Reklama

Jak lze snadno otěhotnět?

andulka (Ne, 2. 11. 2008 - 12:11)

Ahoj Pepo , taky se snažíme už rok o miminko , ale bez úspěchu , mám kamarádky , který ihned po vysazení antikoncepce otěhotněli. Já žzádnou nebrala,ale nedaří se. Gynekolog mě poradil , že po menstruaci nemáme s přítelem spolu spát a až 12_16 den , kdy má žena plodné dny tak na to "máme vlítnout".Řekl nám , že tím jak spolu spíme skoro každej den , že partner je "vycuclej" a sperme prej nestihne dozrát. Nevím jak to 3 týdny bez sexu vydržíme,ale pokusíme se jeho radou řídit. Tak to taky zkuste.

Návštěvník (Út, 28. 10. 2008 - 21:10)

Gabi, zkus měřit bazální teplotu. Podle ní se dá určit, jestli u tebe probíhá ovulace a kdy. Měří se ráno, hned po probuzení, v puse, pochvě, nebo konečníku.

Ket (Po, 27. 10. 2008 - 09:10)

Gaba:To, že jsi měla při HA normální menstruaci je proto, že to žádná menstruace nebyla. Neovlivňovalo ji tvoje tělo, ale podávané hormony (jejich nedostatek). Pokud máš teď hodně rozházené cykly, tak se plodné dny určijí těžko, jinak bývá ovulace zhruba v polovině cyklu. Dopředu ji signalizuje změna hlenu děložního čípku, stává se řídkým, lesklým, tažným, jako vaječný bílek. To je doba nejvhodnější pro otěhotnění. To, jak moc je možnost otěhotnění ovlivněná vysokým tlakem nebo jinými problémy, by ti měl říct tvůj gynekolog. stejně jako by měl zjistit, zda u tebe probíhá ovulace a kdy.

Anki (Ne, 26. 10. 2008 - 18:10)

Nevím jak lze snadno otěhotnět mě to trvalo 2,5 roku nakonec mi pomohly přípravky fytotonik a vitatonik nyní jsem pomohla již 20 holkám pokud by jste chtěly některá bližší info napište mi na email AnnaVrablikova"seznam.cz rada poradím

Gaba (Út, 7. 10. 2008 - 19:10)

Ahojte vsichni,
ja a manzel take patrime mezi ty co se snazi. Snazime se temer rok a nic =(. Pripadam si uz nekdy na hlavu, protoze na to neustale myslim,kupuji tehotenske testy...a nic =(.
Vime,ze manzel je v poradku. Ja mela pravidelnou menstruaci do doby nez jsem prestala brat antikoncepci..od te doby ani poradne nevim jak plodne dny pocitat, protoze mam v menstruaci neuveritelny binec. Vim,ze velkou roli na tehotenstvi hraji lenky proti vysokemu tlaku...to jen kdyby jste je nahodou nekdo brali...

mája (Út, 7. 10. 2008 - 09:10)

Dančo, důležité je zjistit prvně příčinu, proč to nejde. Máš pravidelný cyklus a ovulaci (to je základ)? Partner může mít špatné spermie a s tím nic sama neuděláš. Samozřejmě člověk může baštit vitamíny, sportovat a já nevím co ještě, ale je potřeba vědět, v čem je hlavní problém.

Danča (Po, 6. 10. 2008 - 19:10)

Ahojky, také mám problém s otěhotněním. J e to určitě o psychice. Už rok a půl se snažím a pořád nic. Někdy se bojím, že to nikdy nepříjde.. Nevíte o něčem, co by pomochlo.. je jedno jestli je to přípravek nebo něco čím bych sama svým chováním přispěla tomu abych otěchotněla..

Návštěvník (Pá, 3. 10. 2008 - 21:10)

Janko, je tu diskuze gynex, tak tu zkus, to je přípravek energy. podobně působí i femigard, taky tu má diskuzi.

Janka (Út, 30. 9. 2008 - 11:09)

Ahoj, my s manželem se snažíme již něco přes dva roky. Já mám sice pravidelnou menstruaci, ale trvá cca 14 dní z toho týden špiním a týden krvácím. Doktoři nějak neví, co s tím dělat a manžel je má málo pohyblivé:-( Začali jsme chodit k homeopatce a tak se již 1 měsíc pročišťujeme. Doufám, že to zabere a vyléčí to přímo příčiny. Máte někdo zkušenosti s výrobky od firmy Energy?

Anki (Po, 29. 9. 2008 - 10:09)

Mě pomohly přírodní potravinové doplňky snažila jsem se 2,5 roku pokud budete chtít někdo bližší info písněte mi na email AnnaVrablikova"seznam.cz rada poradím nyní mám doma 4 měsíční panenku

Lenik (Pá, 26. 9. 2008 - 10:09)

Ahoj mě pomohla baštit vitamíny pro těhotné, taky hodně zeleniny a ovoce a po sexu dlouho ležet a být v klidu. Byla jsem těhotná třikrát a po třetí se povedlo a mám doma 10 měs holčičku.

Lucka (Pá, 26. 9. 2008 - 09:09)

Mimoděložní těhotenství u mě probíhalo...ztráta menstruace,těhotenský test pozitivní,ale v děloze lékař nic nenašel,takže jsem musela do nemocnice a dnes mám průchodný pouze jeden vaječník,ale otěhotněla jsem.trvalo mi to 4 měsíce po doléčení.po mimoděložním těhotenství nesmíš otěhotnět 6 měsíců...po 6 měsících jsme se s manželem snažili 4 měsíce a dnes máme krásného 4 letého kluka.Teď plánujeme druhé,ale nedaří se ...brala jsem 4 roky antiko a teď mám nepravidelnou menstruaci,takže je to celkem problém,ale snad se podaří pro syna sourozence..Hodně štěstí všem.L.

Lucka (Pá, 26. 9. 2008 - 09:09)

Ahoj,měla jsem mimoděložní těhotenství.test mi vyšel ale pozitivně,takže si myslím,že budeš mít nějaký jiný problém.ale každopádně navštiv lékaře.L.

meru (Po, 22. 9. 2008 - 23:09)

No ja bejt tebou, tak nekam zajdu, jestli to treba neni mimodelozni tehotenstvi, to neni zadna prdel. Nevim, jestli by tehotnstvi melo zrovna bolet a jestli krev je normalni. Nechci strasit, treba je to v pohode, ale jistota je jistota.

May (Po, 22. 9. 2008 - 17:09)

Dobry den, chtela bych jen pozadat o radu. Ted ziju v USA a neni to tu lehke jentak jit k lekari a tak nic jineho mi nezbyva jen cekat jestli se vse zlepsi a nebo naopak. Uz 14 dni se citim unavene, boli me hlava a desne vajecniky. Prvne jsem si myslela, ze dostanu menses,ale nic...pak mi doslo, ze muzu byt tehotna jelikoz nepouzivame s muzem zadnou ochranu,ale mame prerusovanou souloz jelikoz deti zatim neplanujem. Mela jsem vsechny tehotenske priznaky a tak jsem si udelala test,ale je negativni.Prisla jsem si jako blazen jelikoz jsem se citila oprvdu divne, nevolnost, rihani a pocit na zvrceni, bolest hlavy a bricha. Nemluvim o tom ze se mi chtelo stale brecet. Od ctvrtka mam hnedy vytok a kdyz hodne zatlacim mam hlen s krvi a desnou bolest do z bricha do zad. Asi je to jen hormonalni rozruch v mem tele. Jen jsem se chtela zeptat jestli ma nekdo podobne zkusenosti?? Mooc dekuji.

Návštěvník (Ne, 21. 9. 2008 - 21:09)

Přímou souvislost to nemá. Ale stává se a bohužel ne výjimečně, že má žena po vysazení problémy s cyklem (nemá ovulaci, nepřichází menstruace,rozházené cykly, špatně fungují vaječníky..)Na druhou stranu je prý 3 měsíce po vysazení větší šance na otěhotnění. To ovšem musí organismus hned po vysazení správně fungovat, jinak bohužel - žádná ovulace, žádné těhu. Tělu běžně trvá 3-5 měsíců, než se naučí znovu samo pracovat.

Tereza (Ne, 21. 9. 2008 - 19:09)

Asi sem můj dotaz úplně nepatří,ale chtěla bych se zeptat,jestli když se bere antikoncepce několik let,jestli to nemůže nějak ovlivnit možnost otěhotnění.Beru prášky už pět let a tak za tři roky bych si přála miminko.Má to na to nějakej vliv.Děkuji.

M. (Ne, 21. 9. 2008 - 17:09)

My jsme museli na genetiku - kvůli manželovi - je chronicky nemocný a bere dlouhodobě léky. Tam mu vyhodnotili spermiogram a sdělili nám, že je to na hranici neplodnosti a že se to asi nepodaří. Já zas jsem chodila jednou do jógy a tam mi cvičitelka řekla, že nebudu moct mít děti kvůli páteři, že prý to pozná. A to já se jí ani neptala. Takže jsem to brala jako hotovou věc, že to nepůjde. Jenže jsem otěhotněla už druhý měsíc.. a já, jak jsem měla v hlavě zafixováno, že to nepůjde, tak jsem si nějaké těhotenství vůbec nepřipustila. pořád jsem byla přesvědčená, že jde o omyl, falešnou pozitivitu testu, myom atd...No, ta zabedněnost mi vydržela dost měsíců. Takže se radši těšte .

denisa (So, 20. 9. 2008 - 19:09)

AHOJKY VŠICHNI,můžu říct,že jsme jako asi každí manželé toužili po miminku,ale stále se nám nedařilo,dočkali jsme se až po 10 měsících,už jsme ani nevěřili,že se nám to podaří,možná to bylo tím,že jsem na to přestala myslet...

Nikita (Čt, 11. 9. 2008 - 14:09)

Zdravím všechny, také se spřítelem pokoušíme o miminko. Tak jsem zvědavá, jestli nám to hned na poprvé výjde, což by bylo asi hodně velké štěstí. No uvidíme. Protože vím jak je hodně složité otěhotně tak se raději držím při zemi však ono se to jednou povede. Hlavně bych chtěla vzkázat těm co se už delší dobu pokoušejí o miminko, at zachovají klid, v momentě když na to přestanou myslet tak se to stane. Je to hodně o psychice, věřte a dělejte tak jako by se to už stalo a uvidíte že se to povede. S pozdravem Nikita 27 let

Reklama

Přidat komentář