Reklama

Pharmatex

jajka (Čt, 30. 9. 2004 - 07:09)

Soňa:tak to by bylo skvělý kdyby to působilo i na kvasinky. Za dva roky se mi jich nepodařilo žádným způsobem zbavit. I když teď bych řekla že je to lepší, ale ještě dobrý to určitě není. Ještě ten Pharmatex musím probrat s přítelem, a pak uvidím. Ale ze začátku to nejspíš budu kombinovat s kondomem (i kvůli kvasinkám). Jo měsíčky mi přišly bezproblémů - tak aspoň něco. Pár vyvolávaček jsem měla před dvouma lety, než jsem začla brát HA a nic mi nedělaly. Ale myslím že by to byl paradox, že HA jsem vysadila že si nechci ničit tělo a pak bych šla na injekci. To jsem ještě před HA brala hormony na upravení menzesu, takže si myslím, že jsem toho už měla dost. Tak zatím pa

Sona (St, 29. 9. 2004 - 21:09)

jajkatak to te uplne chapu. Hormony jsem vysadila uz pred dvema mesicema a par tydny. Zatim jsem menzes nedostala, ale necham to byt. Hlavne zadne vyvolavaci injekce-z toho mibylo fakt spatne.Kvasinky jsem mela paradoxne i po vysazeni hormonu. Myslela jsem, ze je to tim, ze nemam menzes, ale bylo to spis nervama atd.Pharmatex pusobi i proti kvasinkam, a to muzu potvrdit :)

jajka (St, 29. 9. 2004 - 13:09)

Ted jsem dočetla celou diskusi a začínám o pharmatexu uvažovat. HA jsem vysadila před měsícem a zdá se že měsičky se blíží, ale nechci to zakřiknout. Měla jsem s pravidelností před úživáním HA taky problémy, tak teď budu čekat. Taky mě to napadlo, že by účinnost používání Pharmatexu mohlo být zkresleno nedávným vysazením HA - i doktorka mi říkala, že než může mít zase žena dítě, tak to chvíli trvá. Ale myslím si, že jestli můžeme otěhotnět i při braní HA, tak tohle je přirozenější cesta. S hormonama už taky nechci mít nic společného - ani vyvolávací injekce. A snad se zbavím i těch hnusných kvasinek.

Ali (St, 29. 9. 2004 - 12:09)

Ahoj,tak tě asi potěším. Používala jsem HA ROKY, od minulého podzimu, tj. rok ji neberu a používám výhradně Pharmatex-krém. Vše v pohodě, s ničím jiným nekombinuji.

zuzka (Po, 27. 9. 2004 - 20:09)

já užívám 4 měs a ic. A že hodně žen nemůže otěhotnět je hloupost. Na každého to působí jinak. Něwkdo otěhotní hned, někdo ne. jsme různí

Verča (Po, 27. 9. 2004 - 17:09)

Můžete mi prosím napsat někdo kdo pharmatex používáte úspěšně déle než 6 měsíců a před ním jste aspoň rok neužívaly HA?-tím by totiž mohla být zdánlivě zvýšená jeho účinnost,neboť hodně žen nemůže po vysazení HA dlouho otěhotnět.Chtěla bych ho vyzkoušet,protože beru HA už 3 roky a chci jí vysadit.Nevíte zda je ještě možné sehnat poševní pesar?Moc vám děkuji

Zdenka (Ne, 26. 9. 2004 - 19:09)

Tak pak dej vedet, jak to dopadlo s homeopatiky. Dik

Sona (Pá, 24. 9. 2004 - 22:09)

Hakdekuju za prispevek s problemy s menstruaci po vysazeni HAK.Uz dva mesice po vysazeni jsem menzes nedostala. Mam po nejake dobe pocit, jako bych je mela dostat-boli me zada a bricho atd, ale menzes nikde. Tak nevim,asi se to musi fakt srovnat (po 4letech s HAK). Nechci do sebe porad cpat hormony:)

Hak (St, 22. 9. 2004 - 20:09)

Ja mam podobny problem.V dusledku vyrazneho vahoveho ubytku jsem prestala menstruovat,davali mi hormony,injekce na vyvolani a nakonec mi gynekolozka doporucila zacit brat HA.Tu jsem brala pres tri roky a ted jsem s ni asi pred rokem definitivne skoncila.O zadnych hormonech ani injekcich uz nechci ani slyset,vsechno jsou to sama svinstva.Myslim,ze telo potrebuje cas.Nekolik mesicu jsem menstruaci vubec nemela,pak jsem ji mela tak jednou za dva mesice a ted jsem na to zacala brat homeopaticke leky,tak jsem zvedava,jak se to bude vyvijet.

Zdenka (St, 22. 9. 2004 - 12:09)

dik za tip na Petrinach:)Na jare jsem z mnoha duvodu (jak zde padlo...nalady, zdravotni problemy atd.) vysadila HAK a presla na patentex. Po precteni techto prispevku asi prejdu na pharmatex, vypada spolehliveji.Taky jsem po vysazeni HAK nedostala menses, gynekolog mi je vyvolaval injekci, po injekci je dostanu, ale jinak ne. I driv jsem s tim mela problemy a vyvolavaly mi je praskama. Nevim ted, jestli to neni jen z blata do louze, HAK na injekce, oboji je to svinstvo a injekce zatim nikam nevedou. Jednou mi ji nepichli a ja to nedostala...mate nekdo podobny problem?

Bára (Út, 21. 9. 2004 - 13:09)

Ahoj děvčata z Prahy, pro vaši informaci - pokud kupujete Pharmatex-krém, mám pro vás tip na výhodný nákup - zajděte do Lékárny na Petřinách - Stamicova ul. - naproti bočnímu vchodu Vojenské nemocnice - tam ho mají cca 137 Kč, jinde je obvykle kolem 270Kč - nerozumím,jak je to možné, ale prostě to tak je, včera jsem ho tam kupovala.

Eva (Po, 20. 9. 2004 - 16:09)

Ahojte baby, uz hodne dlho si tu citam vasu diskusiu. S manzelom sme tiez rozmyslali nad vhodnou antikoncepciou. Ale sme totalne v rozpakoch. Kamaratka lekarnicka nam povedala, ze Pharmatex je spolahlivy ako iny spermicid a moja gynekologicka mi tvrdila to iste. Obe sa zhodli v tom, ze smelo do uzivania Pharmatexu ak chceme mat dieta. Pisala som aj lekarke na stranke Pharmatexu a tu je cast jej odpovede ohladom bezpecnosti: Pharmatex je na druhém místě v spolehlivosti.Pharmatex je cca 4-10 účinnější než kondom.Pearlův index byl prokázán 30 klinickými studiemi, kterých se zúčastnilo4226 žen, celkem 40.500 cyklů.Lenze ked si to prepocitate, tak Vam vyjde, ze na jednu zenu pripada asi 9,58 cyklu co je teda hodne malo (ani nie rok). A tak fakt neviem na kolko sa da doverovat tym ich studiam. A tak zatial stale len zvazujeme a nevieme ci sa postavit na stranu Pharmatexu alebo HAK. Ale vsetkym velmi dakujem za skusenosti. Zatial sa majte a nove info hadam nikomu neuskodia.:)

Jarka (Po, 20. 9. 2004 - 15:09)

Další měsíc (sedmý) s Pharmatexem bez ztráty kytičky :-) Ale když vidím, že ne každému se tak daří, asi si dáme pozor alespoň v období plodných dnů, abychom se vešli do indexu spolehlivosti. S kondomama by nás to rozhodně nebavilo.

Dr.No (Ne, 19. 9. 2004 - 20:09)

Tereza> Ty seš pipka..Přečíst možná... ale za optání nic nedaj ne?A pak, zeptat se lékárnice nebo doktorky..To jsem udělal, a když jsem se v jedné lékárně zeptal na Pharmatex, tak na mě koukala jako na svatýho spadlého z kříže, vůbec nevěděla co to je.

Tereza (Ne, 19. 9. 2004 - 10:09)

Vy jste ale pipky!! To mýdlo se tady bude řešit ještě hodněkrát, že? Zdá se, že pro někoho je problém si pořádně přečíst příbalový leták, případně se zeptat doktorky nebo lékárnice....že? To je takový problém se umýt vodou, nebo jste takové špindíry, že když už jdete do sprchy, potřebujete mýdlo a rýžák?

Lenule (So, 18. 9. 2004 - 18:09)

S tim mydlem - nesmi se pouzivat, protoze muze znicit tu ucinnou latku (benzalkonium chlorid), ale pripravuje se specialni mydlo, ktere by snad melo byt soucati kazdeho baleni, nebo by se mohlo koupit primo v lekarne.

zuzka (Čt, 16. 9. 2004 - 17:09)

Je tam napsáno, že se nesmí 2 hod. používat mýdlo. Jestli žena nebo muž tam nepíšou. Takže nejspíš oba.-

Andy (Čt, 16. 9. 2004 - 12:09)

Draha Lili, tim, ze zijes v Americe tu uz asi nikoho neohromis...s tim muzes machrovat leda tak nekde Somalsku pred chudejma hladovejma detickama... A pokud vim, tak tve tvrzeni, ze Amerika je milion let vepredu je velmi zcestne! I v male blbe ceske republice se totiz najde par dobrejch veci, ktery nemaj ani v Americe...

Monika (St, 15. 9. 2004 - 21:09)

My to dodrzujem, ale v mym letku ke globulim Pharmatex se o obou partnerech nemluvi, jen o zene.

zuzka (St, 15. 9. 2004 - 17:09)

Přečti si ten leták znovu. Uřčitě to tam je. Nebo si to najdi na netu. Tam je to několikrát.

Reklama

Přidat komentář