Reklama

Lipo - babinec

Martina (Po, 20. 9. 2004 - 13:09)

Pan doktor ma opravdu zlate ruce!!!!!!!

Martina (Po, 20. 9. 2004 - 13:09)

Ahoj holky zdravim vas jsem asi tak 2 hodiny po zakroku, je mi fajn nic me neboli, odsali mi mega tuku :-) asi tak 1 litr cisteho tuku :-). Nic me neboli, ani pri zakroku me nebolelo, jen to napousteni je trochu neprijemne, ale neda se mluvit o bolesti. jsem nadsena, akorat se klepu jako ratlik. jdu si lehnout a odpocivat azitra se ozvu papa a deky za drzeni palců :-)

sametka (Po, 20. 9. 2004 - 13:09)

Valorko-pani inzenyrko-odepsano:-)

bandina (Po, 20. 9. 2004 - 12:09)

Sametko:já nemůžu ještě nic psát,já piji cečka jak oteklá,protože pan doktor mě objednal hned za týden,Tj 26.9.Asi se na mě nemohl dívat,tak mě dal hned za týden po konzultaci!Tak pak vám napíšu.

sametka (Po, 20. 9. 2004 - 12:09)

Mimochodem apeluji timto na vsecky ktere sem prispivate: Proc jste nekdo Monice (krome Valorky) neodpovedeli? Vzdyt jste tady vsecky uz fundovane pred i poliposukcni babizny,to musim porad psat jen ja?:-) Hrom do police! Asi jsem blba, delam tady reklamu a ztracim cas a nic z toho. priste uz se mi nikoho nezzeli, zda se ze tak pitoma jsem z celeho chatu asi opravdu jen ja. vsechny ostatni (vyjma tech, co se doma hoji po liposce) na to hezky kadite...

sametka (Po, 20. 9. 2004 - 12:09)

Moniko-jeste k tvym dotazum: lytka se odsavaji,zalezi ovsem hodne na tom co od toho ocekavas, ne vzdy je mozne splnit predstavy klientek,protoze na lytkach toho tuku tolik zase neni,a tudiz je operater limitovan take kostrou a strukturou tela dane zeny. odsavaji se i paze,ale vse co popisujes,asi najednou nepujdu, a to si myslim ze ani kdybys sla pod narkozu coz mi prijde zbytecne. na druhe strane 24 tisic za stehna je opravdu dost,my jak jsme tady jsem vesmes platily za stehna 27 tisic bez nejakych velkych debat. nevyhodou tumesc.liposukce je,ze cvice oblasti najednou ti asi pan doktor neudela,je to limitovano mnozstvim tumesc. tekutiny, tudiz te po souctu nekolika oblasti cela liposukce vyjde na neco kolem 100 tisic! vyhodou ale je ze top budes mit rovne hezky a nemusis podstupovat narkozu,a budes taky docela rychle fit. vyhodou klasicke (podnarkozove) liposukce zase je nizka cena a nekolik oblasti najednou, myslim ze JANINA mela brisko, vnitrni stehna a drzaky - boky) dohromady i s pobytem v nemocnici, narkozou a stahovacim pradlem nejak kolem 25-ti tisic. Nevyhodou teto metody je ovsem zatez narkozy (pro mne je strasak,ze po narkoze se uz nemusim probudit..., zatez srdce, a pod.) dlouhe pooperacni hojeni no a v nemalem % pripadu se stavaji pooperacni nerovnosti,hrbolky,pripadne prohlubne.... neni to pravidlem,ale stat se to muze, Tumescencni metoda je mnohem setrnejsi, asi i ptroto je o tolik drazsi. A ted uz zalezi jen na tobe, jak moc mas sebe a sve telo rada...Anebo penezenku:-) Protoze zivot je otazkou priorit.

sametka (Po, 20. 9. 2004 - 12:09)

Moniko-nic nedas za konzultaci,kde ti nejlepe poradi pan doktor sam.vyber chirurga je na tobe, my tady ovsem jaksi svorne "dojizdime" k panu MUDr. Linzerovi :-) Dle nas je proste nejlepsi,ale pro koho se rozhodnes,to uz je na tobe. Kontaktu je tady vsude kupa, ja jen muzu dat na jiz zminovaneho plastika pres tumescencni liposukci, MUDr. Walter Linzer (cislo do Prahy 603 524 124 a do Breclavi 728 636 362-zalezi kam to mas bliz). To je asi vsechno ode mne.Taky mam docela frmol.Valco-jasne ze muzes na pracovni email,poslu ti jej pres ten pobox. OK? posilam hned ted! :-)

Valorka (Po, 20. 9. 2004 - 10:09)

Jo a pokud budeš chtít je tady fórum, které se jmenuje Liposukce a tam najdeš vše potřebné a spousu informací i navíc. Je jen hrozně dlouhé, ale když se jím začneš prokousávat, hned budeš vědět víc, my tady už jen tak plkáme...

Valorka (Po, 20. 9. 2004 - 10:09)

Ahoj Moniko, dneska je pondělí a to je docela frmol v práci, o víkendu je zase mrtvo, takže neboj třeba Sametka Ti kontakty na doktora popř i ceníky a info určitě pošle.

Monika (Po, 20. 9. 2004 - 10:09)

Milé dámy,přeji hezký den.Chtěla bych se představit,jmenuji se Monika a našla jsem tyto stránky o víkendu.Vážně uvažuji o liposukci a chtěla bych Vás požádat o radu.Bližší informace jsem psala o víkendu,jsou na předešlé stránce.Mohly by jste mi prosím poradit?Předem děkuji za Váši ochotu,ahojky Monika

Valorka (Po, 20. 9. 2004 - 10:09)

Ahoj Samet, chtěla jsem Ti poslat strašně dlouhej email, ale nějak se mi to vrací, můžu Ti to poslat na pracovní???? Dej vědět ahoj V.

Katka (Po, 20. 9. 2004 - 08:09)

Sametko,byla jsem na vnitřních,ale pan doktor mi k tomu přibral tři hrbolky na jedné straně,na té druhé mám prohlubeň a s tou se nedá nic dělat. Jinak zážitky,jak jsem psala jsou super,ale asi i proto,že to nebyla u mě tak rozsáhlá oblast.

sametka (Po, 20. 9. 2004 - 08:09)

Katko ty jsi byla na vnitrnich stehnech? ja myslela ze jdes na vnejsky. A ze vnitrky ti nejmenovany praktik z Roztyl sprznil:-) tak jak je to tedy? na vnitrni stehna se take chystam,napis dojmy,treba i do mailu.

Katka (Po, 20. 9. 2004 - 08:09)

Ahoooj holky,tak jsem dneska poprvé v práci. Je to super,skoro nic mě nebolí a taky celý zákrok proběhl v pohodě. Taky jsem měla ráno modré rty,jak tu píšete,ale jinak všechno perfektní. Zatím mi přijde,že mám ty vnitřky větší než předtím,ale mažu a doufám,že pomalu a jistě budou splaskávat :) Jinak jsem taky netrhala rekordy v množství tuku,odsáli mi jenom 300 ml. Takže u mě všechno v pořádku a pokud si dobře vzpomínám,tak Martina je právě na zákroku a doufám,že to prožívá stejně dobře jako já :)))

Monika (So, 18. 9. 2004 - 22:09)

Milé dámy chtěla jsem Vás požádat o radu.Uvažuji o liposukci a nevím pro jakou se rozhodnout.Už jsem prostudovala všechny nabídky na internetu,ale je toho taková spousta,že jsem se chtěla poradit s někým kdo má zkušenosti.Doufám,že Vás moc neotravuju,ale mohly by jste mi doporučit i kontakt,kde jste byly spokojené s výsledkem i cenou výkonu.Chtěla bych si nechat odsát stehna a celé břicho,možná trochu paže a oblast kolen.Dělají se i lítka?Chtěla jsem se také zeptat na ceny.Jsem objednaná v pondělí na konzultaci a předběžně mi řekli,že by odsátí vnitřních stehen tou metodou jak se nedává narkoza stálo 24 tisíc není to moc?Jinak abych se Vám představila,jmenuji se Monika je mi 31 let,mám 10ti letou dceru,jsem skoro z Prahy,měřím162cm a vážím asi do 70 kg.Myslíte,že mám jít do toho?Předem děkuji za rady,přeji vše dobré Monika

Valorka (So, 18. 9. 2004 - 17:09)

Už jsem Ti odepsala :)))

Valorka (So, 18. 9. 2004 - 16:09)

jdu tam mrknout....

Martina (So, 18. 9. 2004 - 16:09)

Valorko odepsala jsem ti na mail :-)

Martina (So, 18. 9. 2004 - 16:09)

Ahoj Valorko, porad jsem na tebe myslela a tak se jdu juknout co jsi mi napsala a odepisu ti.

Valorka (So, 18. 9. 2004 - 14:09)

Ahojky holky, tak jsem to včera zvládla, je mi docela OK.Kdyžtak mi můžete napsat na email a ráda cokoliv zodpovím.Jinak Marti, Tobě jsem mejlík už poslala, tak na to mrkni.

Reklama

Přidat komentář