Reklama

Obřízka

Zdenek (Út, 19. 4. 2011 - 16:04)

S jizvou hned za žaludem u...Děkuju ja odpvěď. A jak dlouho sisi zvykal na odkrytý žalud? Není to nepříjemný mít holý žalud a ještě za nim citlivou vnitřní předkožku? Neuděláš se třeba při tělocviku když ti lítá takhle holý žalud v trenclích?

V (So, 16. 4. 2011 - 16:04)

S jizvou hned za žaludem u nás urologové dělají běžněji, je to ale druh obřízky, který nejvíc sníží citlivost penisu. Uzdička se v tomto případě nechává. Já mám tu high and tigh kdy mám jizvu až hodně nad žaludem a uzdičku mám odstraněnou. Někde jsem četl že uzdička je nejcitlivější část penisu, u mne to tak nebylo a navíc při tomto druhu obřízky je uzdička při erekci už moc napnutá. Naopak teď mám při orálu rád laskání toho místa, kde uzdička dřív bývala - je to hodně citlivé. Stejně tak odkrytá vnitřní předkožka přináší příjemné pocity. Ovšem čistě fyzicky i prakticky se to stejně nejlíp všechno dělá s neobřezaným penisem.

Zdenek (So, 16. 4. 2011 - 14:04)

Přemýšlím nechat si udělat na léto obřízku ale nevím jaký styl zvolit. Nejlepší se mi zdá vysoká s jizvou co nejvýš ale třeba je lepší nízká s jizvou těsně za žaludem. Jaké máte kdo zkušenosti a co doporučujete? A mám si nechat odstranit udičku nebo nechat?

Honza (St, 13. 4. 2011 - 11:04)

Ja jsem podstoupil castecnou obrizku v 22 letech a nyni par let pozdeji jsem uplne spokojeny. Drive jsem mel problem pretahnout zalud ve ztoporenem stavu, protoze jsem mel kratkou uzdicku a uzkou predkozku. Jinak doktor, ktery me operoval mi misto uzdicky, ktera je asi opravdu nejcitlivejsi udelal par zahybu a mensich hrbolku, aby to nebylo uplne rovne a musim rict, ze mam ted mnohem skvelejsi pocit nez bez obrizky. Pritelkyne je taky spokojena;) o hygiene ani netreba mluvit, ze je to lepsi.
Podle svych zkusenosti vsem doporucuju.

Obřízka (St, 23. 2. 2011 - 00:02)

http://www.youtube.com/watch?v=WPthgNqG1YY&feature=related

jovi (Út, 22. 2. 2011 - 14:02)

Ja obrizku neabsolvoval, ale...V tvém případě by byla obřízka už totálně nadbytečná. Dle průzkumů má necelých 10% kluků po pubertě předkožku tak krátkou, že to mají jako ty a necelých 15% má po pubertě dokonce trvale odkrytý žalud, že to vypadá, jako by měli obřízku, i když ji nikdy nepodstoupili. Problém je, kde je to opačně, je příliš dlouhá nebo fimotická.

jiri (Út, 22. 2. 2011 - 10:02)

Ja obrizku neabsolvoval, ale predkozku mam trochu kratsi ze se mi tam vladtne zalud nikdy celej neschova (mimo ledove vody) a tento stav mi plne vyhovuje. Na hygienu to je dobre a s vydrzi taky nemam problem.

jovi (Út, 22. 2. 2011 - 09:02)

Hodinovou rychlovku bych teda...K obřízce by mě žádná nedohnala. Jedna dřívější bejvalka po mě chtěla, abych nosil předkožku trvale vzadu. Z počátku se mi to nelíbilo, během měsíce jsem si tak zvykl, že mi spíše bylo nepříjemné mít předkožku chvilku vpřed. Součastné se trvale obnažený žalud totálně nelíbí, takže to už neprakttikuju. Proti obřízce to má jednu velkou výhodu, že to jde okamžitě vrátit do původního stavu, kdežto ta už je nezvratná.

Jana (Út, 22. 2. 2011 - 08:02)

Přidal bych svůj názor....Hodinovou rychlovku bych teda pokaždé nechtěla. Nehledě na to, že když ho neudělám kouřením, co s takovým pérem.
Možná obřezanej vypadá pěkně,ale když to není na kloudný šukání....
Zlatá předkožka - je si s čím hrát a když jí má přes den za žaludem, tak není ani cítit.

M. (Po, 21. 2. 2011 - 23:02)

Přidal bych svůj názor. Mám částečnou obřízku od svých 9ti let. Po operaci nemám ani uzdičku, takže při "kouření" to není žádná extáze. Ve "zvadlém" stavu mi předkožka cca z poloviny zakrývá žalud. Nemám zkušenost se sexem před obřízkou, ale v současnosti mám poměrně dlouhou výdrž, můžu souložit i přes hodinu v kuse. Naopak dá víc práce dospět k vyvrcholení prostým souložením. Teď je to spíš o psychickém stavu (náladě) a nadrženosti po předchozí abstinenci. Shrnul bych to tak, že obřízka má svoje výhody (delší výdrž díky nižší citlivosti žaludu, snažší hygiena, pro někoho možná lepší estetika) i nevýhody (zhorší se citlivost, přijde se o uzdičku - nejcitlivější místo na penisu).

Tom (Po, 21. 2. 2011 - 12:02)

Mám dost dlouhou předkožku...Já jsem se pro operaci rozhodl v mých 40 letech. A bylo to nejsenzačnější rozhodnutí v mém životě: Jen se opláchnu - jsem čistý.
Při sexu cítím každý i drobný pohyb sem-tam. Nic "do předkožky/zpět": Je to jako sex s trvale staženou a přidrženou předkožkou.
Vydržím i 30 minut, dříve tak 5. Nejlepší pocity od prvního sexu!!! Jděte do toho!!!

Danda (So, 19. 2. 2011 - 11:02)

Ahoj je mi 10let a mám problémy z přilepováním kůžičky k žaludu tak bych sem se chtěl zeptat jestli to není trapné jít v 10 na strhávání pro mě je to trapné už jsem byl na tom asi 6x,pořád sem se trápil teď už to nechci zažít , tak poraďte mám jít na obřízku ??? vůbec nevím jak to mám říct rodičům je mi to trapné nikdo z rodiny nemá ořízku tak mi poraďte prosím Email [email protected] pište prosím

járo (Pá, 11. 2. 2011 - 09:02)

Mám dost dlouhou předkožku...čemu říkáš dost dlouhou?
Mě když se postaví, tak mám celej žalud zakrytej předkožkou...stáhnu si jí dozadu a už drží za žaludem.
Možná máš jen malou bambuli,která předkožku neudrží a ne dlouhou předkožku.
Pokud ti to vadí v sexu, zajdi k urologovi a on ti předkožku ušmikne.

:( (Pá, 11. 2. 2011 - 09:02)

mám otázku je dobré...raegujte plss

jára (Út, 8. 2. 2011 - 20:02)

Mám dost dlouhou předkožku a i v partnerce se cítím jako kdybych si ho honil a žalud se s tou její nádherou skoro nepotká a myslím si že obřízka to může vyřešit, jestli má někdo podobný problém, rád si poslechnu názory.

Pavlík (Ne, 6. 2. 2011 - 23:02)

Tak jsem rád, že jsem nezažil většinu těch všech zde zmiňovaných problémů. Na obřízku bych šel opravdu jen z těch nejnutnějších důvodů jako úplně poslední možnost.
Citlivost žaludu se dá jednoduše snížit použitím kondomu, kdo má o to zájem, a nikdy bych nečekal od holky orální sex, aniž bych si ho předtím neumyl a také jsem si ho kolikrát umyl jen když jsem si říkal, že bysme třeba mohli, i když pak třeba k ničemu nedošlo, a totéž bych čekal od holky, že si ji umyje.

nn (Pá, 4. 2. 2011 - 23:02)

mám otázku je dobré použít na předkožku olej pro těhotné ženy? Je to olej na pružnost kůže tak mě napadlo jestli se tim nespraví předkožka....a nemusel bych na obřízku nebo běhat po doktorech odkaz http://www.saloos-shop.cz/zbozi/501/tehotensky-pestici-olej-50ml/

pro všechny,co (Pá, 4. 2. 2011 - 14:02)

Tady se dočtete, že
obřízka muže je stejné odstranění erotogeních zón, jako odstranění klitorisu ženy:

http://www.acroposthion.com/

Martin (Po, 24. 1. 2011 - 15:01)

Dobrý den,
před 10 dny jsem kvůli fimoze prodělal částečnou obřízku s prodloužením uzdičky. Vše se hojí bez komplikací, již téměř nekrvácí, ale stehy ještě mám. Chtěl bych se zeptat, zda již mohu začít s fyzickou zátěží, konkrétně mám na mysli posilovnu a volejbal. Díky za radu.

zuzana (So, 22. 1. 2011 - 21:01)

Jaky jsou nevyhody obrizky?Mě je jedno jaké jsou výhody a nevýhody či cokoliv, jen nedokážu pochopit, jak může někdo toho malého drobečka vystavit něčemu takovému... Mám dva malé syny, ale je mi zle při tom pomyšlení. Když je chlap dospěly, rozhdodne se pro to - výborně, ale u těch malých... Nevím. Z.

Reklama

Přidat komentář