Reklama

Meridia

Isabella (Čt, 28. 5. 2009 - 08:05)

Tak už mám předpis na Meridii 15mg na 3 měsíce. A to bylo aby nějaké kilo dole nebylo!

joj (St, 27. 5. 2009 - 10:05)

No holky jak vás tady "čtu" tak s tím úsilím, které ke snížení váhy vynakládáte by jste shodily i bez Meride. Jen by to možná nešlo tak rychle. Jinak přeji hodně úspěchů.

DÁŠA (Út, 26. 5. 2009 - 18:05)

NA TRÁVENÍ JE NEJLEPŠÍ ZELENÝ JÍL.Beru ho v tobolkach,je na přírodní bázi,seženete ho v lékárně.Mám ho opravdu osvědčený.Jinak mám dole od února 12kg.meridii beru s přestávkama.Vedlejší učinky-hlavně se mi točila hlava.Cvičím 3krát týdně.Hezký večer

Verča (Út, 26. 5. 2009 - 15:05)

Gapko moc děkuji-určitě zkusím-tady každá radadrahá:-))

trdlous (Út, 26. 5. 2009 - 09:05)

Prodám meridii 10mg. Zbylo mi 28 tablet. Už nepotřebuji. Kdo má zájem tak se ozvěte na trdlous77"seznam.cz

gapka (Út, 26. 5. 2009 - 09:05)

Ale nam Petula dodala elanu, co?:-))
Verco, zkus si koupit v lekarne psyllium - indickou vlakninu. Upravuje stolici vyborne a navic je velmi prospesna, protoze na sebe nabere vse, co ve strevech nema byt. Trva tak tyden az 10 dni nez se zacnou projevovat vysledky, ale stoji to za to. Neni to sice nic moc lahodneho, ale da se to. Ja si davam lzicku kazde rano do actimelu a rychle vypiju. Hlavne (a to je fakt zaklad uspechu!!) ji musis poradne zapit, jinak se zacpes jeste vic. Ja piju na tu 1 lzicku pul litru vody hned. Ona ta vlaknina totiz hrozne rychle bobtna, proto to musis zapit rychle.
Petule - ja mam taky dost pohybu venku. Taky nachodim kilometry, ale ty cviky na bricho jsem pridala ted, co beru meri a jsou videt krasne vysledky:-)
Drzim vsem palce, at se hubnuti dari!

Isabella (Út, 26. 5. 2009 - 06:05)

Pro Gapku: asi to zkusím podle tvé rady, doufám, že už to konečně začne fungovat. Díky
Tedy Peťulo, to jsou fakt super výsledky! Vychází to na 4 kg za měsíc, což je akorát.Jo a taky se pořád potím, jak jsi psala ty. Zkusím ještě víc pít, 2 litry josu asi fakt málo. Tak holčinky hubnutí zdar!

Verča (Po, 25. 5. 2009 - 19:05)

také bych se chtěla zeptat na radu ohledně trávení-chodím hrozně málo na velkou-třeba 1 za čtyři dny-nevíte jak to srovnat???activii jsem zkoušela a nic moc a projímadla si moc nemůžu dovolit při svém zaměstnání a prosedět půl směny na záchodě....Předem děkuji za rady

Verča (Po, 25. 5. 2009 - 19:05)

Ahojky všem, chci podpořit všechny hubnoucí:-)).Beru Meri dva měsíce a mám dole 11kg-okolí už si začíná všímat tak mě to hřeje u srdíčka. Ze svých 73 mám 62 při výšce 168cm.chtěla bych dosáhnout váhy 55, ale tomu moc nevěřím, protože mi příjde že ze začátku ta váha šla krásně dolu, ale teď už je vydřené a vymodlené každé kilčo.snažím se cvičit doma, ale mám dost náročné povolání a chodím domů dost utahaná-možná i štítná žláza dělá své. a tak se chci zeptat jestli se vám to hubnutí také spomaluje a na nějaký fígl???třeba bílé víno na noc?nebo citron na noc?to jsou triky mých kamarádek, ale na mě nezabírají...tak pa a všem držím palečky

petula (Po, 25. 5. 2009 - 19:05)

Katko, jak jsem psala mně zpočátku vůbec nezabírala. Ale hodně tady čtu o cvičení, načež já necvičím vůbec, nemám na to čas, dvě děti, dvě práce, ale denně uchodím a uběhnu po schodech kilometry, dokonce jsem zjistila, že pět zastávek ujdu dřív než se tam lidi dočkají městské, takže prostě furt chodim a běhám, žádný výtah, hledám ten přirozený pohyb, kde se dá a když třeba dělám něco doma tak si pustim nahlas hudbu a k práci si tancuju no možná asi vypadám jak cvok ale pořád potim kila dolu. Nevím zda sedy lehy nebo nějaká serie cviku zrychlí tep natolik aby se hublo, já propotim denně minimálně dvojí oblečení, jak doma tak venku když prostě fakt začnu,tak ze mě leje, takže bohužel pořád peru, ale ten tuk se podle mně daleko líp odbourává tím pocením a mery je na to i nastavená jak na rychlejší tep, vyskočí na ní snadno, tak i ta potivost je vysoká. Tak já bych zkusila asi něco jiného než cviky doma...A hodně moc pít... Někdo tu psal dva litry to je rozhodně málo, chce to aspoň 4 :-).

Katka (Po, 25. 5. 2009 - 19:05)

Ahoj holky, mam problemy s nadvahou. A kdyz jsem si cetla vase prispevky jak se vam s meridii dari hubnout, tak jsem si sla hned predepsat. Ale bohuzel mam snezena 2 plata. Jim 5x denne. Da se rict ze zdrave sladkeho se ani netknu. Po pate nejim. Pred spanim si udelam 100 sedu lehu. A nemam dole ani kilo. Jak je to mozne jsem silene sklamana. verila jsem tomu ze konecne budu hezka.

petula (Po, 25. 5. 2009 - 18:05)

Ahojky všem! už jsem tu děsně dlouho nebyla, ale třeba nově příchozím i těm stálým trošku podpořím chuť hubnout s mery. Brala jsem ji 4 měsíce , shodila 17 kg.Na kila nic moc, ale všechny míry jsou o desítky cm menší,z velikosti 52 mám 38/40 v pase dokonce 23 cm do mínusu (dříve 99cm 10 let jsem byla jak koule, teď pas 75cm!) a přes moje děsný boky aspoň mínus 14cm! Dokonce i takové partie jako ruce mi zhubly tak, že už klidně nosím sáčka, o kterých jsem si mohla nechat zdát. Mery mi začala zabírat až v třetím týdnu takže pokud má někdo problém jak zde postřehla, že třeba zpočátku nic, tak nevzdávat! Mery jsem pak nebrala 4 měsíce. Přibrala jsem 3 kg, ale vlastní vinou, vánoce pak velikonoce... Jak to lezlo nahoru tak jsem se vzpamatovala a dvě kilča shodila sama. Šlo to - dřív ani náhodou - teď stačilo začít se hýbat a míň jíst a hlavně zdravě, ale nijak moc to neřeším , jim co je, ale piju jen vodu(hodně), čaj a kafe. No a teď mám mery podruhé, opět začíná zabírat až třetí týden,působí na mě jako životabudič, naprosto skvěle se mi na ní zlepšuje kondička, vydržím velkou zátěž (běhám terén a schody) a hlavně: nemám chuť na sladký. Před sebou mám cíl shodit deset kilo, tak mi držte palce, já Vám budu též :-).Holky, jde to i daleko po třicítce takže neztrácejte chuť a naději :-).

gapka (Po, 25. 5. 2009 - 14:05)

omlouvam se za chyby:-)

gapka (Po, 25. 5. 2009 - 14:05)

hmm, tak nevim. Treba je to tak, ja jsem nekde cetla, zeto prvni mesic spis odvodnuje. Kazdopadne bych si nechala dalpredepsat tu silnejsi, kdyz na Tebe 10mg nezabira vubec. Ale kdyz to vezmes ta, ze nejvic mas prijmout za opoledne a pak uz min a Ty snis rano activii, svacinka nic, obed zelenina a odpoledne, kdy uz mas jist min nez dopoledne si davas pecivo se sunkou, ci syrem a k veceri maso. Zkus to obracene.
Rano pecivo, svacinka jako, obed maso,svacinka activia,vecere zelenina. Tak nejak to delam ja, mam vybranych 18tbl a 3kg dole. Ale, kazda jsme jina a na kazdou to asi funguje jinak. Drzim palce, at jsou s 15mg nejake vysledky.

Isabella (Po, 25. 5. 2009 - 13:05)

Zvláštní to je, jím 3-4x denně, ráno activii, v poledne zeleninový salát, odpo grahamový plátek se šunkou nebo sýrem, večer zelenina - nebo kus nějakého masíka.

gapka (Po, 25. 5. 2009 - 12:05)

Isabella - to je fakt zvlastni, ze jsi nezhubla ani kilo...
Ja taky necvicim hodinu nejaky aerobic, nebo v posilovne. Jen doma, cca 15minut cviky na bricho. Zkus napsat co a kolikrat za den jis.
Musis jist pravidelne, 5x za den, jinak telo zasoby nepusti. Boji se, ze mu priste nedas najist vubec, jestli ted jist velmi malo. To Ti rekne kazdy odbornik. A osobne si mslim, ze 2 litry jsou malo. Tolik mas vypit normalne, i bez meridie.

Isabella (Po, 25. 5. 2009 - 10:05)

No to je jasný, já bych taky byla ráda za každé kilčo! Ale zatím bohužel.....

Marcela (Po, 25. 5. 2009 - 09:05)

Mám 15mg. Ze začátku mě to pomalu šlo dolů,ale asi 3 týdny stojím na místě. Dnes začínám poslední týden. Ale jak říkám dobré něco.I tak se cítím lepší než předtím. A navíc mě stouplo sebevědomí a to je dobřene?

Isabella (Po, 25. 5. 2009 - 07:05)

Marcelo a brala si tu silnější 15mg? Já si jí chci nechat taky předepsat, tak třeba se to rozjede......

Marcela (Ne, 24. 5. 2009 - 12:05)

Za týden doberu Meridii.PO třech měsících asi 5 až 6 kg dole. Myslela jsem si, že to bude víc, podle toho co tady čtu. Ale dobré něco.

Reklama

Přidat komentář