Reklama

Herbalife je svinstvo

Jarka (Ne, 27. 5. 2007 - 14:05)

Na Herbalife s celou rodinou nedám dopustit. Je skvělý. Pokud ti nefunguje, přemýšlej, v čem nefunguješ ty. Užívím i produkty čínské medicíny, je mi jedno co to bude, jaký produkt, hlavně, že funguje a je přírodní. A jestli si někdo myslíte, že bez potravinových doplňků se výhledově obejdete, tak to se sakra mýlíte. Běž se na sebe podívat do zrcadla, uvědom si, jestli bereš nějaké léky a jestli tě i třeba v šedesáti ještě vůbec nic nebolí. V 90. letech jsem Herbalife poznala a je stále skvělý. Je pravda, že s výrobkem musíte dostat i informace, ale je pro každého od těhotné ženy,malých dětí až po starce, jestli to po dlouhém užívání vůbec budou starci. Přeji Vám příjemné zážitky se všemi výrobky Herbalife.

Honza (Ne, 27. 5. 2007 - 10:05)

Herbalife a jeho produkty může být dobrý, pokud je ten Váš poradce, který Vám to prodává opravdovým poradcem a odborníkem na výživu.
Faktem je , že současná nabídka potravinových doplňků je již tak široká, že se pro laika stejně jako pro většinu lékařské veřejnosti stává naprosto nepřehlednou a v důsledku toho především odrazující. Výsledkem je chaotické a nesystematické použiti těmi, kterým by měly především sloužit, totiž veřejnosti. Nákup je potom motivovan jen jediným faktorem a tím je reklama.
Existuji ale výjimky, kdy prodejce je odborný poradce, který spolupracuje s obdorníky v oblasti naturální mediciny nebo lépe řečeno v oblasti komlementární a aditivní mediciny.
Každý spotřebitel volí nákup těchto doplňků pod vlivem nějakého tlaku.
1. Pod vlivem vychvalující reklamy
2. Pod vlivem doporučení lékaře jako varování
3. V důsledku zhoršujícího zdravotního stavu. Ten nutí člověka přemýšlet o tom, jak tuto situaci řešit. K tomuto kroku se obvykle uchyluje až v okamžiku, kdy klasická školní medicina nefunguje, anebo došlo k dalšímu poškození zdraví.
Proto je vhodné mít nějakého poradce v oblasti zdraví a opravdu sám to na základě informací a zkušenosti vzít do svých rukou. Zde popsané motivy vyplývyjí z dvacetileté zkušenosti práce v oblasti zdraví a jsou jen logickým důsledkem přístupu ke svému zdraví. Své zdraví totiž málokdo považuje za osobní problém až do té doby, než onemocní.
Zkušenosti s potravinovými doplňky najdete na webu www.aloe-gel.cz
Kdo chce studovat a učit se na základě zkušenosti, můžeme poskytnout mnoho zkušenosti v elektronické formě.
Závěrem k názvu rubriky :
nedá se říci, že Herbalife je svinstvo. Svinstvem bych nazval někdy způsob poradenské služby. Existuji lepší produkty a existuji i horší produkty. Jejich používání je ale dobrovolné a záleží na vyše popsaných pohnutkách výběru.

Radka (Ne, 27. 5. 2007 - 09:05)

Souhlasím s Martinou...taky bych ráda dodala,že já osobně jsem Herbalife začala užívat proto,abych nabrala svalovou hmotu a "vylízala" se tak ze svých zdravotních problémů. Při výšce 168 cm, jsem vážila 49 kilo. Dnes už je to 53, a to jenom svalovina!Problémy se zažíváním a spousta jiných problémů jsou téměř pryč.A jestli na tom někdo vydělává?To je mi fakt jedno, protože já jsem na tom zdravotně nikdy nebyla lépe...

Martina (So, 26. 5. 2007 - 21:05)

Herbalife není o tom něco sníst, omezit ostatní jídlo ('hladovět') a přemýšlet, až program skončím, kolik zase naberu... Herbalife je o změně životního stylu, ne chvilková záležitost. To je jako když budu rok cvičit, vypracuju si dobrou postavu a řeknu si Super, mám, co jsem chtěla....Ale abyste si postavu udrželi, musíte cvičit dál! Jo to docela logické, stejně jako u Herbalife a jiných programů.Musí se to jen chtít pochopit a ne naše neúspěchy neustále na něco svádět!

Radek (St, 23. 5. 2007 - 14:05)

Tady asi někdo nezná Los Angeles a výzkumné centrum ULCA - tam se produkty Herbalife vyvýjejí.Z podlahy máte tak čaj z obchoďáků...Kdo říká že je to svinstvo tak dává najevo jaký má IQ, protože ty produkty nepomůžou když se špatně berou.Jsem profi sportovec a já i celej můj tým ty produkty už 10 let berem - díky nim budu hrát o 15 let dýl.A to že na tom někdo vydělá mě neštve- řekněte mi na čem dneska nikdo nevydělává..............

pepa1 (Út, 22. 5. 2007 - 17:05)

Herbalife je asi dobrý. Jenže oni Vám jen prodají balík. Žádné rady a jak zkončíte tak do roka půjde váha zase nahoru.

Chce to pracovat s jídelníčkem a k tomu podpořít tělo a tvorbu svaloviny.

Ahoj, četl jsem Vaši diskuzi na snížení váhy. Mám něco vyzkoušeno a dalších cca 100 lidí v ČR. Technologie z Holandska, která je na světe přes 7 let a dělá divy v Německu, Holandsku, Rakousku a u nás taky. Já sám jsme za 42 dnů zahodil z 88Kg na 78Kg (1.9.2005) dnes mám 78,4 - 79,8Kg. Manželka z 60Kg na 54Kg a dnes má 52Kg. Známí který začal 4.1.2006 z 114Kg má dnes 97Kg a chce jít na na 82Kg. Bez JOJO. Nejde o Herbalife. Když Vás to bude zajímat. Tak napište odkud jste není to na mail ani na telefon. Jde o systém stravování, potr. doplňků, atd...... Pomohu Vás s tím začít a budu Vám radit. Pošlu Vám základní informace: mail: disc"wo.cz pepa1

Návštěvník (Út, 22. 5. 2007 - 16:05)

A co jste bral že jste tak zhubl.Začala jsem taky pít koktejl a mám obavy zda vůbec zhubnu.Potřebuji shodit 15 kg.Prosím napište co jste konkrétně papal.Děkuji moc Vrča.

mirek (Po, 21. 5. 2007 - 17:05)

mám hb 1 měsíc, můj zdravotní stav se zlepšil a zhubnul jsem 15 kilo-no, není to ůspěch při 100kg váhy????????!!!!!!!

mirek (Po, 21. 5. 2007 - 17:05)

mám hb 1 měsíc, můj zdravotní stav se zlepšil a zhubnul jsem 15 kilo-no, není to ůspěch při 100kg váhy????????!!!!!!!

jitka (Po, 21. 5. 2007 - 17:05)

zrychtujete se když nebudete dodržovat pokyny lékaře, nebo nějákého poradce

milena (Po, 21. 5. 2007 - 17:05)

to ja mam herbalife první tyden a mam 3 kila dole, při normální dietě se mi už hubnutí zastavilo a nešlo to dál ale díky němu už ted cítím pomalé čištění organizmu a dokonce chodím pravidelně na záchod, čemuž tak dříve nebylo

__utma=48467763 (Ne, 29. 4. 2007 - 15:04)

Spíš vy co se bráníte něčemu jste jehovisté a ty Kateřino asi nejseš normální.Lepší výrobky na světě člověk nemůže najít.

Návštěvník (Ne, 29. 4. 2007 - 15:04)

Bo si piča

Nalité čisté ví (Pá, 20. 4. 2007 - 15:04)

Zdraví rovná se -ZDRAVY ZIVOTNI STYL PO CELY ZIVOT-je to jasne?Nebo se budou pořád oběvovat všelijací věrozvěstové,že jde tu naši lenivost něčím ošidit?Je to pořád dokola jako v kocourkově.Jsme líné prasata,acelý život hledáme něco,co by to,co máme udělat udělal někdo za nás-třeba HB.

wendy (Pá, 20. 4. 2007 - 15:04)

..na jednu stranu je to samozrejme mega byznys (stejne jako vse kolem nas), ale na druhou stranu je to vec, ktera vazne funguje..sama jsem se presvedcila..kdyz je clovek navykly na nejaky zivotni styl, tezko se dokope jit si treba jenom zabehat..a prave herbalife dokaze cloveka popostouchnout se sebou zacit neco delat..pocatky redukce vahy rozhodne dost usnadni..ale kdo nevyzkousel, nemuze vedet

Daemonius (Čt, 5. 4. 2007 - 23:04)

A možná při změně životního stylu ani nepřijde o játra. :D

Láďa (St, 4. 4. 2007 - 19:04)

Když změním životní styl, zapojím pohyb tak se i tak zlepší moje kondice, zhubnu a nemusím platit za Herbalife.

Dáša (St, 4. 4. 2007 - 13:04)

Herbalife není svinstvo, jsou to skvělé produkty. Pokud jsi jak bečka a myslíš si, že 2x denně vypiješ koktejl a budeš časem štíhlý, tak to nefunguje. Je potřeba změnit životní styl , zapojit jakýkoliv pohyb a není problém.

S. (Po, 2. 4. 2007 - 18:04)

Se ani nedivím, že Vám ty příspěvky mažou, když vidím, co tam kolikrát píšete za nesmysly-mluvím nejen o téhle diskusi, ale i o těch dalších-evidentně nemáte nic lepšího na práci.

A co tohle? (Po, 2. 4. 2007 - 18:04)

http://feromony.nejnizsiceny.cz/

Reklama

Přidat komentář