Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

alice (Út, 30. 12. 2008 - 23:12)

no tak to kecaš... ja se taky sem tam počuram a do ryfli je to pokažde hodně vidět nejhorši jak jsou světle to nejde přehlednout.. znam to je vždy velky trapas

Kamil (So, 27. 12. 2008 - 10:12)

Renato, není to nic hrozného. Ale s botami máš pravdu a také sušení oblečení by si mohl doma někdo všimnout. A teď v zimě se k tomu přidávají i zdravotní problémy s nastuzení, když chodíš v mokrém venku.

Derek (Pá, 26. 12. 2008 - 19:12)

Renato, taky jsem to parkrát řešil takhle a ve tmě si určitě nikdo nevšimne..Dokonce ani když jsem pak jel v nočním busu moc lidi nekoulali

Míla (Pá, 26. 12. 2008 - 13:12)

Mě se to stává strachy. Leknu se něčeho a pustím to do kalhot! Trapas ale dá se to přežít.

Renata (Pá, 26. 12. 2008 - 07:12)

Já už jsem se počurala několikrát když jsem šla z hospody nebo z baru. Tam se mi nechtělo jít na ty špinavý hajzlíky, řekla jsem si že to třeba vydržím domů. Ale nevydržela jsen to. Nějak se mi v tu chvíli nechtělo hledat nějaký křoví nebo zákoutí kde bych se mohla vyčurat tak jsem se vyčurala do kalhot, měla jsem džíny, ale byla už tma tak to na mně nebylo vidět. Pak jsem to takhle udělala ještě několikrát, myslím že to není něco tak hroznýho. Spíše je blbý že to nateče i do bot, ale když si budu na chodníku sedat do dřepu tak to bude nápadný. Když jsem se počurala ve stoje tak si toho nikdo nevšim.

Marek (Pá, 26. 12. 2008 - 00:12)

Pavla: Se může stát každému. Kdyby nebylo té poruchy, vydržela bys to. S tím dřepem jsi to udělala moc chytře, neměla jsi mokré nohavice a hlavně lyžáky. A mokrý zadek přece můžeš mít i od sněhu. Hezké svátky i tobě.

Pavla (Čt, 25. 12. 2008 - 23:12)

Myslela jsem, že to je tady téma pro trapasy plynoucí z plného měchýře a né pro úchyláky, ale to je jedno.
Každopádně i mně už se to v mých dvaceti stalo. Byla jsem na lyžovat, cestou jsme si daly s holkama pivo a nějak jsem se bála, aby mi neukradli lyže, tak jsem WC na dolní stanici lanovky vynechala. Ve frontě na lanovku jsem si říkala, jestli jsem neudělala chybu, protože v lyžích se nedají křížit nohy a měchýř se nedá využít z plné kapacity. Bohužel v mém plánu to bylo dost naknop, a tak mi vyčůrání někde v lesíku překazila nějaká porucha, zůstali jsme viset asi 20 minut na lanovce. Sice jsem si pomáhala v rozkroku hůlkou, a tak to chvíli oddálila, při vystupování nahoře jsem to ale pustila. Naštěstí jsem si jakoby dřepla a tak jsem měla mokrý jenom zadek. Vidělo to ale spousta lidí, hrůza. Hezké svátky, Pavla

Pepa (Po, 22. 12. 2008 - 19:12)

Úchyláci proč všem cpete plenky..jděte si na svoje stránky

Marek (Po, 22. 12. 2008 - 13:12)

Lucko 22, to chápu, že je to pro tebe nepříjemné. Používáš aspoň podložku, nebo igelit pod sebe? A co když spíš na návštěvě, jak to řešíš? Nehody přes den, pokud nejsou na denním pořádku, to se může stát každému.

petr (Po, 22. 12. 2008 - 12:12)

ja se počurávám často a rád do plenek,moc se mi to líbí a vzrušuje mě to,hledám někoho podobného pište sms na 731850575

lucka 22 (Po, 22. 12. 2008 - 12:12)

no nevim jak vy tady ale ja se dost často počuram ve spanku a nic moc přijemneho ... sem tam i přes den ale to je zhoda okolnosti že nemužu jit třeba hned a pak to někdy neudržim ... fakt někdy hodně trapas... ale neni na tom nic špatneho je to u mně nemoc akorat musim častěji prat protože plinky se mi nechce nosit

Bára (So, 20. 12. 2008 - 15:12)

Pepku: Co je na tom špatného, že si to holka chtěla zkusit?

Pepek (Pá, 19. 12. 2008 - 15:12)

Simono, to není normální lejt si do kalhot vodu

Marek (Út, 16. 12. 2008 - 16:12)

Sfaticata: To byla vina učitelky a spolužáci pak z toho určitě měli náramnou legraci, viď? Připočůrat smíchy už se mi také povedlo.
Simono, to chápu, v kalhotech je to přeci jen jiný pocit, když se ti nohavice lepí na nohy. Totéž ale splní třeba bavlněné punčocháče. Styděla ses a přece si to zopakuješ :-) Ona je na tom právě ta ostuda vzrušující. Kdyby tě cokoliv na tohle téma zajímalo, tak mi můžeš napsat na e-mail Marek.Litera"seznam.cz
Pokud jde o Danu, záleží, jestli se jí to stalo před cizími lidmi, nebo přátely a také, jak to pak okolí vzalo. Někdo si z toho nic nedělá a po čase se tomu zasměje, jiný má tak velký strach z toho, že se to může opakovat až se z toho vyvine fobie.

Simona (Út, 16. 12. 2008 - 15:12)

Ale Marku, šlo o to, že většina holek a žen, co sem píšou měla v tu chvíli na sobě kalhoty, tak jsem to taky tak chtěla zkusit, ale bylo to jen do tepláků, takže příště to chci zkusit do světlých riflí.
A Dano, myslím že v tu chvíli když se ti to stalo před lidma to bylo hrozný, ale teď po nějaké době už se ti to tak ani nezdá ne?
Protože i když jsem v tom byla jen sama doma, tak jsem se sama před sebou trochu styděla a připada si jako malá holčička, která to nevydržela.

Sfaticata (Ne, 14. 12. 2008 - 05:12)

Shodou okolnosti se mi to stalo take v pate tride. Ucitelka me odmitla pustit na zachod z duvodu, ze za chvily skonci hodina a bohuzel jsem take nevydrzela. Ten trapas...ale uplne naposledy jsem se pripocurala asi smichy. :-)

Dana (So, 13. 12. 2008 - 16:12)

Simčo, kalhoty uschnou, neni to zase tak hrozný se počůrat. Mě se to stalo i před lidma a přežila jsem to

Marek (St, 10. 12. 2008 - 21:12)

Simono, to lze ale udělat jinak. Jako holka si můžeš vzít sukni a mít jen mokré kalhotky, případně i silonky, ty silnější také leccos pojmou. Každý to má jinak, někdo touží v tom chodit venku, jiný jen doma a pak rychle sundat... Pokud tě představa počůrání už nebude lákat, máš vyhráno.

Simona (St, 10. 12. 2008 - 19:12)

Tak neříkám že to bylo nepříjemné v tu chvíli, když jsem si to do těch kalhot lila (a že se mi to teda povedlo, vážně jsem vypadala jako počůraná), ale když to pak začalo studit, tak už to nebylo nic moc a při představě, že bych takhle někde měla chodit a při každém kroku bych cítila, jak se mi ty mokré kalhoty lepí na kůži.

Marek (St, 10. 12. 2008 - 16:12)

Simono, proč bys byla pitomá? Prostě tě to zajímalo, tak jsi to zkusila. Já taky takhle začínal. Pokud by se ti to líbilo, pak bys to chtěla už pořád :-) A ono je to pak trošku prokletí, protože víš, že to není "normální". Ale boj je s tím předem prohraný. A s vodou v kalhotách je to jiné, těžko se ti totiž povede mít přesně teplotu těla. Moc studené nebo naopak horké to už není ono. Ale když se to povede je to příjemné do chvíle než to začne studit, ale v létě to tolik nevadí. Schne to rychle.

Reklama

Přidat komentář