Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

Aleš (Pá, 10. 9. 2010 - 15:09)

..moc peněz nemaje. Ale...No tak, kdyby k tomu BMW byla i šťavnatá slečna, tak to beru i s broukem v hlavě:-)

Silva (Pá, 10. 9. 2010 - 15:09)

Zuziku čau a dík!

Silva (Pá, 10. 9. 2010 - 15:09)

..moc peněz nemaje. Ale měli jsme mládí, sílu, radost ze života, žádné psychopotíže a to bylo nade vše.
Kdyby mi někdo nabídl výběr- Bavoráka/auto, né chlast:-))/, anebo, že se mě do smrti nedotknou žádné psychoporuchy,i bez AD, tak hádejte, co bych vybrala? No teˇd když uvažuji, šla bych daleko výš-vilu?(((
Myslím to smrtelně vážně. Co na to říkáte vy??Co byste za to daly, kdyby jste měly možnost volby?
Tak se všichni mějte, i ti nejmenovaní, zvlášť pozdrav Dituš,která mě pochopila:-))

Jo a ještě jsem zapoměla. Někdo se tu ptal na moji stolici??((
Nemusíš vědět všechno kujóne, hi, hi hi!.-((
Pá S

zuzka (Pá, 10. 9. 2010 - 15:09)

No tak reaguju zřejmě pozdě, LUCKA už je určitě v čudu, jablko nedávám, to neznám. Já dávám okurku, trošku mrkve - jen kvůli barvě, cibuli, vejce na tvrdo a šunkový salám, majonézu a trošku pepře. V rodině jsem vyhlášená bramborovosalátovka))))dokonce ho dělám i pro mou ségru na jejich oslavy. Naučila jsem se ho od první tchýně. Moje máti, dej jí pánbůh věčnou slávu, dělala jalový žlebt, ve kterém plavaly okurky a salám v řídké majonéze...Ale i tak nám docela chutnal, teda dokud jsme neokusili jinej))))))))
ALČO no to je jasný, stěry kůže jí dělaly a nic nezjistili, pak že je to hormonální, tak jí sterizovali a nic. Jednu dobu jí dávali Prednizon, pak různé vodičky a vůbec to nepomáhalo. Má to někdy lepší, ale tak dvakrát do roka se to rozjede a má hlavu a krk jeden velkej rozškrábanej do krve strup. A to právě má i ty svý depresivní stavy, že si zaleze někam - teď má tu polici a tam tráví celé dny a noci.
SILVO, tak hurá, to je dobře))))))))))

Silva (Pá, 10. 9. 2010 - 15:09)

NO JÓÓÓ TAK TEĎ UŽ VÍM...No jo, tak to budu muset mít v práci škopek s hlínou a nohy v něm, aby byl pořád dostatek sracího toninu:-))
No a Světluš, ještě cvičení k tomu, kdyby člověk vydržel, tak už nám to poleze až s uší:-))Nedávno jsem četla, že pravidelné cvičení může po dvou měsících zcela rovnoceně suplovat AD.Jen vydržet((
A už se těším, až nám pošleš vaši vyšňořenou rodinku na fotu:-))

Zdeni, ještě že tě Julča se snachou mají, i s oblékáním holky pomůžeš. Jsi hodná ale to už tady Lucka napsala:-))a všichni víme.

Neli, to je sranda, nám padlo taky kus naši borovice na sousedův plot. Naštěstí ho nepoškodil, protože ten lom byl akorát nad plotem. Domluva byla, že si soused ten kmen ponechá, použije to kvalitní dřevo a nakonec to tam leží do dneška(

Beatko, tobě moc přeji, aby tě srdíčko nebolelo((((
Ale musím říct, že ta moje"hlavička" tentokrát předčila i ty bolesti psychické a to je co říct((
Lucipero, ať je to jak chce ale já toho Saudka uznávám, je frajer.
Škoda, že nevíš kdo ti volal! Nebo to mám na mailu?? Jsem jedno velké ucho, vlastně oko:-))

Zuziku, koukám, že jsi změnila nick?
Je to fajn, že se ti tam všichni sejdou jak kuřata kolem kvočny:-))Znám ten pocit a i když někdy pobrblu, mám to ráda, mít je všechny kolem sebe:-))

Alčo, já kupuji do salátu sterilovanou slátovou zeleninu, Moravanka je na mě moc ostrá. Ale někdo má ostré rád, já ne.

Nevím, snad jsem na nikoho nezapoměla, takže pozdravení a jak bude chvilka, ozvu se.
Zítra budu zachraňovat synovi rodinu:-)), budeme mít na dva dny Micku, mladí jdou i s malým Micánem na pařák.Na zahradní odpolední párty oslavy třicátin , které se pravděpodobně protáhne do pozdnějších hodin( Ten kamarád má rodiný domek a malý může spát v kočáru. Bude jich tam víc takových s kojenci:-))Přijedou svým autem a večer je odveze jakýsi vozka,aby se syn mohl napít. Je to placená služba.

Jo kde jsou ty doby , že jsme šlapali s manželem nad ránem z pařáku z opačného konce města, že nám bylo líto dát za taxik....

........... (Pá, 10. 9. 2010 - 15:09)

Bramborový salát - ingredience:

Vařené brambory, cibule, šunkový salám, sterilovaná okurka, vařená zelenina - mrkev, celer, petržel - vše na malé kostičky, majonéza, hořčice - cca 1-2 lžíce podle množství salátu, sůl.

LAZAR (Pá, 10. 9. 2010 - 14:09)

LUCKO promiň já to tak...Alčóóóóó.........tak každej to má jinak vychytaný,ty zase umíš skvěle karbusy z těch čoklů! :-))))))))))))) A tchýně byla PEKAŘKA? :-)) Jinak když salát tak od LÍDLA........jdu na to!!!*

Silva (Pá, 10. 9. 2010 - 14:09)

Holky,chtěla jsem vám už ráno napsat, že jupííííííííííí, škopek konečně přestal bolet:-))))Asi se zalekl těch lékařských prohlídek:-)), co by mě v ponděli čekaly.
Od teď nosím sekyrku u pasu, kdyby mi napadly zase nějaké zásahy do zvukovodu, tak si useknu ruku, tentokrát mě ten nerv dal zabrat. Dnes jsem to konzultovala s kámošem dr. a je to od toho.
Jinak prima den, tady protet.konzultace,proto jsem se dřív nedostala,sešlost fajn lidí, bezva pokec a navíc víkend přede mnou, pěkné počasí, vysoký tlak, myslím atmosferický, takže pohoda:-))))

Alča (Pá, 10. 9. 2010 - 14:09)

LUCKO promiň já to tak nemyslela,já vím,že jiný kraj jiný mrav a jiné jídlo,to je přesně jako okurkový salát my děláme pouze s osolený,cukr,ocet a česnek,kdežto u tchýně se dělal pouze nastrouhaná okurka a kysaná smetana.To stejný hlávkový salát,my děláme slaninu,ocet,cukr sůl a moje tchýně jen natrhala a polila kysanou smetanou nebo bilým jogurtem.To tedy já nemůžu.Já se tě nechtěla prosím tě dotknout,Mě to jen tak vyběhlo,když jsem si to přečetla,ještě jednou se omlouvám.

Aleš (Pá, 10. 9. 2010 - 14:09)

Mě by zajímalo, jak vaří Jitka B. Ona je taky z východních Čech, tak jestli do bramborovýho salátu přidává jabko a hořčici, protože to dneska slyším prvně!

Lucka (Pá, 10. 9. 2010 - 14:09)

a myslím,že ač vařím typicky česká jídla,nikdo po nich ještě nezvracel!!!!

Lucka (Pá, 10. 9. 2010 - 14:09)

ty jooo,ted jsem si připadla jako za mlada,když na mě moravská tchyně koukala,jestli ty svoje tři chlapy neotrávím těma blafama naučenýma v Praze....tož neotrávila,jak vidno...a salát myslím taky umím,aspon všem chutná,na oslavy ho dělán do 1Okg nádoby,jabko v něm máme všichni rádi,neb je tam svěží a salát vydrží déle čerstvý...tož tak
no a asi jsem fakt prase,protože tam lehce přidávám i hořčici!!!

Alča (Pá, 10. 9. 2010 - 13:09)

My když přijeli do čech tak moje děcka vždycky říkali "babi ty vaříš experimentální onkologii to se nedá jíst" a ona vždycky říkala nasraně,tak ať vám uvaří maminka.Ale kynutý knedlíky,to bylo žrádlo.Tak potom vždycky dělala jen něco z těsta a já vařila to ostatní.

Alča (Pá, 10. 9. 2010 - 13:09)

LUCKO promiň,ale já se nechala unést tím jablkem.Tchýně měla vždycky místo salátu takovou divnou hmotu se spoustou mrkve a další prasečích ingrediencí-ona totiž neuměla vařit.Já si myslím,že ty umíš,ale ve vých.čechách se vaří jinak jako na moravě.Ale pekla buchty jiné věci z těsta a to jsem ji nestála ani u kotníků,ale jak vařila maso nebo zeleninu,tak to bylo vždycky strašný,protože pořád experimentovala a vylepšovala až to nikdo nechtěl jíst.

Aleš (Pá, 10. 9. 2010 - 13:09)

LUCKO ty prasisko co to..."takhle vařila tchýně,ta tam dávala ještě hořčici a my jsme zvraceli".

Jsem si představil celou bandu jak se pere o dveře od záchodu:-)

Alča (Pá, 10. 9. 2010 - 13:09)

LUCKO ty prasisko co to dáváš do salátu?Jablko?To je strašný.
Já vám dám recept na pikantní bramborový salát s majonézou.
na lO lidí 2x Moravanku,nakrájet vystydlé brambory a přidat majonézu.Můžeš přilít trochu vody z té moravanky,kterou pochopitelně sleješ.
Máš salát pikantní protože v té Moravance je feferonka,ale v tom salátu to nepálí,feferonku vydělej ven.
Já si to dělám doma na rychlíka,je to jen co uvaříš brambory,vystydnou a máš salát.
Je fakt dobrej nikdy jiný nedělám.
Toto s tím jablkem je typicky české jídlo,takhle vařila tchýně,ta tam dávala ještě hořčici a my jsme zvraceli.

Alča (Pá, 10. 9. 2010 - 13:09)

Tak ještě jsem to nepřečetla a už píšu.
ZUZKO manžel se ptá jestli vaší kočičce vůbec někdo udělal stěry kůže a odebrání chlupů,protože když nechodí ven,tak to mohou byt nějací roztoči,který se dají zlikvidovat.Tak napiš jestli jí ty stěry někdo udělal.To je prvotní co se má dělat a na základě rozboru potom léčba.

Jinak jsem se vrátila z cest teď jsem do sebe hodila jeden větrník a kávičku,ospalá jsem jako prase a utahaná jako šňůrka ze záchodu.Asi půjdu skočit do pelechu.Zitra má vnučka svátek a tak jsem jí byla něco malého koupit.Koupila jsem jí takovou zvláštní plastelinu,kterí se nelepí na stůl a nedělá fleky a pastelky lépe řečeno fixy na malování a výkresy.
Tak jsem přeslazená a jdu si číst co píšete.

Lucka (Pá, 10. 9. 2010 - 12:09)

ty budeš předpokládám taky vynášet?:-),víš jakej je to trénink??
dáváš do salátu jabko?

zuzka (Pá, 10. 9. 2010 - 12:09)

Přijdou pomáhat mladým vynášet materiál pro zedníky!!! Tchyně, bratr a ...))) Tchán je pracovně mimo. Takže určo budou schvácení tak jim udělám řízky a brambor.salát. To má výhodu, že nejsem vázaná na to, kdy skončí. Salát udělám dnes, řízky dopoledne.
Jednou jsem poslala mail Krakonošce a přišel jí až za čtrnáct dní...Když na něj zareagovala vůbec jsem netušila vo co go!))))

Lucka (Pá, 10. 9. 2010 - 12:09)

no jo,tak to přišlo se zpožděním....bylo mi to divný a copak jim budeš vařit??to přijdou všichni,i tchánovi?? nebo jen Š. s manželem?

Reklama

Přidat komentář