Reklama

z 85kg ZHUBNOUT na 75 ???

Viana (Po, 18. 5. 2009 - 13:05)

Zdravím našeho Péťu,,,přesně na to jsem se chtěla zeptat i já Evy,ať nám to sem napíše ten program.

Petra (Po, 18. 5. 2009 - 12:05)

Evo, jaký používáš ten spalovač tuků?

Petr (Po, 18. 5. 2009 - 12:05)

Zhubl jsem z 85 na 70 kilo. Jsem teď akorát. Půl roku jsem zkoušel, co zabírá a co ne, funguje dělená strava a potom středomořská strava, čili ryby, zelenina, ořechy. Středoevropská kuchyně ne, to tady máme jako výkrmnu prasat. Asi že tu byly války často, tak se chtěli naši předkové zásobit tukem, aby pak dlouho vydrželi v létech chudých a hladových.

Eva (Po, 18. 5. 2009 - 11:05)

Chtěla bych poradit vám všem, které trápí nadváha a nedaří se hubnout. Myslím si ze své zkušenosti,to bez pohybu, vyvážené stravy, správného myšlení nejde.Taky mám vyzkoušený spalovač tuků, který funguje hlavně na detoxikaci těla a pomáhá tím nastratovat proces hubnutí. Přeju pevnou vůli a motivaci,určitě se pak dostaví výsledek!

Justýna (Po, 18. 5. 2009 - 10:05)

Děkuju za podporu. Já vím, že tohle muži dělají, beru to za normální a běžné. To je když to beru rozumem. Ale jinak mě to ranilo. Tak si z toho aspoň beru tu inspiraci a motiv už opravdu zhubnout. Jinak to co jste napsala Vy, Viano, to si umím představit, že Vám to také v tu chvíli moc ublížilo. Musíme se nad to povznést. Hezký den!

Viana (Po, 18. 5. 2009 - 08:05)

Zdravím vás,,,Justýnko to nic není. Ten můj si jednou taky prohlížel fotky nahých koček a potom mě zavolal a představ si,on si dal mou hlavu do toho jednoho obrázku,takže jsem vlastně na té fotce byla já. Nevím jak to udělal,ale to byla potupa. Ještě ke všemu si našel nějakou fotku před řekněme dvaceti lety....Takže nežel,odpusť mu to,vždyť je to u chlapů normální. Ale jako motiv dobrý.)))Já stále stojím na váze,už jsem měla 74,ale teď mám 75,ale je fakt,že jsem lajdačila.

Justýna (Po, 18. 5. 2009 - 08:05)

Povím Vám, jakou jsem dostala motivaci k hubnutí já. Našla jsem minulý týden fotky nahých žen, které si manžel prohlížel. Mladé a tak štíhlé... Nejdřív mě to sebralo a asi se toho jen tak nezbavím. Ale už je trochu líp a rozhodla jsem se, že zhubnu za každou cenu. Mám přes 90 kg.

jája (Čt, 14. 5. 2009 - 10:05)

Dlouho jsem tu nebyla, ale pokud vám stagnuje váha a máte dostatek pohybu, chyba je v jídle. Bude to znít asi blbě, ale může to být z toho, že toho jídla máte málo, nebo špatnou skladbu. Pokud hodně sportujete, měli byste upravit jídelníček směrem nahoru. Největší stravovací chybou je, že když hubnete bojíte se jíst, aby byli výsledky vidět. A to je ta podstatná chyba, taky jsem ji dělala. Jíst se musí a docela dost. Podstatou je to co jíte. Před sportem je dobrá rýže, i různé potravinové doplňky.

Viana (Po, 11. 5. 2009 - 20:05)

Nazdárek holky,,,Taj já jsem ujela v pátek pěkný kus na kole a v sobotu jsem pekla ořechové koláče,kterým jsem neodolala a jedla je i v neděli. Takže váha stojí. Dnes jsem dostala men...,takže zase nic,ke všemu v práci jsme slavili narozky,tak jsem zobala,ale zítra se do toho zase obuju. Už jsem měla i 74 kg,ale to jen jednou,teď stojím na 75kg.

renča (Po, 11. 5. 2009 - 14:05)

Ahojky, tak se hlásím po prodlouženém víkendu. V pátek jsem uklízela celý byt, pekla a vařila a ještě byla nakupovat. Ale v sobotu jsem vyrazila na kolo, abych zjistila, že musím změnit trasu ( tahle už je na mě příliš lehká) a v neděli po ránu jsem byla běhat. No a dnes ráno se mi váha odvděčila nižžím číslem už "jen 86,5 kg". Což je od 12.4., kdy jsem začala mínus 2 kg. Jde to sice pomalu ale doufám, že to vydrží.

Kačka (So, 9. 5. 2009 - 13:05)

ahoj holky koukněte na krásný šperky na tyhle webovky

www.teresita.svet-stranek.cz

známé známá je velice šikovná a tohle sama vyrábí! Já bych na to tu trpělivost a hlavně ani čas neměla, ale sama to nosím a je to pěkný :) navíc to perfektně odvede pozornost od faldíků :)

Kleofina (Pá, 8. 5. 2009 - 23:05)

ahoj holky, věřte nevěřte, ale dnes na váze 75!!! pro někoho moc - pro mě konečná. Hurá hurá, hurá. To ale neznamená, že se zase začnu cpát tunama tuků a sladkostí. Pokračuju nadále ve zdravém jídelníčku, protože mi to vyhovuje. Jak jsem už říkala není to dieta, ale nový životní styl. Takže je možné, že ještě něco schodím. Klidně bych se ráda přiblížila k 70tce, ale bude mi stačit si tuto nynější váhu udržet. Teďka tu delší dobu nebudu, ale hnedka, jak to bude možný, tak písnu aktuální váhu a míry. Všem snažilkám přeju reálné cíle a pevnou vůli. Držte se.

renča (St, 6. 5. 2009 - 09:05)

Ahojky, tak jsem se zase dostala k tomu napsat. Teď se mi váha taky zastavila a musím říct, že je to fakt blbý pocit. A to jsem včera i když se mi zoufale nechtělo vlezla na rotped a šlapala 45 minut až se ze mě lilo. Nevím, jak je u vás, ale tady leje jako z konve a to mám vždycky chuť zalézt do postele a nic nedělat. Bohužel do práce musím!!! Mějte se a držím nám všem palce, ať se nám hubne lépe a lépe.

Kleofina (Út, 5. 5. 2009 - 17:05)

holky vydržte, ono se to určitě hne. Já jsem s váhou stála celý měsíc. Taky mi to přišlo divný, ale pak se to hlo. Jde to pomalu, ale je to lepší a trvalejší! ( 1-2kg měšíčně ). Vzkaz pro Rozinku: když jezdíš ujedeš na kole tolik km, tak se to opravdu musí projevit. Zkus s měsíčním intervalem si změřit jen hmotnost tuku ( např v lékárně, ale umí to i některé váhy ), je možné, že Ti tuky ubyly a narostla svalová hmota, která je těžší. Tak o pro ostatní: nevdávejte se a držete se, léto je za rohem.

Rozinka (Út, 5. 5. 2009 - 08:05)

Ahoj holky. Tak jsem se měřila, vlastně poprvé.
Údaje tedy dost hrozné:

Výška: 174 cm
Váha: 90 kg
Prsa: 112 cm
Pas: 100 cm
Boky: 112 cm
Stehno: 66 cm

Hubnu měsíc, zhubla jsem z 94 na 90, ale teď už asi dva týdny jsem se nepohla ani o deko. :-(

Chodím na spinning 2x týdně, jezdím na kole, chtěla bych začít plavat, zatím jsem byla jen jednou. Proč jen ty kila nejdou dolů. Dřív když jsem hubla, tak to šlo nějak líp.
Jestli to také není věkem, mám už třicet pryč.

Hezký den!

Viana (Po, 4. 5. 2009 - 20:05)

Taky chválím Renču,je to dobrý jen tak dál.)))Blondie nebreč,jsi stejná jako já,a to si myslím,že už jsem k světu.Neboj ono se to pohne,jenom vydrž!!!!

Viana (Po, 4. 5. 2009 - 20:05)

Rozinko máš zdravý rozum. Jsem stejného názoru jako ty. Skuz se poměřit,fakt se váha nemusí hnout ani o deko a přitom máš třeba o nějaký ten cenťák méně. U mě to tak bylo.

AnnaKili (Po, 4. 5. 2009 - 17:05)

Však já Vám, Rozinko, nic nenutím, to byla reakce na vzkaz, který byl výše...

Rozinka (Po, 4. 5. 2009 - 15:05)

Pardon. Žádný Emulips nechci. Na doplňky stravy apod. nevěřím. Kdo si věří ať tam běží...
To dám radši peníze za cvičení. I když nezhubnu, tak aspoň budu mít zpevněné tělo. Na to věřím.

AnnaKili (Po, 4. 5. 2009 - 15:05)

Emulips nezabral? Tak to je chyba jinde. Aby se tělo mohlo zbavit tuků, tak je potřeba pít 3 litry tekutin denně. Dále Emulips způsobuje to, že člověk nemá pocit plnosti. A to se člověk musí ovládnout a nepřidávat si, ale zůstat u běžné porce. Dále je potřeba se trochu hýbat, nemyslím tím aktivní sport, ale minimálně pravidelná chůze a v poslední řadě je potřeba jíst alespoň trochu zdravě, tzn. nepřejídat se tučných jídel apod. Něco z toho se u vás muselo objevit, protože jinak jste jedinná koho znám, komu by Emulips nepomohl...

Reklama

Přidat komentář