Reklama

Jak lze snadno otěhotnět?

terina (Čt, 14. 12. 2006 - 11:12)

Ahoj, my se s manželem snažíme o mimčo pul roku. Vzhledem k tomu, že mám malinko pootočenou dělohu, tak musíme zkoušet určité polohy. A stejně nic. Koneckounců, je to zatím krátká doba a na tom, že se tělo musí po antikoncepci trochu pročistit, asi něco určitě bude. A taky je dobré si sex užívat a nemyslet na to jako na úkol.

Kris (Čt, 7. 12. 2006 - 15:12)

Ahoj Marcelo:s lubrikačním gelem nemám zkušenosti ale četla jsem na ruzných diskuzích, že některé gely jsou spermicidní, pokud sou tak mužou ovlivnit pohyblivost spermii, nebo tak něco. takže si to přečti vzadu na lubrikantu a uvidiš.zatím pa

marcela (Ne, 3. 12. 2006 - 15:12)

Ahoj, chci jen zkonzultovat, jestli na problémy s početím nemůže mít vliv používání lubrik.gelu. Ykoušíme mimi, ale zatím se nedaří. Díky za Vaše zkušenosti.

Tina (Čt, 30. 11. 2006 - 22:11)

Holky,cesta za miminkem nebyla jednoduchá.Každé měsíčky jsem obrečele,bylo to hrozné.Už jsem se smiřovala s tím že prostě mi asi není dáno mít dítě.A když se to povedlo a řekli mi že budu mít dvojčátka,byla jsem ta nejštastnější ženská pod sluncem.Dnes je mým dcerám 9.Chci jenom říct všem kteří se trápí,aby jste to nevzdávali.Když vám doktoři tvrdí že je naděje,tak jim věřte.Mě osobně hodně pomohly.Držím vám všem palečky.

Tina (Čt, 30. 11. 2006 - 21:11)

Pro Kris.Nakonec mi zjistil

katka (Čt, 30. 11. 2006 - 07:11)

ahoj kris, tady je muj meil... katka.venda"seznam.cz, to bude opravdu lepší, když ti to napišu do meilu a nebo mi pak dej to číslo na icq..myslím ty moje problémy,ty vitaminy sem si koupila ,měli je a stojí 110,-* tady u nás .. tak jestli chceš,tak mi napiš.. já měla totiž těch problůémů víc a každej mi říká, že jsen jak odstrašující případ .. zatím pa ))

kris (St, 29. 11. 2006 - 19:11)

co si měla tino za problém že vám to nešlo? Dvojčátka to je krásné u nás je velká pravděpodobnost že bysme mohly dvojčátka mít, a přali by sme si je. Je dobře že si nám to sem napsala aspon víme že ikdyž ta cesta za miminkem bude dlouhá tak máme velkou šanci.

Tina (St, 29. 11. 2006 - 15:11)

O miminko jsme se pokoušeli 5 let.Nakonec jsem musela podstozpit umělé oplodnění.Na po ctvrté se podařilo-máme dvojčátka.:-)))

kris (St, 29. 11. 2006 - 14:11)

ahojky právě jsem se vrátila z práce, ten baby plan by měli mít a stojí kolem 100 kč já pojedu přístí týden na gyndu tak se porádím s doktorem co bych mohla užívat. pak dám vědět co mi řekl.Co si měla vlastně v těhotenství za problémy?

Katka (St, 29. 11. 2006 - 08:11)

ahoj kris, tak to jsme kousek od sebe, )) super já jsem od Ivančic, je mi 28let ... a snažíme se asi půl roku, já vím je to málo, ale si říkám, vzhledem k tomu kolik mi je , nechci moc dlouho čekat.. navíc když jsem měla v prvním těh.takové problémy.. dneska si jdu koupit ten baby plan, pokud to tady vůbec mají,nebo si to pak objednám z netu.. jasně že bysme si mohli dopisovat i přes mail, nebo icq.. bylo by to super ... tak ahoj ))))

kris (Út, 28. 11. 2006 - 20:11)

Katko ahojky, já jsem od Moravského Krumlova na Znojemsku, ve Znojmě bydlí tchýně s tchánem, a švagr s rodinou, no musím něco nakoupit na vánoce tak jedu nakupovat do Znojma, odkad ses ty, a kolik ti vlastně je, mě je 23,chodím se hodně radit na stranky www.porodnice.cz jsou tam doktoři a ty ti odpovídají na ruzné dotazy, na léčbu neplodnosti je tam Řeřábek, a je tam i lékarnice u které se mužeš zeptat na ruzné léky, ted i pak během těhotenství které jistě brzy příjde, hele jak dlouho se vlastně snažíte, ted si nevzpomínám že bys to pslala, jestli chces mužu ti pak dát mailovou adresu nebo číslo na ICQ, zatím pápá.Kris

Katka (Út, 28. 11. 2006 - 19:11)

kris tak teď sem se dívala na ten sarapis na netu, je tam opravdu jen psáno v období klimateria, tak co když to budu brát a otěhotním, ještě o tom nebudu vědět a něco se stane ... já nevím , ale taky sem četla teď několik článků, že to pomáhá..

Katka (Út, 28. 11. 2006 - 18:11)

ahoj Kris, tak to jsi vystihla, přesně tak, když je to už hodně často, tak je to obtěžuje,to fňukání.. a nebaví je o tom se pořád dokola bavit,kolikrát to v sobě dusím, abych o tom pořád dokola nemluvila, ale zas musím si o tom s někým popovídat ...jenže vždycky když to dostanu,tak to dusí zas v sobě on,jak je nešťastnej,ach jo.... a ty jsi od Znojma??? já jsem kousek od Brna ... o tom sarapisu jsem zatím nečetla a ani mi to nikdo neříkal, tak uvidíme,třeba taky pozděj na něj přistoupím,zatím zkusím jen ty vitamíny a pak se uvidí ...je super ,že mám komu si poostěžovat a samo že ty mě ))s čajíčkama je u to mě nic moc.. já čaje moc nemusím ,tak ani nevím , kdy si půjdu nakoupit ingredience )))

kris (Út, 28. 11. 2006 - 17:11)

ahoj Katko, ty vitamíny jim, ale nějak jsem je zapoměla brát tak zas musím začít, chtěla jsem začít pít nějaké ty čaje až ted pojedu do Znojma tak si koupim ty bylinky co ktomu potřebuji, no a mám ji na kontrolu k doktorovi, tak se ho zeptám jestli bych mohla zkusit brát ten sarapis, to jsou nějaké přírodní tabletky co se užívají v menopauze ale i v lečbě neplodnosti, prý je velká úspěšnost tak uvidím. no budeme si dávat vědět co a jak aspon se budem podporovat to je dobré ne? Protože některé věci nemůžeme řešit s chlapama, protože, my ženy chceme všechno rozebírat , a řešit, a pořád o tom mluvíme a chlapi to nějak neberou, sice je to zajímá ale slyšet stížnosti a pláč, pořád do kola je nějak nebere a obtěžuje.když je to často, já se snažím být ted v normě takže myslím že ze mě není momentálně neštastný.

Katka (Út, 28. 11. 2006 - 08:11)

ahoj Kris, já doufám , že na tom bude tvá drahá polovička i ty dobře ..strašně vam to přeji.já to mám ještě dostat myslím 17.12 , ale stejně by se to tak brzo nepoznalo a už tomu ani nevěřím.. ach jo.. taky sem si pořád měřila teplotu,jenže jednou sem na to zapoměla , pak sem si zas vzpoměla a pak sem zjišťovala , že čím víc se na to soustředím, tím mám menší teplotu )),tak se taky neměřím.a taky jsem se pozorovala )) nenápadně a hledala na sobě změny ))to asi ale každá co si přeje mít mimi ... mě se to taky vždycky opozdí, o pár dnů, člověk si říká, že by ? ale pak mě začne bolet břicho a je to jasný .. jo a dívala jsem se na netu na vitamíny , baby plan, myslím si je koupím, jíš je ??? a nebo , slyšela jsi o nich?? docela dost lidí je s tím spokojeno co jsem slyšela a četla ...

kris (Po, 27. 11. 2006 - 16:11)

ahoj katko, jak si psala že sis na začátku kuovala testy, tak stejnou mánií jsem trpěla i já, měla jsem nakoupený testy do zásoby, snažila se na sobě pozorovat nějaké těhotenské příznaky, ted už jsem docela v klidu test si nedělám čekám jenže vždy dostanu menzes akorat nebo o 3 dny později, takže šetřím a netestuji se.od dubna jsem si měřila teplotu každé ráno a to jsem ted v listopadu nedělala trošku jsem zvolnila, protože milovat se na rozkaz to je hrozné, akorát mě mrzí že to na ty vánoce nevyšlo to byl takovej muj termín, no uvidíme třeba se nám to povede do toho Valentýna, a když ne tak doufám že do příštích Vánoc, po novém roce jdem do CAR, tak uvídíme jak je na tom moje drahá polovička, pujde na spermiogram. no zatím nic nového vlastně jo těhotná nejsem protože jsem to v pátek dostala, vždycky když se to i o jeden den zpozdí tak už si trošku myslím že by jo, a ono ne. ach jo.

Katka (Ne, 26. 11. 2006 - 18:11)

ahoj jano.. 12 let... to je tak strašně dlouho.. pane bože,, to už bych ani nezkoušela, už bych na to neměla ani věk (( to tě teda obdivuji, opravdu, já jak se pro něco nadchnu, tak to musím mít nejlíp hned ))a v kolikati jsi měla své první dítě ??

Katka (Ne, 26. 11. 2006 - 18:11)

ahoj Kris, tak to se snažíte už taky hodně dlouho... já mám takový pocit,že mám taky anovulace, protože jsem si koupila přes internet lady-Q test, je to na zjištění ovulace podle slin .. no musím říct, že mi tam ta ovulace myslím ani nevyšla, když je ovulace- v mikroskopu je vidět kapradinový vzor.. nevím jestli jsi o tom už někdy slyšela.. no a to jsem tam pořádně ani neviděla.. navíc si myslím,že jak jsem vysadila antikoncepci,tak mám víc záněty..brala jsem pramino. Malému budou v dubnu 3 roky. Je pravda ,že já mám aspoň jedno dítě.. strašně ti přeji ,ať se vám to co nejdřív povede a budu šťastná i za tebe:-) musíš mi to pak hned napsat )) a pravda je taky ta, že nejhorší je když se na to člověk hodně soustředí.. jenže vypni to z hlavy.. to nejde..třeba se nám to povede zároveň a dáme to svým polovičkám k valentýnovi )))) další termín .. he he, ale věřím tomu, že jednou to vyjde..miminka si totiž vybýrají své rodiče a dávají si na čas ,aby si jich pak rodiče vážili )))ze začátku jsem byla jak blázen, milion testů nakoupených doma a snad každý den jsem si je dělala .. teď vím, že to nemá cenu, až to přijde ,tak to přijde )))

kris (So, 25. 11. 2006 - 15:11)

Jani to ti gratuluji, já jsem na to taky přestala myslet, říkám si bud a nebo ale už si to říkám hodně dlouho, a není to nic příjemného, tak člověk čas od času moc přemýšlí, říkala jsem si to od dubna kdy jsme měli povoleno už se opět začít snažit, a říkala jsem si tak do vánoc budu v pohodě to určitě víde, bez ohledu na to že první bylo mimoděložně a já přestala myslet i na fakt že se mi to stane znovu, no a vidíš, vánoce jsou tu za měsíc a já těhotná nejsem, ztoho vyplívá že ti co mají štěstí jako ty že po dlouhé době otěhotněly,mě drží nad vodou že i já budu maminka ikdyž to třeba nebude brzy.

Jana (Pá, 24. 11. 2006 - 21:11)

Po prvém dítěti jsem nemohla otěhotnět 12let! Všechno a všichni :-) jsme byli v pořádku, jediným "problémem" byla Depo-provera jako antikoncepce před čtyřma lety a moje zakloněná děloha, což vlastně žádné problémy nejsou. Gynekolog mi v lednu oznámil, že to mám pustit z hlavy, užívat si do podzimu, že pak najedeme na umělé oplodnění. Naprosto upřímně jsem na to přestala myslet, pr. jsem se smířila s myšlenkou, že normální cestou prostě neotěhotním. 8.března jsem si nesla domů těhotenskou průkazku!! Možná bych jen měla dodat, že jsem nejspíš otěhotněla 1.den menstruace. Asi jsem patřila mezi ty, které blokovala vlastní psychika.

Reklama

Přidat komentář