Reklama

Proč MÍT děti?

Z vlastní zkuše (Čt, 9. 3. 2017 - 16:03)

Nebojte se, vlastní děti vás vyléčí ze všech iluzí! A kdo si myslí, že né, tak ten se bude o to více divit!

Vera (Čt, 9. 3. 2017 - 15:03)

Boženo, proč se chceš stýkat s rodiči snach? To není nutné . Synové se oženili a ty buď ráda, že už máš život pro sebe. Na miliony cizích se vykašly a vymysly si program pro sebe v rámci finančních možností. Není dobré lpění na dospělých synech.

Martina (Čt, 9. 3. 2017 - 15:03)

:-) Jak chcete psát rozumný...Mimo, Vy jste věřící?

ale (Čt, 9. 3. 2017 - 15:03)

To nepíšu já, ale to...píšeš to ty a jasně:" Mužova, ženy láska je jen krátkodoba, závislá na vztahů bez konfliktů na sexu..Kdežto dítě vás miluje, i když ho pokarate, dovede zapomenout na všechny vaše nedostatky, miluje vás i když máte nedostatky..."Pořiď si psa, když tě nikdo nemá rád, u něj máš jistotu, že ti tu lásku bude dávat bezpodmínečně :DD.

k dětem (Čt, 9. 3. 2017 - 14:03)

můžeš je vychovat super super připravit je do života umožnit a podporovat je v tom, aby měly vzdělání, prostě se uskromňuješ aby se oni měly dobře víš že mají k tobě úctu že jsou čestní poctiví prcovití ALE jejich protějšky jejich chování mohou otočit o 180 stupňů a nemůžeš nic, zasahovat jim do života, člověk udělal vše o čem si myslel že je to to nejlepší, Většinou ti syny odvedou snachy prostě vůbec jim nedojde že ten jejich dokonalý partner také má někde rodiče. U dcer snad je to trochu lepší, dceru nevím, ale kluci i když si pomáhali vyrostli dva roky od sebe prostě vztahy super, ale jejich ženské protějšky o žádné vztahy s kýmkoliv z jeho rodiny nestojí a synové chtějí mít klid. A navíc my jsme skromní prostě finance tak akorát, ale nestěžujeme si, ovšem obojí rodiče těch snach to je milion sem milion tam. Takže tam vůbec nemůžeme konkurovat a tak protože jsme chudí tak nás skoro neznají. Jednou za rok návštěva, u nás, oni nás k nim nezvou a když projevíme zájem tak nemůžou proto a proto nebudou doma. Prostě o to nestojí. Neudělali jsme nic špatně. Nebo snad něco ano? Božena

co znamená (Čt, 9. 3. 2017 - 13:03)

Tak to jsi hodně ochucená,...že byla ochucená?

mima (Čt, 9. 3. 2017 - 11:03)

Tak to jsi hodně ochucená,...To nepíšu já, ale to píše život. Statistiky hovoří o padesátiprocentní rozvodovosti. Ve statistikách, ale nejsou zaznamenány vztahy na psí knížku, takže číslo můžeme s čistým svědomím posunout výš. Snad mi nechcete říct, že se mýlím? Pokud by jsem se mýlila, statistiky by hovořili o něčem jiném. Ale po pravdě mě se to netýká, jsem v té nízké procentuální třídě. A vás je mě líto, přeji vám hodně lásky, je to nejen cit, ale i lék, třeba i na zatrpklost :-)

:) (Čt, 9. 3. 2017 - 10:03)

Mima to vidí taky ze...Tak to jsi hodně ochucená, když tvůj muž tě miloval krátce.A takové zatrpklé ženy sem píší.....

9.3. (Čt, 9. 3. 2017 - 10:03)

Poznámka pod čarou. Přírodní vědy zkoumají to,co jest. A etika zkoumá,to co by mělo být.

mima (Čt, 9. 3. 2017 - 08:03)

Mima to vidí moc z...Mima to vidí taky ze zkušeností Steve. Já ty děti mám. Pokud chceš vidět můj výsledek " proč děti mít " Je výsledek, že jsem bohatší než milionář. Každý člověk touží po jediném citů, lásce, jak žena, tak muž. Pokud máš děti o tolik víc lásky budeš mít v životě.Láska je zdroj života, bez lásky nelze žít. Bez lásky jste jak studna, bez vody. Mužova, ženy láska je jen krátkodoba, závislá na vztahů bez konfliktů na sexu..Kdežto dítě vás miluje, i když ho pokarate, dovede zapomenout na všechny vaše nedostatky, miluje vás i když máte nedostatky...Pokud chcete pokřikovat, že některé děti se chovají k rodičům jinak, čeho všeho se dožijeme.....Jsou to jen strašáky na vrabce, člověk se jich nebojí, dokonce jich ani nevnímá, vezme žebřík a dopřeje si to sladké ovoce :-)

mima (Čt, 9. 3. 2017 - 08:03)

Mima tvrdí, že většina...:-) Jak chcete psát rozumný důvod na otázku " proč pít vodu "Je to stejné, jak otázka " proč mít děti" Každý rozumný člověk ví proč pít vodu, nejen to, ale zdravý organismus si to sám žádá. Ten co bude psát, že vodu pít je problém, pro nás, pro společnost, protože pak musím chodít částo na záchod :-), můžu se utopit, vodárny budou mít hodně práce, hrozí, že oceán jednou bude suchý...pro normální lidí tato osoba, bude na diagnózu. Otázku " proč mít děti " si zdravý člověk nikdy nepoloží, je to v našem DNA zapsané. U každé ženy, probíhá 28 denní cyklus, který je v nás za nějakým účelem, který volá jak ta žízeň po vodě po dítěti. Příroda nám dala dvě pohlaví, což nám znovu něco napovídá....Víte pokud chcete s děti udělat výhody, zisk, výdělek, ekonomický výsledek " má dáti, dál " tak musím s lítosti konstantovat, že jste poznamenání dnešní konzumní společnosti ( vaše diagnóza ) Je mě vás líto a to upřímně.

Steve (Čt, 9. 3. 2017 - 02:03)

Mima tvrdí, že většina...Mima to vidí moc z náboženského pohledu, tak se mu nedivte že je takovej :-)

Strawberry (Čt, 9. 3. 2017 - 01:03)

Pokud někomu stačí jen...Zajímavé přirovnání... pak nejvíc vzdělaní by byli naši temní spoluobčané...

Petr (Čt, 9. 3. 2017 - 01:03)

Pokud někomu stačí jen...Mima tvrdí, že většina lidí tady píše, proč nemít děti... Nikdo tu ale zatím neuvedl rozumný důvod, proč je mít.

Dallie (Čt, 9. 3. 2017 - 00:03)

No, tak máte další...Jojo... jeden lepší důvod než druhej...

Black+white (Čt, 9. 3. 2017 - 00:03)

Což muže bejt sakra...No, tak máte další smysluplnej důvod proč se množit...

Honza (St, 8. 3. 2017 - 22:03)

Myslím, že pořídit si v...Což muže bejt sakra brzo...Chystá se změna zákoníku práce. Bude možný holku z práce propustit i během těhotenství. Takže další důvod, proč mít dítě - abyste se děvčata snadnějc zbavily práce...

Kra,kra,kra,kra (St, 8. 3. 2017 - 21:03)

to si povíme, až se ti...Nekrakej, protože jednou můžeš dokrakat.

Goal (St, 8. 3. 2017 - 21:03)

Myslím, že pořídit si v...Přesně tak. První a poslední.

8.3. (St, 8. 3. 2017 - 19:03)

Myslím, že pořídit si v...Ale zaklepal si ho tam sám.

Reklama

Přidat komentář