Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Dana (St, 15. 10. 2008 - 20:10)

To 1% je u mužů, nás ženskejch je až 20%! Já jsem jedna z nich, co mívá mokré kalhotky. Takže hlavu vzhůru!

Kamil (St, 15. 10. 2008 - 19:10)

Aleno a jak často se ti to stává? Probouzíš se hned potom, nebo až ráno? A co na to tvůj manžel? Měla jsi s tím problémy odjakživa, nebo se ti začalo stávat až nedávno? K doktorovi se nestyď jít, pomůže ti, také to může být závažnější problém, tak aby ho vyloučil. Ve výzkumu psali, že pomočováním trpí až 1% dospělých, což je u nás 100.000 lidí!!!

Alena (St, 15. 10. 2008 - 17:10)

Ahoj všichni,je mi 23let a jsem vdaná.Co mám dělat když mám čůrací sny ještě dodnes i když se mi nezdá o čůrání?Poradte,k doktorovi se stydím jít.Děkuju předem za rady

Derek (St, 15. 10. 2008 - 14:10)

to Marek : Přišlo mi to jako samozřejmost, aspoň jí psychicky podpořit

Marek (Út, 14. 10. 2008 - 16:10)

Jenže v opilosti to člověk bere jinak než za střízliva, přeci jen má vnímání zkreslené. Ale je dobře, žes jí uklidnil. Jiný chlap by jí seřval, že mu zničila potah apod.

Klára (Po, 13. 10. 2008 - 19:10)

Ahoj Adélko, to jsem moc ráda:-) A vůbec nemáš zač... Drž se!

Adéla (Po, 13. 10. 2008 - 18:10)

Klárko, dík za pochopení a za rady. Adéla

Adéla (Po, 13. 10. 2008 - 18:10)

Ahoj Klárko, ty hnědé nehody už mám snad za sebou. Podle výtěru by to mělo být v pořádku. Mohlo se jednat o střevní virózu, která tedy již ustoupila U té kontroly kalhotek jsme odešly do pokoje, a protože jsem byla v pořádku, tak nic ně+říkala. Do breku mi bylo, ale podařilo de mi ovládnout se. Sestra je o tři roky mladší - má 16 let. Teď se má vrátit přítel, který je na již vysoké a momentálně byl na stáži. Doufám, že se to nedoví. Sestra se počůraLA asi v osmi nebo devíti letech.

Derek (Ne, 12. 10. 2008 - 20:10)

to Marek : Ano do sedadla. Byla opilá a myslela si že to vydrží domů, jenomže to nevydrželo. Cítila se trochu trapně tak jsem ji uklidnil a pak už byla v pohodě. Říkal jsem jí ať si z toho nic nedělá, že se to stane

Marek (Ne, 12. 10. 2008 - 17:10)

Dereku, jako do sedadla? A úmyslně, nebo, že to nemohla vydržet? Jak jí bylo a co tvoje reakce?

Derek (Ne, 12. 10. 2008 - 17:10)

Stejně by mě zajimalo kdo píše všechny ty příspěvky. Vsadím že holky to asi nebudou. Já se klidně přiznám že se mi líbí když se holka počůrá, a neberu to jako trapas. Parkrát už se mi to poštěstilo vidět, jednou se dokonce kamarádka počůrala u mě v autě. A řeknu vám holky, nic na tom není

Ivka (So, 11. 10. 2008 - 16:10)

Ale psala, prostě jsem si před ní zase učúrla, byla jsem tak nervózní, aby se mi to nestalo, až mi to nevyšlo a zapírala jsem i když už to bylo jasné, že jsem znovu mokrá.

Klára (So, 11. 10. 2008 - 15:10)

Ano a myslím, že už budu mít klid. Ale Ty jsi stále ještě nenapsala, co přesně se Ti stalo???

Ivka (So, 11. 10. 2008 - 15:10)

Klárko, ty sis vážně učúrla rovnou před mamkou? A opravdu už ti je fajn?
Tak já nevím, mám to taky zkusit před tou kámoškou?

Klára (Pá, 10. 10. 2008 - 20:10)

Ahoj Adélko. To se ani nechce věřit, co všechno Tě potkalo :-( To pokakávání snad bude odstraněno lékařem, až přijde na to, co Ti vlastně je. A že jsi se počůrala v polospánku při horečce, to se snad dá také pochopit. Asi je pochopitelné, ale velice smutné a trapné, že Ti mamka také kontrolovala kalhotky. Jen doufám, že to udělala v sokromí a diskrétně, bez poznámek! A plakala jsi u toho? Já teda ano... A Tvoje setra, kolik jí je? Každá z nás se asi v určitém věku chovala jako rapl a všemu se smála. Nedalo by se s ní ale nějak slušně domluvit? Jí se taková věc nikdy nestala??? Mokrá, nebo hnědá? Zkus to třeba touhle cestou. A co se týče Tvých malých nehod, jako je to ukáknutí, vždy jsi se přiznala, nebo to někdo poznal? Snažila jsi se to někdy zamaskovat? Já mám tu hloupo vlastnost, že jsem se to snažila utajit. Radím tady a rozdávám rozumy, ale sama jsem měla malou dušičku. Při nachlazení jsem běhala na malou tak často a s takovou potřebou, že i když jsem se nepočurala, tak mi určitě několikrát pár kapek moče uteklo. Trošku: tak 3 - 5 cm. Asi celkem běžná věc v takovém stavu, ale já z toho byla ve stresu a pochopitelně si vždy vzala čisté kalhotky a ty špinavé dala do prádla. Chyba. Máma je včera večer našla! Snad je dokonce záměrně kontrolovala! Zavolala si mě do koupelny. Na pračce vyskládané moje špinavé prádlo. Na nich pár mini flíčků. Nebyla hrubá ale bědovala a nadávala, co jako semnou bude dál! Já tentokrát nebrečela. Řekla jsem jen, že to není nic příjemného, ale že jsem to rozhodně neudělala dobrovolně, a že se jedná o tak miniaturní nehody, které se snad přihodí každému. a také jsem jí řekla, že co ale není mormální, jsou její poznámky a kontroly, protože z jsem z nich tak nervózní, že jsem si právě stachem ucvrkla. To byla pravda, docela hodně jsem si při tom rohovoru ucvrkla, vlastně to bylo i takové větší učůrnutí do riflí, ale já to pustila více méně naschvál. Když se mi při tom hovoru začalo najednou chtít (skutečně strachem) tak jsem si řekla, že nemám co ztratit. Teklo to okamžitě. Jem jsem měla co dělat, abych to zastavila. Máma ztratila řeč a táta, který slyšel náš rozhovor z obýváku a přišel do koupelny řekl mámě: tak to už snad stačilo, jednou pro vždy! Vyvedl jí z koupelny a zavřel se se mnou v koupelně a byl moc hodný. Vysvětlil mi, že je máma v přechodu a to že asi bude důvod její nervozity... A víte co? Jsem v P O H O D Ě !!!

Adéla (Pá, 10. 10. 2008 - 18:10)

Ahoj Klárko, opět usedám ke klávesnici, abych zodpověděla na Tvoje dotazy a napsala nové informace kolem mne. Teď, co mám tu omluvenku, tak mě začala mamka sledovat, zda jsem již byla na WC. V noci jsem se totiž znovu počurala, moc jsem nevnímala, byla jsem malátná. Nyní už horčka, zdá se, ustupuje. Mamka mi dokonce dala igelit na postel, ale pevně věřím, že se to již nebude opakovat. A na kalhotky se mi také podívala. Stalo se totiž, že jsem si uprdla, a mamka si myslela, že jsem se zase po.... Cítila jsem se tím dost ponížená, ale maličko se jí nedivím. Musím ještě napsat něco včerejšku a tam také zmíním moji další událost. A co se tyče těch průjmů co mne teď trápily, byla jsem včera na výtěru. Výsledky mají byýt v průběhu příštího týdne. Snad budou negativní. Jak jsem šla domů, myslela jsem že se mě střeva rotrhnou, tak jsem si chtěla jen prdnout, ale bohužel to dopadlo skoro jak ve škole. A v podvčer (myslím si, že trochu scválně) mi ségra zasedla WC, tak jsem trochu ukákla. A pak byl jen ten prd, proto se chtěla mamka přesvědčit. Jak jsem šla domů z toho výtěru potkala jsem sousdku. To asi budou drby. A to počurání o prázdninách bylo před kamarádkama, dvě jsou spolužačky, tak teď o mne říkají, že se počůrávám a pokakávám jak mimino. Málem jsem neměla sílu a odvahu jít s omluvňákem do školy. Ještě jsem to totiž nerozdýchala a bude to trvat. Oslovovali mne smradlavkou a posrankou.Tak jsem byla ráda, že mohu domů. A potom letošní prázdninovým počurání jsem šla s těma kamrádka a potkaly jsme mámu, tak už byl cirkus ž na ulici. Ty kalhotky chtěla, abych vyprala, ale přišla až byly spláchnuté. Chtěla jsem vyhodit i rifle, ale to se nepodařilo. Byly ale strašně zaneřáděné, tak jsem je musela vyprat. Doufám, že už budu fit, ikdyž do školy se pochopitelně neteším. Přeji ti, aby se ti nehody vyhýbali.

kiki (Pá, 10. 10. 2008 - 12:10)

K tomu počůrávání můžu jen dodat že mám kamarádek spousty a skoro každá se smíchy počurala nebo alespon jak píšete cvrnkla do gatí.Nejsem vyjímka a myslím že se to určitě stalo každýmu akorát o tom nemluví.Jinak když je to počůrávání častější tak může být problém v tom že je snížený močový měchýř.To má moje mamka(už jí snad honím k doktorovi 3roky).Kdykoliv se směje nebo pčíkne tak je mokrá.Bývá to většinou po porodu ale stát se to může i dříve.Mě se stalo že jsem se jenou opila a ne málo a pokaždé když jsem natáhla na zvrcení tak jsem si cíkla no a když jsem dozvracela byla jsem mokrá uplně.Prostě je to uplně normální jsme jenom lidi:-)

Tea (Pá, 10. 10. 2008 - 09:10)

Dneska rano jsem se pripravovala k odchodu, kdyz se mi chtelo prdet. Tak jsem se uvolnila a byla velice prekvapena. V kalhotech jsem najednou mela nijak velkou, ale hodne necekanou naloz. Stalo se vam to nekomu, ze ste se takhle necekane proste pripokakali?

MichaelaB. (Pá, 10. 10. 2008 - 00:10)

To Kamil - no mamka je naštěstí v pohodě, takže se tomu nakonec smála.. Ale kamarádka na mě koukala dost divně, když jsem se jí ve škole svěřila:-(((

Klára (Čt, 9. 10. 2008 - 23:10)

No právě Vlasto! Počurala jsem se ve čtrnácti letech. Vím pochopitelně že to není správné, ale určitě jsem se tehdy nepočurala schválně. Vyhubováno jsem za to ale dostala, hlavně jsem to ovšem schytala, protože jsem se k tomu nepřiznala a chodila v "tom"... To pochopitelně také není správné, ale přiznat se před celou rodinou na svatbě, to je pro holku v takovém věku prostě nepřijatelné... Když by se tehdy nic nestalo a podobná příhoda se mi stala dnes, tak bych to asi řešila s jistým nadhledem, ale když nejsi čtrnáctiletá holka, která si myslí že je právě dospělá, tak to nemůžeš pochopit! Kluci to asi berou jinak, ale já mám z toho a hlavně z přehnaných reakcí na tuto příhodu trauma neskutečné. Chápeš, co jsem tím chtěla říct?

Reklama

Přidat komentář