Reklama

Obřízka

Zkurvený Filipí (Ne, 8. 6. 2008 - 00:06)

http://www.youtube.com/watch?v=xxwsdEXSXXM&feature=related

Kaja (So, 7. 6. 2008 - 22:06)

Ahojky. Tak jsem rady ohledne obrizky fakt potrebovala :-) Poprve v zivote jsem se milovala s obrezanym klukem. A krome faktu, ze jsem zamilovana jako blazen, musim rict, ze penis samotny vypadal krasne,rozdil v manipulaci zadny, olej jsem nemela, tak jsem co nejvic vlhcila ruku (leni, diky za radu!) a vydrzel hrozne dlouho, dost velky rozdil od neobrezanych kluku, na muj vkus az moc dlouho :-))

Návštěvník (So, 7. 6. 2008 - 22:06)

Provádím je zdarma,hlašte se zde.

lenka (So, 7. 6. 2008 - 22:06)

neboj se,klucik to zvladne,meho syna to take v budoucnu ceka,jakozto dite muslima.

Re:Obřízka (So, 7. 6. 2008 - 16:06)

Co jí děsíte?!

Obřízka (So, 7. 6. 2008 - 16:06)

http://www.youtube.com/watch?v=g_SRffgMX9o&feature=related

Obřízka (So, 7. 6. 2008 - 16:06)

http://www.youtube.com/watch?v=OKdXVBXUUdI&feature=related

N. (Po, 2. 6. 2008 - 08:06)

M8m 6 letého syna, kterému lékař doporučil obřízku z důvodu zůžené předkožky. Minulý týdense mu objevila prasklinka a otok penisu. Ted ho chtějí obřezat, aby nedošlo do budoucna k opakování popraskání a dalším komplikacím... Mám strach.. nevím, co kluka čeká..Děkuji

xx (Ne, 1. 6. 2008 - 15:06)

B. potom ani zrejme o obriezke nic nevies, iba si sa rozhodla, ze budes tlacit jeden svoj nazor. Obriezka je chirurgicky zasah, po ktorom samozrejme zostavaju jazvy. Niekedy su nenapadne, inokedy su dost vidiet.

http://www.circlist.com/styles/scarstyles.html

Niekedy sa operacia podari, niekedy menej. Su aj pripady, ked obriezka uskodila.

Niektory penis zapacha, niektory menej. Niekto sa umyva, niekto iba obcas.

Obriezka je niekedy pekna, inokedy nie.

Dogmaticke nazory byvaju nespravne a obmedzuju vnimanie cloveka. Kedze ja mam rad ludsku prirodzenost, nevnimam obriezku ako potrebnu a mam voci nej vyhrady. Pokial je niekto obrezany, ma na to svoje dovody. Nemyslim si vsak, ze je to zakrok, ktory by bolo treba propagovat.

B. (Út, 27. 5. 2008 - 23:05)

Ještě bys děkoval za krásný a čistý penis,apropo,žádné jizvy po dobře provedené obřízce jsem si nikdy nevšimla.

xx (Út, 27. 5. 2008 - 20:05)

Jazva na penise, no dakujem pekne...

lenka (Po, 19. 5. 2008 - 00:05)

Budes spokojena a na pohled je to o mnoho pritazlivejsi.

Kaja (Ne, 18. 5. 2008 - 23:05)

Oprava - posledni veta ma samozrejme byt "obrezaneho jeste nemela" :-))))

Kaja (Ne, 18. 5. 2008 - 23:05)

Diky moc za zkusenost, mozna ji budu potrebovat :-) To zatim jen doufam, brzy se to rozsekne, ale ten clovek, co se mi uz dlouho libi, je urcite obrezany, tak proto se ptam, az nam to vyjde :-) Ja jeste neobrezaneho totiz nemela.

lenka (Ne, 18. 5. 2008 - 22:05)

Kajo,ja tu jeho obrizku velmi ocenila,je to vyborna vec pri hygiene penisu,kde se nemusi nic nikam pretahovat,navic je velmi cistotny,penis si myje i po moceni vlaznou vodou a intimnim mydlem a muzu Ti rict,ze nevim,co jsou to posevni mykozy,zanety atd...V sexu taktez vyborna vec,vydrzi dlouho i drazdeni rukou je prijemne,akorat pri masturbaci pouzivam dostatek oleje.Jsme spokojeni,zachazi se s nim snadno,ja bych zase spis byla rozpacita z te predkozky po tech letech...
Vsichni muzi,se kterymi jsem mela neco do cineni v CR byli neobrezani,v zahranici vsichni zase obrezani.Vynalozim s obema,ale obrizka je lepsi(osobni dojem)

Kaja (Ne, 18. 5. 2008 - 17:05)

lenko, muzu se Te prosim zeptat na takovou intimni vec, jestli Ti to teda nevadi, pise se casto, ze holky obrizku ocenuji a pry je to pri sexu i lepsi, ale jak sis na to zvykla? Jak se s nim zachazi, myslim,kdyz jste se na zacatku poznali a bylas zvykla na neobrezane chlapi, vedelas jak na to? Myslim tim - zachazis s nim stejne jako s neobrezanym? :-) Sorry, jestli je to hloupa otazka...

lenka (Ne, 18. 5. 2008 - 17:05)

Manzel je Arab,obrizku ma od 4 let veku,moc si na to nepamatuje,dobre se to zahojilo,dobre to vypada a dobre se s tim zachazi-snadne i na hygienu,jsme s takovym penisem oba spokojeni.

buhužel. (Ne, 18. 5. 2008 - 16:05)

jsou to prostě rituály,každý kontinent,země stát má své rituály,některé hraniční s nepochopitelným zvěrstvem,kultivovaný národ se podivuje,ale jim to připadne zcela normální.
je to věc názoru,pro něhoho má obřízka opodstatnění,pro někoho je to modní trend.dle mě kdo dobrovolně podstupuje jakékoliv úpravy na lidském těle jen za účelem:prej je to super,nechám si to udělat také.
Tak každý takový člověk pokud vyžaduje aby byl tolerován,tak tito lidé naopak at tolerují ostatní,kdo si předkožku nechá!
tím jsem chtěl říci,že diskuse slouží k tomu aby si lidi vyměňovali názory a zkušenosti,a ne aby bez příčiny odsuzovali,ale hol český národ je už takový!

Dušan (Ne, 18. 5. 2008 - 16:05)

Myslím, že bych neměl nic proti když by to dělali miminům nebo větším dětem pod narkózou nebo nějak aby je to nestresovalo. Sám bych byl rád kdybych to měl už od dětsví. V dospělosti se totiž člověk stydí jít k doktorovi, musí vysadit v sexu a další komplikace. Máš pravdu Kajo, tihle Arabáči jsou nějaká degenerovaná mentalita když tohle všechno dopouští a snad si v tom i libují.

Kaja (Ne, 18. 5. 2008 - 16:05)

Jojo, souhlas. Dusane, ja to neodsuzuju, kamarad to podstoupil taky, stejne jako Ty v narkoze, ale ta videa jsou fakt desna, jeste jak s tim chudackem sokovanym deckem, ktere je uplne mimo, hodi, no proste vychovavaji z generace na generaci barbary, se divim, ze uz se davno nevystrileli vsichni, kdyz je tam denne tolik obeti konfliktu, jak jich muzou jeste furt takove miliony zit? No nic, odbocila jsem. Souhlas s JULCOU, at se kazdy rozhodne sam v dospelosti. Ja ze stejneho duvodu nenechala male ani propichnout usni dirky...

Reklama

Přidat komentář