Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

Dituša (Čt, 22. 4. 2010 - 00:04)

Ahoj děcka, vubec nemám čas přelouskávat vaše psaníčka, zahlidla jsem nejaké nové příspěvky,čili zdravím nováčky-bojujte bojujte,držte se zuby nehty.
Pajko,ty borko,OLI jsi navštívila?To mě potěšilo,že Oli i tebe potěšilo:-)))setkání, no já bych taky ráda některou už z vas videla!Dyt osobně znám ze současných pistelek jen Evku K a to už ani nepamatuju,kdy k setkání došlo,,léta Páně:-)

V kostce o mně:ráno 6.3o vstávám, mrančení holek,že s ejim nechce,at nechodím do práce-ta menší...a že kdo ji bude ten den hlidat atd...zabavim koupelku,než se umyju a namaluju , hulákám Julčo vstávej vstávej,přijdeš pozde..a tak dokola...letím na jeden z poslednách busu,co jedou v ten čas za sebou,at dorazím v potřebný čas do školy.
Vykonám dozory,odučím,naobědvám v ruchu škol.jídelny, bud neco ve sborovně ještě nachystám nebo honem beru opravy domů a s přítelem fičíme pryč.Následuje bud nákupeček,nebo vyzvednutí dcery,nekdy ji privede hlídací deda či babička.Sem tam si dáme s přitelem kafčo i venku,ted na sluníčku už se dá chvili posedět venku na presíčko,zákuseček...mlask.
Vyzvednu dceru ze školy,procházkujem nebo za škaredýho počasí valíáme domů a chaoticky pobíhám,protože nevím,co dřív poodnášet,uklidit či kam přemístit...mezi prádlem na žehlení sem tam hračky,nádobí od rána,potřeba neco honem navařit či si posedět u pc...pohrát pomazlit s holkama,udělat úkoly,pozvedat x krát hlas na obě,sme tam na sebe i s přítelem.-jinak to leckfdy nejde,nu a je večer tak 8 hodin,umát a uspat holky,predtím neco zblajznout a uspat je-tedy i sebe většinou.Co je třeba do práce opravit na druhý den,sedící polospící udělám,např doted poslední slohové práce.Těše se na sprchu a ležink,usínaje s myšlenkami "co je tohle za život a zda mi nebude druhý den motavo na dlouhých ,agorafobicky ideálních školních chodbách,odebírám se do věčných,snových lovišt,ze kterých mě sem tam probudá lehce propocená košile.Rána jsou krutější víc i méně,ale pohon tu je..musím...zatím,dokud to jde, je každý sebemenší

zdena (St, 21. 4. 2010 - 21:04)

Zkusím si dnes dřív zalízt a třeba se z toho vyspím.
VŠEM PŘEJI HEZKÝ VEČER I NOC A KLIDNÉ SPANÍ PAPA RÁNO

zdena (St, 21. 4. 2010 - 20:04)

AHOJKY děvčátka,ani se mě nechce do psaní ,Dr bzla moc hodná ,ale naše diskuse se dostala na tenkej led a já o tom ani nedokážu psát,stydímse a nemám odvahu,testy dopadly blbě i když beru silné léky tak je tam silná úzkost a strach .To já vím a netušila že je to tak blbý.Tak jsme si povídali a já zjistila že podmínky které bych měla pro to udělat,tak toho nejsem schopná.tak nevím jak z toho ven,přijela jsem zmrzlá.dšda bzl u autobusu pro mě a pocestě domů se nám rozbilo auto.Prostě pech.Nevěsta nás odtáhla. Nevím na opravu nejsou penízky,kupovali jsme bojler.Tak jsem holá.Doma mě ještě vzala pepina,musela jsem rozkousat rivotril.Tet už je to lepší tak se snažím něco vyplodit,
VŠECHNY ZDRAVÍM NEČETLA JSEM VÁS TAK SE MĚ OPATRUJTE

svetlana (St, 21. 4. 2010 - 20:04)

Silvi jsem ti rikala ze me to pomohlo paralen pomaha protoze se mi motala hlava a mela jsem rozmazane videni a po tom paralenu jsem hezky chrnela. Zatim ahoj jdu koukat na postu pro tebe a brecet u toho

Alča (St, 21. 4. 2010 - 20:04)

SILVO i já ráda betonárku.Kdyby mě někdo chtěl trefit žehličkou,ta si ju rozbije.

Jinak co píšeš máš pravdu,ale taky si člověk musí odpočinout,nejde být jen v zápřahu,vem si že jsem o 7 let starší a v tomto čase už je to rozdíl.Já jsem nikdy nezažila"zaplať pánbůh" dýchací pepinu,srdeční a páteřní jo,ale dýchčku né,to bych už asi opravdu zdechla ještě lapat po dechu.

Tak zatím jdu plavat.

Beata (St, 21. 4. 2010 - 19:04)

Koukám kolik druhu pepiny je a všechny jsou hnusné protože nás to děsí ŽENE DO KOUTA,AT FAKT VYSTŘELÍ NA MARS A JDE NA TY UFONÁKY NEBO TAM NĚKAM,ŽE?JDU SE OBLÍCT,PÁÁÁ CHOLKY MOJE A RÁNO NEBO MOŽNÁ VEČER AHOOOOJ

Silva (St, 21. 4. 2010 - 19:04)

Beatko ahoj, já jsem myslela jen zkusit a né brát furt!!Jen to prubnout , když budete mít psych.problémi.
já se picnu s tím Parošem:-))

Alčo, já nemám ráda vítr, protože i vánek mi odhaluje moje kouty:-))Lak betonový-můj věrný kamarád.

Holky ale už fakt jdu natáhnout brko, s e mějte Micinky:-))

Beata (St, 21. 4. 2010 - 19:04)

Já mívala nejčastěji tu omdívací klepací peinu jak tady píše ALČA jiné holky,bleeee a fujtajbl,motanice,půda se vám boří pod nohama,máte strach že vás nohy neunesou a motáte se jak ožralí a o klepání a třesu ani nemluvím,pocit ztráty kontroly a zešílení až omdlení ,holky fakt bleee a je mi vás všech moc líto že to prožíváte chuderky naše.

Silva (St, 21. 4. 2010 - 19:04)

Jo a Alčo, ty musíš být taky zapřažená. Jak máš skulinku, už se na tebe sápe ta tvoje družka:-))
Když lítáš do Rajhradu, k mladým , na střelnici atd., tak si ani nepovzdechneš:-))

Beata (St, 21. 4. 2010 - 19:04)

ahoj GÁBI,já taky ráda ten balon,mám ho doma ale na to pálení mezi lopatkama to nepomáhá,je to svinstvo,kluci už šli do zálehu a já jdu ve čtvrt s járou venčit ale jen na chvilku,je kosa jak blázen ale těším se,ALENKO,uplně tě chápu a nedivím se že tak nadáváš a jsi tak naštvaná,já bývala uplně nesnesitelně naštvaná až zoufale,SILVINKO ahoooj a paralen budu brát,si piš a děkuji.

Silva (St, 21. 4. 2010 - 19:04)

Alčo, máš pravdu. Taky už si vážím každého dne:-)),který pěkně aplodně prožiji:-))

Ještě jsem se dívala na ten Paralen a na skok se vrátila. Takže Paralen 500 mg dobrý ale Paralen plus obsahuje efedrin. Tak raději nic nejezte:-))

Alčo, já dělím pepiny "dýchací", "srdeční" a "páteřní" a te´d si zrovna nemůžu vybavit jaké ještě. Ale každý může mít nějaké to "strašidlo"

Já teď nemám nic. Ale myslela jsem to tak-měla jsem období, kdy mě ataky začaly tak, že mě začalo letět srdce-tachykardie a už jsem vyšilovala a frekvence se zvyšovala, bylo to hnusné. Pak jsem měla zase určité údobí, že když mě lapla ataka, tak jsem měla pocit, že se udusím, že nějak neuřídím dech. Dýchala jsem mělce a poměrně rychle, hrozně jsem vnímala ten rytmus, který člověk normálně vůbec nevnímá a měla jsem pocit , že neuídím to dýchání. Nevím, jak to vyjádřit. Říkala jsem tomu "dýchací" pepina:-))
A ty a vás má většina "páteřní" a tu jsem ještě neměla:_))Tak jsem to myslela. Ale nemusím mít taky všechno, žéééééé??:-))

Gábina (St, 21. 4. 2010 - 19:04)

Nelinko já právě teď chodím na rehabky.A snažím se cvičit hlavně na balonu.Někdy to pomůže a někdy ne.Alča má pravdu,já taky často odpoledne ležím.Kurva.

Alča (St, 21. 4. 2010 - 19:04)

Tak NELO plně s tebou souhlasím,akorát ten mouřenín svalovec to jaksi né,to by mě rozrušovalo a já bych se nevyléčila,ha,ha.

Nepojedem spolu někam,ale bez svalovce,svalovce taky můžeš mít ze syrového masa,je to parazit.

SILVO já právě nemám problémy a neměla jsem s dýcháním,tak si myslím,že je to vše od té krční a jestli ty máš "srdeční" tak můžeš blbě dýchat.Vem si šnorchl a kyslíkovou bombu a bude líp.
Jdeš mydlit palici?Já mám vpředu taky málo chlupů,když zafouká,tak jsem jak holohlavá.
Sere mě všecko.Zase jeden den proležený a prodrbaný a život letí.Místo abych hp ještě užila tak ho proležím.Kurva.

Silva (St, 21. 4. 2010 - 19:04)

Neliku:-)))

Nela (St, 21. 4. 2010 - 19:04)

Silvi všechny léky jsou drogy :-)))

Nela (St, 21. 4. 2010 - 19:04)

Právě jsem dočetla Beatku a jsi fakt strašně hodná mamča !!

Holky jdu plavat jak říká Alča a asi kuknu na seriálek a spát :-)

Zítra zlatéčka !!

Silva (St, 21. 4. 2010 - 19:04)

Jo a s tím Paralenem dík ale kašlete na to:-))Já si teď připadám, jak kdybych vám to dala přímo úkolem, jinak uvidíte:-))

Musím se podívat na složení.Možná se dá i toto používat jako droga?:-))))

Silva (St, 21. 4. 2010 - 19:04)

Tak už jsem doma. Sežrala jsem už v autě celý balíček bake rolls, pak doma rybičky v jogu a jeden rohlík a pak ještě kousek točeňáku a druhý rohlík.
Začíná to už být na pováženou, asi vysadím AD a kila a chuť k jídlu bude hned dole((

Beatko, jsi moc hodná maminka, já bych tě chtěla. Jak jsi obětavě lítala kolem holky a ještě zase vyklopila prachy navíc, i když jich moc nemáš.Ale úplně tě chápu!!

Holky, dnes je asi den blbec, vidím, že všechny padáte na ústa. Snad bude zítra líp.
Co se týče páteře, tak z toho jsem ještě neraplila. Já jsem měla jen "srdeční" pepku a pak tu dýchací.Jak se mi krátil dech, tak konečná.
Bodání, vrzání, zablokování atd.mě akorát štve ale nevzrušuje:-)
Co neí , může být.
Přišla jsem pozdě, jdu si mýt těch mých pět chlupů.
Mějte se !!

Nela (St, 21. 4. 2010 - 19:04)

Bettynko mi takhle brněly ruce po ránu a hlavně pravá.Šla jsem na neurolku a tam vyšetřením zjistili karpální tunel na obou. Pravá byla více postižená tak jsem šla na obstřik-můžou dát jenom 3 za život-a tak jsem absolvovala dva a pak se rozhodla pro operaci. Bála jsem se,ale jsem štastná,že jsem šla.Trvá to asi 1/2 hodky a nemocenská 3 měsíce,ale ruka nebrní.!! Zato levá zlobí čím dál více. I když tady píšu musím si ji proklepávat:-(( Zatím se to snažím vydržet.

betty (St, 21. 4. 2010 - 19:04)

Tak jsme vypli centralni kotel na topeni drevem a zapli na plyn(na teplou vodu).Krbem,ale budu palit denne od pozdniho odpoledne, ja mam rada doma teplo:)Venku sice neni zima,ale kdyz je clovek doma,tak jen preci je to neco jineho.

Jdu prostirat a manzel zacne delat masicko.
Zitra delame cely den dovecera:( ale pro zmenu v patek jsme doma.

Zivam uz ted.

Tak preju dobrou chut vsem:-)

Reklama

Přidat komentář