Reklama

AMWAY

ALVEO.PINKY@sez (Út, 10. 11. 2009 - 16:11)

Já si myslím, že je celkem jedno jestli tomu říkám bobule, kapsle nebo tobolky, všechny výrazy jsou možné. Prostě to není tekuté a nemá to takovou vstřebatelnost i když to jsou produkty přírodní. Neznám přesná procenta vstřebatelnosti u produktů NUTRILITE, proto jsem jako příklad uvedl produkty z lékárny. Kdo chtěl pochopit jistě pochopil. Kdyby se zde začalo hovořit o Alveu, jako o tekutých kapkách na cukr, tam bych mu jednoduše vsvětlil, že Alveo se na cukr nekape, že se užívá po odměrkách.

acz (Út, 10. 11. 2009 - 16:11)

ACZ, každý ti potvrdí, že...Tentýž názor, kdo je to "každý"? Vstřebatelnost zajišťuje nosná komponenta, nikoliv fakt, že je to tekuté. Nicméně Alvea neznám, proto se na to ptám. Nutrilite garantuje vstřebatelnost 70-90% po celou dobu životnosti konkrétního preparátu, to znamená i v den ukončení záruční lhůty. Tohle ale prosím nebrat jako souboj Nutrilite versus Alveo. To by nebyl fér souboj, Alveno, přestože je nejspíše unikátní, tak je proti Nutrilite pidižvík. Ještě by mě zajímaly např. dávkovací procedůry, informace o jedné dávce 40-50ml na cca litrové láhvi za 1500,- nejsou moc lichotivé z důvodu ceny (cca 75,- za dávku). Ale neznám fakta, tak jen laboruji s dostupnou informací. Můžete vysvětlit, budu rád.

BRNO (Út, 10. 11. 2009 - 15:11)

Já si nechci vydělat!!!!!!!!...A proč to tu řveš na celej blog? Ono to někoho zajímá, že Ty si nechceš vydělat? Ad dotaz na tekuté produkty Alvea: používáte výrazivo "každý ti potvrdí". Koho Tím mymslíte? Nejsem si jist, zda-li dobře odpovídáte na položené otázky, vede se zde diskuse o Amway, z hlediska "bobulí" se tedy jedná o 100% přírodní produkty NUTRILITE, takže určitě žádná syntetika z lékáren. Váš příspěvek je tedy notně zavádějící. To není fér. Nemyslíte? jak by se Vám líbilo, kdyby se zde začalo hovořit o tekutých preparátech Alvea jako o kapkách na cukr? Viz ty Vaše "bobule"?

ALVEO.PINKY@sez (Út, 10. 11. 2009 - 14:11)

Zdravím. Zajímaly by mě a...ACZ, každý ti potvrdí, že jsou výhodnější produkty tekuté, protože mají lepší vstřebatelnost - pro oranismus větší využití. U Alvea se uvádí vstřebatelnost 98%. Syntetické bobule prodávané v lékárnách mají například vstřebatelnost pouhých 3% - 5%, pro organismus naprosto zanedbatelné množství. Navíc takové bobule obsahují těžce rozpustná plnidla tzv. nosiče, které se částečně vyloučí močí a zbytek se usazuje v organismu.

anonym (Po, 9. 11. 2009 - 21:11)

Já si nechci vydělat!!!!!!!! Umíš to pochopit Michale Kmeci???
Apropos, povzdělej se trochu v pravopisu, když chceš propagovat úúúžasné produkty na netu ...jinak to nevypadá věrohodně.

Marcela (Po, 9. 11. 2009 - 21:11)

Je krize, nejdou kšefty, viď?Budete se divit,ale naopak,v dobách krize má firma Amway nárůst,za minulý obchodní rok 27%.

Jelen (Po, 9. 11. 2009 - 20:11)

Je krize, nejdou kšefty, viď?

M. Kmec (Po, 9. 11. 2009 - 19:11)

jaké koliv objednávky amway výrobků na [email protected]

Michal Kmec (Po, 9. 11. 2009 - 19:11)

další fanatička...chjo..Pomlouvač který tomu nerozumí zůstává anonimní. Chcete li si vydělat, musíte pro to něco udělat. Nadávání na netu a v hospodě, opravdu rodinu nenakrmí.

. (Po, 9. 11. 2009 - 19:11)

Fanatik je ten, kdo se mocí mermo snaží vnutit své produkty ( svou pravdu) jiným....

ACZ neplácej blbosti, s "establišmentem" nemá Amway nic společného. Asi neznáš význam slova establishment... podívej se do slovníku a neblábol nesmysly - jde pouze a výhradně o profit

Martina (Po, 9. 11. 2009 - 19:11)

Nemyslím si, že Amway je špatná firma a už vůbec ne podnikání. problém je pouze v některých lidech, kteří toto podnikání dělají a to se ani za 100 let bohužel nezmění. Každý má právo na svůj názor, jak zastánce Amway, tak i odpůrce. Bohužel jsou ale i takový a jsou i v mé skupině, kteří "jdou přes mrtvoly". Firma má skvělé výrobky, ale nemohu přece tvrdit, že to jsou ty 100% nejlepší a ostatní stojí za ....Každý má právo vybrat si co mu vyhovuje a nemůžu ho kritizovat za to, že chce prát v Arielu. Někdo chce být bohatý, někomu ale vyhovuje, když má jen to co si vydělá v práci a víc nechce.

ACZ (Po, 9. 11. 2009 - 19:11)

Jitko, máte pravdu. Produkty...Zdravím. Zajímaly by mě a možná i některé jiné, ověřené rozbory, příčiny a důvody, proč je tekutý produkt "lepší" než ve formě lisované tablety, kdy to platí, kdy ne a proč. Věřím, že diskuse zůstane na úrovni. Děkuji.

ACZ (Po, 9. 11. 2009 - 19:11)

další fanatička...chjo..To jsou tak smutné výkřiky, že se stydím, že jsem také člověk, který umí sednout ke klávesnici a napsat několik slov, jako Vy. Když je někdo spokojený s výrobky, je hodnocen jako fanatik, protože nedrží s establišmentem zajetou basu. Když je někdo spokojený se systémem, který je jen jiný, jako ty známé, je opět hodnocen jako fanatik, podivín, sektář. Musím se smát, ale zároveň jsem smutný. Před několika sty lety byla země na tuty, na milion procent placatá, kdo tvrdil opak, byl upálen, pak se nějak zjistilo, že je kulatá, ale trvalo to staletí, než to pochopili všichni. Asi budeme muset, my, Amway obchodníci, ještě pár let, možná i déle, posečkat, než to prostě dojde i těm nejzabedněnějším tam úplně v zádu v poslední řadě. Vydržíme, setrváme, stejně jako Ti, kteří stáli za svým postojem, že Země je kulatá a otáčí se kolem Slunce a to i přesto, že úplně všichni ostatní by si nechali uříznout nohu za to, že je to opačně.

ALVEO.PINKY@sez (Po, 9. 11. 2009 - 14:11)

Jitko, máte pravdu. Produkty od Amway jsou vynikající, zdraví, ani přírodě neškodné. Ovšem Nutrilite, je přední světovou značkou produktů ve formě bobulí. Jak známo, mnohem lepší jsou přípravky tekuté. Mám registraci u Amway,na produkty nedám dopustit, ale u potravinových doplňků jsem přešel na lepší produkty společnosti Akuna, která má produkty tekuté a v nejméně srovnatelné kvalitě. Hlavní produkt Alveo dokonce získalo 1 cenu na 6. Mezinárodním kongresu zdravé výživy v Toruni dne 6.2.2000. Není tedy pravdou, že vám v ČR nikdo neprodá doplněk stravy stejné kvality. I moje sponzorka z Amway, která dlouhé roky užívala produkty Nutrilite, uznala, že produkty od Akuny jí pomáhají víc.

. (Po, 9. 11. 2009 - 14:11)

další fanatička...chjo..

Jitka (Po, 9. 11. 2009 - 13:11)

Zajímalo by mne co nabízí...Dobrý den, jsem ochotná vás informovat :o))) Amway corporation vznikla před 50 lety. V současnosti mají svoje ekologické farmy, upřednostňují organický způsob pěstování a starání se o půdu a pěstované produkty. Žádné chemikálie! Co se týče produktů, jsou to koncentráty, biologicky odbouratelné, pro člověka nezávadné. Žádné jedy do organismu! Sortiment výrobků je veliký, dá se mluvit či psát dlouho a dlouho, ale jen střípky:o) - např.značka NUTRILITE je přední světová značka tvořící 60% celosvětového obratu v prodeji vitamínů, potravinových doplňků a potravin. Produkty jsou extrakty, koncentráty z rostlin.Nikdo jiný v ČR vám neprodá koncentrovaný doplněk stravy takové kvality!A to nepřeháním. Mám sama na sobě spoustu produktů již vyzkoušeno a jen doporučuji. Jsou opravdu skvělé.
Dalším odvětvím může býti třeba péče o prádlo - takže prací prostředky jsou komptaktní, jejich složení je pouhý prášek na praní, nikoliv žádná plnidla, která se jak nerozpustí,tak nevyperou a ke všemu poškozují pračku, lidé mívají vyrážky, po našich pracích prostředcích ne, ty můžou používat i lidé s citlivou pokožkou, i ekzematici. Např. takové Bělidlo funkuje na bázi aktivního kyslíku, což v praxi pro vás znamená, že funguje pouze na skvrnu, používá se jak na bílé tak na barevné tkaniny a má spoustu dalších zajímavých použití. A co se týče ještě pracích prostředků, firma má patent na citrát sodný !!! :o)))
Pokud vás sortiment zajímá, mrkněte na www.amway.cz, tam uvidíte produkty, a pokud vás bude nějaký blíže zajímat, napište mi, ráda vás o výrobku informuji.

Jitka (Po, 9. 11. 2009 - 12:11)

Povinnost registrovat nové...Dobrý den, naprosto s vámi souhlasím :o)))

Jitka (Po, 9. 11. 2009 - 12:11)

...Avon, Origlame, to pro mě jsou nekvalitní značky. Já fandím Amway produktům!!!

Jitka (Po, 9. 11. 2009 - 12:11)

Ahoj, máma tam byla...Dobrý den, Amway opravdu není sekta :o)))
Já jsem z výrobků nadšená a jsem s nimi maximálně spokojená.
Kdo nezná složení a porovnání s výrobky od jiných distributorů, ten Amway výrobky pomlouvá.

Jitka (Po, 9. 11. 2009 - 12:11)

Jaké máte zkušenosti s...Dobrý den, já mám s těmito značkami ty nejlepší zkušenosti. Kvalita odpovídá cenám. Tak kvalitní výrobky si jinde nekoupím než od Amway.

Reklama

Přidat komentář