Reklama

AMWAY

Zdenek (Čt, 12. 6. 2014 - 22:06)

.. auto a cokoliv dalšího,...Se skutečným obvyklým platem se horko těžko našetří na ojetý auto .. natož aby mohl dotyčný přemýšlet nad vlastním domem.
Ale faktem je, že ani v MLM nemáte jistotu že si to lehce vydělate ... resp. že si to vůbec vyděláte...
Spousta lidí chodí na semináře .. kupuje motivační knihy a CD ... ale NIC neprodají... tj. nevydělává .. a ti pak křičí že to nefunguje... Je to asi tak podobný jako když si koupim pračku, postavím ji do prostřed místnosti, budu ji pěčlivě omývat.. koupim super prací prašek a veškerý možný věci abych pračku udržel co nejdýl funkční, ale nikdy ji nezapnu... a pak po čase budu nadávat že nefunguje .. že ke to vlastně krám atd...

Zdenek (Čt, 12. 6. 2014 - 22:06)

Zdenku, kolik lidi z Cesku po...Moc takovejch lidí není ... ani obyčejnejch podnikatelů ... o to tu jde...

Zdenek (Čt, 12. 6. 2014 - 22:06)

Vydělávat v MLM obecně stabilně desetitisíce měsíčně není žadná lehká práce... stojí za tím měsíce a kolikrát spíš roky práce. A pokud se tu někdo ohání statisícema .. tak to už musí Amway dělat pomalu od začátku co tu u nás je...
Na jednu stranu se dá říct že se dá v celku snadno vydělat průměrná výplata... nebo její násobek .. ale to jsou nárazový prodeje...
Pokud si myslíte že není problém měsíčně udělat obrat 250 tisíc a více v prodeji spotřerbního zboží, tak pro vás výdělky budou zaručeně super ;)

e (St, 11. 6. 2014 - 20:06)

Pohádkář Pája. Tak a teď nám ještě řekni tu o Jájovi a co děda Lebeda, ještě ráno tak dlouho přemýšlí, ještě přemýšlí?

Pavlíku, Pavlík (St, 11. 6. 2014 - 20:06)

V Amway vidělávám 250 000...Vydělávám...se píše tvrdé y :-)

Pavel (St, 11. 6. 2014 - 20:06)

V Amway vidělávám 250 000 měsíčně. Je to nejleší business!!!!

Petr H (St, 11. 6. 2014 - 17:06)

To byl příklad toho, že to...Tak to je dost rozumný přístup. Hlavně se ale nikdy nenechte vyblbnout. Já totiž znám právě i takové, co kvůli tomu odešli z práce pod vidinou snadných výdělků a nakonec se dostali do problémů. U vás toto ale patrně nehrozí.
Pokud tuto činnost děláte jako druhé zaměstnání s tím, že je to zároveň váš koníček, nezbývá, než souhlasit a zároveň vám popřát, ať se vám daří.
Ale hlavně získáte cenné zkušenosti z praxe při jednání s lidmi a to není nikdy k zahození.

Monika (St, 11. 6. 2014 - 09:06)

Zkuste se spíše zaměřit...To byl příklad toho, že to jde. Samozřejmě, že jsem zaměřená na svoji kariéru taky. Ale rozhodně nejsem takový blázen, že bych kvůli tomu odcházela ze zaměstnání anebo se zadlužovala. Pro jistotu mám zadní vrátka. Ale jelikož to nedělám sama, ale děláme to s přítelem v páru, tak je to celkem jednoduché, protože si vzájemně pomáháme. A první byl přítel, kdo s tím přišel. Byla jsem proti tomu, ale jakmile jsem se přesvědčila, že to opravdu může fungovat, tak jsem se do toho dala taky. A baví mě to. Nikoho nenutím, a když má na to někdo negativní názor, tak má. Jsme v tom byznyse půl roku a už jsme dokázali udělat takovou práci, že jsme dostali nedávno docela zajímavý odznak. A to mě motivuje makat dál bez ohledu na to, co si o mě ostatní myslí. :)

Petr H (Út, 10. 6. 2014 - 22:06)

Jsem v přímém kontaktu s...Zkuste se spíše zaměřit sama na sebe, kolik jste schopná udělat vy.
Vás musí zajímat vaše kariéra, nikoli její.

Monika (Út, 10. 6. 2014 - 10:06)

V zaměstnání, v klasickém...Jsem v přímém kontaktu s člověkem, který udělal 21 % za 49 dní. Je to moje dobrá známá, která to udělala od registrace. A opravdu vydělává 50 tisíc měsíčně. A to předtím dělala manažerku seznamu. A co myslíte, kde je teď spokojenější?

Petr H (Po, 9. 6. 2014 - 21:06)

Když dneska chcete dům,...AMWAY beru spíše jako začátek nějakého dalšího podnikání, popřípadě jako školu, kde získáte zkušenosti. Spousta profesionálních obchodních zástupců, kteří zastupují nějakou velkou společnost tam někdy v minulosti začínala. Ale pokud máte skutečný vztah a cit k obchodu a máte navíc schopnost jednat s lidmi, tak je škoda se zazdít v nějakém letadle čili MLM. Opravdu je to jen možnost, jak se naučit nějaké základy, ale to je tak všechno. Když se pak setkáte se skutečným obchodem, se skutečným obchodním školením, tak na AMWAY vzpomenete jen s úsměvem. Oni totiž opravdu jedou jako přes kopírák nějakých 25 let.
Řeči o tom autě a luxusním domě jsou jejich poznávací znamení. Takhle oblbujou každého.
Je tam pár špiček, kteří žijou ze seminářů a prodejem těch jejich rad, které jsou ale pořád dokola jako kolovrátek. Toto lidé mají přiměřený výdělek a jsou vlastně takovým pohádkovým vzorem pro ovečky, které potřebujou nalákat pod sebe.
Jako člověk, který pracoval mnoho let jako obchodní zástupce jsem se s AMWAY také setkal, takže vím, co mluvím.

Pavel (Po, 9. 6. 2014 - 20:06)

.. auto a cokoliv dalšího,...V zaměstnání, v klasickém podnikání nebo obyčejnou živností si lze časem vydělat na slušný byt, dům, auto i vše ostatní.
Většina lidí v Amway nebo jiném MLM zdaleka nedosahují příjmů, o kterých vypráví. Neukážou daňové přiznání nebo získané bonusy. Obvykle není čím se chlubit.
Navíc prodej motivačních knih, CD, lístků na semináře tvoří důležitou část příjmů vedoucích manažerů v MLM. Popírají to, ale opak je pravdou.

jirka (Po, 9. 6. 2014 - 15:06)

Když dneska chcete dům,..... auto a cokoliv dalšího, tak si na to v klasickém zaměstnání nevyděláte i kdybyste se postavili na hlavu.

Klasický, leč nepravdivý argument, většinou Amwajáků.

Monika (Po, 9. 6. 2014 - 13:06)

Když dneska chcete dům, auto a cokoliv dalšího, tak si na to v klasickém zaměstnání nevyděláte i kdybyste se postavili na hlavu. Nejlepší cestou je pak začít buďto sám podnikat - investice dosti vysoká anebo MLM. Ale ne každý MLM se může vydávat za dobrej byznys. Znám spousta lidí z nejmenované společnosti, kteří se mezi sebou navzájem "solí" a chlubí se tím, jak si mezi sebou přetahujou lidi. Když je MLM dobrej, tak tam jsou lidi spokojený. A k těm negativním komentářům na Amway napíšu jen to, že je jednoduchý házet na ně špínu, když se skrýváte za obrazovkou svého počítače. A zamyslete se nad tím, co je pro Vás smysl života. Vstát, jít do práce, přijít z práce, kecnout k telce nebo komplu a chlastat pivo. A stěžovat si, jak je ten svět zku.. a jaký jsou Amwayáci sráči. Než jsem přišla k Amway, dělala jsem předtím jinej MLM a jelikož tam nebyly tak častý semináře, tak jsem neměla motivaci to dělat.

jirka (Čt, 5. 6. 2014 - 08:06)

Ano samozřejmně, seminář...Pravdou je, že AMO používá silně manipulativní techniky.
A v okamžiku, kdy někdo v diskuzi napíše, že teprve v Amway poznal ty správné lidi, a jak si tam všichni pomáhají, tak říkám a mají tě hochu.
A znám dost podnikatelů, kteří mají z těch vašich meetingů prdel, protože to považují za ztrátu času a berličku pro slabší kusy.

wel (St, 4. 6. 2014 - 21:06)

Zdenku, kolik lidi z Cesku po prvním roce v Amway vydelava statisíce?

Zdenek (St, 4. 6. 2014 - 11:06)

Ano samozřejmně, seminář je o vymejvání mozku. Vymytí od kravin co všude slyšíte... Je vtipný jak na Amway nadáváte a pak čučíte na reklamy v telce :)
Ostatně kolik znáte podnikatelů kteří vydělávají hned po prvním roce statisíce?
Příjde mi že to tu komentujete, ale moc se nezamejšlite nad tím co vlastně produkujete ...

Ds (Út, 3. 6. 2014 - 13:06)

Ahoj, máma tam byla...Jak můžete vědět, že to není sekta? :)
Amway je sekta, k manipulaci lidí použivá "vzdělávací systém", který Vás "monoho" naučí o podnikání, penězích apod., ve skutečnosti do sebe nahážete pěkný nesmysly, kterými se budete nevědomě řídit...pomocí těhle nesmyslů z knih apod. si s Vámi budou dělat, co chtějí.. pak to vypadá tak, že nic nevyděláváte, ale jste vlastně podnikatel a frajer..a obdivujete lidi, co dělají 10 let Amway a mají po XY letech 40 tis. měsíčně..takový lidi a jím podobní dělají v Amway semináře. JEstli tohle chcete..

DS (Út, 3. 6. 2014 - 13:06)

uspěli tzn. mají pasivní...Je to podobný jako OVB, stejný řeči naučený, kterými ty lidi k sobě stáhnout a témto stylem manipulují s lidmi - místo říkání - co když přidete o práci, co budete dělat apod. otázky k tomu, abyste jim podepsali nějakou smlouvu apod., tak v Amwayi do Vás hučí jiný věci - třeba s tím, stát se o nás nepostará a pod. Většinou takhle oblbnou lehce mladý lidi, protože se neumí bránit manipulaci..

Radek (Út, 3. 6. 2014 - 11:06)

Amway seminář - vymejvačka mozků jako blázen! S tímhle teda nech mít nic společnýho.

Reklama

Přidat komentář