Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

Lara (St, 21. 4. 2010 - 12:04)

Zuzko!
Já mám taky Betaloc a motám se fakt dost. Před pár rokama jsem brala něco podobného a k tomu AD i Lexaurin. Jak jsem se zklidnila, přestala jsem to na ten tep brát. Mám doma měřič tepu a vím, že ikdyž jsem brala Lexaurin, tak na tep to nepomáhala, jen jsem tomu nevěnovala už pozornost. Jenže teď mám pocit, že se mi to zhoršilo a taky si říkám, že asi není moc dobře takhle srdíčko opotřebovávat neustálou zbytečnou prací a chtěla bych braní léků vydržet, prý se časem tlak sám upraví.

Lara (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

Evikrk, no jo, znáš to dokonale, co si budem povídat. Občas si říkám, když to se mnou tady šlehne, tak mě tu aspoň někdo najde, když je tu tolik lidí. Opravdu myslím už jak cvok :-))))

evakrk (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

Ježiš já tady zas kecám.
Holky nedá se nic dělat, musím zajet domů a zatopit. Teď jsem vždycky zatápěla až po práci, ale dnes bychom asi zmrzli.
Zatím ahoj všem.

zuzka (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

EVI je to http://www.scalp.cz/ hledala jsem to dost dlouho, protože na většině e shopů ho mají vyprodaný.
PAJKO ahoj))) To je hezký, žes Olouška navštívila, tak zase někdy zazvoň u nás, až pojedeš za dcerou))))adresu máš.
LARO já mám taky permanentně zvýšený tep, dr. mi na něj předepsal Betaloc, ale mgr. v lékárně mi řekla, že snižuje tlak a tak jsem se na braní vykašlala...Stačí mi, že se takhle motám a ještě si snižovat tlak, aby se mi kebule motala ještě víc, tak to se mi vskutku nechtělo. Tomu dr. jsem pak řekla, že mi ten Betaloc nedělal dobře a proto ho neberu a on mi napsal - hádej co? Lexaurin.

evakrk (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

Ty začátky pp, kdy jsem pořádně nevěděla co mě je. Neměli jsme internet, pak když si ho pořídil kluk a já čirou náhodou narazila na tyhle stránky, byla jsem tak šťstná, že jsem našla někoho kdo má problémy jako já.
Doktorka pořád mluvila o psychickém vyčerpání, vyhoření a až jednou ve své zprávě jsem si přečetla o panické poruše a gen. úzkosti. Strašně jsem se ten´krát styděla, že si doktorka myslí, že dělám paniku a nic mě není. Až tady jsem vlastně objevila co tahle diagnoza znamená.

evakrk (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

Laro, to máš pravdu. To chápu. Jen jsem si říkala, že třeba když markuješ, nebo obsluhuješ, že se tím zabavíš a nemáš tolik času se pozorovat jako třeba my ve frontě. Pro mě by asi byla nejhorší ta představa, že se poseru. Pepka se mě vždycky prohnala střevama a to bys těžko utíkala od pokladny a lidí, viď. Ach jo, těžkej život pepkaře. Já te´d už tyhle šílený stavy nemám, ale teď jsi mě připoměla jak mě bylo hrozně samotný v kanclu, hrůzou jsem zvedala telefon, že někdo bude po mě něco chtít. Nebo že přijde zákazník a já budu sama s ním muset mluvit. Hrůza z omdlení, posrání. Ježiš, pořád nadávám, že mě je mizerně, ale tohle bych nechtěla už nikdy zažít.

Lara (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

Ahoj Evikrk, prodavačka s PP, to má ještě horší než zákazník s PP, protože ta se nemůže otočit na patě a utéct. A to je právě to, co mě děsí nejvíc. Je nás v práci málo a když nemám jistotu úniku, tak to těžko nesu. Když pracujete při PP s lidma, je to dost těžké. Někdy mě z toho naopak rozeberou, ale to vyjímečně. Potřebuju se spíš stáhnout do ústraní a vydýchat se z toho + nějaký ten prášek SOS.

evakrk (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

mandy, tak já ti neporadím, nevím.
Alčo, ty jsi taky jak na houpačce. Dita nemá hlídání, to by tě zas postavilo na nohy. Že by sis přibala ty její ke svým teroristům.

evakrk (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

Jé Pajko, ahoooooj. Já zas musím nabonzovat, že Oli mi už odpoledne volala, protože měla hroznou radost ze shledání a musela to někomu říct. To byste museli slyšet, jakou měla radost.
ještě někdo tady ví nějakej drb ? :-))))))

evakrk (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

Ahoj z hor.
Nevím, co se žene na vás, ale tady je šílenej vítr a chumelí, kroupy, všechno dohromady.
Zuzko, můžeš poslat odkaz odkud jsi objednala ten šampon. Já už jsem koukala, prodává to hodně firem, ale svezu se s tu tvojí :-))) Nkědy se divím, že mám ještě něco na hlavě. Co je po mě za bordel v koupelně, to je neuvěřitelný. A že je mám tmavý, tak je všechno vidět.
Lucipérko, copak bys chtěla slyšet? Mě se tvoje psaní, úvahy nad životem moc líbí, jen to nějak zapomenu napsat.
Laro, to mě kolikrát napadlo. Jak taková prodavačka, pokladní s pp prožívá to svinstvo na druhý straně barikády.
Já te´d přežívám skoro denně s neurolem, v noci přehřátá, ve dne zmrzlá. Zasraný stáří.
Pajko, to je od tebe moc hezký, že ses objevila u Olmuna. Až někdy vyrazíš směrem do těch našich opičích hor, tak tě tady ráda uvidím.
Nelo, Alčo a kde je Dita?

Pajka (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

Já zase musím říct, že Oli je strašně zvídavá, přímo poznání chtivá, společenská, vůbec se nebojí, všechno si ozkouší a chtěla s námi vyrazit na cestu kolem světa a doma nechat krokoměr. Naopak chtěla přibrat obě moc milé kočky, Mina je fakt nášlapná a hned balila mého muže a Joda nám označkoval auto a vlezl si na mé místo.
Olga vypadá zdravě, vesele, čile, vyzařuje pozitivní energii i ráznost. Vůbec bych do ní neřekla, že má problémy... ale tak působíme asi všichni. Domeček i zahrádka malebné na super klidném hladivém místě. Jenom o mně nenapsala objektivně, protože opravdu melu z posledního :(. Navíc večer před cestou jsme byli na koncertě Laca Deciho v Brně a usnula jsem ve 2 ráno + cesta po D1 nepřidá na pohodě ani odolným. Břicho mi maskoval rafinovaný ohoz :)
Pohladilo mi duši, že jsem právě Olgu potkala a objala. Fotoreportáž pošlu co nejdřív, fotky jsem střílela přímo od pasu, takže kvalita nic moc, ale možná se pobavíte.
Krásný den všem!

Alča (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

ZUZKO musela jsem si lehnout,protože jsem jako ožralá.No a ještě mě začala bolet krční páteř,buď jsem blbě ležela nebo nevím.To je hrozný,když si vzpomenu,že jsem kdysi ráno vstala a celý den byla v plné zaměstnanosti a dneska jsem podle počasí troska,tak mě to tak,ale tak sere to si nedovede nikdo představit.
NELO já bych šunkafleky,kašu jaksi nemusím.Ksyž je ale nouze tak i kašu.
Děcka jdu zalézt,jsem jako když mám permanentně nával,což jsem nikdy před tím neměla.
Ahoj.

mandy (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

Holky,mate prosim nekdo zkusenost se serotoninovým syndromem?

Lara (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

Nelo, no právě, a 90% nemocí je od nervů! Jinak jako rybička, ale malinko už leklá :-))))))

Lara (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

Holky, máte problém nakupovat, ale já jsem prodavačka a nemyslete si, já když vidím tu frontu před pokladnou z druhé strany, tak taky omdlívám :-))))

Nela (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

Laro tak vidíš vlastně jsi zdravá jako řípa,jenom ty nervy !! Potvory jedny :-))

Nela (St, 21. 4. 2010 - 11:04)

Hlásím se k divnému ltaku a bolení hlavy :-(( něco se žene :-((

Pokusím se to vyrovnat kávou a nebo štamprlí ??:-)))

Zuzi už mne to začíná dost sr... a nevím jak to řešit.

Betty vydrž na nákupu,taky mám dny kdy nejsem schopná nakoupit s frontou.

Alčo dnes máme krupici a nebo šunkafleky :-))

Mandy taky pěkný den :-)

zuzka (St, 21. 4. 2010 - 10:04)

Nevím Alčo jestli je to tlakem, spíš bych řekla, že nějaký bacil nebo alergie protože když jsem vnitřně oslabená vždy se mi udělá na hubě opar... Ale taky se mi dnes divně dýchá, převlíkala jsem peřiny a zadýchávala jsem se jak stará vektra(((((

Lara (St, 21. 4. 2010 - 10:04)

Ahoj, zdravím všechny panikáře!
Včera jasem byla na výsledky a štítná žláza to není. Vyšetření holtra dopadlo tak, že mi srdíčko utíká pořád moooc rychle a nemíní odpočívat. Tak jsem vyfásla na to léky, ale snižují tlak, který mám i tak nižší, takže se motám taky. A když se nic tedy nezjistilo, vyptala jsem si zase citalec jako před sedmi lety. Doktorce to bylo celkem jedno. Jsem na neschopence, než se ustálí užívání léků na srdce. Nevidím to na dlouho, snad se brzo vrátím do práce. Jinak je mi tak tak všelijak, nervičky pracují na rozdíl ode mne čile.
Přeji krásný den plný sluníčka!!!!!

Alča (St, 21. 4. 2010 - 10:04)

ZUZKO jsme na tom stejně.Nějak se mě motá hlava a taky mě je vnitřně teplo.Chvilku mám i bundu a potom mě je hic a zase se svlíkám.Nějaký divná tlak nebo co?
Chtěla jsem vyjet do Hornbachu,ale nic jsem doma.
Dneska knedlík s vejci a okurek.Nic se mě nechce jsem taková nedodýchaná.Tak zatím.

Jinak všechny moc zdravím.

Reklama

Přidat komentář