Reklama

Liposukce III.

Kamča (Út, 17. 5. 2005 - 12:05)

Mě klepne, jdu si fakt koupit tu lopatu a jdu se zakopat! To snad není možné. Za ty prachy, kolik jsem mohla sežrat k vínu toho tučného, francouského sýra, který si teď odpírám, jen aby se špek nevrátit. A mě zůstane břuch, prachy fuč, na sýr už není, manžel mě bude bušit válečkem jenom jak mě uvidí. Měsíc už skuhrám, kroutím se před zrcadlem, nic se mnou není, jdu se ožrat. A pořádně nažrat!

Mirka (Út, 17. 5. 2005 - 12:05)

Teda Danuš, teď jsem na infarkt. Minulý týden jsi psala, že už je vše v pohodě, tak jsme si s Kamčou stanovily takový zázračný termín - 3 měsíce - kdy už bude všechno O.K. Říkaly jsme si, když Dana (se svým drastickým průběhem) už to má dobrý, tak my to budeme mít taky. A TY TEĎ NAPÍŠEŠ TAKOVÝ HRŮZY !!!! Já se asi picnu. Kamčo, četlas to, to přece nemůže být pravda!!!

Mirka (Út, 17. 5. 2005 - 12:05)

Peťo, ani netušíš, jak s tebou soucítím. Ale probíhá to stejně jako u mě. Otázka: 1) - ano, je to hrůza, ale je to tak, 2) - to nejhorší zmizne brzo, ale trochu vyboulené břicho dole mám dodnes (za dva dny mám pět týdnů), snad to zmizne, pořád mažu Liotonem. 3) Liotonem mazej za dva dny,lehounce.Peťo,nevím, jestli máš kompres bez nohaviček na háčky mezi nohama, tak to budeš přetahovat přes hlavu a to je docela dílo. Vůbec to nejde přes ramena a prsa, ale to poznáš brzo sama. Hlavně piš, jak to pokračuje, my s Kamčou máme podobné výsledky. Kdy jdeš do práce (do školy)?. Bacha na rovné sezení. Když, tak si přečty po 14. dubnu moje pocity v diskuzi. Jak se dělají jelita a tak. Nebo to raději ani nečti. Třeba budeš mít daleko lehčí průběh. Takže držím palce a vítám tě mezi krásné a štíhlé ... hi,hi,hi

Dana (Út, 17. 5. 2005 - 12:05)

... jo, byly jsme každá u jiného doktora, a já měla narkozu, ona ne. Ale v tichu si společně nadáváme, jak jsme blbé, a obě si říkáme, zda jsme opravdu tak nemožné, když se tady všeobecně píše, jaká to je bomba, jak jste krásné, štíhlé, bikiny.. bokovky - no to já jsem vzdala. Sice jsem doufala ( a trošinku doufám furt...), ale už se smiřuju s tím, že jsem měla si příliš velké očekávání.Ale co! Jen to, co mně slíbíli! Že nebudu mít břicho,břišisko že bude rovné, hladké, a přirozené!Prostě není...

Dana (Út, 17. 5. 2005 - 12:05)

Moje milé, já jsem si říkala, že už vás budu jen číst a sledovat, ale nedá mně to, nebylo by to fér.Po třech měsících po lipce břicha jsem nešťastná jakšafářův dvoreček. Moje koleyňka, co byla na stehnech a bocích zas nadává jak pohan.Když jsme to zrekapitulovaly, tak jsme se jednohlasně usnesly, že:Za tu cenu, za ty bolesti, za výpadek z normálního života to tomu výsledku neodpovídá.Kdyby to stálo 3000, a za pár dnů byla v poho, tak ještě jo.Výsledek není takový, jak jsem si malovala, hrbolaté to mám furt, i když po ránu ne. No jo, ale za dvě hodiny normálního života jsem zas tam, kde jsem byla. Dokonce mám pocit, že ta pneumatika má snahu se tam vrátit. Vylezlo mně ještě více horní břicho, tedy žaludek, a jedna jizva je děsná - vpadlá, červená, je to vidět z dálky jak nějaký důlek po granátu!Akorát jsem se pousmála - tedy bolestně - švadlena mně tvrdí, že mám silikony na prsou, protože mně naměřila o šest cm víc, kosmetička se ptala, zda nemám botulin, že mám nějakéj vyhlazenej ksicht.Ale že by si KDOKOLIV všiml, že mám břušisko menší? NIKDO!Moje kolegyňka je úplně na mrtvicu, ju ještě hňácá manžel, který furt brblá, co za ty prachy mohlo být, a celulitidu má furt, a nožky jen o 2 cm štíhlější. Nepozná to nikdo - jen ona, a to proto, že řve, že tam má tu celulitidu horší!Jsme blbé, nebo jsme obě měly smůlu?Fakt jste spokojené a nadšené? Je to podle vašich představ, a šly byste znovu?

Kamča (Út, 17. 5. 2005 - 11:05)

Tak my tě zdravíme a vítáme mezi nás břuchaté. No, tak přiznávám, že trochu jsem kecala, to víš, že pod žebry a kolem pánve jsem to taky cítila, i ke konci, když už jen opravdu dočišťoval to sakra zabolelo. Ale říkala jsem si, že jsem přecitlivělá. 1) Taky jsem si připadala, že domů nesu něco, co tam už dávno nemělo být. Byla jsem hnusně nafouklá, v žádném případě ne štíhlounká. Pořád jsem se strachovala, jestli taková už zůstanu, nezůstala.2) Kdy to začne mizet? Tak to by mě taky zajímalo. Ne, ta houba bude do týdne tvrdá. Už nebude ani taková nateklá, bolestivá, citlivá. Vydrž.3) Kompres nesundávej. Jak píše Mirka, nejlepší je týden vydržet. Já měla dva, takže v leže tuším asi 4-5 jsem přelezla do druhého, vyprala a dokonce utáhla. Jedině, že by ti ho někdo vypral a vysušil, jinak ti nezbývá než se v něm vysprchovat a vysušit fénem. Mazala jsem hned jak to šlo, tuším 3 den, v leže jsem jemně nadzvedla kompres. Bude tam houba. Kuku! Drž se!

PEŤA (Út, 17. 5. 2005 - 11:05)

Čau děvčata, tak jsem se probrala z mrtvých.Celou noc jsem nespala a zabrala jsem asi v 6ráno. Celou noc to ze mě teklo jako z cedníku, takže jsem se pořád přebalovala.Teď jsem asi půl hodiny vymejšlela jak si mám notebook umístit při polože v leže na břicho, protože mě celkem bolí.No a k lipce, nechala jsem si dělat celý břicho spodní i horní část. Boky už mi doktorka něchtěla udělat že by toho bylo moc. A v tuhle chvíli jsem jí docela vděčná, protože kdybych si nemohla lehnout ani na bok to bych nepřežila (já jsem zvyklá spát na boku nebo na břichu) Napouštění trochu bolelo takové tlačení a píchání. Po napuštění jsem měla břicho jak v 8 měsíci těhotenství, v leže jsem si neviděla ani na špičky nohou. No a k odsávání - teda jestli někdo tvrdí, že odsávání břicha vůbec nebolí tak pěkně kecá. Spodní část ještě šla to ani nebolelo, ale horní část na žaloudku teda to bylo ke konci celkem hrozný. No doktorka mi říkala, že břicho je nejhorší a nejdýl se hojí a když budu chtít odsát jiné části tak to už oproti břichu nic nebude. Odsáli mi celkem 1,3 litru. A Katko, já se na tu nádobu celou dobu dívala a ani se mi špatně neudělalo!!!!!Přijel pro mě skoromanžel a protože máme celkem vysoké auto, tak říkal že kdyby to věděl jak budu vypadat tak že objedná vysokozdvižný vozík na naložení - sprosťák. V noci to celkem bolelo tak jsem si vzala brufen, teď to taky ještě bolí ale už je to docela dobrý. Jen ten kompres pěkně škrtí. Chodím jak robot, doufám že se to zlepší.Dotazy na břichandy Kamču a Mirku :1.taky vám připadalo jako kdyby vám nejmíň 2 litry tuku připustily, já když si sednu tak mě připadá že mi nic neodsála (asi otok)2. kdy to začne mizet3. mazaly jste to Liotonem už při prvním sundání kompresu. Já z toho sundání mám celkem strach, protože to bolí a nejsem si jistá jestli se do něho budu moct nasoukat. A taky mám strach co tam uvídím.To je hrůza už se mi chce zase čůrat, já chodím snad každou půl hodinu. Tak se ozvu zase pozdějc, protože než se zvednu z gauče dojdu na záchod a vykonám potřebu, tak to zabere dost času.

Kamča (Út, 17. 5. 2005 - 11:05)

Čau holky, já se přiznám, že je mi docela fuk, ať si sem kdo chce, co chce, píše. Já si vyhledám a přečtu to co mě zajímá, a co mě nezajímá přeskočím, tak jako přeskakuji, že někdo sundá kompres za dva týdny. Prostě to nevnímám. No a co? Ať si ho sundá kdy chce. Každá máme svůj rozum, každá se cítíme jinak. Já chci, aby to bylo perfektní a pokud mi k tomu pomůže být šest týdnů v kazajce, já v ni budu a prostě to vydržím. Kvůli tomu jsem to vše podstoupila! A nenechám si to nikým zkazit. Já to chápu, jsme ženské. A to jsme se nikdy neviděly! To by byly pohledy a jak to tak čtu, možná i bitka:-) Klííííííííííídek:)))

Ája (Út, 17. 5. 2005 - 10:05)

Takový jako Táňa vždycky způsobí,že se diskuze ukončí a musí se zakládat nová.Tak by jsta jí měly utnout,než vám tu začne nařizovat,kdo může příspívat a kdo ne.

Kamča (Út, 17. 5. 2005 - 10:05)

Mirko, už mi to vyšlo.

Rena (Út, 17. 5. 2005 - 10:05)

ahoj holky, tak dneska je to už druhý den po lipce docela to jde až na to, že pořád chodím jako kdyby mě někdo nakopal :o).Táňo, to co si napsala o Katce vůbec není pravda a nevím proč si to o ní myslíš, protože s Katkou si posíláme emaily a vím, že Zuza to opravdu není. Takže prosím, aby si se do Katky nenavážela, protože tady to je diskuze o liposukci a nechci aby se to tu zase rozhádalo a ty holky které jsem píšou své poznatky z lipek aby odešli. Takže jestli chceš něco napsat tak jen k věci a neurážej tady.Rena

Táňa (Út, 17. 5. 2005 - 09:05)

Zuzo - Katko běž se spláchnout,na to ti nikdo neskočí. Aby ses sem vrátila,tak se snažíš pod jiným jménem. To je tvůj běžnej postup, za chvilku začneš s tím, že tvůj doktor Linzer - nebo ta jeho jihlavská žákyňka to dělají tak že dycky za dva týdny je všechno spravený a nemusí se ani stahovačky. A ostatní doktoři sou nemehla,proto musí být stahovačky dýl.Tak začínáš jako vždycky.Jako že si teď byla a už je to super. Jestli si myslíš že ti na to houpneme tak se pleteš. Ty průsery s nepovedenýma lipoškama Linzera už jsou známý. Tak sklapni.

katka (Út, 17. 5. 2005 - 09:05)

Holky, doufam, ze nevrati. Omlouvam se, ael tu ironickou poznamku jsem si nemohla odpustit. Normalne tu pisu svoje nazory, nikomu nic nevnucuju a nejaka Tana se do me zacne navazet?!Ja myslim, ze je tu snad jasne vsem, ze Zuza nejsem, ale i kdybych byla, tak toto je verejna diskuze a kazdej si sem muze psat co chce, pod jakym chce jmenem. Takze poznamky typu ty uz nevis, po jakym jmenem bys sem vlezla nejsou na miste.

Mirka (Út, 17. 5. 2005 - 09:05)

Ahojky všichni,Kamčo - to zas bude nuda, jestli se sem vrátí ta plodná diskuze, co? Kamčo,psala jsem ti mail, nutně potřebuji odpověd?, jak ti to vyjde, tak se prosím ozvi.Peťóóóóó, žiješ?????

Kamča (Út, 17. 5. 2005 - 09:05)

Ahoj Mirko, tak to vypadá, že tu bude zase veselo! Peťo, jak jsi se vyhajala?

katka (Út, 17. 5. 2005 - 09:05)

no jiste, vsichni, co nosi kompres jen dva tydny jsou Zuza a ty jsi strasne bystra, zes na to prisla

Táňa (Út, 17. 5. 2005 - 09:05)

Zuzo - alias Katko, už dýl sem si myslela že seš to ty. Ty už nevíš pod jakým jménem by sems vlezla. Ale tvůj sloh a "znalosti" tě dycky prozradí.

katka (Út, 17. 5. 2005 - 08:05)

Luci, nejlepsi bude, kdyz si prectes vsechny diskuze o liposukci, co tu jsou. Troufnu si rict, ze nejlepsi metoda je tumescentni, o jine jsem ani neuvazovala, nikam se nic po lipce presouvat nebude, kdyz budes zit "normalnim zpusobem zivota". Neni to reseni pro nekoho, kdo by se treba nezrizene cpal, pak se nechal odsat a vesele pokracoval dal...Hojeni - to je hodne individualni - ja jsem ted neco malo pres dva tydny prave po vnejsich stehnech a z nejhorsiho jsem venku, uz me to vubec neboli, modriny nemam, ale uplne zahojeny to bude az po nekolika mesicich.

katka (Út, 17. 5. 2005 - 08:05)

Mirko, neboj, vim co delam a delam to pod vedenim doktorky, ktera taky vi co dela a videla jsem vysledek lipky po ani ne dvoutyd. noseni kompresu a vypadalo to hezky.(ted nemyslim, ze jsem to videla po 2 tydnech od lipky, bylo to po delsi dobe)

luci (Po, 16. 5. 2005 - 18:05)

ahoj, mohli by jste mi zodpovědět pár otázek, chtěla bych jít na liposukci, ale nemlžu se pořád rozhodnot... tak 1. je jaký tip liposukce je nejlepší? 2.když mi odsají ten tuk a na inkriminovaných místech už se netvoří tak kam se to přesune? nezačne se mi dělat třena velký zadek nebo přední stehna? jak dlouho se hojí liposukce vnější strany stehen?

Reklama

Přidat komentář