Reklama

PANICKÁ PORUCHA 13 díl

Drevokocúr (Čt, 2. 6. 2011 - 18:06)

No lidi, je to prča. Koupil jsem si v březnu počítač a prvně jej pustil až dnes... Už mě sere, že nemám na vše co bych chtěl dostatek času, tak jsem si ho prostě udělal :-) A zase se těším, že se budu moci tady na diskuzi více vypisovat. Vím, jak moc mi to loni pomáhalo...

Drevokocúr (Čt, 2. 6. 2011 - 18:06)

ALČO, taky si to velmi dobře pamatuju... možná vzpomínáš, jak jsem se taky furt měřil.. to aspoň nemusím furt dělat.. Ale preventivně se zase změřím, abych nevyšel ze cviku. Já se vlastně nemusím měřit poté, co mi navýšili Trittico na maximální možnou dávku...

Drevokocúr (Čt, 2. 6. 2011 - 18:06)

Lazare, teď ve mě hrklo jak v hodinách. Vzpoměl jsem na Führera a už mám o čem celej večer přemýšlet :-( Hajzlík, přišel k mnoha věcem po tátovi jak slepej k houslím. Kua, myslí si, že dostal barák, tak si veme všechno...

A to není dneska poprvý. U černokněžníka jsem měl pěknej záhul. Už jsem tam chvílema zase kolaboval.. tak jsme trénovali autogen.. Nojo.. jsem to asi případ...

Alča (Čt, 2. 6. 2011 - 18:06)

Davide,klid já si třeba 5x denně měřila tlak a jak mně zabušilo tak jsem se třepala.Dneska si na tlakoměr ani nevzpomenu.Vydrž.

Davydoso (Čt, 2. 6. 2011 - 17:06)

Tak zdravím pánské...No já ty léky neberu ještě ani měsíc,dneska zase fyzické příznak skákání u srdce,tiky,v hlavě něco,hlavně jak koukám do pc jak by se mi něco posunovalo.To já vypil i přes deset piv a 3 druhy úrášků v sobě a nezkolaboval jsem,ale bylo mi šíleně,když to omezím třeba jen 3 pivka tak snad bych mohl si ještě užívat.Každý to máme jiné mně to přivolá třeba i uplně něco jiného,může mi křupnout v krku ap a už se tím zabývám celý den a je mi blbě,nebo třeba jak to ráno začne tak to nejde zastavit,prostě nejde se mi sklidnit,kdysi to šlo.

LAZAR (Čt, 2. 6. 2011 - 17:06)

LAZARE, já se bojím...Kocoure......nesmíš to tak prožívat otravení jsme všichni,to je veřejné tajemství..:(( na netu píší*že k nám se dováží to co by jinde nežrali* máš jedinou možnost nakupovat v GLOBUSU...dle jejich loga TADY JE SVĚT JĚŠTĚ V POŘÁDKU! Nakoupíš jen samé lahody......)))))))))))))))))))) P.S.

Nějakej jed navíc,co přihodíš k brokům je zanedbatelnej.....nebo si za "bunkrem"pěstuj BIO potravu s přísadou radioativ.mraku.....když tě neotravuje FŰHRER najdi si náhražku,ať jsi OTUŽILEJ! :))))))))))))))))))))

Alča (Čt, 2. 6. 2011 - 17:06)

Lazare to není čas minulý ta MHD,tam nemůžu dodnes.Zato řezník,supermarket,pokladny,kde musím čekat jsou už pro mně docela dostupné.No a jedna etapa paniky trošku uhnnila,ale objevil se zase jiný nešvar.Takže si člověk nevybere.
Jinak to co probíhá teď u lidí-průjmy to už proběhlo u zvířat před 5 roky,tak se nebojte my panikáři pořece něco vydržíme nééé.Já už jsem proběhla vším i RARÁŠKEM,tak uvidím co by mně tak mohlo udolat.Už nic neřeším,tlačím do sebe AD a jiné dobroty a čeká,čekám a jednou se dočkám.
Tak pá pá.Lazare zítra budu mít opravený Skype.Tak čus

Drevokocúr (Čt, 2. 6. 2011 - 17:06)

LAZARE, já se bojím takového šarlatána. Teda vůbec v moc takového mága nevěřím. Já jsem asi jiného těsta, ale díky za tip. Určtiě může být na té zdravé stravě něco. Ale co dnes jíst, dyš okurky jsou nakažené, jiné jídlo jedovaté... Jíst zdravě je jak hrát ruskou ruletu :-) Vyjde, nevyjde.

Raději zvolím více se hejbat. Míň jíst nemůžu... Teda můžu, ale pak bych začal přibírat ještě víc. Paradoxně...

LAZAR (Čt, 2. 6. 2011 - 17:06)

Víte proč je více PP mezi...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ALČO.......tak proč píšeš v čase MINULÉM??? :))))))))))))))) NEMOHLA JSEM DO MHD??? To je mystifikace a "zbloudilý čtenář" pak očekává kdy se toho "sajrajtu" tak úspěšně zbaví jako TY! :(( A jak to vypadá u řezníka-ještě tam pro maso posíláš ADINU?/PRO NEZNALÉ-JE TO FENA ALČI/nebo už to nakupuješ sama? :)) JOHANZ,jsi velkej klikoš žes tu blonďatou šoumenku viděl před 35roky -tos nebyl jěště tak rozštelovanej a ONA byla jěště zubatá....:-)) teď bys dopadl mnohem hůře..musí to být děsná baba s bezzubou tlamou,no a ty jsi zvyklý na čupr děvčata..............:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Alča (Čt, 2. 6. 2011 - 16:06)

Tak zdravím pánské osazenstvo.
Dneska jsem se trošku vyšťavnila.
Lazare jak můžeš napsat,že bych sedla do MHDy to nehrozí,tam není únik.Ale zato žihadlem jsem neska projela křížem krážem Brno.A musela jsem se taky rozčílit na jednoho vola co jel v rychlém pruhu,měl sice bourákaa,svítil 200sty žárovkama,ale neuhnul na předjíždění a jel 60tkou,kde se jezdí 100tkou,tak jsem měla malý tanec sv.Víta.

Davide,tyhle příznaky co píšeš jsem taky měla,akorát že je abstinent,prostě mně chlast nechutná.Fakt musíš vydržet,ale chtělo by to asi opravdu změnit léky.Já po tom Citalonu jsem byla cca po 3 měsících dost uklidněná,né že bych skotačila,ale prostě ty stavy )těků z obchodů atd.např.od holiče, jsem taky utekla,ještě že mně nenamočila hlavu.To by bylo dost blbé.Nevím jak tě mám víc povzbudt,je to krutý říkat vydrž když se to někdy prostě nedá.Nesmíš pařit.Je to bída,ale je to tak.A ještě jednu věc já taky nevěděla,že mám PP a AG a trpěla jsem s tím 10 let než jsem potom zkolabovala a přišlo se na to,že je to od hlavy a né od srdce nebo něčeho jiného.

Dřevoši ty tedy s tou svou apatikou jsi nezmar.Já jsem přemýšlela,jestli by nemobylo dobré tě zaměstnat u Farmaceutického ústavu,tam bys mohl experimentovat a podávat hlášení co teď frčí za lentilky.
Tak jdu ještě pro chleba,udělat kávičku a asi se natáhnu na pryčnu.Tak čus bus.

johanz (Čt, 2. 6. 2011 - 16:06)

Takový dostihový kůň s panikou to musí být výhra.Když běží za dostihovým polem tak si řekne:jestli nedoběhnu včas sežerou mi celý ovesný bufet.To je pak ohnivá čára a kůň VYHRáVA dostihy.A víte proč se piraně tak třepou když ohlodávají svou kořist?No přece z HLADU...

johanz (Čt, 2. 6. 2011 - 16:06)

Víte proč je více PP mezi ženami než mezi muži???Protože chlapi si myslí, že mají kocovinu a jdou večer zase chlastat, aby zahnali problém.

No já raději za holkami, ale je to taky jen taková náhražka.Prostě nedokážeme být sami se sebou v klidu.

Pořad kdo to tam v té hlavě dělá ten kolotoč a jak to, že se lekáme vlastního stínů.??? Wauuu

JOHANZ OSTRAVA MRAČNO 19 CELSIJKŮ

Přeji vám ať se všichni zbavíte té potvory PP.Jednou jsem ji i viděl ve snu, je to blondýna s dlouhými vlasy a špičatými zuby a rozšklebenými ústy od krve.Brrrr Je to 35 let a pořád ji vidím jak číhá....

LAZAR (Čt, 2. 6. 2011 - 14:06)

Lazare, ještě jsi nikdy...Zdarec-KOCOURE :) uvažoval jsem nad tvou anomálí v polykání AD a napadá mne jestli nejsi "bloknutej"...ty stále zvyšuješ příděl "broků" a výsledek je akorát,že přibýváš na váze--hele řekni ženě ať tě "vošacuje"-jestli někde nemáš kapsu jako klokan,tam by mohly být ty broky/TĚCH 25kg/cos přibral,no něco se vstřebalo ale jinak by to celkem souhlasilo! :-) Více se dozvíš když ZAGOOGLUJEŠ na stránky STANLEY-BRADLEY-tam je více případů a jak se odblokovat,aby broky NAŠLY správné místo.....:-))))))) tady jsem ti zkopčil "OCHUTNÁVKU" a najdi si plné "MENU" 0))))))))))))))

Autor tvrdí, že příčinou nemocí, zvláště těžkých a z hlediska dnešní medicíny nevyléčitelných, je neschopnost organismu přijímat životní energii, vitamíny, minerály a léky. Autor je schopen zjistit, proč organismus není výše uvedené přijímat a je schopen najít způsob, jak tento stav změnit. Poznamenává, že organismus se stresem nebo nevhodnou stravou, či kombinací obojího dohromady v pudu sebezáchovy "zablokuje" vůči vydání poslední "kapky" energie, vitamínů či minerálů, ale současně se "zablokuje vůči jejich plnému přijímání, protože energie v těle se rozdělí a energie je pouze v jedné polovině těla a jen v některých orgánech. Proto se podařilo autorovi vyléčit již případy roztroušené sklerózy a Parkinsonovy nemoci, o které autor tvrdí, že vznikne neschopností oslabeného orgánu, v tomto případě mozku, přijímat energii, vitamíny (zejména B12), minerály (zejména fosfor). Našel i způsoby, jak organismus "odblokovat" jednoduchým způsobem - akupresurou. Proto se mu asi podařilo "vyléčit" i některé druhy rakoviny, některé druhy cukrovky, epilepsii, a některé druhy duševních poruch ( např. i maniodepresivní psychóza).

Tímto způsobem i našel důvody neplodnosti žen, či neschopnosti některých žen plod donosit- příčinou bylo malé množství životní energie pro "zablokovaný organisnus" (asi 50 žen již po dříve neúspěšných pokusech přišlo do jiného stavu či donosilo plod), několik lidí s nemocnou štítnou žlázou zachránil od operace štítné žlázy. Podařilo se podstatně zlepšit zdravotní stav lidí po mozkové obrně, ochrnutí po mozkových příhodách, odstranit důsledky lupenky, ekzémů, atd. Podařilo se mu vyléčit i dostihové koně a zjistit příčinu jejich nemoci, vyléčil i několik psů, atd. . KOCOURE.... když vyléčil i pejsky proč né TEBE??? Zdarec! :)))

Davydoso (Čt, 2. 6. 2011 - 08:06)

Je mi 29 let v papírech mám...Jinak taky u holiče,to chci taky někdy zdrhnout,no jak kdy mne to chytne,ještě mám problémy z dýcháním,neumím dýchat břichem a ta úzkost způsobuje,že moc namáhám vrch a vypadá to jak by mi něco bylo,ale snažím se to zasmaskovat třeba zakašláním.Jak jsem o tom nedávno přemýšlel tak se mi ta úzkost párkrát objevila už i v pubertě,ale to bylo třeba jenom jeden den a na druhý už jsem vůbec nad tím nepřemýšlel,nevěděl jsem,že vůbec úzkost a nějaké léky existují a neuvědomoval si to.V roce 2003 přišel rozchod s přítelkyní a od té doby se v tom vezu,moje hlava si vše už dopředu vsugeruje a to je pak konec,nechápu proč ty myšlenky nejdou ovládat a proč si bez nějakých tělesných příznaků nejde říct,že tam mi už nikdy nic nebude.Když je tak pokročilá věda,tak bych jednou rád zjistil odkud ty impulsy vznikají,jak vznikají proč atd.Jinak si myslím,že podobnými problémy trpí o hodně více lidí jen se o tom nebaví a nechodí k doktorovi.

Drevokocúr (Čt, 2. 6. 2011 - 06:06)

Lazare, ještě jsi nikdy nezkoušel masážní pomůcky? Hezky to tak vibruje a uvolňuje páteřní svalstvo. Jo, ta slavná halda léků mi nadělala paseku. Přibral jsem od začátku léčby 25kg a páteři to vůbec neprospívá...

Davydoso (St, 1. 6. 2011 - 22:06)

Davide,reaguju na...Je mi 29 let v papírech mám Agorafobii a Anxiozní poruchu osobnosti,ještě k tomu přibyly ty paniky jen to nemám v papírech,myslíš,že se to zdá později zvládnout i bez léků aniž by se vrátilo?Co se vlastně v té hlavě odehrává,pořád,že AD jsou hlavně na doplnění chybějícího Serotoninu a jak už ho máš dostatek tak pak nevím co.Jinak třeba jak jsem dal 2-3 pivka tak najednou ty fyzické příznaky přestaly,na druhý den to bývalo už pak horší,hlavně,když jsem to přibral,vlastně už jsem měl strach než jsem šel na to pivo,ale moje slabá vůle prostě dovolila abych tam šel a na druhý den samozřejmě panika,ale alkohol mně v minulosti dostal do nemocnice ap,takže možná i proto si to přivolávám sám,protože podvědomí mi říká,že dělám chybu,je zvláštní jak si člověk nedokáže říct,ted mi to nic neudělá a že to co se stalo tenkrát už nebude,prostě pořád ten strach.

LAZAR (St, 1. 6. 2011 - 22:06)

Davide,reaguju na...Zdarec....ALČO,ty už nejezdíš v žihadle a používáš MHD...TO JE DOBŘE,ŽE JEDEŠ NA EKO-"ZELENOU" ENERGII! :-)) Ti fandím jak ti broky sedly!0)))))))

LAZAR (St, 1. 6. 2011 - 21:06)

Lazare, jooo mág si mě...KOČIČÁKU,,,,Mágovi vůbec nezávidím interview který s tebou prožije,už chápu že je potom vyšlusnutej,vono to je dost záhul a pokud má těch "dárečků"za den víc tak je večer na vodpis,,,,s tím sebevědomím,to vidím spíše na jeho problém...a bude hůře,jak dlouho tam hodláš docházet?? :-(( Tedy pokud mu to mozkovna bere,je jasné že vyslechne spoustu hlodů a musí to filtrovat jinak je to "nepoživatené" např.já i když si vorazím nejsem s tvých hlášek moc v obraze a klíďo bych volil hod minci panna-orel! :-)) Jinak co se týče tvých "léků" bych měl skomný dotaz co ti léčejí?? Ať pátrám jak chci nenacházím "léčebný efekt"....mno něco tedy jo,ale to snad nemyslíš vážně,,,,loni jsi psal,jak žena trpí tvým sexapelem a něco o úpravě kavalce,který hrozí zřícením,teď píšeš o dárku za dva litry a že ruina je z tebe-------->>> přeji příjemnou konzultaci u MÁGA!!!!!!! :-)))))))))))

Alča (St, 1. 6. 2011 - 21:06)

Zajímavé včera mi bylo...Davide,reaguju na spouštěcí mechanizmus,já to měla vždycky,když jsem šla do obchodu,tak jsem začala polykat,dělalo se mně zle na omdlení,potom taky když jsem vylezla před barák a měla ujít větší kus cesty,to prostě nešlo,dostala jsem strach,dále MHD to vůbec nehrozilo tam bych strachem zdechla,protože tam není okamžitý únik,další a další jak jsem psala vlezla jsem do vany a najednou jsem dostala strach že tam umřu nebože budu mít infarkt,začalo bušit srdce a už jsem byla z vany venku.Jsem hodně "emotivní"a taky mně to chvilku trvalo,než zabraly léky,ale teď chodím do obchodu klidně stojím ve frontě u pokladny,což dřív nehrozilo,protože jsem tam nechala stát vozík s nákupem a utekla a můžu říct,že se cítím daleko,daleko lepší než před dvěma roky.Jsem ráda,že se to zlepšilo.
Proto vydrž i když je to někdy k zešílení,ale věř,že to bude dobrý.Já brala večer před spaním jako berličku půlku Lexaurinu,ale jen chvilku a potom ten Citalon a fakt můžu říct,že jsem v pohodě.Kolik je ti roků?Já se s tím potýkala 10 let než to vyvrcholilo a já musela k doktorovi a tam zjistili vlastně co mám,PP s příznaky AG.Tak se drž,bude líp uvidíš.

davidius34 (St, 1. 6. 2011 - 20:06)

Zajímavé včera mi bylo...Ahoj Davydoso,změnit se to dá, ale chce to po malých krůčcích a mít trpělivost. A máš pravdu, u lidí kteří jsou jak říkáš "emotivní" mají k tomu vetší sklony. Důvod proč to přijde se dá taky najít. Pro zajímavost u mě si to mozek naprogramoval přesně na jednu hodinu v noci.:-)

Reklama

Přidat komentář