ja jsem po operaci byla docela nesva z toho, ze ty jizvy v podpazi jsou vskutku videt i po rade mesicich a ze jsou dost vysoko. Jenze nedavno jsem byla s partou lidi v saune a v pare a byla jsem rada, ze je mam v podpazi, neb by to ta skupinka rychle odhalila, kdybych je mela pod prsem. A do dvorce jsem jit nechtela kvuli mlecne zlaze a pripadnemu spatnemu hojeni a jizve, ktera by do budoucna odrazovala chlapi. TAkze myslim, ze z estetickyho hlediska je ted ta jizva v podpazi nejlepsi, je fakt videt jen v urcitych polohach, a vem si, ze v podpazi mas zahyby i tak... akorat ti nesmi vadit, ze si toho nekdo vsimne a je okamzite v obraze.

Andrea (St, 26. 10. 2005 - 08:10)

Charlloto-asi co doktor to jiný názor,já měla hodně malá prsa,celkove jsem drobnější a doktor mě navrhl jedinou variantu pod sval,že by to jinak bylo hrozně vidět.Mám to teda podprsní týhou,ale jizva už není skoro vidět a navíc je to pod prsem docela schované.Já jsem taky šla na konzultaci a doktora jsem si nevybírala,ale náhodou jsem naazila asi na dobrého.Na neochotnou a protivnou sestru můžeš narazit v sebelepším zařízení,já docházela so Sanusu na gynekol. a tam je příšerná arogantní jedubaba a není to jen můj názor.Pacientky se strachují jestli tam zrovna bude a to už se tam drží tak 6 let nejmín.Clověk by čekal že v soukromém zařízení kde se platí docela velké peníze se bude cítit jako v bavlnce.Já tenkrát kdyby tady bylo něco blíž tak bych šla taky ještě jinam na konzultaci,ale i do HK to mám přes hodinu jízdy autem,navíc dvě malé děti které musí někdo hlídat.V Praze se absolutně nevyznám,takže jet tam někde na konzultaci na čas,tak to bych musela jet tak den předem,abych zjistila kde to je.Ono se to radí těm kdo to má blízko a může si vybírat z několika plastic.chirurgií.Potom ještě takovou dálku jezdit na převazy a kontroly.A myslím,že všude se dá narazit na nepříjemného člověka,který zkazí dojem z krásné kliniky.Kontaktovala jsem ještě doktora v Pardub.,ale to se mě vůbec nelíbilo,protože má skoro každý den ordinaci v jiném městě a když pak člověk potřebuje honem pomoc,tak kde ho schánět.Vím že mě zase pár lidí odsoudí za můj názor,ale žiju na malém městě a opravdu to není tak jednoduché jezdit po konzultacích tak daleko.

Charllote (St, 26. 10. 2005 - 08:10)

Zdravím všechny, díky moc za vaše reakce,teda tak teď vůbec nevím, co s tím...Pro Andreu: byla jsem u MUDr. Jana Doskočila, Remeše také znám, ale na konzultaci jsem šla zrovna v pondělí (kdy má službu Doskočil) protože jsem ani nevěděla kdo by byl lepší nebo takže jsem tam prostě šla a tím to bylo vyřešeno....jen jsem na jejich stránkách www.sanus.cz koukala na jména doktorů a jediné co jsem si řekla, že nechci nikoho mladého kdo má praxi třeba od 2004, ale te´d už si nejsem jistá ničím...sestra na té konzultaci byla nepříjemná úplně hrozně, když sem se ptala na různé otázky (doktora - ne jí!)tak házela takové pohledy, jako že jsem asi úplně blbá nebo co...no naštěstí si to nějak moc neberu....On prostě říkal, že mám sice malá prsa, ale že tam nějakou žlázu mám ve smyslu, že je zbytečné dávat to pod sval (bolest a že by se to špatně dávala brdavkou kdybych se pro ni rozhodla, takže by to muselo být podprsní rýhou),když navíc po 2 odkojených dětech to je i na malých prsou znát°, takže říkal, že je potřeba to trochu vypnout, což zařídí to že to dáme jenom pod žlázu..a já mu na to řekla, že to asi ale logicky bude víc vidět (rýsovat se okraje) a on ano,a dokonce mohou za nějakej ten rok třeba i trochu jít dolů (!) vše má své pro i proti, takže teď nevím jak se rozhodnout už vůbec..je možné že se mu prostě to pod sval dělat nechce, že to je náročnější a proto mě doporučil jenom pod žlázu? mám trochu pocit že asi ano..ale jestli to je opravdu tak jak píše SARA, že si ten celý implantát nahmáteš tak si to nechám udělat opravdu radši pod sval. Už se to blíží....a já nechci udělat chybu ach jo.

Alice (Út, 25. 10. 2005 - 18:10)

Pro CharlloteBýt tebou tak k tomu doktorovi už nechodím. Štíhlá, malá prsa a pod žlázu to je hloupost. Zkus se zeptat jinde a uvidíš. Tohle ti odborník rozmluví. Dávej si pozor,ne všichni tomu rozuměj. Jeden my taky doporučoval něco podobného. Na ostatních konzultacích se všichni schodli, že je to hloupost.

Radkyne (Út, 25. 10. 2005 - 16:10)

Charlotte, do ulozeni pod zlazu fakt nechod, jestlize nejsi oplacanejsi. Bude se ti rysovat okraj. Mozna se ti to ted zda nedulezite, ale prirozenosti to skutecne nedoda. Casto se rysuji okraje i ulozeni pod sval, ale pochopitelne min, navic ten sval to drzi, takze si muzes dovolit chodit bez podprsenky. U umisteni pod zlazu bych to fakt neriskovala, kdovi jak to bude vypadat po 5ti nebo 10ti letech. Je zvlastni,ze ti to doktor nechce udelat pod sval, kdyz uz se musi hrabat v prsni zlaze, aby implantat umistil pod ni. Myslim, ze kdyz uz se jde pres bradavku, tak se stejne musi pres prsni zlazu, tak je to jedno. Mas sice pravdu, ze u rezu v podpazi je jizva relativne nejvic videt (na verejnosti), ale zase jsou ty prsa temer nedotknuty. BAla bych se, ze by se zjizveny dvorec nemusel libit partnerovi, ale rozhodne je to nejmensi jizva a ani ve sprse si toho ostatni sprchujici nevsimnou. Trvej ale na umisteni pod sval, at nelitujes.

Andrea (Út, 25. 10. 2005 - 14:10)

Charllote-byla jsem v Sanusu na operaci minuly rok v kvetnu.Mam anatomicke imlant. pod svalem.Můžu se zeptat u kterého doktora jsi byla na konzultaci? Já u dr.Remeše,byla jsem s ním docela spokojená i když jsem za ty peníze čekala lepší péči-myslím tím spíš sestry.Mám dvojčata a byla jsem na operaci když jim byly 2 roky,potom se o ně starala babička s tatínkem,protože potom nesmíš zvedat nic těžkého

Sara (Út, 25. 10. 2005 - 13:10)

Pod žlázu je to fakt děsný, jeden implantát si nahmátnu uplně celej kolem dokola, mám ho jen vlastně potažený kůži, druhé prso je "docela" dobré, už bych pod žlázu do toho nikdy nešla, jëště že mám stálého partnera se smyslem pro humor...škoda že mi to pan doktor dostatečně nevysvetlil

sharon (So, 22. 10. 2005 - 21:10)

ahoj holky,tak koncem listopadu jdu "na to",pokud samozřejmě předoperační vyšetření budou ok.Řešíte tu kudy vložit implantaty.Já to mam vyřešené:-),jelikož to mam spojené s modelaci,řez kolem dvorce,dolu a pod prsem,implantaty Mentor,pod žlazu.Máte někdo zkušenost,s Mentory a vložením pod žlázu? diky

Charllote (So, 22. 10. 2005 - 20:10)

Ahojky, to podpaží mi ze všech těch 3 možností kudy vložit impl. připadá nejvíce nápadné, i když možná může být vidět i minimálně, ale stejně....už jsem rozhodnutá, že chci řez bradavkou, čímž odpadají anatomické, protože říkal, že se bradavkou (zvláště pod sval) špatně vkládají, i když nemožné to samozřejmě také není.....takže nakonec asi se rozhodnu pro kulaté pouze pod prsní žlázu a řez bradavkou...doufám, že mé rozhodnutí bude správné ;((

Alice (Pá, 21. 10. 2005 - 20:10)

Ještě chci dodat, že souhlasím s Ivonou.

Alice (Pá, 21. 10. 2005 - 20:10)

Mám jedno dítě. Týden po operaci se o mě musel bezezbytku starat manžel, bez něj nebo nekoho jiného by to asi nešlo. V současné době jsem seběstačná jenom man problém dosahnout někam vysoko. Mohu se zeptat proč odmítaš podpaží.

Ivona (Pá, 21. 10. 2005 - 15:10)

Charlotte: taky jsem měla malá prsa a malý hrudník, celkově jsem hodně drobná. Mám kulaté impl.pod sval, řez v podprsní rýze a jsem spokojená. Pokud to chceš pod sval, je zbytečné dávat anatomické implantáty, protože sval stejně vrchní část implantátu zmáčkne a tvar tak vypadá stejně jako u anatomických. Alespoň tak mi to řekl doktor a sama mám pocit, že to tak je, když se na svá prsa podívám.

Charllote (Pá, 21. 10. 2005 - 10:10)

To Alice:Ahoj, opravdu mi to vlastně tak podal, že např. pokud se rozhodnu pro anatomické pod sval bude to dělat podprsní rýhou, aby tam byl lepší přístup...závěrem jsem měla z něho pocit, že by nejradši dal kulaté bradavkou jenom pod žlázu, ale já jsem tam šla s tím, že chci anatomické, vzhledem k tomu, že mám malá prsa a hubený hrudník, takže jsem došla k závěru, že kulaté by byli moc nápadné jako silikon, i když mi o to, že to někdo pozná vlastně ani nejde, jen prostě chci volit správně....sám řekl že kulaté nedané pod sval se mohou více rýsovat nahoře(myslím ty okraje)a později třeba i povysnout (hlavně u těch větších)...jinak třeba přístup z podpaží jsme ani neřešili, protože ho nechci...můžu se tě zeptat jak se cítíš po těch 3 týdnech? jestli máš děti? a jaké to bylo týden po operaci, i když vím,že je to vše hodně individuální ;)))

Martin (Čt, 20. 10. 2005 - 17:10)

Pro RenatuKdyž se podívám na svoji manželku mohu doporučit Mudr. Tomáška. Je to super, vypadá to skvěle.

Alice (Čt, 20. 10. 2005 - 08:10)

Jsem tři týdny po operaci. Zdá se my divný rozhonout kam a kudy. To má vědět doktor. Mě řekl kudy a kam všude se to dává a rozhodl, že u mě připadá varianta pod sval. Nejraději, že zavádí implantát z podpaží a že to umí nejlépe. Kdybych chtela jinudy nebyl by to problém ale schodly jsme se na podpaží.

Renata (Čt, 20. 10. 2005 - 07:10)

Muzete mi prosim poradit, jaky chirurg je v Praze povazovan za nejlepsiho pres prsa? Moc diky

Charllote (St, 19. 10. 2005 - 19:10)

to Alice:Ahoj, vlastně mi řekl svůj názor a to jak by to on udělal, a protože já jsem tam šla s úplně jinou představou (na základě toho co jsem si sehnala za informace), řekla jsem mu, že si to tedy ještě rozmyslím..Ty máš nějaké osobní zkušenosti?

Alice (St, 19. 10. 2005 - 17:10)

No to je síla, nenabídl ti že si to můžeš i sama v operovat. Asi je dobré rozhodnout se kudy, ale pod, nad sval, anatom. nebo kruh. to je neprofesionální.

Charllote (St, 19. 10. 2005 - 17:10)

Ahoj, koukám, že diskuze tady se už ubírá trošku jiným směrem, ale i přesto: byla jsem v podělí na konzultaci (Sanus-Hradec Králové) a 21.11. jdu na operaci...zvětšení prsů pomocí silikonových implantátů samozřejmě...tak tu jen hledám někoho kdo by si o tom chtěl povídat nebo tak,a pomoci mi třeba i v mých rozhodnutích, nejlépe někoho koho také operace čeká nebo už je po a to nejlépe z Hradce Králové, ale to není v žádném případě podmínkou....sice se hrozně těším, ale stále váhám, jestli pod sval nebo ne a jestli bradavkou nebo pod prsem...a také jestli kulaté či anatomické, doktor mi řekl ke všemu pro i proti a rozhodnutí ale nechal prakticky na mě...tak jestli tu někdo je ozvěte se mi...díky

Michaela (St, 12. 10. 2005 - 10:10)

Další potrefená káča pitomá se ozvala!

Reklama

Přidat komentář