Reklama

klystýr, výplach střev

H (Po, 9. 7. 2007 - 10:07)

Andreo ty jsi pořádná kráva krávovitá, takhle někomu nadávat. Tady snad někdo chce radu a ne tvoji obrhloubost, přeji ti, abys aspoň 14 dní nešla na velkou s lezli ti bolestí oči z důlku. Jsi fakt ubážeček ( a ubážeček se rovná velké hovno). Nic jsi nedokázala a ani neporadila, takových trotlů na doktorce je tady více.

Ota (Po, 9. 7. 2007 - 10:07)

Někteří lidé by měli vážit slova, než něco napíšou. Možná někdo děla blbosti, ale snaží se jim předejít a ptá se. Tak proč v klidu neodpovědět a nepřidat svůj názor a variantu řešení. Kritizovat umí každý, ale v klidu najít řešení, už ne. A pokud někomu klystýr vadí a je mu odporný, nechápu, proč se pouští do diskuze, může vyjádřit svůj nesouhlas, ale někoho shazovat je přeci hloupost. Já třeba nejsem zastáncem pití moči. Ale pokud to někdo dělá, je to jeho věc. Jiné by bylo, když by za mnou přišel a řekl, vypij to. Musíš. Ale takto já svobodně vyjadřuji názor, že na ošetření ran na dezinfekci je to moc dobrá věc, ale pití, já říkám ne.

Jira (Pá, 6. 7. 2007 - 19:07)

Tak zkuste si zavést jeden glycerinový čípek ráno nejlépe okolo páté hodiny nebo si udělejte klystýr. Snad Vám to pomůže.

Andrea (Pá, 6. 7. 2007 - 13:07)

Tak ten lepek nežer, když na něj máš alergii, krávo pitomá. Lepek často způsobuje zácpu u lidí, kteří na něj mají alergickou reakci. Ty chcípneš na rakovinu tlustého střeva, jestli se toho lepku nedokážeš vzdát, to ti garantuji.

Návštěvník (Čt, 5. 7. 2007 - 21:07)

Jo, jo čaje, mátu mám proti bolesti a nadýmání a senný list dělá křeče.
Přírodní projímadlo jako je fructolax je pro mě dobrý jako bonbonek, ale jinak vyhozené peníze, švestičky sušené či močené ani jablíčka pro mě nejsou, prostě nepomůžou, holt je to bída.
Víš ono někdy ani to chemické projímadlo nepomůže a mám pocit, že jsem snad zašpuntovaná.
Není snad nic co bych nevyzkoušela (našlo by se toho opravdu málo), bohužel vše to leze taky do peněz a když člověk nevidí výsledek tak je z toho jedině zdrclý.
Nejsem závistivý člověk, ale jít na WC jako jiní a dobře se vysrat to by byla paráda.

Návštěvník (Čt, 5. 7. 2007 - 20:07)

To je blby. Ja mam teda dobrou zkusenost s nekteryma druhama ovoce, ale jen s nekteryma. Co nejaky prirodni projimadlo, existuje neco z jablek atd.Existujou takovy lisovany jablka...a podobne...nebo caje?

Návštěvník (Čt, 5. 7. 2007 - 20:07)

U lékaře jsem byla, vyšetření jako koloskopie, gastro, sono, odběr krve, vše ok (jen mírná alergie na lepek). Takže mi nezbývá než chemie na vyprázdnění. Opravdu nejsem ani psych. labilní jsem v pohodě jen se nemůžu normálně vykadit.
Už jsem opravdu vyzkoušela všechno možné, přečetla plno článků, psala pro rady, ale nic. Lékař říkla, že mám nejspíš porušené nervy po autonehodě (zlomené obratle bederní), ale i tak je to blbé, protože mě dost často bolí břicho a mám křeče a ven to nejde.

Návštěvník (Čt, 5. 7. 2007 - 20:07)

No a co zkusit navstivit lekare? Vzdyt to muze byt priznak nejakeho zavazneho zdrav. problemu?

http://www.ordinace.cz/clanek/zacpa/

Návštěvník (Čt, 5. 7. 2007 - 19:07)

Já vím, že tohle není normální, mít takovou zácpu, ale psyllium jím a prostě nejdu, už jsem odzkoušela kde co i ten pohár života, prostě nic, piji pořád - vodu čistou, tkaže kde je zakopaný pes nevím, je to na zbláznění.

Návštěvník (Čt, 5. 7. 2007 - 19:07)

Jist vlakninu, psyllium jiz vyse zminene nebo jiny pripravek s vlakninou napr. Pohar zivota nebo neco podobneho....Pohybovat se, prip pridat nejake spec. cvicení, da se najit..zjistit po cem mate tu zacpu, nekdy dost pomaha napr. grapefruit, kazdemu neco jineho..co zkusit nejakeho specialistu na vyzivu, tedy lekare nebo dietni sestru...tohle fakt neni normalni...

? (Čt, 5. 7. 2007 - 19:07)

Jej, tak to nejsem zdravá, já mám stolici jednou za týden i déle. Smrdí a je jak z betonu, mám hrozné bolesti ji vytlačit. Nevím jak si pomoci, jím zeleninu, ovoce a mám přesto tolik trápení.

Návštěvník (Čt, 5. 7. 2007 - 18:07)

"Zdravá stolice je každodenní, o hustotě jílu, světlejší, nepáchnoucí."
Takže toto by měl být cíl péče o zdraví...

Lida (Čt, 5. 7. 2007 - 13:07)

Lubosi a neva moc manzela? Jasny klystyr je bezva i pri diete!!!

pro Lubose (Čt, 5. 7. 2007 - 12:07)

Jiste muzete Vase tvrzeni nejak dokazat, zejmena to, jak urina nasakava do obehu mezi jatra. Mohu se optat, jak to ta urina dela? Do jakeho obehu? Co se z te uriny podle Vas vsakne? Ktere slozky? Kdo to kdy zmeril? Proti jakym nemocem? Muzete nejake jmenovat? To vite nebo si to myslite? Mozna by bylo nejlepsi kazdy den, ne? Proste vymocim se a s moci ihned provozuji klystyr.

Návštěvník (Čt, 5. 7. 2007 - 12:07)

BLBOST!!!!!!

Luboš (Čt, 5. 7. 2007 - 12:07)

Výplachy střev jsou vynikajícím prostředkem, jedním z nejlepších, co můžeme pro své zdraví udělat. Nejlépe je vyplachovat 1 - 1,5 l převařené vlahé vody s 2 citrony, toto postačí občas. Klidně každý týden, ale i častěji je nejlépe provádět klystýry s vlstní močí, 1 - 2 dny starou. Prostřednictvím střevní stěny urina nasákne do oběhu mezi játry a je to jistě jeden z vynikajících prostředků proti různým nemocem i v léčení jich !!!

pro 14.19 (St, 4. 7. 2007 - 18:07)

A jak jsi na to, ty psychologu, prisel na tvoje briskni hodnoceni...ja pouze tvrdim, ze tyhle teorie o hnijicich zbytkach ve strevech a nutnosti streva vyplachovat rozsirili lide kolem Jonase a dalsich prodejcu hydrocolonu a podobnych zalezitosti.Kdyz budes dobre jist, tak se obejdes bez vyplachu, ale vzdyt si delej co chces.Ja radeji preferuji kvalitni jidlo a kvalitni zazivani, nez ze sebe pak zbytky jidla vyplachovat. Ona asi existence tlusteho streva ma v tele mozna nejaky smysl, ne? A cely system zazivani...a pokud nekdo ji tak, ze ma bez klystyru treba spatnou plet, pak asi hlavne ji spatne, ne?Takze by mel resit co ji spise nez vyplachovat streva. Stejne tak, pokud nekdo nema pravidelnou stolici...

Mo (St, 4. 7. 2007 - 14:07)

Už ve starém egytpě se prováděl vyplach střev,asi věděli co dělají.Já jsem pro,sem tam to vypláchnout není na škodu!!!

Návštěvník (St, 4. 7. 2007 - 14:07)

Tak, tento poslední názor mě teda dostal. Naprosto uzavřený člověk, zavrhující vše. Místo očí pokladničky. Zdraví člověka nelze hodnotit penězmi.
Jedno přísloví praví : smrt přichází ze střev.
a že jsme to, co jíme je fakt.

Návštěvník (St, 4. 7. 2007 - 09:07)

Lesbicka a pod. by mi nijak nevadila, ale napr. klystyry by mne vadily, ale deti takove sklony nemaji. At si kazdy dela co chce, ale zde prezentovane nazory typu, kdo nedela klystyr, tak dostane rakovinu atd. atd. povazuji za hloupe. Osobne si myslim, ze to cele rozsirili prodejci Hydrocolonu prip. ruznych cisticich metod z duvodu zisku. Proste pokouseji se lidem namluvit, ze kdo neproplachuje, nepojida ruzne cistici prostredky, tak urcite onemocni a jsou lide, kteri holt temhle vecem podlehaji, takze pak treba bez klystyru se nakonec citi spatne.

Reklama

Přidat komentář