Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

dušan (Pá, 24. 6. 2011 - 19:06)

prosim mam nalehavy dotaz!!! Muze policie ze vzorku moči poznat komu patří!????? Je to nalehave...predem dekuji za odpoved

Nina (Pá, 24. 6. 2011 - 10:06)

já se nepočůrala ale přímo doslova pochcala letos na oslavě padesátin mého otce. Trochu jsme pily a já si říkala, že to ještě vydržím. Pak jsem šla na záchod a přede mnou ještě dvě holky. Tak úprk ven za barák a zápasení s řemínkem u kalhot a zipem a už to bylo! Všechno ven a já jen rezignovaně oblečená dřepla na bobek a všechno to nekonečný chcaní pustila přes kalhoty.

Jenny (Čt, 23. 6. 2011 - 17:06)

Před týdnem v posteli. Nechala jsem to na pozdě a pak se to vše provalilo a já utíkala na záchod a za mnou mokrý koberec.

Beatrice (Čt, 23. 6. 2011 - 10:06)

včera při útěku domů před bouřkou. Byla jsem s pejskem nas louce a přihnalo se to tak rychle s bleskama, že jsem se strachy počůrala těsně před domem po velkém blesku. A pak šlo hned hodně i to druhý skoro jako průjem. Hrůza.

Simona (St, 22. 6. 2011 - 10:06)

Počůrala jsem se včera po oslavě maturit s holkama když jsem šla domů v náladě a nešlo to vydržet. Stalo se to ve výtahu ,jen jsem roztáhla nohy a pustila to ,protože jsem měla sukni, odnesly to jen kalhotky a mokré nohy.

Tina (Út, 21. 6. 2011 - 02:06)

Se zánětem močáku se to...No ono je to peklo to někdy vydržet i se zdravým močákem. Já už mám za sebou dva trapasy.

Kdysi jsem byla na zájezdu ve Španělsku a součástí toho byl kurs potápění. Bylo to někdy v květnu, takže ještě docela zima. Půjčili nám neoprén a kompletní výstroj včetně kyslíkové láhve. Instruktorka na začátku upozorňovala, ať si raději dojdem na záchod a nečůráme jí do neoprénu. Já jsem potřebovala jen trochu, ale říkala jsem si, že těch 45 minut zvládnu jako nic. Proškolili nás a hurá do vody. To už jsem ale potřebovala docela dost. Přeci jen v tom chladu nic moc. Už jsem si říkala, že to pustím do neoprénu i přes zákaz, ale myslela jsem, že neoprén tu moč nepropsutí a na břehu, až bych si jej svlíkala, tak by to všichni poznali. A tak jsem to držela a držela, z potápění nic neměla a když jsem lezla na břeh už byla vážně krize. Svou potřebu jsem neskrývala, a tak ke mně všímavá instruktorka přiběhla přednostně, aby mě pomohla sundat výstroj. Tak jsem tam stála, nohu přes nohu, ruku v rozkroku, zatímco instruktorka se mi snažila ze zad sundat kyslíkovou láhev. Jenže se tam cosi zaseklo a to už bylo moc. Zkrátka jsem začala čůrat a krásně poznala, že neoprén není úplně vodotěsný. Instruktorka zjistila, že už to nestihneme, a tak nespěchala a najednou výstroj sundala raz dva. Sice jsem se nepočůrala v normálním oblečení, ale ta bezmoc, kdy člověk neovládne svoje tělo a kamarádi okolo pro mě znamenaly strašný trapas.

Podruhé jsem jela se Student Agency z Prahy do Brna. Jsem u nich zvyklá na WC, a tak mě nevadila v Praze na Florenci fronta na WC a řekla jsem si, že to nechám do busu. Ale ouha, byl mráz a stewardka hned při vymotávání Prahou upozornila, že WC je zamrzlé, ale že se udělá přestávka na půli cesty. V tu chvíli mě polilo horko, protože mi bylo jasný, že to už přes hodinu nedám. Tak jsem přemýšlela, že třeba jen trochu upustím, ono se to vsákne a přes kabát nikdo nic nepozná. Styděla jsem se říct stewardce pár minut po odjezdu, že na palubě má někoho, kdo se každou chvíli počůrá. Asi jsem potřebovala fakt hodně, protože si toho všimnul cestující přes uličku a vytáhl z batohu takovou podivnou věc. Brzy jsem pochopila, že se jedná o takovou nouzovou kapsu, do které to pustíte a moč se přeměnív gel. Jmenuje se to myslím Travel John. Tak jsem neváhala, a v kabince to pustila do toho. Ten chlap mě fakt zachránil před počůráním, ikdyž je fakt, že než jsem si rozepla knoflíkové kalhoty a pásek, tak něco málo taky uteklo, ale důležité bylo, že trapas se nekonal a kalhoty zůstaly v podstatě suché. Od té doby minimálně jedno balení tohoto zázraku vozím sebou v kabelce. Tomu pánovi jsem tehdy byla ochotná za to zaplatit zlatem.

Přeji všem co nejméně "čuracích" nehod. Kristýna

Veronika (Ne, 19. 6. 2011 - 09:06)

Se zánětem močáku se to opravdu někdy vydržet nedá. Stalo se mi to před měsícem a jen jsem šla mamce na zahradu pro zeleninu. Už na schodech se mi najednou chtělo a během minutky tak nesnesitelně,že jsem musela okamžitě stáhnout kalhoty za barákem. Velkej proud a ikdyž už jsem byla hotová, pořád byl pocit,že jsem plná a že to ještě půjde. Užívala jsem biseptol a brusinky a opravdu v tomhle stavu to neudržíte dlouho. Jsem dost stydlivá (je mi 13 let) ale kdyby to na mne přišlo někde ve městě, tak bych to asi udělala za prvním rohem nebo stromem, lidi nelidi. Tohle se stalo mé spolužačce loni ajen jsme vběhly do nějakého vchodu do baráku a ona vykonala malou ihned za dveřma aještě si trochu už pustila na kalhotky jak to bylo kritický. Ona neměla zánět,ale nemohly jsme najít WC přes hodinu a pak už to nešlo.

Very (So, 18. 6. 2011 - 08:06)

Tak přímý zážitek...Neměj z toho trauma Andreo, při zánětu močových cest je to pochopitelné.

Jana (So, 18. 6. 2011 - 08:06)

Počůrala jsem se při prvním rande v patnácti před klukem. Styděla jsem se mu to říct a pak to nešlo vydržet.
Prostě jsem začala brečet a trochu roztáhla nohy a z pod sukně velká spoušť přímo na zem i přes kalhotky a punčocháče.
Jak to dopadlo? Je to můj nejlepší manžel na světě už třináct let a máme dvě děti.
Jeho to tak nabudilo tehdy, že mi po několika měsících řekl, že když mně viděl při tom trapasu,hned se do kalhot tajně udělal. Občas chce se mnou čůrat jen tak a máme z toho srandu, hlavně se mu líbí, když potřebuju hodně jako tehdy. Je to zvláštní, ale nevadí nám takhle blbnout. Občas se nechám opravdu hodně plná a několikrát se mi stalo i později, že jsem se před Honzou počůrala a jemu se to líbilo samozřejmě.

Andrea (So, 18. 6. 2011 - 07:06)

Tak přímý zážitek několik minut! Včera jsem dostala zánět močových cest a beru na to léky. Dnes ráno jsem v posteli potřebovala strašně na malou až jsem nemohla ani vstát no a na wc už to dojít nešlo. Vylítlo to nezadržitelně z pipiny ven a v bolestech jsem se totálně počůrala na chodbě před koupelnou. Ještě že máme dlaždičky a tak jsem tu velkou louži snáze uklidila a promočený kalhotky hodila do pračky.Ségra z toho měla srandu, ale pak mně utšovala a bylo ji to líto i za mně.

Mirka (Pá, 17. 6. 2011 - 19:06)

Jednou jsem se opila a kamarád mně vedl domů. Jak to bývá, při opici se chce čůrat často a mně taky. Jen jsem si držela ruku mezi nohama a moc si nepamatuju, jen že to najednou teklo apod sukní úplně promočený kalhotky a bylo mi to jedno.

Renata (Pá, 17. 6. 2011 - 18:06)

Já jsem se až na pár drobných učůrnutí smíchy nepočůrala ani jednou. A když se člověk hodně směje a potřebuje čůrat, tak je to normální, aspoň co vím od kámošek, kterým se to při smíchu taky občas stane. Někdy v prváku na gymplu jsme ale byly s partou u jedné spolužačky doma. Rodiče nebyly doma, tak jsem různě blbly. Bylo teplo, tak jsme jedly melouny a pak nás napadlo, že uděláme soutěž, kdo dýl vydrží nejít na záchod. Já jsem to brzy vzdala, přidala se ke mně většina holek, až zůstaly jen dvě. Hodně jsme je hecovaly, až to nakonec jedna nevydržela a pustila to. Ale jako trapas to nikdo nebral, všichni jsme se smály jak utíká do koupelny a za ní mokrá cestička:-)

Lenka (St, 15. 6. 2011 - 15:06)

Já jsem se naposledy počůrala už strašně dávno. Byli jsme se střední na cyklistickém výletu, v nějaké osvěžovně jsme se zastavili a potají tam s klukama pili pivo. No a jak jsme se vraceli, tak se mi strašně chtělo, jenže nebylo kde si odskočit. Jeli jsme spořádaně ve skupině asi jsem byla jediná, komu se chtělo, protože na čurání se zkrátka nestavilo. Dokud jsem seděla ne kole, bylo to v pohodě, jsem seděla na špičce sedla a tím mi sedlo tlačilo na svěrače a počůrat se nešlo. Nakonec jsem se rozhodla si zastavit, jenže už bylo pozdě a než jsem si stáhla kalhoty, tak jsem to pustila. Počůrané kalhotky a šortky jsem dala na řidítka a skupinu dojížděla jen v plavkách. Po dvaceti minutách byly šortky skoro suché, nandala jsem si je na plavky a nikdo nic nepoznal.

Dneska už nejsem tak stydlivá, a tak když potřebuju, tak jdu čůrat ikdyž mě někdo chytí. Stalo se mi to v autě při zácpě na dálnici, a jednou po cestě busem. Vždycky mě viděla spousta lidí, ale když už taková situace nastane, volím kompromisní řešení - stáhnu kalhoty, čůrám tak max. 4 vteřiny a hned zase kalhoty natáhnu. Sice to není úplně čistá metoda, ale na nepočůrání to stačí a o to jde. Musíte mít na to ale vycvičené pánevní svalstvo - doporučuju venušiny kuličky a Kegelovy cviky.

Josef (Út, 14. 6. 2011 - 09:06)

Ahoj,

zahrajem si na pravdu,...v 11 letech se mi stalo ze jsem ve snu behal a utíkál pred policii a najednou jsem potreboval curat ve snu šel jsem teda ve snu na záchoud a najednou cítím vodu zbudím se a jsem mokrej.

kalamajka mik m (Út, 14. 6. 2011 - 07:06)

To uz se mesic nikdo...ale počural, akorát nemá potřebu ti to tady sdělovat mik miku mik miku mikuláši

mik (Čt, 9. 6. 2011 - 09:06)

To uz se mesic nikdo nepocural ?)

Daj (Út, 10. 5. 2011 - 20:05)

Chci se vás proto zeptat, daří se vám najít partnerku nejen podle té záliby, ale aby k tomu odpovídala i vzhledově? Nemůžu si pomoct, ale já pořád sním o tamté.

- Logicky čím větší nároky, tím menší pravděpodobnost, že takovou najde. Když už má člověk to štěstí, že najde partnerku, které se to líbí, neměl by být takový blázen a doufat, že najde ještě k tomu všemu takovou, která bude vypadat jako ideál.

Aleš (Út, 10. 5. 2011 - 17:05)

Hmm, dlouho jsem tu nebyl, začíná to tu být zajímavé. Konečně po období příspěvků typických snílků tady jsou skutečné a možná i užitečné rady. Tak taky napíšu prá řádků.

Předně musím říct, že momentálně taky hledám a jako mik zkouším podobně chat. Jsem pracovně často v Polsku, takže hledám převážně tam (hlavně kvůli anonymitě). Svého času jsem tam měl partnerku, ale už je to pryč. Musím říct, že bych se k tomu v tuzemsku asi ani neodvážil, na polském chatu jsem se o tom bavil s jednou ženou (snad), která se snad vracela se svým partnerem s přeplněným měchýřem na hotel a cestou potkali nějaké známé. Měli to spočítané na vteřinu, a to prohození pár zdvořilostních slov způsobilo, že už trochu upustila - naštěstí však byla zima a měla dlouhý kabát. Co kdyby ale bylo léto - počůrat se před nezasvěcenými...

Jinak při vzpomínce na má týnejžrovská léta si pamatuju pár příhod, kdy se nějaká holka připočůrala - asi dvakrát nějaká oslava při smíchu, jednou lechtání, jednou školní výlet při prohlídce Punkevních jeskyní...

I na youtube je dost takových videí, myslím že skutečné dívčí počůrání není nic vyjímečného. Hlavně prý v té pubertě. Na nějakém zahraničním webu jsem našel odbornou práci na téma inkontinence žen, a skutečně tam bylo relativně vysoké procento případů v letech 13 - 17, pak zase až po třicítce - ale to je dáno stárnutím, porody, atd. Ale to že s udržením mají statisticky problém i hodně mladé holky mě překvapuje.

Také si myslím, že je hodně holek, kterým počůrání nic neříká, ale zato rády zadržují čurání. Ne třeba až do krajnosti, ale prostě nejdou hned. Na to byla expert jedna spolužačka na výšce. Kromě toho že byla krásná, 183 vysoká s neuvěřitelně dlouhýma nohama si právě často s tímhle pohrávala. Ale znám takových více. Ikdyž ona to často dávala hodně znát. Třeba jsme se přemísťovali mezi hospodami, a ona že potřebuje strašně čůrat. Za chvíli: no, já to snad nevydržím". A vždycky tak krásně a pevně překřížila ty dlouhatánské nohy a chytla se rukou v rozkroku.

Když se smála dělala ta pro mě sexy gesta taky. Měla přítele, a ani si nemyslím, že jí to nějak zajímalo, ale mě osobně nevědomky způsobala chutě, že jsem po ní chtěl skočit. Nezřídka to na mě bylo i hodně vidět.

Až jednou, když zase potřebovala, a měli jsme v sobě dost napito, jsem se zeptal, proč nechodí na WC dřív. Čekal jsem, že třeba aspoň začne něco o tom, že se jí to líbí, ale bylo to jinak. Měla prý povolené pánevní dno, ale že operace by neměla smysl, že porodem by se to zase zhoršilo. Prý kdyby si tam tu ruku nedala, tak se opravdu počůrá. A také dodala, že to nezadržuje dlouho, ale že jakmile ucítí potřebu, už musí rychle hledat. Zkrátka že nepotřebuje nikdy málo, ale nejdřív necítí nic a pak se jí chce hned hodně. Prý to není tak neobvyklé onemocnění. Dokonce se i vzdala modelingu, který příležitostně zkoušela, protože zkrátka v plavkách má strach, že jí to ujede, a tam se to hned pozná. A do plavek nejsou žádné intimky, které by nebyly poznat.

Bylo mi jí líto, ale stala se pro mě na několik let tajným sexuální symbolem, kdy jsem si představoval ty její dlouhatánské překřížené nohy s rukou mačkající rozkrok, a po nimi kalhotky, jak se do nich bezmocně vsakuje malý pramínek.

Ale zpět, proč to píšu... Jak jsem psal, přes cha jsem si našel partnerku. Co se mi ale nepodařilo, aby měla parametry té tělesné bohyně ze studií. Vždycky, když jsme něc provozovali, vzpomněl jsem si na tu holku z vejšky.

Chci se vás proto zeptat, daří se vám najít partnerku nejen podle té záliby, ale aby k tomu odpovídala i vzhledově? Nemůžu si pomoct, ale já pořád sním o tamté.

mik (Po, 9. 5. 2011 - 15:05)

za tyden u tebe. Uz vim kdo...pokud jsi zenska proc ne ? ))) ale ja si napred nezavazne povidam a pak tepreve se neco deje )))

miku (Po, 9. 5. 2011 - 00:05)

za tyden u tebe. Uz vim kdo jsi a dojdu.

Reklama

Přidat komentář