Reklama

Cipralex

Magda (Ne, 2. 1. 2011 - 11:01)

Ahoj Evi, práci teď neřeš. Hlavní je tvé zdraví. Hlavně počítej s tím, že ps. mají plno a tak budeš asi chvilku čekat, než se uvolní místo. Třeba budeš muset i hledat který bude mít volno. Držím pěstičky, aby to dopadlo jako u mne. Moje ps. zrovna doléčila jednoho pacienta a tak jsem měla první návštěvu po týdnu po objednání. Ale to je hodně vzácné, aby to šlo tak rychle. Jinak, hory u mne nehrozí, já je nerada. Manžel zase nemá rád cestování, a tak řeším dovolené tak, že vyrážím po ČR a chodíme se synem na tůry spojené s hrady a zámky. Našlapeme tak 80km za týden. Mám to moc ráda, čerpám sílu z přírody a při tom se protáhnu na zdravém vzduchu. Tak se těším na jaro. :-)

evamarie (Ne, 2. 1. 2011 - 10:01)

ahoj Magdi, v pondělí se zkusím objednat u psychiatra a třeba mi doporučí nějaké prášky a psychologa, jenom toho teď budu mít hodně v práci, tak nevím, jak to půjde, ale musí. Děkuji za snahu mi nějakého dobrého sehnat. Jak se máš teď ty ? Jsi moc fajn, doufám, že je ti docela dobře a jedeš třeba na hory si užít sluníčka.

evamarie (Ne, 2. 1. 2011 - 10:01)

ahoj pete, depresí trpí manžel, ale zjišťuji, že ani já už si nepamatuji, kdy jsem měla naposledy dobrou náladu, nebo mi bylo alespoň trochu fajn, pořád je mi úzko a smutno a celá rodina je jako zakletá, párkrát jsem si vzala lexaurin a zdálo se mi že zabírá a jsem vůči manželovi vstřícnějsí a tolerantnější, ale bez něj je mi líto jak to u nás vypadá a nedovedu se s tím vyrovnat

pete (Ne, 2. 1. 2011 - 09:01)

dobré nedělní ránko všem DEP.,PP,GAD,OKP,apod..

Magda (So, 1. 1. 2011 - 21:01)

Ahoj Evi, vítám tě tady. Bohužel jsem nesehnala doporuční na žádného ps. u vás. Je mi to líto.

Leni, tak jsem ti to poslala. Není to sice žádný zázrak, ale bavilo mě to. Pamatuji si, že prvního Silvestra jsme měli s prckem taky takového, petardy ho budily. A pak byl ještě velký ohňostroj k začátku století, tak usnul až po půlnoci.

pete (So, 1. 1. 2011 - 21:01)

nevíte jak můžu brát.....no ještě evomarie mi napadá..raději, než se dostaneš do nekonečného kolotoče léků, bych sebral všechnu odvahu a šel k doktorce a nejlepší je vše nejprve zkusit řešit psychoterapií u psychologa..ale nevím, čím trpíš apod...nedá se takhle na dálku vůbec lehko poradit..

pete (So, 1. 1. 2011 - 21:01)

nevíte jak můžu brát.....no rozhodně pod dohledem doktora a pokud možno nejmenší dávku, která ještě pomůže úzkost (nebo jiné psychosomatické poruchy) utlumit...jinak, bromazepam(lexaurin) má poměrně krátkou expozici - nevím, jestli pro dlouhodobější užívání není vhodnější xanax(neurol), nebo rivotril..ale to záleží na dr...(rozhodně není dobré zvyšovat dávku..)

Ivana (So, 1. 1. 2011 - 20:01)

Taky vám všem a sobě přeji v roce 2011 by už opravdu ty ataky zmizely a tá mrcha nám dala už pokoj,hodně pohody,zdravíčka a do dušiček hodně sluníčka,lásky,kamárády kteří nezradí,hodně sil,a ŠTĚSTÍČKA.

evamarie (So, 1. 1. 2011 - 20:01)

nevíte jak můžu brát lexaurin, abych si na něm nevytvořila závislost, docela mi pomáhá, ale mám strach ho brát, k doktorovi jsem zatím nešla

Lenik (So, 1. 1. 2011 - 20:01)

Jinak my jsme vydrželi do dvou do rána. Prcek s námi byl vzhůru do 23,55 a pak usnul. Bál se chudák petard, tak jsme ho měli nejdřív v obýváku a pak jsme slavili Silvestra u něj v pokojíčku, protože jen tam usne.

Lenik (So, 1. 1. 2011 - 20:01)

Magdo, tak ju, pošlu i dortíky. Pošli fotky na [email protected]. Děkuju.
A já se přiznám, že chodím spát i v poledne s mrňousem. Mně vyvolává ataky právě únava a vyčerpání, tak přece to nebudu pokoušet, že jo? :-)))))))

Magda (So, 1. 1. 2011 - 12:01)

Taky Vám včem přiji krásný, pohodový rok 2011 bez atak a depresí. Ať jdou k čertu.
My jsme vydrželi do tří :-D, před půlnocí jsme pustili Avatar a po půlnocí jsme kecali až do tří.
Já jsem při nejhorších stavech zhubla 10kg během měsíce a půl. Teď po půl roce braní AD jsem nabrala zpátky 6 kg. Ale to je tím, že sním vše co vidím. Strašně si užívám, že si můžu vychutnat jídlo. Což jsem v depkách nemohla.

irča (So, 1. 1. 2011 - 11:01)

všem přeji také krásný nový rok a ať se nám všem splní ten největší sen a to porazit ty mrchy psychický, já začínám opět silnými úzkostmi, tak utíkejte všichni ven čerpat sluníčko, do půlnoci jsem také nevydržela, ve 23 hodin jsem to zapíchla a ve 4 ráno už byla vzhůru no děs

pete (So, 1. 1. 2011 - 11:01)

Ahojte, vítám vás všechny.....také všechny zdravím v Novém r.2011...snad bude pro nás lepší než ten minulý..

Monča (So, 1. 1. 2011 - 07:01)

Ahojte, vítám vás všechny v novém roce :-)! Jak jste to oslavili? Já jsem mrkla s manželem na film, držela jsem se, ale pak jsem si šla vzít neurol a spát.Dnes to zatím celkem jde, tak uvidíme. Ale včera to byla hrůza. Vždycky, když je mi dýl dobře a pak to na mě přijde, tak mě to o to víc vyleká a vynervuje.Teď mi bylo dobře tak dlouho a najednou takový pád, byla jsem úplně mimo.
Mějte se všichni a děkuju za podporu, ať je vám jen líp a líp!
Stáňo já jsem po cipralexu nepřibrala ani deko.

sarka (Pá, 28. 12. 2007 - 13:12)

Ještě bych chtěla ke své prosbě dodat vzkaz pro Gabču. (procházím archiv četu). Gabčo mám podobné zkušenosti a také jsem se trápila hlavně kvůli své dceři. Prožila jsem poporodní depresi (z které se ještě léčím) a bohužel u vší té hrůzy byla i má starší tehdy 4letá dcera. Bylo to zlé, měla jsem výčitky, že ji to poznamená. Pak jsem natrefila na vynikající psychoterapeutičku a ta mi mimo jiné řekla větu - Vy jste si tu nemoc nevymyslela, výčitky nejsou na místě. Musíme si uvědomit, že i naše děti musí projít životem bez růžových brýlí a my je neuchráníme, tak to prostě je, takovej je život. Doufám, že máš léky se kterými jsi spokojená a dítěti vše, až bude větší můžeš vysvětlit. U mě k tomu také dojde. Zdravím

sarka (Pá, 28. 12. 2007 - 12:12)

Dobrý den, potřebovala bych cca 5 prášků 10mg Cipralexu, má dr má dovolenou a já s léky již nevycházím? Pomohl by mi někdo z Phy? Dojela bych si pro ně a po Novém roce vrátila. Děkuji.

Bára (Čt, 27. 12. 2007 - 20:12)

Začala sem brát Cipralex krátce před Vánoci-ale zlepšení stavu???a kde?!:Dted ho už asi 4 den neberu a nic se neděje-zatim-uvidíme.Sem na to celkem zvědavá-snad se do 18 začnu zas smát

Gabča (St, 19. 12. 2007 - 15:12)

Obávám se, že je to stejně jako u všech ostatních léků velmi individuální

Nina (Út, 18. 12. 2007 - 02:12)

Beru cipralex a mam po nej chut na akohol........

Reklama

Přidat komentář