Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

zdena (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Beatko sluníčková,nech všemu volný průběh a určitě sama poznáš co je pro tebe dobrý,hlavně na sebe dávej pozor .Čeká na tebe každý den něco přijemnýho a máš se na co těšít.

LAZAR (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Tak jsem nazhavil svou sklerotickou mozkovnu a pokud mi jeste trochu 'pali' tak vy jste vsichni vysypany na pater a to i jeste celkem divoky 'KOCKY' :-))) Tak mam dotaz na vsechny PP -podelane patere.....jestli je nekdo fitovej.....? Ted nevim jak je na tom 'fotomontaznice' JITUS ta ma AC'KO bud ji dosla inspirace nebo prisla konspirace a je v ilegalite,....nebo v igelitu? :-)) Jinak i kuratko BETTYNKA ma pater odkourenou a skvela KOCKA........MISS tak ta skuhra jak stara Merry........tak dejte echo jak to resite KOSMODISK je na ho...vor a krom gymnastky NELI ktera ma problem si oholit nohy......tady moc telocvikarek neni......Pajka to leci lazenskou kurou...Alca snorchlem.....Evikrk ta vejslapem s hafanem a pak prycnou......a to nemluve o GABI...ta je totac :-(( A LUCIPERO ta uz ma narok na svuj vek...... Silvuse ta to ma dedicne a jeste to pohnojila tim 'verpankem' :-)) Ditus-Zuzi-Zdena-Oli- atd...no coment...... Zbyva devce v rozpuku REBELIE tak tam mam 'okno' ze je panna to hlasila ale jak ma situovane 'plotny'? :-)

zdena (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Janinko,tak ti teda řeknu že jsi teda odvaha,je to moc dobře že jsi to šéfovi řekla,sama musíš vědet jak se k tomu postaví.Atobě se určitě ulevilo,já ti to moc přeju a věř že bude líp, ty to určitě zvládneš.

zdena (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Gábinko,mě se to pod tým levým žebrem ozve i několikrát za den,když je to bloklý tak to takle zlobí.Pokud si se rozrušila bývá to horší,někdy to až pálí.NA žaludek tet beru pilule,ta boles stech žeber vystřeluje různým směrem,neboj kdyby to byl infarkt tak tu nepíšeš.Spíš by to chtělo nějakou rehabilitační doktorku,ta by ti to vysvětlila. drž se

Gábina. (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Silvi já se vrátila k původní dávce,ona mi je tenkrát vyměnila,ale prostě za slabší.Tak jsem to pak řešila a vrátila se k venlafaxinu,i když z něho mám nějaké vedl. účinky.Já fakt tu smůlu,že mám pořád nějaké fyzické projevy a bolesti.Když mě nic nebolí,tak jsem vcelku o.k..Mám to takové nahoru,dolů.Akorát je se mnou ten problém,že i když mám to vyšetření srdíčka,tak se i přesto bojím.

zdena (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Kočičky ,než jsem vás přelouskla tak to byla skoro hodina,tet mám v hlavě galimatiáš a nic si nepamatuju.
Vhlavě mě uvízli ty ALENČINY básničky ,ty to ze sebe sypeš jak na zakázku.
SILVINKY plodné příspěvky ,až mě bude blbě zobnu paralen a dám vědět.Taky někdy v čekárně zírám kam jsem se probojovala.
Nelinko to je mi líto že to dceři nevišlo a at se ti po paralenu uleví.

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Gábi, to je s tebou těžký.Co ti poradit?

To víš, že ti to vše dohromady určitě zhoršilo stav. Tak to u nás bývá.
Ale....pokud by jsi měla fungující medikamenty, tak by jsi to měla unést. Už jsem ti dávno psala, že když ti ještě nezabrala AD, tak nechápu, jak je můžeš snižovat??Nereagovala jsi na to.Tak nevím holka, jak ti poradit.
Zašla bych k psychiatričce a poradila bych se, jak dál.Zkus si vzít přechodně berličky.
Jo holky je to otravná nemoc!!

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Alou, Alou, Aloušek
je náš "hodný" koloušek.

Silvě berličky by přála
a aby se ta bába bála

Silva dělá co může
snad tu pepku přemůže

zítra bude makat vesele
až se z toho po..dělá

Gábina. (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Ahoj holky.Já dneska fakt perlím.Od včerejška zas nějaké nervy.Dnes ráno mě bolelo pod levým žebrem,pak žaludek a nakonec mě píchlo na hrudníku a už se zas vezu.Jsem nějaká mimo.Můj brácha byl v pátek svědkem smrtelného úrazu,ten kluk měl 33 a dělal u nás v práci.Lezl na nějakou rozhlednu a spadl a je po něm.Takže u nás v práci dobré psycho.Tak nevím jestli to mám i z toho.Zas jsem dneska vyšilovala s infarktem.Silvi to zas bude něco na tebe,jen do mě.Holky trochu mě povzbuďte,já jsem fakt panikář jak vyšitý.Ten hrudník je snad moje prokletí.

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Mandy, já jsem blbá, zapoměla jsem, že ty jsi z té "rychlé" Tak to je jasné, musela jsi to říct, jak se věci mají a poprosit šéfa zatím o diskretnost.
V tomto případě bych práci určitě přerušila a dala bych se napřed do kupy. O tom není pochyb!!
Ad bereš poprve, takže budeš brzy fit, uvidíš!!
Tak ti přeji ať to už brzy je!

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Jo Zuzko a ještě jsem chtěla přeložit do "češtiny" to, co jsem napsala:-))-

Zuzko, hodně toho napsala Silva:-))Jen se neboj:-))
Tak tím jsem myslela to, že jsi napsala, že jsme byly velice plodné, když jsi byla u psychoušky. A jelikož z devadesáti procent to byly moje proslovy:-))
takže to mělo znít-
Zuzko, neboj se napsat, že ta Silva toho zase nakecala:-))

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 17:04)

Tak už jsem doma.
Holky, já nemůžu Micině sehnat nějakou jarní, balónovou, podšitou bundičku s kapucí.Tak jsem dnes pocourala i v Kr.Poli /Alčo/ po sekáčích a prd, prd.Tak jsem počkala na trase na manžela a jeli jsme do Globusu, tam jsem koupila jedinou co měli(((ale nic moc ale dá se to vrátit:-))

Neli, tak jsi mě potěšila, že jako jediná splníš mé přání a vezmeš si Paralen:-)) No jo ale když ty jsi v pořádku a nemáš žádné úzkosti a blbé pocity:-))momentálně, tak to tak dobře neprubneme.Takže až budeš mít ty tvé motolice a třepanice:-))
S tou dcerou je to tedy na pos...Řeknu ti, není to žádná legrace((
A to ještě že má vás a je svobodná.Děsím se, kdyby syn zůstal bez práce někdy(((Dvě děcka a manželku za krkem((
Musela jsem se smát, že jsi málem byla přetažena berlí:-))))
Vidíš jak jsou cigáni vynalézaví, nechat se zavřít do blázince:-))Taky jeden způsob, jak být státu na krku.
Je pravda, že už se mi taky stalo, když jsem chodila na psychinu, že se tam sešla podivná sestava, až jsem měla strach((((A říkala jsem si-no těpéro, to jsem dopadla:-))sedět tady mezi takovýma fest bláznama:-)))

Beatko, napsala jsi to Mandy dobře, já taky už na lidi kašlu, ať si každý myslí co chce. Stejně ti ve finále málokdo pomůže.
Akorát trocha opatrnosti musí být, protože pak když dojde k nějakému sporu, tak toho můžou zneužít a říct-no jo, vždyť chodí na psychinu, tak co po ni chceš. A třeba budeš i v právu a jednat normálně. I tací jsou lidé, jsem slyšela.

Zuzko, to je náhodou správná fylozofie, co jsi napsala. Nic se neděje šablonovitě a ve všem jsou vyjímky od průměru. A ty jsi určitě udělala dobře a měla jsi velké štěstí s mužem. Asi ti ho osud "přihrál" jako náplast, co jsi si zobla před tím.
A nebyla jsi už žádné ořezávátko aby jsi šla do vztahu, o kterém by jsi nevěděla, že by mohl fungovat.
A člověk by měl mít trochu kuráž riskovat, jinak se může o hodně připravit.

mandy (Út, 20. 4. 2010 - 17:04)

Ahoj holky,zdravím a pěkné...Beatko,ono je to trochu slozitejsi. Jsem doma uz od ledna po kolapsu,takze jsem behala po internach,neurologiich,kardiologii. Az jsem si sama rekla dost a pred dvema tydny jsem si sama dosla na psych. Ted je to tak,ze uz nemam pocit,ze mam infarkt,ale klepavka se mi drzi celou tu dobu a da pres den pokoj jen na chvilku. Jsem takova zpomalena a bez energie,na jidlo nemam ani chut. No,znate to. A v poledne mi volal sef,zda uz ve ctvrtek prijdu slouzit. Rozklepala jsem se tak,ze jsem ani nemohla vzit tel. a napsala jsem mu,ze mu zavolam za pul hodiny. Tak jsem si vzala neurol a az pak jsem zavolala. Proste jsem zjistila,ze takhle opravdu slouzit nemuzu. Klepou se mi tak ruce,ze bych nepichla ani jednu zilu. Strach,ze ublizim nejakemu cloveku na vyjezdu byl vetsi,nez to rict. Tak pujdu snad od kvetna.

Beata (Út, 20. 4. 2010 - 17:04)

Alouško,Silvouško,ZUZANKO,NELOUŠKO,SVĚTLANKO A OSTATNÍ AHOOOOOOJ

Beata (Út, 20. 4. 2010 - 17:04)

Ahoj holky,zdravím a pěkné odpoledne,to je těžký MANDY ale pokud jsi cítila že musíš tak si myslím že jsi udělala dobře,já to taky pár lidem řekla ale dokázala jsem to až jsem se o PP naučila tady s holkama mluvit,normální člověk to pochopí a ti ostatní ti nestojí za to aby jsi jim něco vysvětlovala,nelituj a hlavně at jsi v pořádku,prd na druhý,tady se to od holek učím a je mo mnohem líp,pokud tě mají nějakým způsobem rádi tak je dobře že jsi jim to řekla a ta druhá skupina lidí.....těma se netrap a hlavně se ničeho neboj,klídek holka,jsme uplně normální jen trošku ,díky jakýsimu nadměrnýmu vnímání vystrašený a panikaříme ale bud v pohodičce a netrap se,soustřed se na svoji pohodu a uzdravení ono to nějak v práci dopadne,neboj a klídeček.

mandy (Út, 20. 4. 2010 - 16:04)

holky,tak ted nevim,zda jsem udelala chybu. Rekla jsem o sve PP v praci. Ale proste jsem najednou citila,ze musim.

Nela (Út, 20. 4. 2010 - 15:04)

Tak už jsem tu vy spisovatelky !!! :-))

Alčo moc pěkné veršíky a koblížek byl měkoučký a dobroučký_na nervíky.

Světluš kosmodisk jsem chtěla,taky mne dost bolí záda,ale jak tak sleduji byly by to vyhozené peníze.Asi začnu cvičit cviky,co mi poslala Silvoušek,pomalé,protahovací,uvolnovací .-))

Včera jsem byla u psychouše a světe div se zase smrděla a sedělo tam 5 chlapů !! Vypadá to,že se nám začínají nějak hroutit :-)) Naštěstí jsem jenom vyškemrala recept a když už jsem chtěla odejít vtrhnul tam cigán-známá to postavička našeho města-a řval,že chce odvézt do blázince a hned!! Asi už mu nikdo nechce dávat na pivo-žebrá- a možná ho vyhodila rodina z domu.Chvilku jsem se ho i lekla,nebo chodí o berli a říkala jsem si ,jsem tady jediná ženská a on mne tou berlí sejme ! Pak jsem vykličkovala raději rychle ven.-)

Evi at ti dopadnou výsledky dobře a je to "jenom " PP !!

Dnes mne Zuzi taky pobolívá hlava a nejde se mi soustředit,tak dám na radu Silvy a slupnu Paralen a počkám,co to semnou udělá .-))

Držím šem moc palce do dalšího pokoření PP a asi až zítra ráno!!

JO A DCERA TU PRÁCI NEDOSTALA,PANÍ SE NEOZVALA :-((((((

zuzka (Út, 20. 4. 2010 - 15:04)

SILVO já se nebojím))) Ostatně když jsem před rokem hledala dceři na netu toho přítele /protože ona nechtěla/, tak jsem se podívala i na chlapy ve své věkové kategorii a ti mi přišli jako starý dědkové a to jsem samozřejmě nehledala starší - to by mi přišli jako skuteční Metuzalémi, ale zase na druhou stranu bych se nikdy neřídila věkem, když by mi s někým bylo fajn.Což jsem i učinila i když opačným směrem, ač mě spousta lidí zrazovalo - co bude za 10 - 20 let???? No co, budeme v prosinci spolu 16 let a kdybych dala na řeči těch, co to se mnou třeba i mysleli dobře, tak bych možná žila sama nebo možná s někým věkově stejným, ale třeba bych nebyla tak spokojená....To je filosofie, co?)))))))))))))

Alča (Út, 20. 4. 2010 - 14:04)

Já mám dneska nějakej plodnej den,jsem potrefená múzou,sežrala jsem 6 korbáčiků a jednu čokoládu Margot a jdu fakt konečně něco dělat.
Děcka, tak se zatím mějte.

Alča (Út, 20. 4. 2010 - 14:04)

SILVA dneska práci vzdala,aby
zítra ukázala,bude makat celý
den zuby z huby půjdou ven.

Odpoledne vyrazí a nákupy
ju dorazí.Neboj,neboj děvče
milé,jednou přijde taky chvíle
berličky si potom dáš a koupíš
si na guláš.

Tak ahoj jdu něco dělat.Sekat trávu,ale nejde mě zprovoznit sekačka,nejde nastartovat.

Reklama

Přidat komentář