Reklama

PANICKÁ PORUCHA 13 díl

Davydoso (St, 1. 6. 2011 - 18:06)

Zajímavé včera mi bylo docela dobře a dneska to zas přišlo z ničeho nic,pořád se snažím zjistit příčinu z jakého důvodu to přijde,ale nic jsem nezjistil,co se proboha v té hlavě může dít,že to přijde samo a ty fyzické projevy pořád.Ještě horší to podle mně má člověk,který je emotivní jako já a vše si hodně bere,já jsem tím tak prožraný,že už se těžko soustředím na jiné věci,nosím si tu úzkost všude a už dopředu na to myslím,nevím jak se dá tohle změnit.

Drevokocúr (St, 1. 6. 2011 - 14:06)

Lazare, jooo mág si mě pozval aj na zítřek. Budeme rozebírat mé sebevědomí :-) Dneska máme výročí vod svatby, tak jdu shánět kytku a pak vybrat někde místo na večeři.., joo aj takovej vibrátor jsem na večerní dýchánek s ženou koupil :-) Dyš beru takovou haldu léků, tak si musím poradit holt jinak... No, každá sranda něco stojí, tenhle speciál stal dvojku :-)

Drevokocúr (St, 1. 6. 2011 - 14:06)

Johanzi, ty pohane jeden,.. Ty si dokážeš vsugerovat s takovou i milión na běžném účtu. Huuuuuusaaaaa :-)

johanz (St, 1. 6. 2011 - 08:06)

Víra tvá tě uzdravila.Nedůvěra v uzdravení pohřbila daleko více lidí než nemoc samotná.

Lazar:
zkus MANTRU fetuj lentilky a říkej mám rivouše

Placebo efekt je taky o víře.

Alča (St, 1. 6. 2011 - 07:06)

Dobré ráno všem.
Dřevoši to víš kde jaká sviňka na nás třepavce zaútočí a hned je z toho malér.Ale to záleží na konstalaci hvězd.Snad toho mám s Pepkou a Agorou dost.
Lazare,ty jeden kluku ty si myslíš,že mám čroubovací nohy?
Dneska je nějaký pošmourný den,motá se mně kebulka a tak přemýšlím zda na pryčnu nebo vyrazit mezi nespokojený lid.
Tak se opatrujte jdu na tu pryčnu!!!!!!!!!

LAZAR (Út, 31. 5. 2011 - 22:05)

Alčo, už mi došlo, co jsi...DŘEVAŘI.......ty chodíš k mágovi na sedánky a krmíš se rivoušem,,,no dle hlášek je na tom ON hůře než ty jak si psal tak tě obdivuje jak v tom umíš bruslit------->>>>>zkus MANTRU fetuj lentilky a říkej mám rivouše----rivouše......už mne nic nekouše!!!!! :-))))))

LAZAR (Út, 31. 5. 2011 - 21:05)

Míšo díky,budu se...ALČO........sem si myslel jestli si nezapomněla tu nohu ve vaně,jak si psala/JSEM DALA NOHU DO VANY A UTEKLA JSEM,,,,,:-))))))/jsem to zkoušel a nejde .....a nejde mi to,jsi prostě šikulka a tak bych to potřeboval,když ta bestie bolí!!!!!! JOHANZE ---MANTRA nemá chybu,no já na ní jedu už hodně dlouho jěště když jsem chodil do fachy tak jsem si opakoval ráno jsem už ve faše a byl jsem na pryčně,,,,,tak jsem tomu uvěřil,no když volali co je se mnou,tak jsem si říkal škoda že to nejde vsugerovat i jiným??? :-((((( Jinak bych doporučoval MANTRU používat globálně,bude se čím dál více hodit v denním životě,,,,,,mám prachy,,mám prachy.......a pro pivaře ----piju pivko,,,,pivko....a může pít vodu.....super!:-)))))))))))))

Drevokocúr (Út, 31. 5. 2011 - 21:05)

Alčo, už mi došlo, co jsi myslela tím Rarachem. To mě mrzí.. hlavně, ať se Ti to dá brzy zase do pořádku a uteče.

Dneska jsem zase musel sáhnout po Rivotrilu. Snažil jsem se úzkosti zahnat prací (sekání trávy, opravování auta) ale nic nepomáhalo. Tak jsem ho lupnul do sebe a je naštěstí klid. Ještě, že ten Rivotril je, bylo by to na šišku.. :-((

Jsem rád, že se to tu opětovně rozjelo a moc to s tou autosugescí nepřehánějte, jsou to stejnak pa-kraviny... Mě autogenní trénink relativně jde, nicméně jak je mi ouvej, tak všechny tréninky jdou bokem... a jdu do šuplíku pro Rivouše.. Posledními dny se mi zdá, že to na mě leze, ale snad stres v práci pomine a bude líp...

Věrunka (Út, 31. 5. 2011 - 21:05)

No Rivotril je pěkné...Já si myslím,že až ti zaberou AD tak budeš moct pomalinku snižovat dávky.Ale neboj si ho brát(Rivotril),je to berlička a klidně si,i když bude líp užívej,dokud neucítíš že bys mohl třeba zkusit brát jen sem tam.Ale jinak si ho ber hlavněráno,abys žil a nepřežíval.Zvládneš to uvidíš.

Alča (Út, 31. 5. 2011 - 21:05)

Míšo díky,budu se snažit,aby se RARACH nevrátil a zůstal někde hluboko pod zemí.Já viděla jak mladí jsou na tom špatně a mně to dost rozhodilo.Musela jsem požádat,abych mohla domů,tam bych zbláznila.Když to člověk vidí,tak nějaké žabomyší války jsou směšné.To je snad ještě horší než za Pepina a Agora.
Lazare já nemůžu spustit Skypa.Tak musí zítra přijít synek.Tady mně to manžus asi nějak zasukoval,když tady brouzdal.
tAK PÁ PÁ.

Davydoso (Út, 31. 5. 2011 - 20:05)

Jo jo máš pravdu,blbě jsem...No Rivotril je pěkné svinstvo,chtěl bych se toho zbavit.

Věrunka (Út, 31. 5. 2011 - 19:05)

ProminˇJdu na to ještě...Jo jo máš pravdu,blbě jsem četla.Rivotril jsem taky brala asi 10roků.Dnes užívám jen AD.Rivouše mám v záloze kdyby něco.A to že ti ho naráz vysadili tož to jseu blázni.Asi sis pořádně protrpěl abstinenční příznaky že?Tak užívek Fluzak a počkej že bude líp a líp.

Věrunka (Út, 31. 5. 2011 - 19:05)

jak není jsou to AD 3...ProminˇJdu na to ještě jednou.

Davydoso (Út, 31. 5. 2011 - 19:05)

Rivotril je návykový sajrajt a s ním mám už dávno problémy,ale bude to těžké se toho zbavit,prý jsou u toho horší abstáky než u Heroinu ap,sám jsem 2 zažil v Kroměříži mi ho vzali najednou a to bylo jak z hororu,budu muset postupně po částečkách,zatím čekám jestli nezaberou ty AD i doktor říká,že s tím ještě počkáme,už to i málo učinkuje.

Davydoso (Út, 31. 5. 2011 - 19:05)

No mně zarazilo že to asi...jak není jsou to AD 3 generace,snad umím číst,kdo ví co čteš:-D

Věrunka (Út, 31. 5. 2011 - 19:05)

Jo četl a vůbec žádné...No mně zarazilo že to asi není AD?Jestli to není nějakej návykovej sajrajt.

Davydoso (Út, 31. 5. 2011 - 18:05)

Tedy Davide četla jsem...Jo četl a vůbec žádné nežadoucí účinky nemám,ani jeden.

Věrunka (Út, 31. 5. 2011 - 18:05)

K novému doktorovi jsem...Tedy Davide četla jsem příbalák no a nevím nevím.Četl sis ho také?

Davydoso (Út, 31. 5. 2011 - 18:05)

Taky beru Citalon a jsem...K novému doktorovi jsem začal chodit a ten Fluzak beru asi jen 3 týdny.

Alča (Út, 31. 5. 2011 - 17:05)

Davide bude zase dobře...Taky beru Citalon a jsem nadmíru spokojená.Žádné zažívací problémy.Zkus to vymněnit,třeba ti to nedělá dobře.
Davide vymněnila bych doktora i léky.Zkus se s někým poradit.Jinak se v tom budeš plácat pořád dokola a nikam to nepovede.
Zdraví Lazara.Kde chlape jsi.

Reklama

Přidat komentář