Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

zuzka (Čt, 25. 3. 2010 - 09:03)

ZDENI, když to tak čtu, jak je ti blbě, napadlo mě, jestli bys neměla zažádat o invalidní důchod. Já vím, že všichni tady mluví o tom, že je důležité pracovat, ale ne pro všechny to platí stejně. Žena se zabaví i když do práce nechodí a ten stres, že někam jít musíš, ať je ti dobře nebo zle to může podvědomě způsobovat stres. No nevím, ale zdá se mi, že co chodíš do práce, je ti nějak hůř. A na to kolik bereš léků, dlouhodobě se léčíš, tak ten tvůj stav mi nepřipadá moc dobrý.

SILVO, jak jsem nemohla usnout myslela jsem na tu tvou práci - pro a proti)))))Ty si to umíš shrnout sama a tak se určitě rozhodneš správně. Náhodou ty botky co sis koupila jsou módní a šik, tak co blbneš)))))))))
DÁŠENDO, tak to je dobře, že AD už zabrala...A s maminkou se neboj - možná má zúženou cevu a potřebuje katetrizaci, hlavně ať jí udělají zátěžový test.
DITO,já myslím, že inkubační doba na tyhle dětské nemoci je tři týdny. Hlavně, že je J. líp))))
BEAT chtěla jsi nám napsat něco o tom sousedovi, co se ti líbí ne?))))))
BETTY ahoj, to je dobře, že ses mezi nás vrátila.
OLI)))) tak je vidět, že se cítíš líp, když tam blbneš na zahradě)))))))))) Mě poslední dobou hrozně bolí kříž, když chodím nebo ležím tak to jde, ale hrozný je stát. Když třeba stojím u vaření, musím se chytnout linky, abych se vůbec dokázala rozejít jak stará bába, fakt.((((
ALČO))))) Božena Němcová a Handlová?)))) To nee, spíš Polná)))) EVI každý den dobrý))))
NELI ahoj, to s tou dcerou to je otřes(((((
Tak zdar milí spolubojovníci zdravím i Jitku,Pajku. A taky Lazara a Lucku, co se na nás vykašlali a taky nové příchozí....

zuzka (Čt, 25. 3. 2010 - 09:03)

Čau děcka, moc váš všechny zdravím. Včera jsem se tu neukázala neboť hned ráno došla moje spolužačka, tak jsme trochu klábosily a když zvedla kotvy, vrhla jsem se na přesazování kytek, z čehož bordel na terase - tedy úklid a pak jsem se vrhla na okna na terasu - jsou obří až do stropu a žaluzie - taky zasiflený, pak jsem vařila a pak už dorazil synek a tak ten den utekl jak voda. Poslední dobou špatně spím - nemohu usnout, tak se tam válím jak vorvaň na suchu, ještě, že můj muž spí tvrdě a nic ho neprobudí. Včera asi po hodině marného boje, jsem dostala vnitřní hysterák, neklid v nohou, ruce i nohy horký jak kamna, tak ač normálně prášky na spaní neberu, musela jsem si lupnout Rivotril, abych se z toho nezbláznila. Dnes hned ráno s Fandou na očkování proti žloutence. Venku krásně, příjemný vzduch, tak jsem pak šla nakoupit a okukovala jsem výlohy, bylo to docela příjemný...Ale než jsem se vyvlekla s baťohem k nám nahoru, tak zpocená opět jak dostihovej kůň. Tak jsem si uvařila kafe a vypiju ho s vámi....

Beata (Čt, 25. 3. 2010 - 08:03)

Opravdu ti asi bylo nejlíp v tom unoru,jestli to jaro tě tak trápí,nebo ten močák a břicho tě tak rozhodilo,chuderko,to sis v noci užila,ale snad se to brzy spraví,já ti držím palečky i na nohách a moc na tebe myslím ty náš bonbonku neštastný.

Beata (Čt, 25. 3. 2010 - 08:03)

A hoj ZDENIČKO,teda ty jsi naše chudinka,dej si nějaký ten uklidnováček a vyspi se z toho,jejda holka,to mě tak mrzí že je ti takhle mizerně,jak ti jen pomoct,to je fakt děs co ta hnusná pepina dokáže,božínku hlavně nebud moc smutná,já vím že to nekde,znám tahle stavy beznaděja a uzkosti,těžko radit,uvař si na ten močák brusinkový čaj,mě to pomáhá když mě to chytne,to je fakt v prd... nejraději bych tu tvoji pepinu nakopala do prd..,kurna drát,mě fakt mrskne,sluníčko,nebud smutná a třeba se z toho vyspíš.

zdena (Čt, 25. 3. 2010 - 08:03)

ČAUKY ldičkové,hezkýbden všem.
Já měla dnes noc hruzi,dvě ataky ta prní býla silná,u té druhé to bylo lepší,křeče ,třes,motanise ,zvracení spela jsem snad hodínu,doto ten žaludek močák,nechtěj mě poslouchat hohy,do práce jsem volala,at mě dají dovču,jsem upně zlomená,sedím tu řvu.
TAK SEMĚJTE LÍP JAK JÁ,

Alča (Čt, 25. 3. 2010 - 08:03)

Všechny zdravím a už nevypisuji,protože nás přibývá.Tak dobrý a pěkný den.

NELA dneska ráno vstala,
kafíčko si udělala.Až ho celé
vypila za holkama valila.

ALČA ta se potí hezky,jak od
chlíva starý desky.Jo panečku
angína,to je nemoc spanilá.

LAZAR někde tiše leží,televize
mu však běží.Kašla na nás na holky
na kamarádky Agorky.

ALEŠ,ten už nepíše,ten jen leží
na bříše.Říká ale to žrádlo,koupím
si na léto pádlo.Pojede pak na vandr
tam si koupí skafandr.

ZUZKA stále jenom píše,o Boženě Němcové
co bydlela v Handlové.

SILVA ta jen vymetá TESCO,LÍDLA přelétá.
Hledá malou soupravičku pro DENISKA.VANESKU
tu nešidí,děda jen se stále diví.Kam ty
prachy stále dáváš,když nic doma nepořádáš.

BETTY chudák s teploměrem,měří děti
píše perem,kolik kdo dnes teploty má
k lékaři se pak hned vydá.

DITA to je bojovnice,zvládla všechny
neštovice.Já ji stále obdivuji,jak
si takhle pěkně stojí.Zvládá všechno
velice tahle naše děvčice.

EVA jenom stále plete,pro FAZOLKU
ať ji kvete držíme ji pěstičky ať
žije to maličký.

PAJKA ta je nezvěstná,ta teď sedí u
"vesla" chlapi ty se jí však bojí
protože když táhne k boji zmijovku
dá na hlavu,dělá velkou parádu.

Děcka mě dochází ve střevě materiál,tak pak budu zase pokračovat.Jdu snídat a doplnit múzu.

Nela (Čt, 25. 3. 2010 - 06:03)

Ahoj poupátka.

Krásný den a hodně elánu přeji :-))

Jdu vás dočíst a na kávičku za holkama.

Moder modrý (St, 24. 3. 2010 - 22:03)

Nejraději mám ty...Jj, je těžké krachovat ve vztazích díky své indispozici.. ale na druhou stranu, kdo by se mnou vydržel :)

betty (St, 24. 3. 2010 - 21:03)

Hezky vecer:))
ZDENI,NELI,MARKU,DASENKO,SILVI,DITUS,ALCO...
Tak jak jsem dorazila do skoly pro malou,tak si stezovala na boleni hlavy,no a doma jsme zmerili teplotu a mela 38,2:( pritom po ceste mi neprisla zvlast horka.
Takze cele odpoledne stravila na gauci v obyvaku se mnou(ja zehlila, merila teplotu a snazila se ji zabavit).Nastesti i neco zdlabla,takze aspon nesla spat s prazdnym briskem.Ceka me teda merici noc a zitra musim na cely den do prace:(( Ale dulezite, aby ji to rychle preslo,asi nejaky virus.

DITUS, jak jsi psala o tom detstvi,ze jsi nerada chodila sama, tak ja vlastne taky.Je to zvlastni, zacala jsem nad tim premyslet a je to tak.Nemela jsem strach nekam jit sama, ale strasne se mi nechtelo a pamatuju si,ze kdyz jsem mela jit do centra napr.pro brambory, stavila jsem se po ceste u me nejlepsi kamosky,zda se ji se mnou nechce:) Takovy zvlastni pocit,ani ho nedokazu moc popsat:( a diky pepine se to urcite po tech letech zesililo. Navic, kdyz mam s sebou nekam brat malou, jdu do krize-zrejme z duvodu,ze muj mozek si rika,co kdyby se neco stalo a co by bylo s malou, krome toho ze by se vylekala...Mam dny ok a ko.Dnes po ceste do skoly( a to mam u nosu- 5min od baraku pesky) jsem mela pocity zavrate,cestou zpet vse preslo..ach jo.

Jinak,kdyz mi nefungoval pocitac,tak jsem trochu cetla a vcera jsem docetla knihy od Stephenie Meyer "Eclipse" a "Breaking Dawn"3. a 4.dil(1. a 2.dil jsem videla zfilmovany,psala jsem vam o tom)-takze pro milovniky romanticismu doporucuji:-)

Zitra dokud mi bude fungovat baterie na notebooku(v praci)si vas konecne trochu proctu pozpatku.

Jdu merit horecku a preji krasnou dobrou noc vsem.

Dášenda (St, 24. 3. 2010 - 21:03)

Nejraději mám ty řeči:NĚCO SI HEZKÉHO ČTI A ONO TĚ TO PŘEJDE:))
NEBO JDI DO LESA SE PSEM A HNED PŘIJDEŠ NA JINÉ MYŠLENKY:))ATD NEJLEPŠÍ PRŮPOVÍDKY MÝCH KOLEGYŇ A RODINY...

Dášenda (St, 24. 3. 2010 - 21:03)

Jo Marku,taky jsem tam dolezla na psychinu:))neboť při prvním útoku Pepči jsem byla úplně v s prominutím v prdeli!
Není to smrtelný což je fajn je to jen hodně nepříjemný a pro okolí nepochopitelný...

Marek (St, 24. 3. 2010 - 21:03)

Dášendo, to si piš že jsem prošel všema vyšetřeníma až jsem dolezl na psychiatrii uplně v totálu tak pro nás je zase dobrý, že alespoň víme o co jde..

Dášenda (St, 24. 3. 2010 - 20:03)

MARKU,zas to bude dobré i když musíme žít s berličkami v podobě ad,ale díky bohu za ně:))JO NAPOPRVÉ JE TO SODA,TO ŽÁDNÝ LAIK NEPOZNÁ,ŽE TO MŮŽE BÝTI PSYCHIKA...ASI JSI TAKÉ PROŠEL KOLEČKEM INTERNA ATD,VŠECHNA TAHLE VYŠETŘENÍ ABSOLVOVALA PŘI PRVNÍM VPÁDU PEPINY SKORO VĚTŠINA Z NÁS!

Marek (St, 24. 3. 2010 - 20:03)

Ahoj DÁŠI, tak to jsme na tom stejně. Já to mám , taky po třetí, ale je dobře, že už tak nějak vím co to vlastně je. Když jsem to měl porvé myslel jsem na různé jiné nemoci a vůbec jsem nevěděl co to je..
Když to tak nějak vezmu kolem a kolem, tak je pravda, že tohle jsou odvárky, ale já jsem takovej vůl a šel jsem k lékaři pozdě. Teď musím čekat trošku dýl než ty AD zaberou je to dneska 28dní a už je to kapku lehčí než na začátku..
ZDENI jojo, taky doufám a tobě přeji pohodičku a radost ze života..

Jinak Vám všem přeji dobrou pepinou nerušenou no PAPA mějte se zítra tady...

zdena (St, 24. 3. 2010 - 19:03)

AHOJKY Silvinko ty jsi hotovej král nákupů

ČAUKY MARKU ,TO JE MOC DOBRE ŽE SI DNEŠEK TAK DOBŘE ZVLÁDL.SNAD UŽ TI TO VYDRŽÍ.

Jdu hodit sprchu a zase zalehnu,když to půjde spát.Je mě fakt na pytel,snad to do rána trochu ustoupí.Prostě bleee

Dášenda (St, 24. 3. 2010 - 19:03)

SiLVO,tak to je fajn ,jak jsi si užila dnešní den,sluníčko dělá divy a nákupy taky:))

Dášenda (St, 24. 3. 2010 - 19:03)

MARKU,každý s tím bojuje jak umí,Pepina je holka vypočítavá a zrádná,tak nějak jsem ji přijmula za svou,nevěřím ,že ještě někdy budu zcela ok a ,že by Pepinka ode mě odešla navždy.Mám už to po třetí,ale oproti poprvé jsou to jen slabé odvary,nenechávám to už rozjet a mastila jsem pro ad,zabraly po 14 dnech.

Marek (St, 24. 3. 2010 - 19:03)

Ahoj, tak jakej byl dnešní den pro všechny pepiňáky?? jinak Vás všecny moc zdravíma obdivuji jak jste silní..

Silva (St, 24. 3. 2010 - 18:03)

Holky, já jen podvečerní pozdravení.
Dnes supernáročný den ale udělalo mi to psychicky móóóóc dobře.
Ráno to školení a pak jsem lítala po městě jak utržený vagón, všude plno lidu, sluníčko, živo, bylo to bezva.
Zakoupila jsem si novou koženou bundičku a triko, spíš takovou halenku s krátkým rukávem nebo jak se tomu dnes říká??:-))
Jediné negativum-šla jsem v loďkách na poměrně nízkém podpatku a i přesto mě tak děsně bolely nohy,otlaky na malíčcích, že jsem se musela stavit u Riekra a zakoupit takové ty nízké vypolstrované boty s páskou přes nárt, jestli tedy víte, jak se te´d nosí:-))Na mladých vypadají zajímavě ale já v nich vypadám opravdu jak stará bába. Ale nebylo zbytí, jinak bych asi nedošla domů a v těch botech to bylo jak v papučích.To jsem tedy dopadla.
Teď si jdu ty nebohé nožky namočit do vonné soli, aby si trochu dáchly.
Jinak manžel mě pochválil, jak jsem dobře nakoupila a sluší mě to a to je u něj co říct, on je jak já a nic se mu nelíbí:-))
Jinak je to všude děsná hadrárna a já jsem ráda, že už to mám z krku a nemusím nic kupovat, už si to vůbec neužívám.
Ještě jeden postřeh-jak jsem psala, že lidi s PP , co zůstanou delší dobu doma mají pak tendenci chytit agoru na vycházení, tak já mám pocit, že tím, že 20 let jezdím městskou dopravou zcela vyjímečně,protože do práce nemám spoj, tak jdu vlastně pěšky nebo autem, tak jsem si tím pádem asi vypracovala zase averzi na to!!Vše jsem zvládla v pohodě, bez AD ale takový nepříjemný, vzdálený pocit v krku tam je, když jedu v narvané šalině((, marná sláva. Když si nevzpomenu, přemýšlím o něčem, tak pohoda ale když to třeba zastaví na semafóru a dlouho se nerozjíždí, tak jen tak mírně něco v dáli:-))ale prostě je.No ale to už moc vymňoukávám, že:-)))
Jinak díky za každé nové ráno:-)), to co jsem dnes absolvovala od rána, tak by povalilo vola a já stará bába s PP jsem si to užila!!

Tak to jen rychlovka, podala jsem hlášení, zítra vás pozorně přečtu a dodatečně písnu.
Dobrůůůůůůůůů!!S)

zdena (St, 24. 3. 2010 - 18:03)

Dneska jste to měli pěkně živo,nový panikář se na nás přišel podívat to je moc dobře.
Dášenko na močák mám doma akorát brucinkovej čaj jinak nic.Séře mě to,jsem upocená a votrávená.

Reklama

Přidat komentář