Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

Dituša (Čt, 7. 2. 2008 - 13:02)

Ahojte.
Nestíhám ani vše pročíst,přilítla jsem s holkama něco sníst a hned zas pádíme na bus.OLI-už je to o hodně lepší,teploty nejsou,jen dosmrkáváme zelenou...
Fučí tu ledový vichrt.
papa všem

Lenka (Čt, 7. 2. 2008 - 13:02)

Já i když trpím na agoru, tam jsem zvyklá, že v Praze je pořád v ulicích spousta lidí a v Jindřicháči po páté šesté hodině chcípl mamut. No ale jde jen o zvyk.

Lenka (Čt, 7. 2. 2008 - 13:02)

Hanko, do Vinohradský nemocnice. Heh..už teď mám z toho staženou p....., i když se pořád přesvědčuju, že to nic není.
Ještě jsem si nezvykla, zatím to ještě budujeme podle svých představ. Sice mě mrzí, že to není nějaký baráček, ale co se dá dělat. Na víkendy budeme jezdit do Prahy, protože tu bude náš nejstarší syn a na zahrádce se vyřádím u mamky kousek za Prahou.

Hanka (Čt, 7. 2. 2008 - 12:02)

Lenko a kam jdeš na tu hysteroskopii?A nové bydliště už jsi si zvykla,já bych už zase zpět žít v Praze nemohla,to raději na poslední vesnici,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Lenka (Čt, 7. 2. 2008 - 12:02)

Hanko, no včera jsem se rozloučila natrvalo v dílně a co bude dál zatím neřeším. Uvidím po té hysteroskopii. Ale až se přestěhujeme, tak nejspíš zůstanu doma alespoň do konce školního roku a musíme s klukama zapracovat na prospěchu. Příští rok jdou už do devítky a na výzu bude dost záležet. Sice jsem našla nějakou práci na poloviční úvazek v chráněné dílně, ale jestli budu vyhovovat je ve hvězdách. Takže uvidím.

Hanka (Čt, 7. 2. 2008 - 11:02)

Jiří,,,,,,,,,ahoj
Lenko,tady také nic moc,a jak ty se pořád máš

Lenka (Čt, 7. 2. 2008 - 10:02)

Jiři, ahoooj:-)Přeji Ti hoooodně sil a Tvým holčinám taky.
Tady se Oskar rozhodl, že svítit nebude, že za mraky je mu líp:-(

jiřina (Čt, 7. 2. 2008 - 10:02)

Holky a Miloslave ahojky!!
Tak ráda bych si Vás přečetla, ale čas je mým nepřítelem, ale hrozně mi chybíte!!
Tak Vás aspoň v letu zdravím. Nějak ty starosti přerůstají přes hlavu, ale snažíme se i s mýma dcerama a segrou. Tátu máme na těch lyžích, tak je mi už i smutno, protože mi chybí právě v tom, že se nemám ke komu přitulit a dobít energii.
Dnes jedeme pro šaty Anetce na maturitní ples, který je zítra, v sobotu má SCIO testy, takže ji vezu do Zlína. No furt v jednom kole. Jinak Anetka přibrala kilo - 48, ale nemůže spát, sotva chodí.....
Teď nám venku krásně svítí sluníčko, aspoň to je pozitivní, protože si hrabu na dno sil.

Lenka (Čt, 7. 2. 2008 - 10:02)

Ahoj všem:-)
Miloslave, určitě bych poslechla Duchmery s těmi boreliemi. Já jsem si na to na začátku svých potíží nechala taky zjistit. Hrabala jsem se na netu a hledala všechny nemoce, které "určitě mám". Naštěstí nebo bohužel, se u mě jen potvrdilo, že se jedná o PePinu a ne o borelie.
Olgo, jestli Tě to potěší, tak jsem na Matějský s Tebou...houpy hou.
Goldie, chceš znát moje pocity při ES? Jednoznačně..hnus, hnus, hnus, který mě dokonale rozhozdí. Někdy mi stačí pořádně zakašlat, někdy zase prokřupnout krční páteř a někdy nefunguje nic, jen můj vystrašený mozek. Asi jsem tě moc nepotěšila. Ale od té doby co beru hořčík a B vitamín, je to o trochu lepší.

Hanka (Čt, 7. 2. 2008 - 10:02)

Iily,,,,,ahoooooj
No je fakt ,že lidi s pp se špatně aklimatizují ,tedy já určitě
Tak psychiatra jsem přeložila na uterý mám to dnes nějaké přeorganizované a jsem prostě unavená,a straším od 6hod.,bere mě rameno,ale snad zase přejde a ted je nějaké divné období,i zdraví lidé mají depresivní stavy.
Duchmery.........ty jsi taková hlava moudrá nevíš co si dát na celkové posílení organizmu,ale mám nemocný žaludek,co by strávil?
A co ostatní jak je?

Duchmery (Čt, 7. 2. 2008 - 10:02)

Zdravím milé PP! Jako důchodce mám pochopitelně strašně málo času ale přesto reaguji na Miloslava - hochu mě se zdá a já se dost často trefuji, že bys měl si nechat udělat vyšetření na boreliozu, tam bych to tvrdě vyžadovala, protože to co popisuješ se mi tak trochu zdá jako přechozená borelie v posledním stádiu, to jsou děsný bolesti kloubů a také hlava a psychika, setkala jsem se s tím za život již asi 5x. Ale neboj, dá se to léčit ale chce dobrého lékaře a pak také terapeuta a dodávání energie, opravdu prosím, jdi tvrdě za tím, alespoň pro klid duše!Goldi - ES má většina z nás, projdi si příspěvky zpět a uvidíš jak to tady denně alespoň jedna z nás řeší! Bohužel s nevalnými výsledky!Podle terapeutů to není záležitost srdce jako takového, to se ukazuje na EKG, ale okolí - obal, osrdečník a ten se chvěje stresem, napětím apod.-laicky vysvětleno a to činí ty zmíněné blbé pocity!Již jsem radila tuším že včera, hodně béčka na nervy!Pa všem, jdu si dát to béčko a letím za prací

Miloslav (Čt, 7. 2. 2008 - 10:02)

Diky Dasendo za podporu, prozatim mam jeste silu bojovat, ale je to tezsi a tezsi, uz jsem z toho docela unavenej, tak asi budu muset zajit zase za nejakym psych.i kdyz se mi velmi velmi nechce, radeji bych si pomohl nejak prirodnimi prostredky nez chemii,ale fakt nevim jak.Zajimave je, ze me to vzdycky chytne v zime a v lete mam klid, no asi nejsem spravne nastavenej na zimu:-))

Goldie (Čt, 7. 2. 2008 - 07:02)

Čau pepiny, prosím, prosím pomožte mi někdo. Beru AD už šest lest, nejdřív Seroxat, potom Zoloft a i leaxaurin. Po seroxatu to bylo skoro 3 roky super a potom přestal zabírat. Zoloft je jednou dole jednou nahoře. Nejhorší na tom je ,že už někdy nemám sílu se tomu postavit. Hlavně od té doby co kromně občasného bušení srdce mám i ES /svině etrasystoly/. Máte to taky někdo? Včera třeba celý den v pohodě a když jsem šla pěšky domú /mám to z práce cca 15 min. podle výšky podpatku arychlosti chúze/, tak se mi postupně 3x sevřelo na hrudi, potom mnou jakoby projede lektrika a zase mám po vyrovnanosti a nedokážu myslet na nic jiného. Podělte se se mnou prosím o vaše pocity, Jinak taky bydlím v horách ale slovenských. Dnes tady leje a medzi tím padají vločky ale je teplo a já chci bejt normální. Díky moc za odpovědi.

olga (Čt, 7. 2. 2008 - 07:02)

Ahoj všem,

tak jsem v posledních dnech jako na houpačce. Neděle slunečná dobrá, spousta práce a procházka. Pondělí stálo za prd.Úterý zase jakž takž a včera deprese jak vyšitá od rána, sice jsem fungovat musela, ale s velikým úsilím a večer už v sedm v posteli. Nevím, jestli se mi ty blbý stavy nějak do týdne nezlepšej, asi zavolám psychiatrovi, ale mám strach, že mi taky bude chtít měnit AD, už ty samé beru čtyři roky a vím, že asi je občas potřeba je vystřídat.
Honějí se mi hlavou myšlenky neveselé a přitom nemám žádný důvod.
Zaujaly mě tady Pajka, Lucka a Duchmery, holky přidávám se k vám, často přemýšlím o tom, jaká asi budu tchýně, jestli k tomu někdy dojde. Je to na prd, člověk zestárne ani neví jak a najednou je čas rekapitulovat a přemítat co a jak.
Lily, tobě přeju holka zlatá, aby ses brzy uzdravila, už jsem si uložila tvou novou adresu do adresáře.
Ditušo, co dělá kolotoč nemocí? Pořád zlobí a zlobí?
Dášendo, Anička teda bude kočka!!!
Všechny vás moc zdravím a přeju, ať je dneska dobře, ahoooooj

Pajka (St, 6. 2. 2008 - 22:02)

Dáši, ahoj :-) Na většinu věcí v životě jsem byla sama, jsem zvyklá. Přítel na to není ani děti, tak něco prokonzultuju a pak jednám, ale sama jsem rozčarovaná, že mě to nebaví a až dnes večer mě napadlo, jestli tam budu schopná vůbec přebývat. Pro nás = lidi s PP, změny nejsou právě to pravé ořechové :(

Pajka (St, 6. 2. 2008 - 22:02)

Miloslave, a co psychoterapie? Samotné léky k uzdravení většinou nestačí. Nebo chodíš i k psychologovi? Přeju, aby Tvé dny začaly být zase snesitelné, bez úzkostí!!!

Dášenda (St, 6. 2. 2008 - 21:02)

Miloslave , bohužel panika je zrádná mrcha , nědy se má tendence vracet: (, taky ta samá ad už nemusí zabírat, třeba y pomohla výměna za jiné , budeš to muset pořešit se svám psych.
Tyhle stránky jsou tady pro nás a vzájemně si tu možná na jako jediném místě na světě můžem postěžovat a porozumět si , jinak pro pp lidi moc pochopení nemaj , nechápou totiž...a ani nemůžou, asi to znáš...držím tipalce , abyse ti ulevilo

Dášenda (St, 6. 2. 2008 - 21:02)

Pěkný večer

EVIKRKU , to je mě moc líto , že tě má zase Pepča ve svých spárech :(taky si myslím , že je to následek předoperačního velkýho stresu a narkozy , určitě se to zase usadí a bude fajn, moc ti přeju , aby jsi zase byla v pořádku.

Nás citlivce rozhodí takové věci strašně, já sice už nemám Pepinu , ale přecitlivělá a podrážděná jsem často, hlavně teď od ledna co dělám tu hospodářku, byla jsem z toho z počátku na makovici byl to fakt velkej pres a cítila jsem se pod tlakem , to pro naše povahy není dobrý, za každou cenu chci být dobrá , ve všem , to asi znáte...je to takový hlavní rys našich povah, proto jsme asi taky byli , nebo jsme panikáři :o))chcem všechno perfekt , chceme být dokonalé a to nejde,
"normální lidi" asi nejsou takoví perfekcionalisti :o))

PAJKO , to budeš mít krásný domeček , nové dlažby , obklady a vše, je mi jasný , že tě to stojí hodně sil , však to znám , ale u nás je tohle spíš na mužovi

LILY, jak dopadla uzávěrka ,Asi ok, určo :o))
ale řekni , jestli to není na makovici ?:o))pro nás práce jako stvořená...

DITO , jak s kostýmem , dělali jste doma , nebo koupili?Já teď nemám čas nic tvořit , tak jsem holt musela šáhnou hlouběji do portmonky :o)) , v té puntanele mají krásný kostýmy a veliký výběr , ale jen za šatky s motýlými křídla a čelenku jsem vysolila 560 kč , ještě by k tomu měli být balerínky a kouzelná hůlka , ale to neměli a to by se to asi potom celkem vyšplhalo někde kolem tisícovky ...garda co ?Pro čtyřletý dítě.

mějte se, jdu padnout hubou do peří , mám dost :o))

Miloslav (St, 6. 2. 2008 - 21:02)

Ahojky, tak se priznam, ze dnes je mi tak spatne, ze uz si myslim, ze to dale nevydrzim.Priznam se , ze ac tyto stranky uz jsem nekolikrat navstivil nepripustil jsem si, ze to nezvladnu nejak sam, protoze jsem zazil hodne tvrdych a krutych chvil, ale vzdycky jsem to zvladnul a nikdy jsem nejake depky ci pp nemel, takze do ted nechapu kde se to u me vzalo.Pred rokem jsem mel nejaky stav zavrati, tak jsem sel k lekari.Jako asi vsichni tady jsem obehal kolecko, neurologie,kardiologie,interna az jsem skoncil u neurologa, ktery mi napsal AD Remood+Rivotril a ten mi cca po 10 dnech zabral, ale byl jsem totalne bez libida apod,ale nemel jsem zavrate,nebolela me hlava,pater,kolena klouby, nebylo me na omdleni.Po roce mi nejak remood dosel a me se zdalo, ze je vse o.k. tak jsem prestal s uzivanim a ono to cele leto slo az do rijna lonskeho roku, kdy jsem mel zase zavrate, ukrutne bolesti hlavy a kloubu,pocity na zvraceni atd.(divne je, ze mi nevadi obchody,dopravni prostredky, ale je me od teto doby blbe porad, v praci. doma, venku , uz si ani nepamatuji, kdy mi bylo od teto doby 10/12/07 dobre alespon jeden den.Praktik se ani nenamahal a hned mi soupl Remood znovu, ale ten ted jim uz mesic 1 denne, ale vubec nezabira,tak nevim jestli to vazne neni nejaka choroba?Byl jsem jeste na rozbor krve, tak musim cekat 2 tydny na vysledky a to nevim jestli to vubec vydrzim, dela se mi cim dal vic spatne, hlavne odpoledne a vecer.TAk jsem se vykecal, moc se mi neulevilo, spise je to horsi,tak snad nebude potreba rychla....Pokud do zase budou pp, tak uz fakt nevim jak se toho zbavit a kam tady v OV zajit, kde je nejaky snad dobry psychiatr.Diky, za to, ze tyto stranky jsou,alespon si muzu precist co mi asi je i kdyz to teda pro me zrovna lichotive..

Pajka (St, 6. 2. 2008 - 20:02)

Grešíka jsem si taky oblíbila, miluju sypaný čaj Sedmikvítek, už jen ten název zazvoní a zavoní :-)

Dobrou noc všem...

Reklama

Přidat komentář