Reklama

Liposukce III.

Tlustěna (Po, 30. 10. 2006 - 13:10)

Ivuško, máš to marný, tady v těch diskuzích Lipo I - XX Ti nikdo neporadí jak je to s liposukcema, kam jít a za kolik, ale za to se dozvíš, která z respondentek je větší kráva a která dělá komu agenta!

katka (Po, 30. 10. 2006 - 13:10)

:-D to je fakt neuveritelny :-)))

Štěpánka (Po, 30. 10. 2006 - 12:10)

Zuzano i když se nepodepisuješ tvůj rukopis je nezaměnitelný.Myslela jsem že už sis našla jinýho koníčka.Asi se porád nudíš.

ivuška (Po, 30. 10. 2006 - 10:10)

prodím poradíte mi někdo, chtěla bych jít na liposukci stehen, - do plzně, chtěla bych radu kam od někoho kdo už někde byl. děkuji

Návštěvník (Pá, 27. 10. 2006 - 19:10)

pokud nahlednete do starsich diskuzi, najdete i emailove adresy

rita (Pá, 27. 10. 2006 - 15:10)

veroniko, kdyz sem napises svuj mail, tak ja se ti ozvu, az budu neco vedet.ja zde svuj mail radsi uvadet nechci, protoze uz tady drive bylo, ze nekdo pak ty lidi obtezoval anonymy a nejakymi nesmysly. jak jsi videla dneska sama, blazni se teto diskusi nevyhybaji. ale jak jsem psala, ja se na konzultaci nedostanu asi driv, nez po vanocich. mam ted novou praci a nechci obihat doktory ve zkusebni dobe, navic mam docela hodne povinnosti spojenych s cestovanim.o vikendech bohuzel nikde nekonzultuji :o)).
tak pokud chces, napis na sebe mail a nebo pokud taky nechces, tak ti napisu sem do diskuse, jak to se mnou vypada.na doktorku se divam nekolikrat tydne, tak neni problem.
jenom se musime odprostit od tech blaznivych prispevku.
ja bych se ani nedivila, kdyby tady nekdo zacal psat nasimi jmeny nejaky nesmysly, to uz jsem se tady taky nekde docetla, ze to nekteri vysinuti jedinci delali.
holt se proti temto vecem nutno obrnit.

katka (Pá, 27. 10. 2006 - 13:10)

veroniko, jeji mail tu psat nebudu, ale jsem s ni v kontaktu, tak ji napisu, at sem mrkne...pripadne napis ty svuj mail a ja ji ho poslu

Veronika -lytka (Pá, 27. 10. 2006 - 12:10)

To je fakt magorsky, co se tady s tim Linzerem rozbehlo. Ja si toho rozhodne vsimat nebudu. Rito, diky za radu. Ja mam lytka tlusty i ke kotniku, proste sloup:-) No zadna krasa, ale chci taky jen tu nejrozsirenejsi oblast nahore na lytku, at se to trochu zkoriguje, ale riskovat nechci. Nemuzes mi napsat tvuj mail, abych se ti ozvala, az pujdes na konzultaci a budes vedet vic? Ja momentalne ziji v zahranici a do CR se hned tak nedostanu,tak at vim, jak to probehlo. Diky moc! A kdybyste pripadne nekdo mel kontakt mailovy na tu Zuzanu, ktera mi tu prisla nejzkusenejsi, tak budu moc rada. Vim, ze je to anonymni diskuse a ze treba maily nedava, ale pomohlo by mi to.

rita (Pá, 27. 10. 2006 - 09:10)

:o)))
ani bych se tomu nedivila, kdyby to tady zaznelo

katka (Pá, 27. 10. 2006 - 09:10)

rito, ted nejspis bude nasledovat to, ze nekdo napise, ze ja i ty jsme zuza :-)))

rita (Pá, 27. 10. 2006 - 09:10)

katko, naprosto souhlasim. ja jsem si rikala, ze jakmile zminim toto jmeno, ze to nejakeho prudice urcite privola. a taky ze jo, ale kdyz ho to bavi. normalni clovek si oddeli zrno od plev. chtela jsem veronice aspon trosku poradit, kdyz nikdo jiny o nicem nevedel. ale uz fakt nemam chut sem neco psat, tyhle cvoky by meli nejak zablokovat. otravi vsechny.

katka (Pá, 27. 10. 2006 - 09:10)

veroniko, to je ten blazen, o kterym jsem mluvila, ukazka lidske blbosti, zuza uz sem davno nepise (a treba zrovna ona mohla vedet o nekom, kdo na lytkach byl) a nejakyho blba porad bavi tady prudit

Zuzu (Pá, 27. 10. 2006 - 09:10)

Nikam jinam nez k Linzerovi nechod.Je nejlepsi.A hlavne kddyz te dohodim tak z toho budu mit procenta.

Zuzu (Pá, 27. 10. 2006 - 09:10)

Nikam jinam nez k Linzerovi nechod.Je nejlepsi.A hlavne kddyz te dohodim tak z toho budu mit procenta.

Zuzu (Pá, 27. 10. 2006 - 09:10)

Nikam jinam nez k Linzerovi nechod.Je nejlepsi.A hlavne kddyz te dohodim tak z toho budu mit procenta.

rita (Pá, 27. 10. 2006 - 08:10)

veroniko, na www.lipoplastic.info myslim jedna pani pred nedavnem psala, ze byla na lytkach u dr. linzera v praze, ten je pry dela - nosila pak nejake specialni stahovaci podkolenky (ne z klasickeho kompresu) a nosi se nejak delsi dobu nez kompres. uz nevim presne, jen jsem na to jednou pri procitani narazila. zkus si to tam procist pripadne se tam pozeptat.
ja jsem o tom sama take pred casem uvazovala (ale zatim jsem to nikde neresila), mam lytka tlustsi jen nahore jakoby pod kolenem - napriklad s kozackama mam problem, ze skoro u zadne nedopnu posledni 2-3 cm zipu. u kotniku je to v pohode, ale nahore mam "spicky" - na pohled to sice nevypada nejhur, ale stve me to prave s tema botama.
ale nekde odsavaji i kotniky, tak snad by s tim nemel byt zase takovy problem - jen najit doktora, ktery s tim ma zkusenosti a opravdu to umi.
me by treba slo jen o malinkou oblast a ne cela lytka, tak snad to neni tak rizikove - ale neumim posoudit. po vanocich mozna nekam zajdu na konzultaci - asi zkusim toho linzera a pak podle toho uvidim.

Veronika (Čt, 26. 10. 2006 - 21:10)

Diky az aradu Blaho, ale to uz jsem samozrejme projela. Byla jsem dokonce i na konzultaci u lekare, ale ten mi rekl, ze mi to udelaji s rizikem, ze mi pak budou uz porad natekat nohy a ze je tedy budu mit tlustsi nez driv, coz mě dokonale odradilo. taky mi rekl, ze by mi mohl preroznout omylem achillovku, proto se snazim zikat radu od nekoho, kdo to absolvoval, kdo pripadne zna nekoho, kdo na tom byl. Diky!

Blaha (Čt, 26. 10. 2006 - 18:10)

Přečti si plasticka-chirurgie.info jsou tam desítky pracovišt i s fotkama a můžeš i diskutovat.

Veronika (Čt, 26. 10. 2006 - 17:10)

No vidim, ze tu diskuse moc nezije, ale stejne diky za snahu Katko. Treba se tu nekdo najde a poradi mi. Jinak se take priklanim k Zanete- doporucte lekare z Prahy, kam ma smysl jit? Vubec mi to z te predchozi diskuse neni jasne. Jednou se doctu, ze Linzer a podruhe, ze to prej po nem opravuji a ze to fakt ne.. Tak kdo? Jina jmnea moc nepadla krome Medicom, o ktere jsem taky premyslela...

Zaneta (Čt, 26. 10. 2006 - 11:10)

Ahoj, chtela bych se zeptat, koho mi muzete doporucit v pze (i kdyz chapu, ze se nema jmenovat:), ale fakt mi na tom zalezi a taky jak je to cenove. Jednalo by se mi o stehna, boky..laka me MUDr. Linzer, ma dobry reference. Nevite, jak je to se splatkama? (jsem chuda studentka:/) nechci lezt do neceho levnyho a nekvalitniho, tak by me zajimalo, koho znate. Byla zminka o "tvarovani" u nekoho, prej nej ;) diky diky diky moc. Zaneta
PS: jo a kdybych sla ted, myslite, ze to do poloviny prosince se nejak ustali? potrebovala bych to prave kvuli tyhle dobe, mela bych mit jednu dulezitou akci..dik!

Reklama

Přidat komentář