Reklama

Liposukce III.

Mirka (Út, 17. 5. 2005 - 16:05)

Holky, to snad není možné, kopíruju, co psala Dana minulý týden : Předmět: Liposukce III. Autor: Dana Datum: 12.5. 2005 19:26:29 Klubu hysteriček, kterých jsem nedávno byla předsedou! .moje milé, přísahám!!!!, že už jsem na své bříšenko moc hrdá! Za tři dny to budou tři měsíce!Sice jsem se na té poliklinice pohádala s doktroem i s jeho paní, dost moc, a už tam nejdu, ale to bylo spíš kvůli těm kyselinám. O břichu jsme moc nemluvili, protože by mne poslali do háje, všichni tvrdí, že u bři¨cha zvlášť lze hodnotit výsledek nejdřív! za tři až pět měsíců.Byla jsem zoufalá, víc jak vy! Já jsem si nadávala do debilů, proč jsem tam lezla!Dneska už se vytáčím a všechy strany! Sebevědomí stouplo o 200%, hrbolky uže nemám!!! jenem někdy večer, ale zbaběle utečou přes noc! Otoky také ne, ale na n oc ještě natahuju kompres, nějak se cítím lépe stažená. Pořád se bojím, že se jednoho rána probudím, a ten pneumatik tam bude zas... furt tomu nemůžu uvěřit! Předmět: Liposukce III. Autor: Dana Datum: 12.5. 2005 19:31:42 .. a pokračování - jsem byla ve středu na permanentní make up - už jsem totiž dlouho netrpěla, a nějakou bolest jsem si zase musela vymyslet.Poctivě jsem propátrala vše možné, ne jako u té liposukce, vlezla jsem do prvního lepšího ( u e teda hrošího), a nechala se pižlat starověkou metodou.O tom napíšu do make upu, ať tady nezacláním všem, kteří hltají zprávy o liposukci.Prostě - neuvěřitelné se stalo skutkem, jen ezoufat, a opravdu se vyzbrojit trpělivostí! Což je u mně nejslabší stránka mého já.I když jsem měla jen spodní břicho, v pase má o10 cm míň, a holky, já nevím, jak je tomožné, ale švadlena mně namřelila v úterý o 7 cm více přes prsa!Že bych se teď tak dmula pýchou?Na dvojdílné plavky to u mne nevidím, jsem totoáž stará rašpla, ale v těch jednodílných vyrazím s obrovskou chutí! Já už naplovárně a na láži nebyla 4 roky, já jsem se moc styděla za to panděro. Teď jsem z profilu úplně super baba, chtělo by to ale odříznout a vyměnit hlavu zase...Nechala jsem se vyfotit na občanku - katastrofa! šLA JSEM tam na třetí pokus, a pána fotografa požádala, zda by to nešlo zezadu.Byl ochota sama, ale říkal, že až po pracovní době...takhle já žiju Předmět: Liposukce III. Autor: Kamča Datum: 12.5. 2005 19:51:59 Super! Blahopřeji! No a teď raďte, co si mám myslet!!

PEŤA (Út, 17. 5. 2005 - 16:05)

Kamčo,doufám že jsi objevila nějaký zázračný přípravek, po kterém budeme mít krásná bříška. Už jsme s Mirkou jak na trní. Ozvi se co nejdřív!!!!

Mirka (Út, 17. 5. 2005 - 16:05)

Peťo, mluvíš mi z duše. Doufejme, že Kamča něco objevila a budeme experimentovat. Ale ty ještě ne!! My to odzkoušíme na sobě a ty už půjdeš najisto (a nebo taky ne).Fakt je to zvláštní, jeden doktor řekne 6 týdnů, druhý 2 týdny. Já myslím, že tady aspoň máme možnost si to odzkoušet na tobě. I když ten kompres budeš nosit dýl, tak za dva týdny napiš, jaký máš pupíček a doopravdy jsem zvědavá, jak to dopadně. Samozřejmě ti přeju jen to nejlepší. ALE TEĎ PŘEJU PĚKNÝ BŘÍŠKO HLAVNĚ SOBĚ!! Teda ta Dana to dneska nemusela psát, docela jsem ztratila náladu. Ještě že tu mám Kamču a Peťu.

PEŤA (Út, 17. 5. 2005 - 15:05)

Já jsem vám úplně zapomněla napsat jakej jsem blbec. Představte si, že včera před lipkou jsem si s mamkou zašla na oběd abych se zbavila stresu. Úplně jsem zapomněla co mě odpoledne čeká a víte co jsem si dala ?????? Mexické fazole!!!! Dovedete si představit jak mě večer bylo - rozkuchanej břuch a ještě nadýmání (slušně řečeno) Řekněte, jak může bejt někdo tak blbej????

PEŤA (Út, 17. 5. 2005 - 15:05)

Mirko, mě se taky těch 14 dní moc nezdá (hlavně co se týče břicha), ale říkat si každý může co chce já stejně z toho hnusnýho od krve špinavýho oblečku dřív jak za 4 týdny nevylezu. Přece si to za ty prachy neposeru jen kvůli pohodlnosti. Sice až začne venku stoupat teplota a já se budu potit jako čuně, tak možná budu mluvit jinak. Ale přece něco my břicháči vydržíme, ne?

PEŤA (Út, 17. 5. 2005 - 15:05)

Táňo co se týče provize a Katky se pleteš. Já jsem byla k doktorce objednaná už asi měsíc před tím než jsem našla tuto diskuzi a začala si psát s Katkou. Takže jsem se rozhodla ke komu mám jít sama. K této doktorce to byl nejblíž, nechtělo se mi vláčet do Prahy nebo Brna.

katka (Út, 17. 5. 2005 - 15:05)

Mirko, ja jsem si to fakt nevymyslela.Ale urcite jste si mohly vsimnout, ze jsem to sem nepsala jako univerzalni radu, jen jsem psala, jak to udelam ja. Doktorka rikala, ze hodne zalezi na veku, mne taky rekla, ze jsem mlada a pevna a ze ty dva tydny staci. A slibuju, ze odted uz se pokusim nereagovat na Tanu (ach jo, ze ja necham vzdycky vyprovokovat k reakci) a budu psat jen k lipce.Prece to, ze mame ruzne doktory a ruzne nazory na ruzne veci, neznamena, ze se tu musime obvinovat a dohadovat. I nesouhlas se da vyjadrit inteligentne.At si Tana mysli, ze jsem Zuza nebo treba papez, mne je to fuk, mozna se ji podari presvecit i nektere z vas, ale ja se ji muzu jen smat, protoze ja vim na 100%, ze Zuza nejsem :-)

katka (Út, 17. 5. 2005 - 15:05)

tano, nemusela bych to delat, ale tady jsem ti nasla text uplne prvniho mailu, co jsem psala Petre:Ahoj,vsimla jsem si na Doktorce, ze jdes na lipo do Jihlavy...Ja jsem se ted odtam vratila. Odsavali mi vnejsi stehna, je to uplna pohoda,vubec se neboj! Napisu Ti klidne i podrobnosti, ale ted si jdu lehnout, protoze je to opravdu jen par hodin, co jsem tam lezela.Mej se Katka

Mirka (Út, 17. 5. 2005 - 15:05)

Ahojky všemPeťo nic si z toho nedělej,že to bolí,a pokud jsi poslední brufen měla ráno,tak teď klidně vem další. Vždyť je to ještě úplně čerstvé.A teďka jsem vážně zvědavá na jednu věc, říkáš, že tvoje doktorka radila, že máš být v kompresu jen dva týdny, vlastně potvrzuješ to, co říkala Katka, tak mě fakt zajímá, co budeš psát za ty dva týdny. Jestli budeš mít krásný hladký bříško a budeš bez kompresu nebo budeš stažená jak ve šněrovačce a bulit jako my s Kamčou.

Táňa (Út, 17. 5. 2005 - 15:05)

Peto,jestlis před liposkou vahala kam jit a Katka ti doporucila tu doktorku, tak za tebe urcite brala provizi.

PEŤA (Út, 17. 5. 2005 - 15:05)

Táňo, byla jsem u stejné doktorky jako Katka. Před lipkou jsem si s ní dopisovala a nemyslím si že je to Zuza. Ale i kdyby byla, snad si sem může každý napsat co chce - tedy věci ohledně liposukce. Jestli ti tak vadí tak její příspěvky prostě nečti. Já taky ty které nejsou k věci jako třeba ty od tebe přeskakuju.

PEŤA (Út, 17. 5. 2005 - 14:05)

Teda holky, teďka se nějak probralo. Při změně polohy to docela dost uvnitř píchá. Nevím jestli mám do sebe narvat další brufen. Jeden jsem si brala v noci a jeden dnes ráno. Abych se nepředávkovala.Teda musím říct, že po příspěvku Dany bych potřebovala na bolest spíš 2 litry vína,to bych se vzpamatovala snad i psychicky.

PEŤA (Út, 17. 5. 2005 - 14:05)

Hele břichandy, jestli jste vymyslely něco převratného tak se s tím - žádné tajnosti!!! Já hledám na internet.lekárnách informace o nějakých zázračných mastičkách, které by mě pomohly mít krásné bříško co nejdřív.Co se týče kompresu doktorka mi taky říkala že ho nosit 14 dnů že jsem mladá a mám dobrou kůži. Ale nevím jistota je jistota takže si myslím, že dřív než za 3-4 týdny ho nesundám.

Mirka (Út, 17. 5. 2005 - 14:05)

Kamčo, to si teda piš, že mě taky Dana zmrazila! Úplně napjatá čekám, co vymyslíte!!! A hned potom poraď!(v nejhorším tady u nás teď dělají nábor do Českého svazu invalidů - hi,hi,hi)Nedomluvíme se a nepojedeme v polovině června na kontrolu?

katka (Út, 17. 5. 2005 - 14:05)

tano :-))) rena byla u stejne doktorky jako ja :-)))

Kamča (Út, 17. 5. 2005 - 14:05)

Tak to vypadá, že nás Dana všechny zmrazila. Mirko, zítra se ti ozvu, už jsme něco vymysleli, tak odpoledne skočím do lékarny a omrknu to.

Kamča (Út, 17. 5. 2005 - 14:05)

Tak to vypadá, že nás Dana všechny zmrazila. Mirko, zítra se ti ozvu, už jsme něco vymysleli, tak odpoledne skočím do lékarny a omrknu to.

Táňa (Út, 17. 5. 2005 - 14:05)

Reno moc se pleteš. My sledujem Zuzu = Katku + x dalších jmen už skoro celej loňskej rok, tys nepoznala jak to hraje napřed že nic neví a za 14 dní už všem jenom radí. Nám loni taky psala na maily skončilo to vždycky stejně. Propagací jednoho doktora kterej asi takovou reklamu potřebuje jinak by se nechytl a tím že za 14 dnů chodí v bokovkách bez stahovaček.Tys to asi loni a letos na začátku roku nečetla ona používá stejný věty, stejný slova. Proto ju odvšude vyhodily a takto se dostává zpátky.Hlavně nedej na její rady a řiď se vlastním rozumem a svým doktorem.

Kamča (Út, 17. 5. 2005 - 12:05)

Jsem po obědě, tak žranice odpadá, ožrat se můžu až večer, musím jet pro kluka do školy, ten by čubrněl, tak jdu umývat okna. Teď mi to půjde od ruky. Hrošice, hrošice, budu pořád hrošice.

PEŤA (Út, 17. 5. 2005 - 12:05)

Teda Dano to jsi nemohla napsat včera možná bych si to ještě rozmyslela. To chceš říct že tam budu mít za 3 měsíce ještě větší hrůzu než jsem měla před lipkou.(to si snad děláš prdel!!!!´) No teď už mi stejně nezbývá nic jiného než vydržet.Mirko, já mám kompres s nohavičkami takže ho budu navlíkat spodem a zip mám za zádech. Práci (kancelář)mám přes ulici (jsme taková malá rodinná firmička) takže tento týden tam budu vyřizovat jen nejnutnější věci max. 4-5 hod.denně.Dneska teda budu ležet celý den. No já zatím s tím seděním rovně nemám problém, protože jinak mi to zatím ani nejde. Když mi upadne něco na zem tak to tam musím nechat ležet protože se nemůžu ohnout.

Reklama

Přidat komentář