Reklama

PANICKÁ PORUCHA 13 díl

Davydoso (Pá, 3. 6. 2011 - 09:06)

Pomohlo by mi více fyzické práce,jenže já mám dost nemocné záda a zdrav.omezení,jsou to dost velké bolesti,je to takový začarovaný kruh,jak jsem již uvedl,jinak pořád bydlím s rodinou a oni jsou všichni jiní než já,já jsem takový otevřenější a pořád bych jen kecal a oni jen dej mi pokoj a mamka neví jak mi pomoct a kamarády mám jen takové co chodí na to pivko,no spíš známé to se nedá nazvat kamarády a ty mně moc nevnímají,jednim uchem sem,jedním tam,tak to je asi i ten důvod proč se tolik pozoruji a nevím jak s tím bojovat.

Davydoso (Pá, 3. 6. 2011 - 09:06)

Dobré ráno,všechny...No já nic jiného ani neumím než se pozorovat,ani v práci se nemůžu soustředit,protože jsem tak šíleně zaujatý sebou,že to až není možné.Chodím i k psycholožce už dávno jsem chodil k jiné a byl jsem s ní spokojený,jenže pak mně poslala do koncentráku jménem Kroměříž 18b a pak usoudila,že mi nemůže pomoct a rozvázala se mnou spolupráci.No jo každému to tam nesedne a mně teda vůbec a jak mi tam vysadili hned ten Rivotril najednou tak jak jsem ten režim mohl asi zvládat,ani bych jí nedával tak vinu,uplně nikdo do někoho nevidí,škoda.

Alča (Pá, 3. 6. 2011 - 08:06)

No sláva ZDENO,tak se zapoj do diskuze.
Odjížím plnit kabelu.Po obědě se ozvu.

zdena (Pá, 3. 6. 2011 - 08:06)

Zdraví i Bettynku čtu zpět a je fajn že se jí daří.

Alča (Pá, 3. 6. 2011 - 08:06)

Dobré ráno,všechny zdravím a vyrážím do terénu.
DAVIDE ty jsi netrpělivý já vím,že je to těžké taky jsem to prožila,ale jednoho dne bylo už lépe a lépe.Nepozoruj se,to je nejhorší co můžeš udělat.A hlavně bez alkoholu,tím myslím i pivo.Huntuješ tím játra,když kombinuješ léky a pivko.Vím,že je to těžké,ale snaž se.Víc ti asi nepomůžu.
Já nemohla v době v které jsi teď ty ani v televizi vidět autonehodu, nebo když hrála nějaká tklivá hudba,dneska mně to nevadí.Vydržet.
LAZARE a DŘEVOŠI,BETTY,AGRO,MÍŠO,MAJKO zdar a sílu i všem ostatním.

zdena (Pá, 3. 6. 2011 - 08:06)

AHOJKY LIDIČKY ALČO ,LÁZO.KOCOURE VŠECHNY VÁS ZDRAVÍM .
Vidím že to tu jakš takš žije a to mě moc těší,chybí mě to dení klábosení a těšení jak tu mrchu paniku porážíme.
Alčo LÍDL TO JE ŽRÁDLO MAJÍ TAM DOBROTY I PRO MĚ.
večer se ukážu čauky

Davydoso (Pá, 3. 6. 2011 - 08:06)

Tak zdravím pánské...Ahojte,nevím já jsem asi nějaká vyjímka už jsem měl několik antidepresiv a ani jedny mi nikdy nezabraly,ted zas beru po dlouhé době a taky pořád nic po měsíci ani náznak.Bud to mám tak v sobě silně zažrané,že nepomůže ani koňská dávka,nebo nevím pak už.

Alča (Čt, 2. 6. 2011 - 21:06)

BETTY moc zdravím a často vzpomínám co děláš.Až bude čas ozvi se.Jsem ráda,že je ti OK.
LAZARE zítra jdu po dvou měsících brouzdat do LÍDLA,tak už se těším,to si zase zautrácím jak říká muj muž.Ten mně říká potřebujeme to cos nakoupila tak nutně.Zítra tomu zatnu tipec.
Tak všechny moc zdravím a přeji dobrou noc.
Ostatní holky navraťte se zpět.

LAZAR ZDRAVÍ BE (Čt, 2. 6. 2011 - 19:06)

Zdravi vas ztracena...))))))))))))))))))))))))))))))

Agra (Čt, 2. 6. 2011 - 19:06)

Jenže já jsem se nebála smrti. To nebylo předmětem mojí hrůzy a mých atak.
Já jsem se děsila toho, že přijdu o rozum, že dostanu třeba schizofrenii zkrátka že zešílím nebo že ztratím sebekontrolu a vůbec se nebudu ovládat a začnu dělat něco hrozného.

LAZAR (Čt, 2. 6. 2011 - 19:06)

Lazare, nabušenej pár dní?...Kočičáku.;podle sebe to nemůžeš posuzovat,protože si cholostivka se mrkni na nějake mega akce co je tam lidí.....Superstar a jiné minule jsem zahlédl v bedně nevím kde to bylo několika patrový stadion,tam bych si připadal jako "muška"!....0))))))))

betty (Čt, 2. 6. 2011 - 19:06)

Zdravi vas ztracena ovecka;-))

U me vse vicemene ok-moc vas zdravim a nemuzu se dockat,az budu mit chvilku si vas procist.

Autem jezdim sem a tam, chodim vecer na prochajdy s MP3 sama:)) a ALCO, byla jsem u zubare vytrhnout zub!!! Mam provizorni a vse ok...zvladla jsem to:))Jezdim sama na kontroly...

Jsem furt ve fofru:(

Zdravim vsechny stare a nove pratele a zas letim.Dnes vecer koncert:-)

Alča (Čt, 2. 6. 2011 - 19:06)

Ta sračka není jídlo,ale zřejmně je něco ve vodě nebo ve vzduchu a že to je nový virus a nejsou na to žádné léky,to značí,že když to takhle půjde dál tak vyzdecháme ani nebudeme vědět jak a na co.
Jen abych se ne.....la z podoby.To bych potom šla k Chocholouškovi a on by mně nepoznal to by mně mrzelo,protože bych už nedostala žádné ADčka.

Drevokocúr (Čt, 2. 6. 2011 - 19:06)

Lazare, nabušenej pár dní? Jako bacilama? No to věřím ! :-))) Nesnáším cestování v MHD. Plno všude chrblačů, až se mi z toho zvedá kufr.. A zvláště teď v okurkových sračkách...

LAZAR (Čt, 2. 6. 2011 - 19:06)

HOJKY,VŠECHNO CO PÍŠETE JE...Májo....je to tak jak píšeš hezky v klídku číst etikety,to ALČA dlouho nezažila a teď si to užívá jako já....taky rád surfuji po HYPERMARKETECH,je totiž známo že v davu se člověk dobíjí magnetismem -třeba taková nabušená tramvaj je pro mne oáza pohody-na to jedu pak několik dní! :-) Ale někdo to má zase hozený jinak,že třeba chodí do lesa objímat stromy,ty také davají správné "volty" to si musí každej vychytat co mu sedí....:-))

Drevokocúr (Čt, 2. 6. 2011 - 18:06)

Agro, my si kvůli měření kupovali digitální ne teploměry, ale tlakoměry :-) Já za něj vyvalil dva tisíce .-)) Ale jak jsem se změřil, tak to bylo jako prášek na uklidnění, dyš jsem věděl, že to není k smrti...

Agra (Čt, 2. 6. 2011 - 18:06)

Ještě k tomu měření. Ačkoli jsem se z toho vpodstatě dostala až na ty vzdálené závany strachu, tak se od té doby odmítám měřit i když mám angínu nebo chřipku.
Možná, že už by mi teplota nesoupala jako dřív, když jsem se měřila, ale stejně se už nikdy neměřím. Dřív jsem se s teploměrem dokázala vyděsit až do horečky.

Agra (Čt, 2. 6. 2011 - 18:06)

Setkala. Bylo to to nejhorší setkání v mém životě. Kdo nezažil nepochopí. Dostala jsem se z toho protože jsem neměla vyloženě panickou poruchu, ale pouze panické ataky přidružené k jiným problémům. Občas se to zdánlivě ozve. Zejména kolem menstruce. Takže jak začnu cítit vzdáleně pocity hrůzy a takovou tu slabost a zvláštní pocit v nohách, tak vím, že brzy to dostanu.
Zřejmě ta hormonální nerovnováha kolem menzes mi spouští v mozku takovouhle reakci, ale už to nejsou vyloženě ty drsné ataky, kdy jsem nemohla absolutně nic dělat. Byla jsem úplně vyřízená a nefungovala jsem. Mít neustále strach je velmi vyčerpávající a takový život je téměř nesnesitelný.
Hluboce soucítím se všemi, co mají problém se z toho dostat. Já bych měla padnout na zem a děkovat za to, že to u mě trvalo jen několik měsíců. Intervaly mezi jednotlivými panickými atakami se postupem času prodlužovaly a intenzita samotných atak byla slabší a slabší. Teď už mi to zbylo čistě jen jako jakási lehoučká, vzdálená ataka jako předzvěst menstruace.
Moc vás obdivuju a držím vám palce. Je to nepopsatelně a neuvěřitelně krutá nemoc. Vím, jaké to je.

MÁJA (Čt, 2. 6. 2011 - 18:06)

HOJKY,VŠECHNO CO PÍŠETE JE PRO MĚ UJIŠTĚNÍ,ŽE V TOM NEJSEM SAMA,PROŠLA JSEM ATAKY,DOSTALA AD A 2 ROKY SE LÉČÍM.NĚKDY SE MRŠKA PANIKA OZVE,ALE ZASE ZKLAPNE.JE TO BOJ NA DLOUHOU TRAŤ.ALE,DÍKY BOHU,MOHU CHODIT DO PRÁCE,OBCHODU,PO ULICI.....LIDEM CO TO NEPROŽILI MŮŽE TO BÝT K SMÍCHU,ALE JE TO FAKT DĚSNÁ NEMOC.HLAVNĚ V DOBĚ,KDY ČLOVĚK NEVÍ OC JDE.MĚ SE TO DRŽELO 10 LET A TO JSEM CHODILA PO RŮZNÝCH ODNORNÝCH LÉKAŘECH,ZNÁTE TO.KARDIOLOGIE,NEUROLOGIE,IMUNOLOGIE ATD.ONO TO NĚJAKÝ ČAS DALO POKOJ,ALE JAK PŘIŠLA DUŠEVNÍ ZÁTĚŽ,TAK NEČEKANĚ MĚ TO CHYTLO VŠUDE.ZRYCHLENÝ PULS,OBTÍŽNÉ DÝCHÁNÍ,POCIT ŽE SE ZBLÁZNÍM,TŘES,NEŠLO TO BEZ LEXÁKU ZKLIDNIT.NEVYCHÁZELA JSEM VEN A BYLA JSEM NA ÚPLNÝM DNU.PO NASAZENÍ AD A VYSVĚTLENÍ OCO JDE,ZAČALA SE POSTUPNĚ ZLEPŠOVAT FYZICKÉ(PŘESKOKY U SRDCE)I DUŠEVNÍ POCITY.MANŽEL S DCEROU MĚ BYLI A JSOU OPOROU.NEMOHLA JSEM ANI VYNÉST SMETÍ.DNES MŮŽU PODAT SVĚDECTVÍ,ŽE KONEČNĚ ŽIJU!!!!!!!!!!!!!!!!!DOKÁŽU SE SOUSTŘEDIT A ŽÁDNÝ REAKCE BOJ,NEBO ÚTĚK,VYCHUTNÁVÁM SI PROCHÁZKY PO SUPERMARKETECH,ČTU V KLIDU ETIKETY VÍC MĚ VŠECHNO ZAJÍMÁ.LIDIČKY VYDRŽTE BRÁT LÉKY,NEDEJTE NA ŽÁDNÉ HYPNOZY A PODOBNÉ ALTERNATIVY.JDE O DOPLNĚNÍ SEROTONINU V MOZKU A JE NUTNÉ VYDRŽET NEŽ VŠECHNO ZAČNE ZABÍRAT,ONO TO ZABERE POKAŽDÉ,JEN TRPĚLIVOST,STOJÍ TO PAK ZA TO.ÚZKOSTNÍ UŽ BUDEME NA CELÝ ŽIVOT,ALE NEMUSÍME ŽIVOŘIT,ALE KVALITNĚ ŽÍT.PEPINA TŘEBA ZAČNE NĚKDE VYLÉZAT,ALE UŽ VÍME,JAK S NÍ ZATOČIT!!DRŽTE SE M.

LAZAR (Čt, 2. 6. 2011 - 18:06)

Lazare, teď ve mě hrklo jak...Alčo..David je v poho-se diví že na PC mu to jako ujíždí to mně taky když píšu i na psacím stroji to jezdí...:-) A kdybych zalomil 10žejdlíků jako on, tak mi bude jezdil i pryčna a je to jinak festung.......:)) Dřevaři ty se tam učíš svářet AUTOGENEM...? :-))) To jó to se ti hodí taková rekvalifikace,nikdy není k zahození něco navíc,,,*vydrž!

Reklama

Přidat komentář