Opravdu jsme to, co jíme?
Je to tím, že určité soubory genů jsou u ní vypnuté. A víte, co se stane, když včelí královna zahyne? Některá dělnice se začne živit jako královna mateří kasičkou - a promění se v královnu!
Včelaři to znají. Avšak - jak to je možné? Mateří kašička způsobí, že se u ní zapnou ty vypnuté geny a dojde k přestavbě jejího těla.
Co to znamená???
Že jídlo dokáže zapínat a vypínat skupiny genů v naší DNA a může úplně změnit naši osobnost!!!
Včelí dělnice je dělnice proto, že „podvýživou“ u ní došlo k vypnutí určitých genů.
Naše tělo se skládá z mnoha různých tkání - kosti, kůže, svaly, játra, krev atd. Ve všech buňkách však máme naprosto stejný kód DNA. Jak to, že máme různé tkáně? Jednoduše proto, že v každé tkáni jsou určité skupiny genů vypnuté - v každé tkáni jiné. To je v pořádku - tak je to v DNA naprogramované. Ovšem podvýživou může dojít k vypnutí nebo zapnutí genů, které by vypnuté nebo zapnuté být neměly!
Vypnutí určitých genů má za následek také naše stárnutí a mnoho dalších věcí - podle posledních objevů vědců z LiveGen Technologies dokonce možná i obezitu.
Jestliže jídlo dokáže zapínat nebo vypínat geny, důsledky toho, co jíme, jsou nedozírné!
To, co jíme, může proměnit naši psychiku, naši osobnost, naši podobu (vzhled) a ovlivňuje to, jak rychle a jakým způsobem budeme stárnout.
Zjistil to před lety již doktor Weston A. Price, který objevil, že nedostatečná výživa zužuje obličej a úzká zubní klenba způsobuje křivé zuby (kolik dětí dnes nosí rovnátka?), zužuje nosní průchody, takže lidé mají tendenci dýchat ústy (a chrápat), zužuje pánev, což ztěžuje porod, atd.
Potvrzuje to i jiná studie, kterou jsem četl. Překvapení vědci zjistili, že když neškodným bakteriím změnili životní prostředí (neboli potravu), neškodné bakterie se proměnily na agresivní, choroboplodné. Jinými slovy, my můžeme naše užitečné bakterie, žijící v našich střevech, proměnit na životu nebezpečné jenom změnou naší - a tedy i jejich - stravy.
Ještě je vám jedno, co jíte?
Zdroj: Tomáš Kašpar - Nespěchejte do rakve
Komentáře
Jedení stravy nezpůsobí, že někdo bude chytřejší ani přidáním porcí masa nepřibydou svaly. Pouze při nadbytku kalorií přibude tuk. Ten tuk vznikne jak z tuku, tak klidně z potravin jako rýže, obiloviny či brambory. Jistě, při podvýživě dojde k úbytku váhy, jak dokázaly za války koncentráky.
Na stravě záleží jen natolik, aby byla odpovídající. Nehladově, nepřekrmovat, vyvážená strava co do složení. Jinak je jedno, jestli někdo měl porci masa z kuřete, krůtky, prasete či mladého býka. Neovlivní to člověka, nestane se pak z něj kohout, krůta, prase ani býk či kráva.
Autor tu rozvíjí jen podívné nauku někde z Asie. Tam věří, že např. jedením penisu tygra, jelena atd. si člověk posílí vlastní mužství. Těch afrosidiak je spousta, většinou to jsou hloupé pověry. Primitivní domorodci zas pojídali nepřátele, zejména jejich srdce, aby získali protivníkovu sílu. Pokud se někdo dopustí kanibalismu, tak nezíská sílu oběti, ale leda se z něj stane zvíře - míněno morálně. Ale nejspíš tím zvířetem už byl, i před samotným činem.
Nepomáhá jíst ani bejčí koule k obědu, nezvýší to potenci, jen to dodá člověku živiny jak jiné vnitřnosti.
- Odpovědět
Pošli odkaz