Reklama

AMWAY

hloupej clovek (St, 9. 6. 2010 - 21:06)

Byli sme tam s chytrym clovekem :D a je to demence :D Venca Techl ? :DDD Plesounek no :D jako dobry no je to banda curaku , ktery vas tam privedou a pak vas vokradou :D no neber to :D a este kupujete naky mrdky ... 19:00 Novodvorska ve ctvrtek :D nezapomente :D

chytrej clovek (St, 9. 6. 2010 - 16:06)

amway je nejvetsi picovina !!!!!!!! prectete si jak na to lidi doplatili prisli exekutori a cau:-D jako sorry a navic dela u firmy VENCA TECHL!(borec) nejvetsi curak podvodnik znamej ale bohuzel tenhle podvod patri mezi ty legalni protoze se do toho lidi navezou sami!!!! srat na amway doplatite na to kokoti vymyti!

Marcela (St, 9. 6. 2010 - 10:06)

Když tvrdíte, že jedině...Prošla jsem různými systémy, netvrdím, že všechny jsou špatné, já jsem si nakonec vybrala Amway a jsem již 15 let NVP a vždy budu tuto firmu hájit.

Jindra (St, 9. 6. 2010 - 08:06)

Když tvrdíte, že jedině Amway nás přivede ke svobodě a finační nezávislosi, je zřejmé, že jinou společnost neznáte. Chápu, že jako distributorka Amway tuto společnost hájíte, ale myslím si, že taková fanatičnost je přehnaná.

Marcela (Út, 8. 6. 2010 - 16:06)

Samozřejmě, Marcela zná...Podle čeho soudíte?

Jindra (Út, 8. 6. 2010 - 13:06)

Tak ono je víc dobrých MLM...Samozřejmě, Marcela zná ovšem jen Amway.

Granvin (Po, 7. 6. 2010 - 22:06)

Tak ono je víc dobrých MLM společností, ale je fakt, že žádná nemá tak širokou nabídku a tak dlouhou historii v tom je amway jednička.

Marcela (Ne, 6. 6. 2010 - 09:06)

Ke svodě a finační...Všechny společnosti? Co jich vzniklo a zaniklo.....Amway je stabilní....

Jindra (Ne, 6. 6. 2010 - 09:06)

Jindro, ty už máš ten...To je tvůj problém, že nerozumíš systému MLM.

.. (Ne, 6. 6. 2010 - 08:06)

Jindro, ty už máš ten mozeček vypatlanej...

Jindra (Ne, 6. 6. 2010 - 07:06)

Žádný produkt kromě...Ke svodě a finační nezávislosti nás dovedou všechny společnosti, které používají systém MLM!!

Rob (Ne, 6. 6. 2010 - 07:06)

Na toto téma diskutuji pouze...Žádný produkt kromě produků firmy Amway vás nedovede ke svobodě, k finanční nezávislosti.
Marcelo, to jsou přesně ty věty, které spouštějí flameware na všech diskuzích.

Granvine, dík za zmínku o Fair Trade.

Marcela (So, 5. 6. 2010 - 09:06)

Ale zas u každé firmy se...Jo a ještě něco. Dobré zboží se chválí samo, nepotřebuje reklamu, stačí vyzkoušet....nikdy nenutím...nenávidím to...

Marcela (So, 5. 6. 2010 - 09:06)

Ale zas u každé firmy se...To je právě ono. Vyberu si to co mi vyhovuje,firma nenutí kupovat vše.A pak je zde záruka spokojenosti zákazníka.Vyzkouším a nejsem-li spokojená -produkt vrátím a firma mi peníze vrátí.
Mám dobré reference na Glukosamin(dcera ho bere na bolest zad a kolena,sportovci ho chválí).Potom Hair skin nails(zákaznice jsou spokojené,pomáhá jim proti padání vlasů,opakovaně jej kupují.

Granvin (So, 5. 6. 2010 - 08:06)

Ale zas u každé firmy se najde něco. Třeba z pohledu mého oboru mi moc nevyhovují některý doplňky Nutrilite, protože u některých i přes jejich nespornou kvalitu postrádám některé složky, které bych tam čekal (např. cholin a inosol v B-komplexu) Nízké dávky za dle mě nepřiměřenou cenu (vit C a lecithin). Ale zas třeba DoubleX je velmi dobrý - u něj mě mrzí relativně nízké množství druhů látek tipu vitaminů a minerálů, základní a nejdůležitější tam ale jsou v dostatečnym množství a hlavně ho vyzdvihujou byliny, který obsahuje. Přípravek na prostatu je taky ok atd.
U kosmetiky jsem se zatím setkal jen s absolutní spokojeností odpovídající ceně. A green medows osvěžovač vzduchu je naprosto bezkonkurenční pokud se vám doma posere pes, tak při uklízení necejtíte nic jinýho než vůni osvěžovače. I když tohle inzeruje víc firem, tak Green Medows je jedinej u kterýho jsem poznal, že tak fakt funguje.
Nejde o to slepě věřit všemu, co nám ta která firma předkládá, k čemuž maj některý lidi sklony, ale přemejšlet a počítat.

Jestli má někdo ještě další zkušenosti a názory na některý výrobky a jejich levnější konkurenci, tak mě to zajímá, protože samozřejmě jsem ještě nevyzkoušel všechno.
možná by to přínosnější si popovídat o tom, co je dobrý a co je míň dobrý, než jen nadávat a vychvalovat jak to tu některý lidi dělaj;)

Marcela (So, 5. 6. 2010 - 08:06)

Ty tři, co jsi vybral je...Na toto téma diskutuji pouze osobně, jen když má tázající opravdu zájem něco změnit. My nenakupujeme levněji, ale chytřeji. Žádný produkt kromě produků firmy Amway vás nedovede ke svobodě, k finanční nezávislosti.

Granvin (So, 5. 6. 2010 - 08:06)

Tak s olejem zatím zkušenosti nemám, ale co se kávy týče, tak cena je v celku srovnatelná s konkurencí, což je Fair Trade káva. Osobně mi sice, co se do aroma týče, vyhovují víc kávy od Tchibo, bohužel ale bez Fair Trade záruky.

Rob (Pá, 4. 6. 2010 - 22:06)

Taková vášnivá diskuze...Ty tři, co jsi vybral je "vlajková loď", takže tam není důvod něco hanět. Ale naprostá většina ostatních věcí je konkurence schopná jedině bez oněch 30%, za které by měl kupovat koncový zákazník.
Je věcí každého z nás, zda mu stojí za nákup výrobek, kde jsou třeba lepší vlastnosti o 10%, ale cena třeba vyšší o 50%. Např. olej, káva ap.

Granvin (Pá, 4. 6. 2010 - 21:06)

Taková vášnivá diskuze zde byla a jen co se zeptak, které produkty jiných firem jsou lepší než tyto tři, tak ani čárka odpovědi? Škoda.

Granvin (Út, 25. 5. 2010 - 22:05)

Dobré zboží se chválí...Také by mě zajímaly konkrétní produkty, které jsou lepší a přitom levnější než výrobky amway. Například v porovnání s přípravkem na nádobí, práškem na praní anebo známém univerzálním čističi L.O.C...?

Reklama

Přidat komentář