Reklama

klystýr, výplach střev

Olivia (Čt, 6. 9. 2007 - 11:09)

Michaelo, obávám se, že za slušnou cenu už dnes hydrocolon procedůru nikde neseženeš. Všichni poskytovatelé se vzájemně dohodli a společně zdražili, takže cena se v dnešní době pohybuje od 600 do 900 Kč. Vykašli se na to a kup si sadu na domácí hydrocolon jako já, a budeš to mít grátis, kdy si jen vzpomeneš.

Michaela (Čt, 6. 9. 2007 - 11:09)

Nějakej hydrocolon v Praze a okolí (za slušnou cenu) neznáte? Díky!

Gréta (Čt, 6. 9. 2007 - 10:09)

rada bych vedela jestli se da klystyr provadet i behem tehotenstvi.podle teh.testu jsem tehota,zrejme 5 tydnů ale problem se zacpou se jiz dostavil :o(

bobi (Út, 4. 9. 2007 - 13:09)

K čemu to je dobrý?A moho,mám-li fisury?

Jira (Ne, 26. 8. 2007 - 17:08)

Ahoj Jano! Tak já si dělám klystýr irigátorem nebo klystýrovacím balonkem. Tz se prodávají také v lékárnách a jsou různých objemů.

Jira (Ne, 26. 8. 2007 - 17:08)

Ahoj Kájo. Tak irigační soupravu propláchni vařicí vodou a rektální rourku vyvař a omyj mýdlem.

Jira (Ne, 26. 8. 2007 - 17:08)

Ahoj Jano. To je přece normální že po klystýru druhý den nejdeš na stranu. Vždyť jsi si střeva vyprázdnila a ta se hned nenaplní. Neboj se a klystýr používej dál je to dobrá věc.

ahoj holky (Pá, 24. 8. 2007 - 21:08)

měla jsem také podobné problémy jako vy a pomohlo mi srovnání kyselosti v žaludku-tady vše začíná,hodně děkuji jedné paní, ale tady se asi nesmí dělat reklama,tak nebudu psát její jméno,jen telefon 739 412 636. Přeji vám hodně zdraví Yvetta

Pavla (Pá, 24. 8. 2007 - 16:08)

pro H:Tak to mě fakt mrzí ,nejsem žádnej odborník,ale člověk,kterého to dlouhá léta zužovalo a možná ještě trochu zužuje - ty hormony štítný žlázy který beru mi fakt strašně pomohly,ale mám to i geneticky,takže pořád na jídelní i pitný režim musím dávat velkýho majzla a když zhřeším tak nejdu 1 den.Zkusim ti napsat pár typů co mě pomáhalo,snad si něco vybereš:
1)Mě pomáhá vždy nějaká potravina či pití na čas a potom je potřeba tělo opět "šokovat" něčím novým:grapefruit,ananas či jujce,jablko kyselé,v rychlém sledu vypít teplý bylinkový čaj - stačí 2 dcl a hned na to studenou (ne ledovou) vodu,ale bacha na sklovinu!,kořeněné jídlo chilli - nemusí být úplně pálivé - stačí jen navinulé.
2)Nejdůležitější je pitný režim a když se mi to nepodařilo vychytat přes den,to úplně nejdůležitější bylo hned na lačno po otevření očí (mít to u postele)odstátá voda.Ale hlavně se to nesmí zanedbat večer i za cenu,že budeš muset na malou v noci či brzy ráno.
3)Naprostý zákaz?čokoláda - hořká vůbec,borůvky,mrkev,banán,nesmím moc cukru - kor ne bílej - když už tak alespoň hnědej cukr,med nebo prý existuje mléčný - ale to nemám odzkoušeno.Nedělá mi dobře ani bílý pečivo,ale to ty asi stejně nejíš kvůli té dietě.A v neposlední řadě absolutně žádnou uzeninu a kdyby ti to bez ní nešlo tak jedině sehnat zaručeně nějakou domácí,která byla vyuzená určitě kouřrm,protože ty kupovaný to je proszě už jen chemická reakce:sůl a 2 elektrody,ještě moc nesolit a vyhybém se "éčkům",takže nejim instantní věci a polotovary.
Promiň jestli jsem tam vyjmenovala spoustu věcí který beztak nemůžeš - nevím tak úplně jak bezlep. dieta probíhá.Snad si alespoň něco vybereš.Jo a ohledně těch vyšetření,jestli se ti nechce doprošovat a nevadí ti nějaká ta kačka tak spousta krevních laboratoří dělá vyšetření i komerčně.Myslim tim třeba na tu štítnou.A to bvy nemuselo bejt nijak drahý,protože tam se zjišťuje akorát hladina dvou hormonů.Četla jsem,že tím trpí 30% žen a to jsou jenom ty zjištěný.Já jsem před zjištěním měla největší zácpy mezi ovulací a menstrací - těch 14 dní bylo k nepřežití,ale tohle mi ty hormony srovnalo a celých 28 dní cyklu je z týhle stránky k nerozeznání.Taky existuje metoda - teď si za Boha nevzpomenu jak se to oficiálě jmenuje - zjišťují se tím laboratorně stopové prvky v těle z vlasů a potom s tebou konzultuje lékař nebo jen školený diagnostik co ti chybí,ale to stojí přes 2500,-.Hezkej den,Pavla

H (Pá, 24. 8. 2007 - 09:08)

Pavli, nejhorší je, že já už u lékaře byla, nezjistil nic zásadnějšího,jen alergii na lepek, takže dodržuji dietu, ale přesto mé problémy přetrvávají. Nebaví mě chodit po doktorech a říkat jim, že mám nesnesitelnou zácpu, že mě bolí břicho, že mě po jídle nafukuje, jejich rada je bídná, buď ti nacpou nějaké tabletky, poradí cvičit, což v mém případě je super rada, když cvičím, poradí zdravě jíst, no já už nevím co bych. Když si projdu čím jsem prošla jakými vyšetřeními, od sono, endoskopii, kolonoskopii atd. a nic, tak mě to fakt nebaví.
A pořád se doprošovat o další vyšetření, to si pak připadám jak hypochondr a pitomec.

Mno (Čt, 23. 8. 2007 - 20:08)

Helejte, já těmhle věcem moc nerozumím, ale moje máma měla stejný problémy a doktor jí řekl, že má výchlipky. Ale co jsou to výchlipky to nevím.

Pavla (Čt, 23. 8. 2007 - 19:08)

Milá neznámá+H,
pokud máte takové potíže jak popisujete a nevyprázdníte se ani po klystýru je to něco zásadnějšího než špatné fungování tlustého střeva ze špatné stravy nebo nedostatku pohybu atd.Může jít i o nedostatečnou funkci střeva,která je někdy dána i geneticky.Nevím jakého MUDr. jste která navštívila,ale opravdu upřímě Vám doporučuji stůj co stůj navštívit specialistu a ten Vás vypíše na několik,pravda,ne příjemných vyšetření.Věřte mi dá se to překousnout a stojí to za to.Také jsem tím prošla.Vždycky jsem měla problém (po mámě)s vyprazdňováním a po tom co jsem přestala kouřit se to nedalo vydržet-nesnesitelná únavy,bolesti hlavy,svědění kůže i zhoršení exému,někdy i na zvracení,téměř znehodnocení sexuálního života a já nevím co ještě.Potom mi jeden odborník dokonce řekl,že pokud bych skutečně měla nedostatečnou funkci střev a cpala do sebe v dobré víře vlákninu,můžu si střeva i poškodit-perforace nebo poškození sliznice.To mě tak vyděsilo,že jsem k MUDr. šupajdila jak namydlená.Nakonec to byla naštěstí jen "banální" snížená funkce štítné žlázy.Dnes přemýšlím o klystýru jen kvůli jakésy očitě,ale po nastudování mnoha a mnoha materiálů věřím,že střevní trakt jsou spolu s Hypofízou alfou a omegou celého organizmu a myslím,že ani netušíme co všechno zdánlivě nesouvisejícího je následkem jejich zanedbání.Tak Vám ve Vašem snažení držím palce a doufám,že odhalíte příčinu.Hezký den,Pavla

H (Ne, 12. 8. 2007 - 18:08)

Jinak u lékaře jsem byla nic nezjistil :-( vše v normě. Hano dobrá rada, ael pro mě nefunkční i vzhledem k tomu, že mám alergii na lepek a pšeničné otruby jí obsahují, po zelí mám křeče.
Pro někoho to může být pomoc, ta rýže je ok.

Hana (Ne, 12. 8. 2007 - 09:08)

Vážení,dovolte mi podělit se o zkušenost.Koupila jsem si pšeničné otruby.(Ve zdravé výživě-sáček cca 10,-Kč).Do hrnečku dám 4 lžičky (nebo 2 lžíce),zaleji asi polovinou kysaného mléka a doliji nějakou minerálkou.Zamíchám,vypiju,poté si přidám hrnek tekutiny (voda ap.) Zkuste zprvu sníst polovinu snínadě nežli jíte příp.jen tyto otruby a během dne méně jezte,tak po dvou hodinách.Otruby beru ráno a večer můžete přidat třeba vločky do jogurtu jako druhou večeři.Můžete přidat očistnou kůru z rýže natural (jinou ne).Rýže se dá jíst ke všemu a každý den. Začne-li Vaše tělo reagovat,přidejte si jídlo,máte-li hlad a časem sami zjistíte zda je jídla hodně (bude zácpa).Otruby se dají zamíchat i do jogurtu. A maso, přátelé,2x týdně a uzeniny žádné a tuky omezte i sladké. Zkuste to alespoň po dobu měsíce.Rýže natural, kysané zelí třeba s bramborem.Čistá střeva-hotová výhra.Držím palce.

pro H + neznama (So, 11. 8. 2007 - 09:08)

a proc si probuh nedojdete k lekari na zcela normalni vysetreni strev, co se tam deje? Vzdyt vubec nevite, zda tam neni nejake treba zuzeni nebo neco podobneho, co jde treba snadno napravit..

H (Pá, 10. 8. 2007 - 20:08)

Ahoj neznámá, přesně mám taky takový problém, na velkou nejdu i 10 dní, nepomáhá žádná vláknina, ani žádné bylinky, fructolax, jenom projímadlo z lékárny, prostě přírodně to nejde, taky jsem zkoušela klystýr a nikdy jsem se pořádně nevyprázdnila, taky nevím co mám dělat, je to běh na dlouhou trať, snažím se hodně pít a jíst ovoce a zeleninu, ale mám taky pocit, že trochu přibírám a hlavně mě bolí pořád břicho.

Jana (Pá, 10. 8. 2007 - 19:08)

Neznámá,stalo se ti to jen jednou,nebo víckrát?Možná na to střeva jen nejsou zvyklá,chce to čas.Mně pomohl na zácpu bylinný čajový koncentrát z Ostropestřce.Ale každému pomůže něco jiného.

sara (Čt, 9. 8. 2007 - 22:08)

nevzdavej to nebo skoncis u doktora!jako ja.pohyb-je dulezity,cviceni na bricho,vlaknina,kysely mliko,kafe jen rozpustny a malo-kafe s logrem+cigareta=poranu vrazedna kombinace.voda 3litry denne.napis si o vice info=SARA216"seznam.cz.to jsem ja.ahojky

neznámá (Čt, 9. 8. 2007 - 18:08)

zdravím, protože mám velké potíže se zácpou, nejdu hodně dlouho, nepomáhá nic z přír. prepatárů, vlákniny, pití hodně vody, nic nic, tak jsem se rozhodla pro klystýr, ale ouha...domácím irigátorem jsem do sebe nalila během asi 10 min 1,5 l teplé vody, jenže voda nechtěla vyjít ven, normálně nafouklý plný břicho vody, tak jsem ji musela různýma drastickýma a šílenýma pohybama vymačkat ze sebe, proč to tak je|???jsem mladá (přiznám je mě 34) a mám takový potíže, až se mi z toho chce plakat. z toho nevykakání se začínám přejídat, zakulacovat, ztrácím kvalitní dobrý sex, partnera, fakt je mě na nic. poradíte někdo?

Dáša (St, 8. 8. 2007 - 21:08)

Všem, kdo chtějí udělat něco pro sva zanešená střeva,doporučuji colonix od firmy Dr.Natura.Užívám desátý den a opravdu ze mě už druhý den vychází to,co je na obrázcích jejich stránek.

Reklama

Přidat komentář