Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

Silva (Po, 19. 4. 2010 - 14:04)

No jo , Beat, to máš pravdu, na to jsem nepomyslela. Já jsem myslela, že chce in-lainy nebo jak se tomu říká. Mají to naši mladí.A když jsme se na to byli podívat a představila jsem si , jak na tom chudáček plachtí:-))Tak musím se zeptat snachy, co vlastně měla na mysli:-))

Silva (Po, 19. 4. 2010 - 14:04)

Beatko, jasně, jak ti to napsala Zuzka, napsala jsem blbost. Na věku asi fakt nezáleží, hlavně porozumnění a aby jsi se měla o koho opřít.
Já jsem ale tady v tom ujetá. Nedovedu si představit, že bych teď ve svém věku měla chlapa, který by měl 72 let/o 16 let starší/ a byl by vlastně jen o 6 let mladší jak můj otec:-))
Já vím, že už jsem taky stará paprhela:-)) a nikdo mladší by se na mě nehrnul, už taky nemám nic moc co nabídnout ale než nějakého prďolu, tak raději zůstanu sama. Co těch 72 let , to ještě jde ale nebudu se starat v 64 letech o osmdesátníka:-))
Leda, že by měl několik melounů na kontě a čtyřicítky horečky:-))Anebo potom ten"můj" se kterým jsem sestárla, tak jasně, že bych se na něj nevybodla.

Ale to teď neřeš, chlap 49 let je na tuto dobu "mladík v rozpuku":-)) a co bude za 20 let, to je ještě daleko a nemusíš už ho ani znát:-)))
Takže tady žádné rady dávat nemůžeme, sama musíš vycítit, jestli přeskočila jiskra, jestli by jsi s ním chtěla případně sdílet VŠE:-))a byl by to mužský do nepohody a tvým dětem táta.
A kyž né, tak si ho zatím můžeš nechat jen tak "na šomtačku" ale do baráku ho zatím neber:-))
Na mě zas až tak v tomto nehleď, já jsem potvora!
Však ty si poradíš!!

Beata (Po, 19. 4. 2010 - 13:04)

Mám na mysli ty brusle kde jsou dvě a dvě kolečka vedle sebe SILVINKO.kRÁSNÉ ODPOLEDNE PŘEJI.

Beata (Po, 19. 4. 2010 - 13:04)

Ahoj SILVOUŠKU,to víš že může malá jezdit na brulích,naši kluci taký jezdí od malička ale takhle malý začínali na těch čtyř kolečkových stabilních bruslích a taky druhá věc že na to chce mít čas aby s ní někdo chodil a učil jí,ještě helmička a chrániče a je to super,opravdu kluci jezdí už plno let,nejdřív doma okolo nábytku a potom venku a až se naučili tak jsem jim pořídila ty klasické brusle,jinak jsem ráda že jsi rady,to je supééééér.

Silva (Po, 19. 4. 2010 - 13:04)

Zuzko, tak synátor možná poletí, četla jsi??
Dnes jsem zase za sestřičku. Ale je dnes nějaký dobrý tlak, tak jsem velice reedy:-))
A k těm , co píšete , že kouříte a kouřily jste, tak já jsem taky kouřila jak nezbedná kamna ale jen do těhotenství. A pak asi tři roky po mateřské ještě taky už ale semo tamo, úplně se mi to"vykouřilo":-)),jak dlouho ještě a v jakém období. Taky jsem dost popíjela ale to jsem tady už psala:-))
Betty,Alčo, Vaneska předevčírem, jak jsme byli v Tescu,tak po nás pořád taky loudila kolečkové brusle. Nevím, co ji to popadlo:-))Copak taková malá děcka můžou jezdit na koleč.bruslích?

Zuzko, tak to jsem ráda, že i Fanda, né jen ta naše, má v zoo, takové zájmy, místo aby čučela za ty prachy na zvířata:-))Jen ty opice s červenými zadky ji zaujaly a ptala se proč to mají tak škaredé babi??Tak jsem ji řekla, že asi mají hemeroidy. Kupodivu se už nevyptávala dál:-))a řekla-aha:-))

Evi, já ti povím, ty máš tedy "rok blbec"!!!
Snad si to vše vybereš a pak už budeš do konce života v pohodě(((
A tak jak Zuzka, typovala bych na prevíta ve střevech.Na salmonelu je to málo agresivní, spíš tak campylobacter, při tvé velké chuti k jídlu:-))Něco jsi někde snědla?To se mi nezdá, že by to byla ta viróza, co měla celá rodina. Nebo lépe zvládli a ty,díky psychické rozhašenosti, jsi oslabená a nemůžeš se splet.
Každopádně ty výtěry už měly dávno být!!
Jo a ty příznaky-vítám tě do klubu neurotických přechodnic:-))
Já na to , oproti jiným ženským, moc netrpím ale jak zalehnu, musím rozglábit okno, je mi horko, pak zase zima, pak zase horko:-))Ještě , že mám svůj pokoj. Ale taková ta splavenost, že je člověk mokrý, to nemám.A taky je to závislé na obdobích. Chvíli klid a pak zase "neklid":-))

Beata (Po, 19. 4. 2010 - 13:04)

Ještě jsem chtěla napsat MANDY,pokud teda ona psala že je sesřička že taky smekám že dokáže s panikou dělat tuhle tu práci,já,na to že je mi fajn bych v tom okamžitě lítala jak péro v pračce,jen jak slyším sanitko tak nic moc pocit,opravdu smekám před tebou a já jsem asi pořád šílená poserka protože to bych fakt nezvládla,snad budeš brzy v pohodě.

Beata (Po, 19. 4. 2010 - 13:04)

SVĚTLANKO,taky držím palečky at to s tím frontinem zvládneš,doufám že neusneš pokod jsi na něj trošku zvyklá,měj se at je líp.

Beata (Po, 19. 4. 2010 - 13:04)

Aho MANDY,janičko,jsme stejně staré ta vítej a klidně to sem pěkně všešchno napísmenkuj,proto jsme tady ,já se taky holkám pořád omlouvala že si tady stěžjuju ale pomáhá to ,opravdu,neboj se a písmenkuj,já si tady kolikrát dopoledne psala skoro sama se sebou a i to mi pomohlo,holky se vůbec nezlobily že jsem to tady tak chrlila takže,šup sem s tím a neboj na všechno si zvykneš,jen když odpovídáš tak raději napiš komu protože někdy není poznat komu píšeš a třeba nikdo nezareaguje a sama vím že když je ouvej tak čekáš na nějaké písmenko které je pro tebe jak na smilování,jinak přeji at je líp a opatruj se.

svetlana64 (Po, 19. 4. 2010 - 12:04)

Zdeni na ty zada jsem si kopila kosmodisk jestli jsi o tom slysela_? je to pekna blbost .Tak ja uz utikam za mamkou a pak pro deti vzala jsem si radsi ten frontin ale celej snad nekde neusnu po ceste.

mandy (Po, 19. 4. 2010 - 12:04)

ahojky MAndy ja taky nemuzu...To jsi me uklidnila.Moc Ti za to děkuji. Nechci tu na vas prenaset sve chmury,ale jeste jsem si opravdu nezvykla. Tak se vsem omlouvam.

svetlana64 (Po, 19. 4. 2010 - 12:04)

ahojky MAndy ja taky nemuzu jist zacnu mit hlad az odpoledne ale ze zacatku jsem nejedla cely den hodne jsem zhubla.

svetlana64 (Po, 19. 4. 2010 - 11:04)

Krasny den vsem tady.Me je dneska divne snad me nechytne ta ataka az si pujdu pro deti.Uz se mi to stalo tolikrat a prezila jsem tak se uklidnuju busi mi srdce az v krku:Tak zatim pa musim jit neco delat to pomaha. pa pa

Alča (Po, 19. 4. 2010 - 11:04)

Všem krásný den,ale už se zase zatahuje.

ZUZKO boty s kolečkama jsou ajn,vnučka by s nimi i spala.A jezdí o stošest.Kup je andovi,zaslouží si je.Je šikovnej a chudák stůně.Tak mu udělej radost.Koupila si vnučka do nich křiklavě oranžové tkaničky a je za hvězdu.

EVINO-přechod? já ho nepoznala,já hned bláznila,tak nevím co to obnáší,ale neměla jsem návaly ani bolení hlavy,zato jsem se třepala,bušila,bála se vyjít ven no a to ostatní to znáš,prostě panikařila jsem,ale doktorka mě říkala,že je to přechod,nebyl byla to PEPINA a AGORA a já s tím takhle žila 10 let a pořád jsem "přechodovala".

BETTY švagr je trop a půjde příští týden do LDN do Chrudimi,tak si zakalí,protože má játra v prdeli a žádnou krevní srážlivost,tak pokud bude někde vnitřně krvácet tak vykrvácí.Mě je špatně jen to píšu.Tak dále.....

SILVO fota nebudou,protože babička krychlička měla špatné baterie a foty jsou k nerozeznání,tak jsem tak strašně nakrknutá,že bych to rozšlapala.Já fotila o stošest a nic z toho není.Manžel se mě smál co jsem to dělala.
Jo a i když jsi v tom autobuse jen vteřinku zaváhala,tak vidíš,že to není tak jak by si to člověk představoval a jak si myslí.Jen na nás něco hukne,tak buď trochu nebo dost se to projeví.

OLOUŠEK je borec,že si tak vykračuje,to je fajn,že jsi se pustila na cestu.Nelam to ale přes koleno,jak ti bude lépe tak to zase zkus a uvidíš,že se rozejdeš.Kolikrát já se vrátila domů a byla od domu jen 20 metrů,to ani nedovedu spočítat.Dneska jdu pěšky i do cukrárny a je to asi l50m to jsem borec co?
Jinak žihadlo to jistí.

Jedu teď za máti do "školky pro starší",tak uvidím,jak se pojede.SILVO až pod BOBRAVU je z Brna od ´ústředního hřbitova silnice rozkopaná a jede se jen v jednom pruhu a to tam byly pruhy tři,tak si to dovedete představit.
Posledně jsem to jela z Brna do Rajhradu třičtvrtě hodiny a jinak to dělám za 10 minut.

Děvčátka končím a odjíždím,dneska jen namazaný chléb a čaj.Jsem jako prase vyžraná a tak NEŽERU a NELO necvičím.Ahoooooj.

mandy (Po, 19. 4. 2010 - 11:04)

Ahojky holky,je mi diky vam lepe a lepe. Rano mi je vzdy zle a pak si tu prectu vase prispevky a hned mi to doda energii,abych to nevzdala. Jste zlaticka. Jen uz bych se rada konecne najedla,ale zaludek to vidi jinak :-(

Beata (Po, 19. 4. 2010 - 11:04)

Děkuji NELINKO naše a tyk pěkný den,já se těším ven,přez víkend jsme si to venku tak krásně užili,kluci postavili hráz na potůčku,ralfíček naháněl motýlky a dělal nálety na šišky,viděli jsme tři srnečky,já si lebedila na dece na sluníčko a nasávala energii,je mi po víkendu tak krásněmopravdu se cítím jako nový člověk čím dál tím víc a díky vám si spoustu věcí uvědomuji jinak a je mi lehčeji a líííp,opatrujte se,jdu doělat bramboráčky.

Nela (Po, 19. 4. 2010 - 10:04)

Evi neblbni!! Co by jsi zamořovala ?? Hlavně at už jsou u vás všichni zdraví!!!! Letos se vám ty nemoce nějak lepí na paty :-(( A co Bellinka ??

Zdeni to harašení u chlapů asi začíná dříve,ten můj má celý víkend děsnou náladu a brble a prská jako kocour:-))

Zuzi snad ta paní zavolá !!!! Už aby dcera dělala,nudí se a vymýšlí kraviny .Franty je mi líto alergie je hnusná!! Já mám alergii na některé čistící prostředky ale naštěstí jenom slabou a pčíkám.Na eukalypt a mentol reaguji na kůži.

Spaní-holky já neusnu bez ponožek i v létě :-)) Jsem strašná zmrzlina . Horko mi občas bývá ,ale taky to řeším odkrýváním a zakrýváním :-)

Dcera mi volala,že jak byla na veteině byla tam paní s malinkatým Jorkšírkem a chudáček byl zašívat kousance na krku,že ho napadla sousedovic kočka ??? Pes pokousán kočkou :-( Svět se v prdel obrací .....

Beatko šalalalali ty naše sluníčko pěkný den a pořádně toho muže otukej a že je starší ?? To přece vůbec nevadí,hlavně at si hrajete do noty !!

Beata (Po, 19. 4. 2010 - 10:04)

Ahoj ZDENULKO,jo tak po padesátce blbnout,Tak to je blbé ale uvidím,vycouvat a zamávat můžu vždycky,zatím si rozumíme ale to je na začátku,tak to bývá a až je nějaký menší problém tak se vidí jak ten druhý reaguje a co je zač,jojo,vím to,už mám taky něco málo za sebou ale možná by bylo dobře že by mě sklidnil a vyvážilo se to ,máš recht,takhle jsem o tam nepřemýšlela,říkám,dám tomo normální volný průběh protože za ty dvě až tři hodky co si povídáme prd poznám,to se ten med kolem papulky dá krásně mazat,moc děkuji že mě v tom nenecháte samotnou,hrozně si vás vážím sluníčky.

zdena (Po, 19. 4. 2010 - 10:04)

AHOJKY DĚVČÁTKA,Evi to je blbí že vám není dobře ,držím palce at ti to vyšetření dobře dopadne a jen piš chybíš tu.

EVIČKO já v noci taky odkopávám a přikrejvám mě zas pálí ruce já myslím že se blázní hormony ,po operaci mě to trápilo taky každou hodinu,tet už je to lepší.

Beatko já si taky myslím že ten věk není až tak důležitej,záleží na tom jak si ti dva rozumí a jak jsou k sobě tolerantní.
Ikdyž chlapi pak po té padésátce blbnou,
tak je to stejně o těch dvou jak si rozumí.Ty jsi taková akční tak třeba potřebuješ vedle sebe někoho klidnějšího/myslím do budoucna/aby se to vyvážilo.

Beata (Po, 19. 4. 2010 - 09:04)

Ahoj rosničko oje zlatá,mě to taky pobavilo normálně jsem zkameněla a nechápala,taky jsem si říkala že by to byl všechno osud?Proto jsem psala že jsem nikdy neměla stanovený věk protože právě to vzájemné porozumění je asi nejdůležitější,jen jsem nechtěla chlapa co touží založit vlastní rodinu,to je jediné za v čem mám stanovené že to nééé ale jinak dám na to,jak si rozumíme,jak říkám,zatím chodíme na procházky,povídáme a občas mi zavolá,není hrr stejně jako já a to se mi líbí a co bude dál tak to je opravdu ve hvězdách ale to že nerad do kina a tam kde jsou davy lidí tak to mě moc těší a touláme se přírodou,je to opravdu výhoda a nechápu že jsem narazila na někoho kdo sice netuší že je to pp a ségra a si nemá nějaké ataky ale prostě se tomu vyhýbá a to mi fakt vyhovuje a moc děkuji za reakci,já jsem fakt někdy kopyto a jsem ráda že si s váma můžu promluvit,jste prostě moje zlatíčko,já to říkám pořád.

zuzka (Po, 19. 4. 2010 - 09:04)

Beat, nezaregistrovala jsem Silvino psaní ohledně věku a nechci to hledat, ale já si myslím, že důležité je, aby si dva rozuměli a ne kolik jim je. Mě docela pobavilo, jak má Jára podobné psycho potíže, třeba je to osud, že jsi se mu připletla do cesty právě ty, protože ty ho pochopíš a stejně tak on spíš pochopí tebe.

Reklama

Přidat komentář