Reklama

Panická porucha

Doris (Čt, 7. 3. 2013 - 13:03)

Jde o to,jak ji...Většina těchto poruch má svůj původ v sexuální nedostatečnosti.Neuspokojení,zvláště dlouho trvající,vede k takovým poruchám.

Věra (Čt, 7. 3. 2013 - 11:03)

Dobrý den Má žena trpí...Jde o to,jak ji chápeš,jestli jí nedáváš najevo,jak je to s ní hrozné.Měj trpělivost,psychika je mrcha,kterou se nedá jen tak překonat.Věř mi,moje rodina mi hodně pomohlaže se mně snažili co nejvíc pomáhat - ale ne litovat.

Jindra (St, 6. 3. 2013 - 22:03)

Dobrý den Má žena trpí panickou poruchou a já to již těžko zvládám,hlavně citově.Jak to zvládají vaši životní partneři.Já se dívám jak se má žena mění a odvrací se ode mne.Nepoznávám ji v chování, názorech a i v komunikaci se mnou.Ode mne se odvrací a komunikuje spíše s cizími lidmi.Nechci ji úplně stratit.Tak vás touto formou žádám o radu.Děkuji.

Robbie (Ne, 27. 1. 2013 - 21:01)

http://www.panickaporucha.jecool.net Navštivte nový projekt pro boj s panickou poruchou a ataky.

eva (Út, 15. 1. 2013 - 12:01)

pro pampelisku :moc dekuji zkusim mu to rict....on mi pred mesicem rikal jak jsem tam byla ze kdys mi ten zoloft nezabare ze me zavre a ja se tam ted bojim jit a mam z toho zachvaty :((

bona (Ne, 13. 1. 2013 - 23:01)

Je to dost běžné, še v...jak je Drevokoci?

A. (Ne, 13. 1. 2013 - 22:01)

mám pp. Beru remood a ted poslední dobou...- změnila jsem prostředí bydlení (místo kde mi problémy vznikly) a šíleně se bojím, že budu mít schizofrenii! celý den na nic jinýho nemyslím. katastrofické závěry - je to normální??? :(

Pampeliška (Ne, 13. 1. 2013 - 15:01)

dobry den nevim co delat mam...Psychiatr je tu od toho, aby s tebou hledal řešení., Pokud nezabírá Zoloft, musíš mu to říct. Jak jinak by ti mohl pomoct. Z čeho soudíš, že by na tebe zanevřel? Je to dost běžné, še v psychiatrii se hledají správné léky dost dlouho, než sednou. trpělivost a důvěru to chce. hodně štěstí...

eva (Ne, 13. 1. 2013 - 14:01)

dobry den nevim co delat mam silnou pamickou poruchu a psychiatr mi dava jen zoloft a me to nepomaha :( chci ho poprosit o silnejsi leky ale bojim se aby me nezavrel :( jake mate zkusenosti se zoloftem ?

Nell (St, 9. 1. 2013 - 21:01)

Neille, mě po první atace...No,já nevím jsem z toho už zblblá,prášky jsem si všechny nevzala,jen Xanax.Nejradši bych to řešila úplně jinak.Nechci být na těch prášcích závislá,navíc v mém věku si nemyslím že je správné mi dát tolik prášků.na jednom webu mi odpověděla psycholožka,že je těch prášků opravdu dost.Ráda bych třeba zkusila nějakou homeopatii,mé kamarádce to velmi pomohlo.Teď už vím,že tyto stavy bývají opravdu nesnesitelné, ale to co ty prášky přináší za vedlejší účinky mi přijde taky jako hrůza:( A pomáhají Ti ty prášky aspoň Třinečáku??Nepřemýšlel jsi taky o jiném řešení?
Ahoj a děkuji za příspěvky.

Třinečák (St, 9. 1. 2013 - 14:01)

Neille, mě po první atace PP (nevěděli asi, že to byla PP) změřili teplotu, vzali krev, udělali EKG, ECHO, sono břicha a rentgen a toť vsjo. Pak hajdy na psychiatrii. Takže takhle to chodí u nás v Třinecké nemocnici. A od té doby mě dopují (cca 4 roky) lékama. Dávky jak pro koně.

. (St, 9. 1. 2013 - 12:01)

Nell, bohužel léky...spadl jsi z měsíce přímo na hlavu? jsi na všech vláknech pomocníku.

ragauian (St, 9. 1. 2013 - 12:01)

Nell, bohužel léky nepomohou... psychiatr či psycholog se svými léky ze všeho nejvíc připomíná automechanika, kterému si stěžuješ na svítící kontrolku přehřívání motoru a on to vyřeší tím, že vyhodí žárovku, která to signalizuje... samotnou příčinou u tebe je vnitřní nerovnováha energií v důsledku nezvládnutí vlastní duality... co to znamená a jak to lze velmi snadno vyřešit, ti zodpovím na svém mailu, budeš-li si to přát...

Nell (Út, 8. 1. 2013 - 22:01)

Ahoj,
je mi 22 let a nedávno jsem podle lékařů prodělala PP.Večer před usnutím mě projela horkost do hlavy a potom to začalo,začala jsem se celá klepat,bušilo mi srdce,trvalo to asi 30 minut,od té doby mi není stále úplně dobře,občas zažívám stavy,jakoby mimo realitu,je mi špatně od žaludku.Zvláštní je,že nechutenstvím jsem střídavě trpěla už měsíc před záchvatem.Nemůžu se pořádně najíst po ránu vůbec,přijde mi že ten pocit úzkosti mi vždy vystřelí z žaludku.Byla jsem poslaná na ORL,EKG,rentgen plic a srdce a brali mi krev a dávala jsem moč.Po žádném nálezu jsem byla poslaná k psychiatrovi....ten mi napsal Xanax 0,5 mg,Miraklide 10 mg a Prothiaden 25.Nevíte někdi něc bližšího o těchto lécích,nechce se mi to všechno brát a myslím si,že jsem měla být poslána ještě na nějaké vyšetření.Nemáte pro mě někdo nějakou radu prosím,začínám z těch stavů být unavená a ani nevím proč mě takový stav vůbec potkal:(
Děkuji Vám všem za nějakou radu děkuji.
Nell

anika (Út, 8. 1. 2013 - 19:01)

Dopln si vitaminy a mineralni...mila dagmar ak ti znizil lekar lieky to je fajn mohla si chvilu pockat kym sa telo spameta po znizeni davky asi tak po dvoch tyzdnoch bi si sa citila lepsie mne tak isto moja lekarka znizila a pripravila ma na to vravela po znizeni davky nastane zhorsenie stavu ale nie z dvovodu choroby ale so znizeni davky ale potom sa to ma upravit ako som uz pisala inak kazdy liek je navykovy mislim hlavne antidepresiva telo si rychlo zvikne je to paradox na jednej strne odstrani poruchu a na druhej vedlajsie ucinky ahojki

Fansi (Čt, 3. 1. 2013 - 03:01)

Dobrý den.Možná se tady...Dopln si vitaminy a mineralni latky.Zejmena draslik,vapnik.Udelej si krevni testy na stitnou zlazu,anemii,zkontroluj jaterni testy atd.myslim ze to neni nic vazneho, pravdepodobne u tebe doslo k pretizeni organismu budto dlouhodobym stresem nebo fyzickym vycerpani.PP jde vylecit i bez antidepres.velmi dobre se osvedcila homeopaticka lecba,vitaminy,uprava stravy, pravidelny pohyb,celkovy odpocinek, klidovy vztah, bylinky, nebo bezne v lekarne dostupny Novopassit.

Ala (St, 2. 1. 2013 - 13:01)

Dobrý den , má někdo zkušenost s Escirdec NEO? Mám půl ráno a už po 14 dnech zabírá...děkuji

HEROSS (St, 30. 12. 2009 - 16:12)

Je nas vela kto trpi tymto A sam viem ze nerad sa o tom rozpravam hlavne s blizkymi. Ale viem sa premoct na tolko ze si to ani nevsimnem ze o tom debatujem. Je to velmi dlhy clanok a pisal by som dalej. A je mi v celku blho ale oblbovakom sa branim. Beriem len Alventu. Snazim sa to regulovat. Musim dat priestor aj inym. Prepacte za moje vylevy ale nemyslim si ze to co pisem nieje aspon ciastocne ako navod pravda. AK ma niekto .. mozno podobne zmyslanie ozvyte sa mi na mail pls. [email protected] Vymenime si cisla a mozeme sa aj stretnut. Sadnem do auta pridem aj do KOsic. Je mi to jedno. Rad pricestujem a vymeni si poznatky. Ale liekom ani sucasnym postupom uz naozaj neverim. HEROSS.

HEROSS (St, 30. 12. 2009 - 16:12)

Teda vedia aj ktore nerviky to ovplivnuje ked berieme do uvahy ze mozok ako aj cele telo funguje na pricipe velmi slabych elektrickych impulzov tak mi logicky vyplyva ze ked vypnem elektriku svetlo zhasne. A teda ked odstranim spustac -- vypinac-- v tomto pripade nervik alebo nejaku cast strach ani ten pozityvny sa nedostavi. Sice uz nebudem mat strach a to znamena ze mozem sa zacat prechadzaj aj na krajit 300 metrovej priepasti ale so mnou to ani nepohne a moze sa mi nieco stat. Ano je to tak a rad by som nieco take podstupil. Ked si pozriete aj nejaky film alebo sa rozpravate s neurochirurgom tak vydite ze Vam ukazuju -- dajme tomu ked operuju mozog-- toto je centrum reci je poskodene. Ten clovek nebude moct hovorit. Alebo toto je centrum pohybu. Nebude moct chodit. Tak mame aj taketo centrum. Este jedna vec je ze to co tu rozoberam nieje liecenie priciny ale nasledku. Ale skusil som zmenit svoju zivotospravuvo vselijakych kombinaciach a netvrdim ze dalsie niesu. Aj som sportoval. Ale uz ma to logicky nebavi testovat sa jak kralik ci toto ci ono zaberie alebo nie. MOzno hypnoza by naozaj pomohla. Sam na nu dost verim a podarilo sa mi v zivote 2 ludi naozaj zhypnotizovat a este to malo aj efekt. Ale sam som ziadneho hypnotizera nenavstivil.

HEROSS (St, 30. 12. 2009 - 16:12)

To je najsilnejsi spustac. Ked si zacne vsimat ako sa mu to zacina vracat. Na to men

pomaha ked si zacnem rozpravat sam sebe (nieco ako samomluva ale regulovana, alebo si zacat spievat -- ale hlavne

mysliet iba na to co vychadzam z mojich ust) co mam urobit co mam v plane teda: som na ceste do prace a ked dojdem

musim hned dat varit vodu na kavu a podobne. Ale zisujemj ze KAVA ako vybudzovak to zhorsuje.
cele to ma na svedomi latka ktora sa vola serotonin. Ked jej je malo vznikaju tieto stavy. Preto Seroxat.Neviem ani

ci to pisem spravne. Tato latka sa tusim tvori v mozgu. Ak to mame cele zhrnut panicka porucha je zosileny strach

nad rysku --normal-- do cervenej stupnice. Je to v mozgu. Ovlada to nervovu sustavu. A lekari kedze vedia ze take a

onake lieky to zmiernuju vedia aj ktoru cast nasej sedej kory to ovplyvnuje. A kde je to konkretne centrum ktore to

riadi.

Reklama

Přidat komentář