Reklama

PANICKÁ PORUCHA 13 díl

Davydoso (Ne, 5. 6. 2011 - 07:06)

Dřevoši tak to je mně...No,že je Rivouš skvělej to bych netvrdil,možná kdyžř si ho někdo vezme jednou za měsíc,beru ho každý den už 8 let a už mi ani nezabírá a ty abstáky co jsem z něho měl to už jsem tady popisoval,prostě hrůza,ale když to někdo s tím nepřehání tak snad by to mělo být dobré,já taky nemůžu najít cestu jak z toho ven,právě,že se ho chci co nejdřív zbavit,jenže co člověku zabere,když to na něho z nenadání přijde,AD asi těžko,psychiatr mi řekl,když mi Rivotril už nezabírá,nebo mi zabírá jen koňská dávka,tak když to najednou na mně přijde tak zkombinovat s Neurolem,což jsem teda čuměl.Každopádně je to návykové svinstvo se kterého v pozdějším věku může nastat demence,je o tom hodně článků v dnešní době by mělo být i jiné řešení za pomoci jiných prášků,které hned sklidní a nebudou takové svinstvo,bohužel zatím není.

Věrunka (So, 4. 6. 2011 - 22:06)

Všem přeju krásnou klidnou noc.

Věrunka (So, 4. 6. 2011 - 22:06)

Tak velmi depresivní...Dřevoši tak to je mně opravdu moc líto.Na tobě se ten osud chce vyřádit,ale odolej,není možný,aby konečně nebylo líp ne?Tu vodu ti nezávidím je to neustálá dřina když ti vletí do baráku.Zažila jsem to jednou,to jsem měla v garáži a ve sklepě pod strop.Hnusnou bahnitou vodu.Jak víc prší nebo jak strašej v meteo. tak jsem na prášky.Mám za barákem potok,který se naplní nejvíc když na horách leje.Ten Rivouš si ber,je skvělej.Hlavně nedělej hlouposti.Drž se!!!

Drevokocúr (So, 4. 6. 2011 - 21:06)

Tak velmi depresivní dopoledne vystřídala blesková bouře, kterou jsme tu měli. Byla tu hotová potopa. Příjezdová cesta nejde projet, všechno odplavené 500m daleko. Takže musíme nechat firmu, aby dovezla štěrk, ať aspoň s autem můžem vyjet. Garáž s materiálem na zateplení byla totálně celá pod vodou. Naštěstí jsem dal cementy na palety, takže škody jsou minimální. Po celé práci jsem zase sjel do deprese a furt brečel, dolehlo to zase na mě a fňukal tu tři hodiny. Nakonec jsem si dal Rivotril a zas je mi líp. Dneska už druhý 0,5mg ... takže je to docela fičák. Ale aspoň jsem se smířil s ženou a je mi lépe. Už jsem chvílema přemýšlel jak to zabalit, nebo od toho utéct. Neměl jsem sílu to řešit. Je to možné, že jen při pomoci léků jsem byl schopen situaci zvládnout? To zní děsivě. Už půl roku Rivotril neberu, ale takovej záhul co jsem měl dneska už hooodně dlouho nepamatuju. Proto je fajn, že Rivouš zabral.. a celkem rychle.. Ale mohu říct, že takové svírání na hrudi a brečení jsem měl naposled ještě před svou léčbou na psychině, když mi táta umřel. Jak mi bylo nejhůř, nedokázal jsem dělat vůbec nic. Ani otevřít ten podělanej počítač a posdílet se o tom s váma! Bylo mi tak, že mi bylo jedno, jestli provedu nějakou hovadinu!!

Věrunka (So, 4. 6. 2011 - 16:06)

Tady je dusno jako v pekle...Tady je taky horko k zalknutí,ale už z ničeho(žádnýho mraku ani mráčku)na obloze spadlo asi 20kapek.Hnala jsem se ven že shrabu seno,no ale to ani nespadlo na zem,tak jsem se vrhla ke kompu(na chvíli)a snad se k tomu hrabání ještě jednou donutím.Bouřka je asi někde pod námi okolo HK.

JOHANZ (So, 4. 6. 2011 - 15:06)

Tady je dusno jako v pekle wauuu už aby byla bouřka.

JOHANZ (So, 4. 6. 2011 - 15:06)

Ale ne ne.Jestli se do mně...
Emoce neskrývej,klidně někoho seřvi,nedej se

NO TAK PROMIŇ ZMÁTLO MĚ TO SLŮVKO "NĚKOHO"

Alča (So, 4. 6. 2011 - 15:06)

s tou nééé z tou.

Alča (So, 4. 6. 2011 - 15:06)

Po vydatném obídku jsem chvilku skočila na pryčnu a když jsem se tak zamyslela,že z toho přiberu,tak jsem šla umýt barák.Jsem vypocená,uvařená teď hodím sprchu a jdu zase na pryčnu.
VĚRUNKO,já když jsem zjistila po všech vyšetřeních,že to není ani infarkt ani mrtvice,tak se cítím mnohem lépe,protože už vím,že na mně leze PANIKA a z tou já holt zacvičím,někdy lehnu jindy zase začnu něco dělat,ale pokaždé je to jiné.Podle toho v jakém jsem "rozmaru".Jdu se napít a sprchnout se tak zatím pá,pá.

Věrunka (So, 4. 6. 2011 - 13:06)

JO KLIDNĚ NĚKOHO SEŘVI...Ale ne ne.Jestli se do mně bude někdo strefovat blbejma kecama tak to určo nebude taky panikář.Snad poznám,kdo se mi snaží ubližovat ne?Když mi někdo řekne že si to nemám připouštět že se moc sleduju a takový blbý řečičky tak se budťo rozbrečím nebo ho seřvu.A i kdyby to byl taky panikář tak si dá příště pokoj.

LAZAR (So, 4. 6. 2011 - 13:06)

Čauky panikáři,sobota...Zdarec všem!.......Alčo ty máš výhodu,že seš jinak pohromadě a můžeš se i když jsi sama doma nějak odreagovat .....na baráku je práce hafo tak máš o "zábavu"postaráno a když je nejhůř tak se vydovádíš s kontejnerem na schodech........ovšem to nejde praktikovat často,na toho si dej bacha to pak vypadáš jako bys potkala toulavého medvěda ! :-))))))))

johanz (So, 4. 6. 2011 - 13:06)

Á to je ale v...
JO KLIDNĚ NĚKOHO SEŘVI MOŽNÁ JE TO PANIKÁŘ A ROZJEDE SE MU TO CO TY SE SNAŽÍŠ ZASTAVIT...

johanz (So, 4. 6. 2011 - 13:06)

Rýma

Již večer se mne snaží můj nos utopit a nutí mne dýchát ústy.Kapesníky ubývají a rýma ne a ne ustoupit.Cečko ve vysokých dávkach potlačuje bolest v krku a vůně sibířské jedle z odpařovače desinfikuje vzduch.Echinaceové kapky porušují moji abstinenci a já zabíjím bacily kloktáním.Litry čaje probouzí mé zlenivělé ledviny a vyplavuji jedy z těla.Venku je krásně, jako v pohádce o dvanáctí měsíčcích a já musím trčet v chalupě pčikajíc a smrkajíc .

JOHANZ OSTRAVA OBLOHA UŽ SE MRAČÍ

Davydoso (So, 4. 6. 2011 - 12:06)

Já si kvůli těm zhoršeným problémům,ani ted radši nikoho nehledám,chtěl bych jednou mít rodinu a normálně žít,ale zatím tomu nic nenasvědčuje,takového člověka,který mi porozumí bude těžké najít,ale tak snad se toho nějak zbavím,nebo to aspon utlumím.:-(

Věrunka (So, 4. 6. 2011 - 12:06)

Ahoj, je trochu líp. Pomohl...Á to je ale v pořádku.Emoce neskrývej,klidně někoho seřvi,nedej se.Za slzy se nestyd´.

Drevokocúr (So, 4. 6. 2011 - 12:06)

..ale i tak mám podle testu závažnou depresi.. tak nevím..

Drevokocúr (So, 4. 6. 2011 - 12:06)

Ahoj, je trochu líp. Pomohl kýbl slz a trocha ostré diskuze. Prostě nejsem ideální muž.

Věrunka (So, 4. 6. 2011 - 12:06)

Vidˇ?A já vás tehdy náhodou objevila tady na diskusi a jen pomalounku potichounku se mzi vás vkrádala a lapala vaše rady na mé ataky.Já byla tak ráda,že mi někdo rozumí.Dnes jsem relativně v klidu ale někdy natažená a zase přetažená čekám na tu mrchu a říkám si "pojdˇsi a zase to na mně zkus já už se jen tak lehce nenechám polapit".Díky vám se zase mám ráda.

zdena (So, 4. 6. 2011 - 11:06)

ahojky VĚRUNKO ,ANO chodila jsem chodila a hlavně venku to fakt pomáhá

Věrunka (So, 4. 6. 2011 - 11:06)

Ahojky všichni,zdravím vás z podkrkonoší.Tady vedro a já u sporáku,že bych se na to nevyprdla.Tatík na sřelbách a já stejně blbá vařím.Biftečky z divočáka br. kaše a rajč. salát.Co kdyby dorazila omladina.Kocourku - drž se a Davide neboj zvládneš to.Zkus to rozcházet.Je to svinˇa ta PP.

Reklama

Přidat komentář