Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

evakrk (Út, 5. 1. 2010 - 17:01)

Ahoj. Tak nakonec jsem nečekala ani tak dlouho, asi hodinku. Prohlížela jsem si obrázky v časopisech, protože jsem si zapoměla brejle v práci na stole a jak koukám dýl do počítače, prd pak vidím.
S paní doktorkou jsme vše probraly, říkala, že když moclob tak dlouho fungoval, že je škoda ho měnit a přidala na měsíc na zkoušku Atarax (znáte někdo) a když se nic nezlepší, napíše mě za měsíc apo parox.
Silvo, když jsem ještě nosila podpatky, cítila jsem se dobře, nějak víc žensky. Teď po operaci páteře už nemůžu, bolí mě pak krk a motám se. Ale v létě si malinkej podpatek dopřeju. Ale malinkatej.

Gábina (Út, 5. 1. 2010 - 17:01)

Zdravím Vás holky.Díky Vaší diskuzi se fakt cítím líp,teda aspoň doteď.Měla jsem to teď od neděle dost náročné.Manžel měl ledvinovou koliku,ještě dnes ho to bolí.Zítra má jít na vyšetření,tak uvidíme.Jsem úplně zmordovaná,v práci honička a doma taky.Už je toho asi na mě hodně,protože mě tak v obchodě zabolelo na hrudníku,že jsem se z toho málem po.. Pak jsem to nějak vydýchala,ale zase teď přemýšlím od čeho to bylo.Taky se Vám to stává s tím hrudníkem./prosím o radu/
Ahoj Renčo jak se máš.Nemůžeš mít to motání hlavy od krční páteře,já to nedávno měla a po mobilizaci krční páteře a rehabkách to přestalo,ťuky ťuk....
A s tím spaním,já jsem brala asi 3
měsíce mirthazapin a spala jsem po něm perfektně,ale jsou po něm žravky,tak jsem přibrala.Teď si ho dám někdy na spaní půlku a spím super.Tak třeba Vám zase svýma zkušenostma budu taky trošku nápomocná.Gabča.

endik (Út, 5. 1. 2010 - 17:01)

No já jsem teď už přes rok vesničan a užívám klidu. Já jsem bydlela v centru, pak v Bohunicích a v Bystrci. Vesnice má něco do sebe, ale za to mě zítra čeká hodinová cesta busem, tak nevím, snad to přežiju:-)

Alča (Út, 5. 1. 2010 - 16:01)

Jsem zvědavá z které části je ENDIK.Jestli to není tajné.Já Královo Pole.

endik (Út, 5. 1. 2010 - 16:01)

Tak už jsem do toh třískla a rozhodla se, že si jdu zítra pro ortel k doktorovi. Osm let jsem tam nebyla, tak jsem zvědavá.... Já chci taky přestat kouřit, ale ono to nejdeee:-( Jak jsem děti odstavila, tak minutu na to už jsem měla cigáro v hubě a do dvou měsíců byl ze mně znovu plnohodnotný kuřák. Já taky závidím svátečním kuřákům, ale dle mého názoru je to fakt v genech, já bych takhle semo tamo kouřit nemohla. Buď jo nebo ne:-)
Taky jsem z Brna, ale v době výbuchu jsem byla ještě na houbách, takže o tom nevím nic. Jediný, co si pamatuju, že se na Pekařské propadla nějaká paní...

Alča (Út, 5. 1. 2010 - 15:01)

Taky když mám blbou náladu,tak si ty Pelíšky pouštím,abych se zasmála.

Aleš (Út, 5. 1. 2010 - 15:01)

Alčo, škola, co to je? Z maršálů si pamatuju jenom Malinovského a to jenom proto, že v Pelíškách ho zmiňoval Donutil. Pak vypil Stoličnaju a vyšel z něj ohnivej gejzír:-)

Drevokocúr (Út, 5. 1. 2010 - 15:01)

Žiju, byl to hardcore, ale přežil jsem to. Večer napíšu víc. jsem grogy

Alča (Út, 5. 1. 2010 - 15:01)

Jo Aleši dneska je to Vídeňská.Já to zapomněla napsat.Můj otec nikdy neřekl Koněvova vždycky i za komunistů říkal Vídeňka,nebo Kobližná-dříve Gagarinova atd.
Maršál Koněv,to jste se neučili ve škole?

Aleš (Út, 5. 1. 2010 - 15:01)

Ovšem pozor! V Praze stále mají ul. Koněvovu. Důvod přejmenování bude asi jinde. Nejspíš jsme se chtěli zavděčit Vídni a její Brünner Straße:-)

Aleš (Út, 5. 1. 2010 - 15:01)

Alčo, já jsem si chtěl najít tu Koněvovu na mapy.cz a nic se neukazovalo. Tak jsem si říkal, čím to je? No a vzpomněl jsem si, že to byl nějakej komouš, že ta ulice bude přejmenovaná. Takže Vídeňská:-)

Alča (Út, 5. 1. 2010 - 15:01)

Silvo? Taková šikovná baba a bude nám povídat něco o štamprleti,ty jedna vždyť jsi ženská v nejlepších letech.Babo.

Alča (Út, 5. 1. 2010 - 15:01)

Aleši tak to abych zase začala já taky kouřila moooc brzo a před rokem jsem sebou poraštila o zem a přestala jsem.Ale někdy.....bych si i dala.Bojím se že se zase rozjedu a budu kouřit o stošest.

Děcka-Silvo,Aleši my bydlely tenkrát na Koněvové a ten výbuch jsem viděla z balkonu a myslela si že je válka.Tehdy jsem byla na mateřské a synovi byl rok.Já to pamatuju taky.Nevím jestli to bylo ve 20 hod.,ale večer to bylo-to záření.

Silva (Út, 5. 1. 2010 - 15:01)

Kouřili umřeli, nekouřili taky umřeli:-))
Hlavně je vše o psychice:-))a o genech, takže máme vyhlídky až do pr...
Zuzko, bývalá kolegyně má silné astma a říká, že nemůže přestat kouřit, že by nemohla dýchat. Tak něco na tom "nakuřování" bude.
A elegantní boty bez podpatku? Já jsem ve všech jak štamprdle:-))No ale co, nedá sa nic dělat, zdraví je přednější. Stejně se už na mě nikdo nedivá:-))
Tak já to tady balím a jdu s těma šlapkama:-))

Aleš (Út, 5. 1. 2010 - 14:01)

Četl jsem o paní, které je 104 let. Od 14ti kouřila 10 cigaret denně a v 90ti s tím musela skončit, protože se jí krátil dech.

zuzka (Út, 5. 1. 2010 - 14:01)

Hele SILVO, tak to by sis měla pořídit nějaké elegantní boty bez podpadku, pohodlné a ty si tam přinést, protože oni to fakt měří i podle boty. Stejně ti řeknou, abys boty na podpadku nenosila...

S tím kouřením - je to blbý, že jsem vůbec začala - až v 31 letech, abych netloustla!!! Blbec. Ale je fakt, že jsem leta trpěla na chronický zánět průdušek a jak jsem začla kouřit tak mě to přešlo!

Silva (Út, 5. 1. 2010 - 14:01)

Aleši, to je toho. Toho ředitele bych zavřela, až by zčernal!!Byla to přeci prokazatelně jejich vina na smrti spousty lidí.Bordel!

Renča (Út, 5. 1. 2010 - 14:01)

Zuzi,těším se....
S tím kouřením je to dvojcestné. Máti od muže do něho pořád ohledně toho kouření hučela a ted mu nadává,že je tlustý.
Plíce regenerují a třeba srdíčko nebo klouby dostávají zabrat. Tak si vyber.
Já jsem sváteční kuřák. To mi závidí segra. Já kouřím,jen když někam jdeme do zařízení a požívá se aklohol. Jinak třeba týdny nekouřím. Nemusím ke kávě nebo po jídle. Ale víno bych bez cígárka nedala. A taky kouřím ty nejslabší co jsou na trhu. Jak mi dojdou,nedám si třeba od někoho u stolu. Ale muž kouřil Mallbora a skoro 40 denně. To už bylo hodně. A přestal ze dne na den,bez nálepek,žvákaček.....ale byl to nervák :-)

Tak jsem ted objednala zaměstnance na preventivní prohlídku a zajdu si s nimi. Nebyla jsem už přes 2 roky,tak uvidíme :-)

Silva (Út, 5. 1. 2010 - 14:01)

A možná to fakt bude ta střevní chřipka nebo něco snědl.
Chudák Evik, když mě bylo blbě, tak jsem děsně trpěla v čekárnách. Třeba na očním jsem si jednou přímo řekla, ať mě hned vezmou, že jsem blázen.
Renčo, tak buď ráda, že u vás je krásně, u nás je hnusně.
A já jsem taky dlouhý léta kouřila.
Manžel byl kuřák a ve svých 30letech na Silvestra řekl že skončí a taky fakt skončil. On má silnou vůli a syn to má naštěstí po něm.

Aleš (Út, 5. 1. 2010 - 14:01)

Silvo, co jsem se dočetl, tak odsoudili 4 vedoucí pracovníky. Dostali 3-4 roky natvrdo.

Reklama

Přidat komentář