Reklama

Liposukce zkušenosti: Linzer, Točíková nebo Medicom VIP?

Romana (St, 22. 11. 2006 - 14:11)

Kájo, do Havířova se hrneme proto, že jsme slyšely hodně dobrejch referencí. MUDr. Točíková nemá takovou pověst, ani reklamu a já osobně jsem nikoho od ní neviděla. Od Foldyny jo, tak proto ten plánovanej výlet na Moravu. Samozřejmě, pokud budu mít možnost prohlídnout si někoho pěkně odsátýho od MUDr. Točíkový, ráda od jězdění přes republiku upustím. Takže, Ty máš odsátý i komplet hýždě?

Návštěvník (St, 22. 11. 2006 - 13:11)

Na jizvy je nejlepsi nesolene veprove sadlo, masaz jen v rovine mirneho tlaku na misto s jizvou, kdykoliv si clovek vzpomene, tak zatlacit tak na 30 s. s kratkymi prestavkami.

klara (St, 22. 11. 2006 - 12:11)

to je pro tu nepodepsanou..

klara (St, 22. 11. 2006 - 12:11)

..zuzu zase nejdou ksefty ze tady zaclanis ...

Kája (St, 22. 11. 2006 - 12:11)

Jsem 10dní po liposukci zadku a vnějších stehen u dr.Točíkové.Včera mi dávali dolu tejpy.Jem bez modřim a otoků,efekt těch 12OOml je samozřejmě vidět,Ted mám nosit do měsíce ještě návleky.V lednu jedu na lyže a už se těším do šponovek-co byl pro mne vždy mindrák.Vše probíhalo tak,jak to popisovala Klára,i já mám bleděmodrý polštářek a deku jako dárek.Vše stálo 12tis plus prádlo.Nechápu vás pražandy,že jezdíte do nějakého Havířova.

Marťa (St, 22. 11. 2006 - 09:11)

Já jsem pro to jizvy nezašívat, protože pak vznikne jizva další kolmo na ní a proč mít zbytečně ještě další jizvu. Četla jsem si diskusi o jizvách, tam doporučujou Contractubex ( 200 Kč), gel z aloe vera, vepřové sádlo, měsíčkovou mast a pak taky nějaké silikónové náplasti. Nevím co z toho je nejlepší...Byla jsem v lékárně a ptala se na tu silikonovou náplast, lékarnice říkala, že se už nevyrábí a že je místo toho nějaký siligel nebo něco takového a stojí to 850 Kč, 15 g.

Návštěvník (St, 22. 11. 2006 - 09:11)

Miso, precti si diskuzi od zacatku, myslim Jana psala o Medicomu. Jinak vzhledem k tomu, ze nekudy se do tela sonda na odsavani musi dostat, bez dirky to nepujde, kde je dirka, bude pak i jizvicka nebo jizva(jizvy). Zalezi na zpusobu provedeni. Nekdo to zasije, nekdo jen stahne stripem (kouskem naplasti). Kazdy se jinak hoji, kazdy ma jiny sklon k tvorbe jizev, siti je pak videt vice nez jen stazeni. O jizvu se musi pecovat, mazat, cisty tuk je nejlepsi, masirovat, aby byla co nejmene napadna. Pak videt nemusi byt treba vubec. Chce to ale krapet casu, hned neni nic.

eliska (Út, 21. 11. 2006 - 19:11)

no ze me to bude bolet s tim pocitam, ale asi si to moc nedovedu predstavit, nic podobneho jsem nezazila, porod ani jinou operaci jeste za sebou nemam:) takze jsem sama zvedava jak se s tim vyporadam..ale kazdopadne se tesim, spis mam trochu obavy aby to dopadlo podle mych predstav, hodne se mluvi o tom, ze v mistni anestezii se muzes postavit a doktor to zhodnoti, zatimco v celkove samozrejme ne..ale pan primar je zkuseny a verim mu..ve ctvrtek vam poreferuju, snad budu schopna zapnout pocitac:)

Mirka (Út, 21. 11. 2006 - 14:11)

Elis, mě to doopravdy bolelo po narkóze mnohem víc a hlavně déle. Třeba po měsíci, když jsem se na tom místě trochu uhodilo, tak jsem pěkně skučela. A za 4 měsíce jsem spadla na lyžích a myslela jsem, že to nepřežiju. Po lipce bez narkózy to bolelo mnohem míň a kratší dobu.
Ale podle mě se to nedá brát, já jsem srágora a asi mám nízký práh bolestivosti.
Třeba ty budeš mít úplně jiné poznatky.
A ta radost z hezké postavy ti vynahradí všechno.
Zítra ti moc držím palce!

elis (Út, 21. 11. 2006 - 13:11)

no to zjistim az zitra vecer..:) ale prece kdyz ti prestane ucinkovat mistni anestezie tak to boli taky ne? asi je horsi ta celkova malatnost ale myslim ze zalezi na tom cloveku, jak je citlivy, jak to bude snaset..

Bára (Út, 21. 11. 2006 - 13:11)

Holky, ale když se pak probudíte z celkový narkózy, tak to bolí víc, ne?

eliska (Út, 21. 11. 2006 - 13:11)

no mi pan primar rikal, ze je to hodne oblasti (4) ale je samozrejme mozne ze je to kvuli tomu, ze na to nejsou zarizeni..ale myslim ze z celkove narkozy neni treba delat strasaka..
je pravda ze se to prodrazi, navic je to 4 800

Mirka (Út, 21. 11. 2006 - 12:11)

Báro - v narkóze jsem byla před 6 lety proto, že jsem nevěděla, že existuje liposukce bez narkózy.
Vloni jsem to už věděla, tak jsem volila jinak.
Jestli je to kvůli více oblastí - tak v Silesia Medical asi ne, mně dělali tehdy jen jednu - vnější stehna.
Naopak - v Havířově mi dělali poprvé 3 oblasti (horní a spodní břicho a pas) - celkem asi 2 l špeku a podruhé 2 oblasti (držáky a vnitřní stehna) a šlo to bez narkózy.
Já myslím, že v Silesia Medical nejsou na liposukci bez narkózy zařízení. Já se vloni před tou lipkou primáře Vřeského ptala a říkal, že to tam nedělají.
Navíc se ta liposukce tou narkózou i prodraží. Moc si to nepamatuji, ale mám pocit, že ta narkóza stála 5 tisíc. Elis pletu se ?

Bára (Út, 21. 11. 2006 - 11:11)

Elis a Mirko, proč je to teda v celkový narkóze? Jako že Vám odsávají hodně míst?

Mirka (Út, 21. 11. 2006 - 11:11)

Elis, na ostatních liposukcích ti tělo obalí takovýma miminkovskýma podložkama na přebalování a do nich to saje, ty to doma měníš a zhruba za 16 - 20 hodin už to neteče.
Ty šlauchy s flaškama mě fakt deprimovaly, ale přežít se dá všechno.
Hlavní je výsledek.

elis (Út, 21. 11. 2006 - 11:11)

no uz se tesim, az to budu mit za sebou..a ty dreny vim ze mit budu, aby mohly odtekat zbytky tekutiny a krev (myslim:)..nevim jak to bude vypadat, ale pochopila jsem ze to budou nejake sacky nebo neco..no nekam to odtekat musi ne? podle me by to jinak vsechno teklo do toho lip. pradla..nevim jakou maji zkusenost ostatni po liposukci..

Mirka (Út, 21. 11. 2006 - 10:11)

Jo a jinak odborník fakt je. Jak už jsem psala, výsledek je výborný, nádherně vymodelovaný stehýnka. Ale to ostatní (narkóza, bolest) nic moc.

Mirka (Út, 21. 11. 2006 - 10:11)

Elis, primář Vřeský mi to dělal ve čtvrtek, v pátek dovolená a v pondělí do práce. Budeš si hlold opatrněji sedat :-)
Jinak - já přišla na řadu odpoledne, zkraje večera jsem se budila, moc mě to bolelo, zvracela jsem a v noci skoro nespala.
Doufám, že ti nebudou dávat ty strašné dreny s flaškama do druhého dne, jako mně před 6 lety. Snad to už zrušili. To bylo na celé lipce snad to nejhorší. Z každého stehna trčely šlauchy do dvou flašek, které jsem měla na špagátě kolem krku (jak malé děti palčáky), houpe se to a celkově to vypadalo nechutně. Možná už to dělaj jinak.

Návštěvník (Út, 21. 11. 2006 - 10:11)

2,6 litru tuku na jednu liposukci je opravdu hodne a ne malo.

elis (Út, 21. 11. 2006 - 10:11)

no ja budu prave taky v celkove narkoze a docela se toho bojim, Vresky rikal ze je toho moc najednou a ze lokalni anestezii nedoporucuje..jinak je to moc prijemny pan a slysela jsem ze i odbornik, takze mu docela verim. Jen se trosku bojim, abych nemela prohlubne, jak tu nekdo psal, ale on na konzultaci rikal ze neni cilem udelat mi z nohou tycky, ale vymodelovat je, takze to snad bude ok..
Mirko a jak dlouho jsi byla po te liposukci v narkoze mimo? tyden potom bych uz chtela jit do skoly:)

Reklama

Přidat komentář