Reklama

AMWAY

osobní zkušenos (Po, 21. 7. 2014 - 21:07)

Se mi libi jak tu porad...a jakoupak asi osobní zkušenost potřebuju, abych zjistil, že jako koncový zákazník platím extra draho? Někdy stačí matematika a selský rozum.

jirka (Po, 21. 7. 2014 - 17:07)

Se mi libi jak tu porad...To víte, Zdenku, jsme na diskuzi, proto diskutujeme, aneb jak vy píšete, řešíme. Pokud vám vychází většinou levněji Amway výrobky, tak vám mohu jedině blahopřát.
Každý preferujeme jiné ceny, někdo potřebuje Mercedes, jinému stejnou službu udělá podstatně levnější auto. Někdo má rád olivový olej za 300 Kč, někomu stačí za 150. O tom je život.

Zdenek (Po, 21. 7. 2014 - 16:07)

Se mi libi jak tu porad resite drogerii ... Amway uz davno neni jen o pracim prasku a universalnim cisticim prostredku. Je tam hromada dalsiho zbozi a sluzeb za ktery jsou body do tabulky odmen...
Jiste ze spoustu vyrobku muzete sehnat i levnejc, v tom vam nikdo nebrani... nekdo si vystaci s mydlem a sodou ... a nekdo si radsi hodi do pracku kapsli nebo nasype trosku praciho prasku ... hlavni je vysledek ze :)
Amway funguje uz pres 50 let ... coz myslim dostatecne znaci ze tam nic zasadne spatnyho neni... veskerou negativni reklamu delaj lidi sami ... at uz "amwayaci" ktery to hrotej ci lzou .. a pak lidi ktery dal sirej povidacky o tom co nekde slyseli a sami zadnou osobni zkusenost nemaji....
Pokud vam vyrobky amway vyhovuji .. kupujte je ... pokud vam vyhovuji jiny, tak kupujte ty ... ja osobne dam prednost amway, vychazi mi cenove vetsinou lepe a sem s nima spokojenej.

Standa (Čt, 17. 7. 2014 - 23:07)

Mně se líbí to stále...Výrobky bez fosfátů se daly bez problémů sehnat v každé drogerce už v roce 1990. Drogistické zboží bez chemie je oxymorón. Ve všem, co koupíš, je dnes chemie. Kdyby nebyla, nevydržel by ti jogurt v ledničce ani tři dny. Kdyby se nevyužívaly chemické postupy a chemická měření, nepochutnal by sis ani na kupované ovocné šťávě.
Dále: „biologicky odbouratelný“ neznamená nutně „ekologický“. Přírodně odbouratelná je i radioaktivita vyhořelého jaderného paliva, jenomže až za stovky tisíc i milióny let. Takže pokud se bavíme o ekologičnosti toho kterého výrobku, musíme v souvislosti s jeho odbouratelností v přírodě uvádět i dobu.
Dále, povinnost rozboru odpadních vod rozhodně neplatí pro běžnou domácnost: v zásadě platí pouze pro domácnosti, které odpadní vody čistí ve vlastní ČOV. Pokud odpad vypouštím do obecní kanalizační sítě, je to věc obecní čistírny. Pokud vlastním jímku, přenáší se povinnost na toho, kdo jímku vyváží (musí prokázat, že fekál nevypustil na pole, ale do ČOV). Já musím pouze prokázat, že jsem nechal jímku vyvézt osobou, která má příslušná povolení.
Jinak pokud hledáte například opravdu levný a kvalitní prací prostředek, stačí obyčejné mýdlo s jelenem a jedlá soda. Stačí povařit a máte tzv. mýdlový sliz. Prádlo sice nevybělí, ale výborně vypere, stojí pár kaček a nedráždí alergiky. Výborný pro miminka.
Jan napsal komunisty zdiskreditovaný Julius Fučík: „Pravda není jako zadek, neskládá se z půlek. Říkejte ji proto celou, pozdravuje Julek.“

nelson (Po, 14. 7. 2014 - 15:07)

Pavlíku,ty děláš jako by výrobce ekologických výrobků byl jedině amway.V každé drogerii máš široký výběr ekologických produktů i za dobré ceny,jen to nechce tolik poslouchat cinty ze seminářů o supr nejlepčejších a proto drahých produktech.

jirka (Po, 14. 7. 2014 - 13:07)

Mně se líbí to stále...Pavle, proč máte potřebu uvádět nepravdy s fosfáty? Stojí Vám to za to?

Pavel (Po, 14. 7. 2014 - 13:07)

Proč soud? Pokud je někdo...Mně se líbí to stále porovnávání cen, drahé, předražené, soudy na ně atd. Pravdou je však také to, že produkty Amway jsou bez fosfátů a bez chemie. Jsou na přírodní bázi, jsou ekologické a biologicky odbouratelné. Pokud někdo bydlí v prostředí, kde musí pravidelně dávat na rozbor odpadní vodu, tak bych ho chtěl vidět s tou chemií z nákupáčů. Ale pokud každý chce jen to nejlevnější... My v tomhle směru máme jasno.

jirka (So, 5. 7. 2014 - 07:07)

Je dobré se pobavit,ale...Proč soud? Pokud je někdo tak hloupý a neumí počítat, tak ať kupuje klidně drahé věci. Např. mě asi těžko někdo přesvědčí, abych do myčky kupoval 2x dražší prostředek než ten, se kterým jsem plně spokojen.
Ale to platí i u jiných výrobků.

nelson (Pá, 4. 7. 2014 - 13:07)

Je dobré se pobavit,ale kvůli soudu v británii amway UK snížila ceny výrobků o desítky procent.Doufám že soud jednou proběhne i zde a vyděláte na tom hlavně vy tím že výrobky budou konečně za rozumné a konkurenceschopné peníze.

Zdenek (Po, 30. 6. 2014 - 20:06)

Tady máme pár faktů z...7 let je nedavno ? .. to sem se zas pobavil nad vyplodama :D

Daniel (Ne, 29. 6. 2014 - 20:06)

Tady máme pár faktů z nedávného soudu s firmou Amway:

http://amwey-business.cz/amway-neprijemna-fakta-z-velke-britanie/

Pokud Vám výrobky vyhovují a cena se zdá v pořádku, určitě není špatně si od nich něco koupit. Pokud Vám to ale nabídne někdo jako byznys příležitost, utíkejte, co Vám síly stačí...

Monika (So, 14. 6. 2014 - 15:06)

Je pravda, že jeden čas...Ja ted budu reagovat tak nejak na vsechno. Vetsina lidi by chtela penize navic,ale nic pro to neudelaji.
Dalsi vec je,ze prodej zbozi je zaklad bodoveho systemu.
Podledni vec je,ze nekteri by meli spadnoutzpatky na zem. Tim nemyslim nikoho z teto diskuze.

Zdenek (So, 14. 6. 2014 - 07:06)

To je problém, byznys je hlavně o prodeji ... k čemu mi je síť x lidí, když nevěděj co prodávat ... a jak ...

jirka (Pá, 13. 6. 2014 - 20:06)

Je pravda, že jeden čas...To platí pořád, některé větve radí hlavně vytváření sítě. Tedy alespoň na dostupných motivačních materiálech.
U mě byli 2 náhončí, oba dva se ke mně vetřeli podvodem a oba dva mi vlastně ani moc o výrobcích neřekli, jenom nabízeli zapojení do skvělého byznysu.

Petr H (Pá, 13. 6. 2014 - 18:06)

Se skutečným obvyklým...Je pravda, že jeden čas vstupovali do AMWAY lidé s tím, že budou pouze vytvářet síť a nic prodávat nebudou a že se z nich stanou milionáři. Pak se ale divili, jak je možné, že jim to nic nepřináší.
Zkrátka si mnoho lidí myslelo, že to nějak půjde samo, což je nesmysl.
Ale znám pár lidí, kteří se tomu věnují jako koníčku a přivydělají si něco měsíčně navíc.

Monika (Pá, 13. 6. 2014 - 12:06)

Nej priležitost se to dá...To se mi prave u toho Amway libi,ze je to jako svedsky stul,ze si kazdy vybere co se mu libi a hodi. A opravdu MLM neni pro kazdeho.

Zdenek (Pá, 13. 6. 2014 - 10:06)

Nej priležitost se to dá vzít spíš tak, že je zde nejvíc možností na čem se dá vydělávat, oproti jiným MLM má Amway dosti široký záběr.. není to jen drogerie!
Proto rozhodně dávám přednnost Amway před ostatníma "specializovanýma" MLM, který nabízejí jen jeden okruh zboží...
MLM může opravdu dělat každý, ale ne každý na to má...

jirka (Pá, 13. 6. 2014 - 10:06)

Samozřejmě, neumím si představit, že bych v mém věku, vzdělání a praxi začal nabízet drogerii. :-)

Monika (Pá, 13. 6. 2014 - 08:06)

Tak to je dost rozumný...Je to naprosta blbost hned odchazet ze zamestnani. Clovek nikdy nevi,jestli mu to pujde a jestli je to pro nej. Prvne si to musi "osahat". My to delame jako druhy prijem vedle zamestnani. Je fajn mit par penez navic k platu.

jirka (Pá, 13. 6. 2014 - 08:06)

Se skutečným obvyklým...Jenže pokud se tento druh obživy v rámci motivace prezentuje jako "nej" příležitost, milionová auta a vily, tak to nemohu srovnávat s obvyklým platem, ale přinejmenším s platem nižšího nebo středního manažera. A tam to již vůbec nevypadá nějak dobře pro A.

Reklama

Přidat komentář