Reklama

Kontrola přirození náctiletého

Tony (Po, 26. 9. 2016 - 00:09)

Pokud se nepletu čeká tě...Pravděpodobně ano, záleží ovšem jaká. Zmrzačující amputace předkožky je v tomto případě z velké většiny zbytečná i když mnozí doktoři to rádi řeší takto nesmyslně.

Tom (Po, 26. 9. 2016 - 00:09)

Dobrý den mám přirostlou...Pokud se nepletu čeká tě operace

Tony (Ne, 25. 9. 2016 - 22:09)

Zeptej se na www.strankyprokluky.cz. Pan doktor ti milerád odpoví.

Ond20ra04 (Ne, 25. 9. 2016 - 22:09)

Dobrý den mám přirostlou předkožku k žaludu.Jak se prosím toho zbavím jde to i bez lékaře?? Děkuji.

Jé jé jé (So, 6. 8. 2016 - 11:08)

Škoda, že už nejsem náctiletej, škoda škoda toho... Bral bych aby někdo jako moje máti, kontrolovala mi frantíka a třeba i trochu pohonila....

Steve (So, 6. 8. 2016 - 02:08)

Já už jsem takovej, když..."Já už jsem takovej"

No jo no .... právě. :-) Marný.

Fands (Pá, 5. 8. 2016 - 23:08)

Já už jsem takovej, když...Máš recht, tupec porozumí jen tupě napsanému. Tím nemyslím nic zlého,jen vím jak to myslíš prostě jen tupce popíchnout, taky se tím občas bavím.

Tonda Vlas (Út, 15. 3. 2016 - 21:03)

Já už jsem takovej, když někdo napíše hodně debilní příspěvěk, tak mám pokušení ho trumfnout a napsat příspěvek ještě debilnější. Tomu pokušení jsem teď podlehl.

Tonda Vlas (Út, 15. 3. 2016 - 20:03)

Ta síla se ti vrátí, až sežereš to, co bude uříznuto z jejího kompletně obřezaného píčiska.

Jožan (Út, 15. 3. 2016 - 19:03)

Po provedení obřízky si manželka přála, abych podle starého rituálu snědl svou předkožku, krásně se mi tak vrátí má mužná síla! Tak jsem to pro manželku udělal, ale síla nikde!

Tonda Vlas (Pá, 11. 3. 2016 - 20:03)

Já jedu po obřízkových fetišistech, na ty je tato doktorka jako dělaná.

Ty si (Pá, 11. 3. 2016 - 20:03)

jezdím léta letoucí do...Perfektní idiot. Odkud, z kterého zařízení pro mentálně postižené, jsi utekl?

Myslím (Pá, 11. 3. 2016 - 20:03)

Si, že toto vlákno je vlákno pro uchylaky co se o tom musí bavit. Jste uchylna individua, protože o tomto se baví jen vysinutci... Něco tak zázračného jako je mozek, je pro vás nedostupné.

Tonda Vlas (Pá, 11. 3. 2016 - 19:03)

jezdím léta letoucí do...To vysvětluj těm, kterým obřízka zničila sexuální život. Pochybuju, že rozeznáš obřízku od skinbackingu. Je zajímavé, že dlouho nic a najednou se tu objeví čtyři podprahové příspěvky nabádající ke zvrácené ohavnosti, jakou je obřízka dětí.

Jožan (Pá, 11. 3. 2016 - 18:03)

jezdím léta letoucí do nudist campu v Chorvatsku, tam můžete vidět obřezaných aspoň polovinu, těžko říct zda obřezání jako děcka nebo jako dospělí. Po přemlouvání manželky jsem se nechal obřezat i já, hodně na krátko, při erekci mám úplně napnutou kůži, i na pytlíku. Mám celou vnitřní kůži i s uzdičkou odstraněnu. Dosti nepříjemná operace, ale nyní skvost, je to perfektní, souložení je mnohem lepší než předtím, hygiena taktéž. Mohu Vám říci, že kecatelé na tomhle fóru netuší, o co jde. Obřízka je základ dobrého sexu ...

gin (Pá, 18. 12. 2015 - 00:12)

matka mě poslala kdysi do...Kolik ti bylo? A kdo ji vymyl tu hlavu?

jan (Pá, 18. 12. 2015 - 00:12)

matka mě poslala kdysi do nemocnice na obřízku, bránil jsem se tak že mi ji nemohli udělat, druhý den mě uspali obřezali a když jsem se probudil byl jsem tak hysterický že mě museli držet dva dny přivázanho k posteli a psichyatr si semnou nevěděl rady, dnes vím že jsem se bránil málo.

Nácťák (Čt, 17. 12. 2015 - 23:12)

Když mi bylo náct, připrcala si to k nám do školy stará znechucená doktorka na kontrolu našich náctiletých čuráčků, sperma sotva počínajíchvších sperma vypouštějících. Znechuceně pověřila předdůchoidní sestru, aby nám vykouřila, že to poté zhodnotí a oznámkoje. Ten rok jsem propadl, protože jsem z té hrůzy nebyl schopem ejakulovat. Musel jsem opakovat ročník ale ten jsem absolvoval úspěšně, protože ten rok už byly obě babizny v důchodu a na zkoušku k nám přišla mladá, pohledná a vlhká paní doktorka a sestra jakby smet. Výstřiku zdar kouření zvlášť.

gin (Čt, 17. 12. 2015 - 22:12)

Milý Honzo myslím,že se...Lucko, víš kulový. Mnoho takových se kvůli amputaci ukáže udělat s velkými obtížemi. Proto amputovat pžedkožku malým chlapečkům je etický zločin. Až v 19 letech totiž dotyčný může poznat, zda to bude potřebovat. Asi nevíš, co to ta obřízka vlastně vůbec je.

(Přiznávám, že jsem před rokem a půl také vůbec nevěděl, co to ta obřízka vůbec vlastně je. Povšechnou informaci, že je to operace, při níž se odstraní předkožka penisu jsem věděl. Neměl jsem však patřičné informace o funkci předkožky. Domníval jsem se, že je to nadbytečná rudimentní kožní řasa. Nyní však vím, že předkožka je důležitý multifunkční přídatný orgán penisu, z níž ta funkce, která byla pokládána za jedinou, totiž aby v klidu kryla žalud, je z nich ta nejméně důležitá. Až na 15% dospělých mužů má při plně zachovalé předkožce svůj žalud trvale odkrytý. Mnohem důležitější je senzorická a sexuální funkce předkožky. Při její radikální amputaci přijde muž o přes 70% svých nejcitlivějších erotogenních zakončení a citlivost penisu je tak sníží na pouhou čtvrtinu. To má pro mnohé obřezané muže fatální důsledky, jako je třeba ztráta výrazného prožitku při sexu nebo anorgasmie.

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/psychologicke-nasledky-obrizky/(Přiznávám, že jsem před rokem a půl také vůbec nevěděl, co to ta obřízka vůbec vlastně je. Povšechnou informaci, že je to operace, při níž se odstraní předkožka penisu jsem věděl. Neměl jsem však patřičné informace o funkci předkožky. Domníval jsem se, že je to nadbytečná rudimentní kožní řasa. Nyní však vím, že předkožka je důležitý multifunkční přídatný orgán penisu, z níž ta funkce, která byla pokládána za jedinou, totiž aby v klidu kryla žalud, je z nich ta nejméně důležitá. Až na 15% dospělých mužů má při plně zachovalé předkožce svůj žalud trvale odkrytý. Mnohem důležitější je senzorická a sexuální funkce předkožky. Při její radikální amputaci přijde muž o přes 70% svých nejcitlivějších erotogenních zakončení a citlivost penisu je tak sníží na pouhou čtvrtinu. To má pro mnohé obřezané muže fatální důsledky, jako je třeba ztráta výrazného prožitku při sexu nebo anorgasmie.

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz

Proto ten Jakub, o kterým jsem psal, je strašně rád, že ji tehdy unikl, byť to bylo jen o vlásek.

Lucka (Čt, 17. 12. 2015 - 21:12)

Milý Honzo myslím,že se nemáš za co stydět.Dnes je tento zákrok poměrně často prováděn u menších chlapců a myslím,že i děvčata to vítají.Buď v pohodě a netrap se tím.Lucka

Reklama

Přidat komentář