Reklama

Liposukce zkušenosti: Linzer, Točíková nebo Medicom VIP?

Sára (Čt, 1. 2. 2007 - 22:02)

V úterý jdu n lipo stehen k doktorce Točíkový.Mám se bát?

Lenka (So, 27. 1. 2007 - 16:01)

Jindřiško, držím palce, a dej vědět, jak to dopadlo:-))

jindřiška (So, 27. 1. 2007 - 13:01)

za konzultaci u paní doktorky Točékové jsem platila 300,-

jindřiška (So, 27. 1. 2007 - 13:01)

K paní doktorce Točíkové jdu 5.4. před velikonoci, protože pořád chodím do školy, nechci, aby to někdo věděl... Bude mě stát zadek+boky+prádlo 23.000, konzultace mě překvapila, byla na mě moc rychlá... ale v pohodě, paní doktorka viděla, že jsem plně rozhodnutá, prohlédla si mě a řekla, že jsem pro liposukci jako stvořená = že mám klasický tvar violoncela a že to na mě pak bude hodně vidět, ten úbytek (z každé nohy mi vezme kolem litru tuku) Přitom nejsem tlustá - mám 52kg a 160cm, skoro vosí pas, cvičím, ale úspěchy byly vidět vždy jen v oblasti břicha... napíšu, jak jsem dopadla...

Návštěvník (So, 27. 1. 2007 - 09:01)

no a?

ella (So, 27. 1. 2007 - 02:01)

linzer je ted v laserplastic v praze

lenka (Pá, 26. 1. 2007 - 18:01)

Ne - byla jsem na vnitřních stehnech a kolena - to byl hlavní důvod..a na doporučení lékaře jsme k tomu přidali trošku vnějších stehen (ty boule co byly větší než boky!!!) a jako bonus mi malinko vybral kousek pod zadečkem... ale fakt to ještě není vidět... někde jsem četla že je lepší méně a pak jít ještě jednou na "poslední úpravy" než to chtít všechno porvat najednou... a teď tomu dávám za pravdu.. je fakt že to je o penězích.. ale četla jsem , že když se toho vezme moc - je větší pravděpodobnost boulí.. páč tou kanilou nevezme všechno sádílko...ani to není technicky proveditelné...
NO jsem zvědavá

Barbora (Pá, 26. 1. 2007 - 17:01)

Lenko, gratuluju k úspěšnýmu absolvování.
Ale asi bude nějakou dobu trvat, než na sobě ty změny poznáš, ne? Napřed se musíš zahojit.
Takže ti dělali zevní stehna, boky a zadek?

lenka (Pá, 26. 1. 2007 - 16:01)

Pokud to někoho zajímá : dneska jsem se vrátila z H.K ze Sanusu, kde mi dělali lipku kolen , vnitřní a vnější stehna.. původně jsem měla jít až za týden, ale doktorovi někdo vypadl - tak to byla ryhlovka, a jsem ráda - protože mi ubyly nervy - bylo to šup šup.. ve středu odpoledne mi volal a ve čtvrtek v 9 jsem tam už byla.. v Hradci to dělají v celkové anestezii - vzhledem k tomu že ji dobře snáším tak mi to neva.. v 11 mě pomalovali a v 12 jsem už byla na sále.. nevím jak dlouho .. pak ?ežíte na jipce.. a v 17 jsem už byla na pokoji.. docela to bolelo tak mi dali něco proti bolesti.. a pak to šlo.. žádná tekutina ze mě nevytékala , tak má čisté "kalhoty..|" které mám pod kolema a zipy na každé noze. Mám čtyři díry - dvě na každé noze, jednu u kolena .. od tud se dostal až nahoru na ty vnitřky - doktor říkal že to byla dřina - což věřím, ale prý mi nechtěl v třísle dělat další díru.. a pak na boku - ty vnější stehna + mi zabrousil na zadeček .. prý aby mi ho vymodeloval . Noc byla vpohodě, ani jsem si už nebrala prášek a v pátek mě pustili v 9 domů. Teď to bolí - nejvíc ta kolena , ale zatím jsem bez prášků a dá se to vydržet.. už i chodím. na kontrolu jdu v úterý na stehy a do práce ve středu.. myslím že to půjde.. Jinak jsem byla u MUDr. Remeše - je fajn a stálo to celkem tj. tři lokality, CA, prádlo a pobyt 29.000,-,. Takže zatím spokojenost.. ale tak razantní změnA TO NEní.. stále mám stejnou velikost kalhot.. spíš už jsem taková souměrná.. je fakt , že nejsem žádný drobek 170/70 , ale pokud to dopadne tak jak to teď vypadá - budu spokojená a třeba za rok bych šla na doladění.. fakt to není tak hrozné - NEBOJTE SE

Romana (Pá, 26. 1. 2007 - 10:01)

Teda, Petro, velikost 38? Já chci taky...
Přece jen se na tu Moravu vydám...

Lenka (Čt, 25. 1. 2007 - 21:01)

V úterý tam jedu na konzultaci, hned mě prý vezmou krev na srážlivost a krevní skupinu.
Petro, trochu si mě uklidnila, ale připosr... jsem stále:-)))

Petra (Čt, 25. 1. 2007 - 18:01)

Romano sedala jsem si pomaleji,bylo to takové citlivější,jako když to přeženeš v posilovně...a hlavně jsem se jednou bouchla o hranu stolu do stehna,tak to zabolelo hodně
Lenko během zákroku to nebolelo,vnější stehna vůbec,vnitřní stehna taky vůbec,ale kolena sice nebolely ale byly trochu nepříjemný..časy si už tolik nevybavuju,přišla jsem na deset, asi 10 minut jsem čekala,pak jsem se fotila u bílých dveří a doktor mě maloval a před jedenáctou jsem se šla napouštět tou tumesenční tekutinou.. první pichaneček trochu pichl aji druhý ale další už jsem necítila jen jsem měla pocit,že se nafukuju jak balon i sem tak vypadala,to trvalo asi půl nebo třičtvrtě hodiny,pak jsem šla do pokojíčku..byla jsem asi třikrát tlustější než když jsem tam přišla a asi za dvacet minut pro mě přišla sestřička a už to jelo..při vnějších stehnech jsem ležela na zádech a na bocích,sranda byla při vnitřních stehnech to mi sestřička držela nohu ve vzduchu,chudák,takovou tíhu,končilo se kolenama...už to trvalo docela dlouho,i jsem se nudila,podívala jsem si s doktorem a poslouchala muziku,celý to trvalo tak přes hodinu..pak mě postavili, zhlídli jestli jsem krásná a znovu se ještě trochu odsávalo...nejhorší bylo narvání do těch šílených kalhot,pak jsem čekala v pokojíčku na mého přítele,který zatím něco vyřizoval v Ostravě...odešla jsem po svých k autu a z auta domů...blbý že to moc teče,v autě to ještě vůbec nebolelo.Doktor byl super,milej,šikovnej....mam ted vel 38 hurááá.

Lenka (Čt, 25. 1. 2007 - 17:01)

Petro, a během zákroku to bolelo? A jak dlouho to trvalo? A pak si mohla odejít po svých a řídit? A ja k se choval ten dr. Foldyna?

Návštěvník (Čt, 25. 1. 2007 - 16:01)

Jo, byl o tom i porad. Sezenich je treba 10-16, aby byl nejaky vysledek trvalejsi, to je nejmene za 50tis.:-))), tak to nevim teda.

Barbora (Čt, 25. 1. 2007 - 15:01)

Ústav lékařské kosmetiky v Praze teď má nějaký nový hodně drahý přístroj, právě na odstranění tuku, aniž by do Vás řízli - dělá se to ultrazvukem. Bohužel nevím kontakt, ale minulej tejden měli tiskovku, kde to prezentovali novinářům jako děsnou bombu. Jedna návštěva stojí cca 5 000 Kč a když nejste moc tlustý, stačí jich jen málo. Záleží na celkovém množství tuku a počtu míst, kde si to chcete nechat ultrazvukem rozrušit. Žádný nože a kanyly - tukové buňky se vyprázdní a odejdou z Vás lymfou - takže asi močí a tak. To bude asi zas nějaká kravina, co myslíte?

Romana (Čt, 25. 1. 2007 - 15:01)

Petro, a když jsi šla už v pondělí do práce, nebolelo to? Mohla jsi normálně chodit a sedět?

Petra (Čt, 25. 1. 2007 - 15:01)

odsáli mi 3,3 litrů,z toho nejvíc na vnějších 2,2 l,platila jsem dvacet tisíc..oni to počítají tak nějak že za jednu oblast zaplatis poprve deset tisíc a potom už za každou jen pět tisic a měla jsem tři ty oblasti...a pry jeslti přijdu do půl roku na nějakou další tak bude jen za pět tisíc..ale ať hledám jak hledám,tak nevím,co na sobě odsát,možná držáky.komplikace jsem neměla,jen tu první noc ta tekutina ze mě strašně moc vytékala a musela jsem si vzít ibalgin,druhý den to bylo už dobré..doktor mě odsával v pátek a v pondělí jsem šla do práce...já jsem se dopředu hrozně moc bála,ale teď bych šla klidně zas.

Lenka (Čt, 25. 1. 2007 - 12:01)

Petro, ještě jeden dotaz:kolik tě ty vnitřky a vnějšky stály? A kolik ti toho najednou odsáli? Nevím, jestli mi to udělají zaráz, kdyby mi to odsáli najednou, tak jim asi upadnu do šoku:-)))

Lenka (Čt, 25. 1. 2007 - 12:01)

Petro, taky se chystám do Ha. Jaké to tam bylo? Mělas nějaké komplikace?

Petra (Čt, 25. 1. 2007 - 07:01)

byla jsem v říjnu v Havířově to je na severní moravě

Reklama

Přidat komentář