Reklama

Liposukce III.

Kamča (Pá, 6. 5. 2005 - 08:05)

Ahojky holky,Peťo to bude fakt dobrý. Když jsem to přežila já, tak už každý. A já jsem super strašpytel. Však si přečti, jak jsem první den skučela. Jako pes. Šlo se mi tam těžce, nohy jsem táhla konve, přemýšlela jestli ty prachy nemám roztočit za něco jinýho, ale nakonec jsem se přemohla. Spíš mě manžel popichoval, že když jsem se na to dala, tak ať fičím. Žaludek až v krku, když jsem ucítila pro mě tu hnusnou, známou vůni operačního sálu, všichni zabalení, no brrr.Ale lehla jsem. A pak už neutečeš. Před zákrokem dostaš "Lexoš" na uvolnění a aby se ti pak lépe otevírala peněženka, protože za tu srandu bych čekala, že něco dostanu spíš já.Neutečeš protože po napouštění se proměníš v želvu Ninja (tuším Mirka), já osobně jsem si připada jak před porodem dvojčat, jedno vepředu, druhý vetřelec se mi houpal na zádech. A to se sakra blbě utíká. Leda, že by mě někdo nakopl a já jsem se mohla odkoulet směr Frýdek-Místek.Cedník tě nemine a s tím sundáváním kompresu bych byla opatrná, houbu tam uvidíš. A to nasazování, mňam. Neboj, za 14 dnů, už nebude houba, ale bude balvan, další průběh proměn ti s Mirkou přesně popíšeme:-)))Jak jsem psala teplota nebyla, zvracet jsem taky nebyla, ikdyž se mi žaludek taky houpal, ale já to zaspala. Drž se!

Martik (Čt, 5. 5. 2005 - 20:05)

Zdravíčko holky, slečny, dámy ...Jsem tu mezi vámi nováček, který se po dlouhé době konečně rozhodl vzdát boj s tukovými polštáři a jejich ostranění ponechat na odbornících .. pravidelně cvičím v posilovně už rok a půl a nehubnu a nehubnu, naopak se mi díky svalový hmotě pořád zvětšuje objem a už jsem z toho fakt nešťastná :-( mohly byste mi prosím poradit, ke komu se obrátit a napsat mi nějaké cenné zkušenosti? Můžu se nechat odsát celá najednou? Úúúúúplně celááá ... no ne, to nejde, to vim. Ach jo .. moc moc prosim o radu, já jsem ještě nezkušenej a vystrašenej, ale ODHODLANEJ!! :-) moc děkuju, jdu listovat na netu a shánět dokturky. Už mám asi 5 tipu, jeden Jihlava, pak Praha, Olomouc Plzeň a Brno ... Linzer, Šimek, Vrbický, Medicom BK .. děkuju moooooc mějte se krásně!

PEŤA (Čt, 5. 5. 2005 - 18:05)

Tak to jste mě s tou teplotou potěšily. Já si teda myslím, že nejsem žádnej posera. I když čím víc se to blíží (za 10 dnůůů), tím drastičtější sny se mi zdají (jako že omlévám, zvracím, utíkám z ordinace během operace atd)Skoro "manžel" je na mě nasranej, protože se poslední měsíc vůbec nedostal doma k internetu (pořád se pídím po dalších informacích)Doufám, že to bude v pohodě. Asi největší hrůzu mám z toho až si první den sundám kompres a uvídím ten masakr.Ale po přečtění Liposukce I,II,III a Lipo-babince už vím ,že to nebude žádnej zázrak a že musím být hlavně trpělivá (pane bože, co si nalhávám já trpělivá nejsem!!. Už se vídím jak skučím bolestí, nadávám že jsem vyhodila prachy z okna a výsledek žádný a ještě mám místo břicha nechutnej nafouklej cedník)

Kamča (Čt, 5. 5. 2005 - 18:05)

Vidíš, to mě nenapadlo. Je ji 30, svobodná a vždycky se mě ptá, jestli nemá manžel nějakého kamaráda. Jestli tu někdy čte, tak mě zabije.

Kamča (Čt, 5. 5. 2005 - 18:05)

Ahoj Peťo, s tou večeří jsi mě dostala! Dobrý! Já si hned vzpoměla na tu naši a jak se u nás dnes ztrácí nádobí. Odskočila jsem si do knihovny a má druhá polovička se rozhodla dělat pizzu, takže telefon ve znění: maminko, kde máme váleček, mě rozesmál. No, kde, v obyváku v šuplíku, to je po liposukci normál, ne?Já jsem v žádném případě teplotu neměla, ten první večer jsem usnula tak po deváté, druhý den jsem se cítila jak po opici, třetí taky...ale teď už jsem vystřízlivěla.

Mirka (Čt, 5. 5. 2005 - 18:05)

Kamčo, neposlala tě ta kamarádka k Lucákovi schválně, že chce třeba sbalit tvého muže. Třeba věděla předem výsledek - hi,hi,hi,

Mirka (Čt, 5. 5. 2005 - 18:05)

Péťo, moc lituji,ale neměla jsem horečku ani teplotu (co já blbnu,vůbec nelituju). Ale na takový věci předem nemysli, to je snad jen výjimka. Danuš, já ti moc nevěřím, já myslím, že ty hrůzy nám tady popisuješ jen pro proto, abychom si řekly, zaplaťpánbu, někdo je na tom ještě hůř než my. S tvým optimismem si myslím, že seš krásná ženská, ale hold chceš být ještě krásnější. Ale jsem ráda, že to píšeš, protože se tak chechtám, že můj muž, který byl proti mojí lipce si klepe na čelo.Kamčo, před chvílí jsem domasírovala (Liotonem - ještě mám 1 a kousek tuby, protože ho málem kupuji po kartonech). Dosvítila lampou, zachmuřila před zrcadlem a vyrážím poprvé do aerobiku. Jestli se zítra neozvu, tak jsem to nepřežila. (Já bych to měla horší než Dana - já nemám moc hezké ani ty nehty, co jsem si v dětství kousala).Holkýýý, ještě jsem si vzpomněla, která z vás chce vidět, jak byla (bude) rozkuchaná při plastické operaci, dívejte se každé úterý na Nově!!Je to dost pozdě, tak si to nahrávám. Nesledují to ani tak kvůli ději, ale kvůli drastickým operačním výkonům. Už jsem v detailním záběru viděla lipku, face lifting, a další. Můj muž nadává, na jaký že se to dívám kraviny, ale já vysvětluji, že se vzdělávám ... hi,hi,hi,Takže čauky, odcházím zdechnout .....

Kamča (Čt, 5. 5. 2005 - 18:05)

Já to věděla, Dana nikdy nesklame. Když si představím, že před měsícem mi dala kamarádka lísteček a na něm stály 3 jména doktorů, však mám ho s hrůzou před sebou:Foldyna Havířov, na počkání, solidní, dobrá cena.Lucák Ostrava- s narkózou a lůžkem.Laurea Brno.Naštěstí jsem si vybrala dr. Foldynu a začínám přemýšlet jestli se mi Jája nechtěla nějak Lucákem pomstít. To by jsme se Danuš byly nabalzámovány dvě. Protože já bych tak skuhrala, že by bylo po mě, jak bych od manžela válečkem dostala.Holky, která to čtete a rozhodujete se, tak to byla nabídka mé kamarádky pro mě a podle příspěvků Dany, Lucáka v žádném případě nebrat!!!Co jsem komu udělala??? :-)))

PEŤA (Čt, 5. 5. 2005 - 18:05)

Čau holky,To Mirka : jdu na lipku celého břicha (teda doufám, že mi celé odsaje. Je to teda kejta. To budou nejmíň tak 2 litry). Jdu na tumescenční lipku do Jihlavy k Dr.Procházkové. Je mi 25 (míry a váhu psát nebudu, protože právě večeřím a mohlo by mě to dost nasrat)Objednala jsem si dva kompresy ale i s nohavicema (protože pokud břuch dopadne dobře, tak vyrazím i na lipku stehen) Mám na Vás jeden dotaz : v předchozích diskuzích jsem vyčetla, že některé holky měli po liposukci docela vysoké horečky (až 38,5C)a třeba až 4 dny. Měly jste taky některá horečku? Přece s takouvou teplotou se nedá chodit do práce to bych zdechla. Díky za odpověď

Dana (Čt, 5. 5. 2005 - 16:05)

Holky, já s váma cítím, ale nepíšu, protože bych vás rozklepala...Byla jem 16. února.Teď, pře chvilkou, jsem přišla z práce, svlíkla se a rozbrečela. Od pupíku dolů nejen trdolín, napuchlý, a hrabolatý, ale takový divný, jak kdyby mně tam někdo strčil joisticka! Divný tvar!Při zkoušce bílých kalhot ( v kabince) jsem při pohledu na nohy až do výše stehen zachovala klid, když pohled vyjel výš a uviděla jsem to děsně nadité břicho jak kuře s nádivkou a ještě s mandlama, beze slova jsem je ze seb strhla a utekla ven!Tak si vás čtu a doufám, že za pět let ( ne měsíců) se mně to možná vcucne, možná přirozeným procesem atrofuje jako stařeně. Nehty jsou fajn. Nařídila jsem kolegyním v práci, že když umřu teď, ať mně celou zasypou bílým šeříkem, ale nehty mohou zůstat vidět - tedy trčet do prostoru.Teda - svého pohřbu bych se chtěla zúčastnit. To bude tyátr!!!!!( a svého plastika tam pozvu taky!)

Kamča (Čt, 5. 5. 2005 - 16:05)

Plác, plác, plác! Slyšíte to? To já se tady smíchy plácám do kolen!No to je sranda, já snad prasknu. Jestli ještě něco přidá Dana, tak na mě ten kompres určitě praskne.Mirko máš pravdu, chlapi by se asi picli, manžel po mě, tuším včera sedl k počítači a uviděl na obrazovce taxt "sladké tři týdny", a do večera si prozpěvoval "sladkéééé tři týýýýdny". Má prostě ze mě a mého krásného bříška pr... Málem dostal tím válečkem, co mám neustále v pohotovosti.Katko, nám určitě nevadí paní doktorka, však my se domluvíme. My jsme ta třetí skupina, podle předchozího rozdělení Mirky, co se zajímá jen o liposukce. Jsem ráda, že nás zajímají jen ty naše postavičky a že se to teď tady tak krásně zklidnilo. Tak říkáš taky válečkovat? Dobrý. Já to dělám přesně jak Mirka, jemně a s citem. Ivča psala, že taky válečkovala a teď má bříško pěkné, nijak ji to nepoškodilo.Ahoj Mirko! Tak taky, taky máš novou tetovačku? A balvánek mírně vyfouklý vpravo? Chtělo by to vodní postel, asi křivě spíme. Já jsem tak ráda, že nevybočuji. Všechny vás moc zdravím.

Mirka (Čt, 5. 5. 2005 - 13:05)

Teda holky, jestli tohle čtou nějací chlapi, tak je picne.Kamčo, hned jsem se koukla a fakt tam mám taky cik cak otištěné, a nechci se opičit, ale na pravo jsem taky trochu nafouklejší (nebyla tys u stejného doktora hi,hi,hi). Já jsem to původně nechtěla psát, abyste si nemyslely, že si pořád něco vymýšlím, ale je to venku a přiznávám se k tomu. A mám to na té straně, co mi tekla daleko víc, tak to je nelogický, že?S tím válečkováním je to tak, že volím kompromis. Válečkuju, ale ne moc razantně, jemně s citem. A když v práci vstanu ze židle (ale to už jsem jednou psala), tak musím promasírovat břicho (ještě že jsem sama v místnosti), protože mám pocit, jako kdyby mě ta kůže nebo podkoží táhlo. Jako kdyby v tom ohnutým stavu zatvrdlo a muselo to povolit. Ale tyhle pocity nemám po noci ráno jako ty Kamčo. Možná spíš schoulená do klubíčka, kdežto já jak placka na břichu (jo, to je geniální vysvětlení).Čauky.

Katka (Čt, 5. 5. 2005 - 13:05)

Ja jsem byla u Dr. Prochazkove (muze se to tu psat, ze? :-))a taky rika valeckovat.Je mi lito, ze vas to mazani boli, ja tam mam sice modry jelita, ale kdyz mazu zlehka, tak me to ani moc neboli (zitra budu tyden po...).Kdyz ale treba delsi chvili sedim a pak vstanu a musim delat, ze se nic nedeje a jit normalne, tak taky teda nic moc..

Kamča (Čt, 5. 5. 2005 - 13:05)

Ahoj holky, přeji pěkné odpoledne. Jako vždy, začnu svým břichem. Balvan se zmenšuje, má velmi podobný průběh jak u Mirky. Pas super, horní partie ujdou, dolní partie tvrdé, ale to by tak nevadilo, vždyť mi šlo o to, aby už nebylo měkké, tučné, špekaté, ale kolem pupíku je vlnobití. A ještě začínám zjišťovat, že vpravo jsem více nafouklá než vlevo. No co je zas tohle?? Mirko, jak je na body vepředu ten steh vpavo a vlevo, tak já ho mám vpravo jemně vytisklý na pokožce. No super, budu jak exot s cik- cak tetováním. Denis už jsem si myslela, že jsem jenom já divná a přecitlivělá, né že bych ti to přála, ale jsem ráda, že to někoho taky při mazání bolí. To zní docela blbě, že? Mažu velmi opatrně. Už jsem i začala přemýšlet o zánětu, no vymýšlím cokoli. Je mi jen blbé tu pořád vzlykat, že mě to při dotyku bolí. Ale chce to jen vydžet.A když zatuhnu, tak než se rozhýbu, tak si zanadávám a v noci, to ani nemluvím. Nebo když nasedám do auta, vždycky narazím do toho zadku, hm...A jak vysedám, lezu jak s tanku, to je lepší varianta. Sousedi si určitě myslí, že jsem se cestou někde po....To je ta cena za tu krásu. Mirko já zatím vysušená (hrozný slovo) nejsem a o dnu "D" jsem taky v diskuzích nic nenašla. A vypadá to, že nám nikdo ani neporadí. Zůstaly jsme tu opravdu jen my 4 aktuální, Danuš promiň, 5, a za pár dnů přibude Peťa. Ani biolampa mi nic neříká. Našla jsem si co to je a co to umí, ale zkušenosti nemám. Zkusím něco zjistit. Co by mě ale zajímalo, jak je to s tím válečkováním. Máme tu dva doktory a dva různé názory. Tak já jdu mazat a válečkovat.

Katka (Čt, 5. 5. 2005 - 13:05)

Ja vypotrebuju prvni tubu a pokud uz nebudu mit nejaky extra veliky podlitiny, uz si dalsi nekoupim a budu mazat tim mesickem a rakytnikem.

Mirka (Čt, 5. 5. 2005 - 12:05)

Já právě taky zvažuju, kdy přestat. Tak nějak vyčkávám, až některá z nás přestane první. Ale z nás čtyř je nejdéle po .. Denis a ta matle pořád. Přitom mám nachystané měsíčkový a rokytníkový (doufám, že jsem to nepopletla) masážní olejogely - to jsem vyčetla v diskuzi. Na ně se těším, až budu mít bříško voňavé a napatlané jak miminkovskou prdýlku.

Katka (Čt, 5. 5. 2005 - 12:05)

Mirko, myslim, ze to vysusovani ma na svedomi te Lioton, ja mazu teprve druhy (nebo treti??) den suchou kuzi mam taky. Ja mam obecne sussi kuzi, ale po tom Liotonu mam uplne supinky.Dokonce obsahuje parabeny a pisou tam, ze by se nemel pouzivat pri precitlivosti na ne, takze pokud mate nekdo citlivou kuzi, muze to taky i skodit, na druhou stranu ale, parabeny jsou obsazeny v temer jakekoliv kosmetice, ale tam to primo psali o te precitliveslosti...

Mirka (Čt, 5. 5. 2005 - 12:05)

Peťo, budou ti dělat celé břicho, jako horní i dolní, nebo část? Kolik je ti roků a jdeš na tumeseční bez narkózy? Jestli to není tajemství, tak kam na to jdeš? (Mně stačí město).

Mirka (Čt, 5. 5. 2005 - 12:05)

Čauky holky,Denis, ty seš fakt dobrá, žes to přežila. Ale když píšeš, že aerobik je odvárek, tak já to teda dneska zkusím. Teda jestli se přinutím. Já jsem vlastně za ty tři týdny, co jsem nebyla, moc zlenošila. Takže jestli to dnes se mnou sekne, tak mě máš na svědomí.Holky, včera jsem pod důkladným osvětlení a před velikým zrcadlem důkladně studovala břicho. Jako, že by bylo krásné, tak to samozřejmě ani náhodou. ALE! Buď se to začíná malinko lepšit (to by byla ta lepší varianta) nebo si na to začínám zvykat (to je tak nejhorší varianta).Takže ty hrboky nejsou obludné, ale drobnější a jsou přesně v okruhu 8 - 10 cm od pupíku. Jako kdyby se kružítkem zapíchnutým v pupíku (příšerná představa) udělala kružnice. Takže třeba třísla dobrý, ten pas vzadu taky ujde. Pupík pořád ještě není pupík, ale křivá čárka. Ještě jeden námět:Matlám pořád Liotonem. Břicho začíná být fakt suché (už tu o tom psala Denis). Kdy nastane ten den "D" a přestaneme s Liotonem a začneme něčím co pleť hydratuje a zvláčňuje a promašťuje. Možná vysušuje ten Lioton.S tou biolampou Bioptron neporadíte nikdo? Včera jsem podruhé na břicho svítila. Tak uvidíme. A prší a prší (horší by bylo, kdyby byl pařák a my chtěli na koupák). Ale v to pondělí nebo úterý jak byly ty děsný vedra jsem se teda v kompresu pěkně potila. Ahojky.

Denis (St, 4. 5. 2005 - 22:05)

takze holky ja dneska byla poprve cvicit!teda cvicit-byly jsme na beach voleybale a musim rict,ze aerobic je oproti tomu lehky odvarek!tady v tom pisku normalne bezite,ale nakonec udelate jen 3 kroky!!!je to fakt zabiracka na nohy!mela sem kompres,takze nic nebolelo,ale ted jsem rada,ze sedim-ale zase musim rict,ze me nic neboli-jsem normalne unavena jako po tezkym treninku!!!jinak tam mam otoky-o rovnych nohach se mi muze zatim zdat!!!proste velky boule!tak snad to opadne,ale nevim,nevim,zatim to nevypada!ale diky-docela ste me uklidnily s tim Liotonem,dodelavam treti,nebo tak nejak a uz si prijdu jak blazen-tenhle posledni zmizel nejak rychle!jinak pri mazani to celkem boli.nevaleckuju,protoze mi pan doktor rikal,ze na tech nohach se porusuje kuze a ze ji mam nechat odpocinout!tak snad vi o cem mluvi!a taky me to dost svedi,chvilema,ale kdyz to zacne,to bych se udrbala!zmenila sem kompres(na ten bez zipu) a musim rict,ze to prospelo i moji pokozce-uz neni tak sucha-nejspis ji vysusovaly ty zipy:))tak zatim papa-napisu,jak jsem prezila noc a co to "cviceni" udelalo s nohama druhy den!zatim papa a hodne optimismu!!!

Reklama

Přidat komentář