Reklama

Silikonova prsa

niki (St, 17. 5. 2006 - 21:05)

Zdravím všechny. V červnu mě také čeká reoperace-revize.Sono ukázalo rupturu. Mám z toho strach, po operaci jsem měla komplikace(kapsula,jizvení).Držím palce.

Bramburka (Čt, 11. 5. 2006 - 20:05)

Nebyl jste nekdo na reoperaci, po x letech, co mate implantaty? Mne to ted ceka a nedovedu se rozhodnout, jak to chci provest. Mam jizvu v podazi, ale jiz uzounkou a nechci ji tam znovu, navic mit dve 4 jizvy na dvou ruznych mistech je jeste horsi.

martina (Pá, 28. 4. 2006 - 21:04)

chystam se na operaci do Esthe v Praze k Dr. Karlu Urbanovy - znate ho nekdo?

Macek (So, 15. 4. 2006 - 19:04)

Ahoj holky.Jak jste kdo masiroval prsa?Myslim tim,jakym smerem?Doktor mi ukazoval, jakoby do kulata a pak mackat ze strany-prislo mi to docela "brutalni".Mam kulate pod sval.diky

Sharon (Ne, 2. 4. 2006 - 21:04)

pro Janis:
Promin,ted koukam,ze jdes 24.5.:-) TAk hodne stesti,urcite ti to dobre dopadne.

Sharon (Ne, 2. 4. 2006 - 21:04)

Ahoj Janis.Tak operaci jsem absolvovala u Dr.Kydlicka.Co se tyce pristupu u nej a u personalu,nemuzu si absolutne stezovat.
Vim,ze je to tezky o modelaci a vlozeni implantatu se moc clovek nedozvi.Me teda ukazoval fotky i po techto operacich a vypadaly pekne.
Urcite je to lepsi nez pred tim,to kazdopadne.Dr.mi upozornoval na to,ze u asymetrie co mam ja,bude i po operaci vzdycky jedno vetsi.Me spis mrzi to,ze to jedno je proste placatejsi a to druhe je kulatejsi,implantaty mam oba stejne pod sval.V pradle to je skoro stejne,jen to placatejsi ma vetsi jakoby výběžek nahore-nevim jak to presneji napsat,proste vetsi boulicku,jako kdybys to mela vyhonene push-upkou.No ja proste doufam,ze docilim stejnych tvaru,protoze chci chodit i "na boso",coz pred urcite neslo.
Fotecku bych ti rada poslala,ale to jedno mam bohužel s komplikaci,kde se mi rozjela jizva,diky tem nevstrebanym vnitrnim stehům,tak te nechci nejak strasit,u tebe to muze byt naprosto v pohode, me dr.rek,ze jsem extrem.Klasika.
Ale už se to hoji,tak až to bude zacelene,tak ti ji klidne poslu.kdyby te neco zajimalo klidne pis-mam email : marcelindah"seznam.cz rada ti na vse odpovim.Rozhodne se ale neboj,bolesti se daji vydržet,to je to nejmensi.Alespon me se to teda nezdalo tak hrozne.
Držim palecky a klidne se ptej,chapu co prozivas.A kdy mas jit na operaci?

janis (Ne, 2. 4. 2006 - 12:04)

Ahoj Sharon, to jsi mi moc nepotěšila. Jdu 24.května na tu samou operaci. Kvůli asymetrii modelace a do menšího prsa implantát. Jdu do Plzně k doktoru Kydlíčkovi. Rovnou mi tedy řekl, že to prso s implantátem vždy bude kulatější, že dokonale stejný tvar u větší asymetrie nikdy nedocílí, ale že to bude velké zlepšení.Implantáty si opravdu za pár měsíců sedají níže, tak ještě neházej flintu do žita. Kde jsi operaci absolvovala, a je to alespoň v prádle velikostně stejné? Kdyby jsi měla fotky, tak by mi moc zajímali, protože se pořád nemohu rozhodnout a u asymetrií člověk skoro nic na netu neobjeví a doktor mi také ukazoval klasické zvětšení nebo zmenšení, tak jdu úplně do neznáma. Můj email je ac26"centrum.cz, byla bych tě vděčná , abych měla vůbec nějakou představu.

Sharon (Ne, 2. 4. 2006 - 10:04)

Ahoj holky.Jsem mesic po operaci-modelace a vlozeni implantatu.Mela jsem asymetrii,prsa povadla a jedno vetsi.Sla jsem na operaci a ocekavala,ze se zvedne me sebevedomi.Ale muzu napsat,ze jsem zklamana.Nehlede na to,ze se mi objevily komplikace,nevstrebaly se mi vnitrni stehy,takze vylezaji jizvou,coz zpusobilo rozjeti jizvy.Ale to se pry da opravit.
Na jednu stranu - nyni je to lepsi nez pred tim,ale ocekavala jsem lepsi vysledek-asi jsem byla naivni.Jedno prso mam "placatejsi" a druhe,ktere bylo mensi je spicatejsi.Dr.rekl,ze to mensi se vytvaruje,az si implantat udela misto.Takze vysledek je,ze mam kazde prso jine,jedno placatejsi a jedno spicatejsi,kulatejsi.
Dr.me ujistuje,ze se jeste tvar bude menit,pry je to moc brzo,pak ze budeme masirovat,ale da se masirovanim nejak zmenit tvar?Ja myslim,ze ne:-( Vim,ze je spise zde hodne divek,ktere maji pouze zvetseni bez modelace,ale budu rada za kazde info.Diky.

Ivona (So, 1. 4. 2006 - 14:04)

Kristinka: no já sem ho nepraštila, zasmála jsem se a řekla mu, že má pravdu. U toho jsme skončili, protože on si prostě myslí, že silikonový prsa nemám :)) Taky si někdy říkám, že mohly být větší, ale zároveň mi to nevadí, protože to, co jsem chtěla, se oprací vyřešilo. Vadilo mi, že v plavkách jsem úplně plochá, že se stydím převlíkat v šatně třeba když jdu cvičit, že každej vidí, že pod podprsenkou nemám nic. Teď mám sice menší prsa, ale mám je, takže když si vezmu tílko bez podprsenky, tak můžu jít klidně ven a mám dobrej pocit (dřív bych bez podprsenky nešla ani s košem, a to doslova), když si vezmu podprsenku tak mi ty prsa zase dělaji hezkej dekolt a pak dokonce vypadaji, že jsou velký :) V plavkách vypadám taky normálně. O to mi šlo, víc jsem ani nečekala. Můj jedinej a dost velkej komplex se tím vyřešil, takže jsem šťastná. Snad to tak časem budeš vnímat taky. Já si vždycky vzpomenu, jak mě jednou přítel donutil jít ven v tílku bez podprsenky a já se celou cestu soustředila na to, kdo se mi bude smát, že nemám prsa a snažila jsem se, aby mě nikdo neviděl. A když si na to vzpomenu, hned jsem šťastná, že nic takovýho snad už nezažiju.

Kristinka (So, 1. 4. 2006 - 10:04)

Ivon tak to jsi mě dostala tím kamarádem, přesně tak si představuju průběh rozhovoru, kdybych se to taky snažila někomu říct :-)) asi bych ho praštila, když si představim jak jsem 2 měsíce trpěla a on by mi to nikdo nevěřil, no hrůza :-) Měla jsem strach aby to nebylo velký ale opačný problém jsem nečekala. No ale spokojená jsem, to jo, všechno je lepší než placatý hrudník :-) Měj se fajn!
Ypsilonka: implantát mám také vložený pod prsem a byla jsem u Dr.Kydlíčka

Ivona (Pá, 31. 3. 2006 - 23:03)

Ypsilonka: po operaci chodíš na kontrolu nejdřív po pár dnech, pak po týdnu, po dvou týdnech a pak myslim měsíci a po třech měsících. No prostě tak 5x. Když je všechno ok, tak tam už vlastně nemusíš, mě můj doktor řekl, že když nebudu mít komplikace, nemusim k němu chodit. Ale kdybych chtěla, tak můžu jednou za rok. Implantáty mi vložil řezem pod prsem a dělal mi to mudr.Doležal - Plastika Praha se to myslim jmenuje.

Ivona (Pá, 31. 3. 2006 - 23:03)

Kristinka: já má prsa taky malý, z nulek menší dvojky, ale zase by nikdo neřekl, že nejsou moje, stejně jako to píšeš ty. Dokonce jsem se to jednomu kamarádovi snažila říct a on na to: "Haha, to jo, to by sis tak nechala dělat ty tvoje jedničky za 60 tisíc" - to asi mluví za vše, ale mě se ty prsa fakt líbí a jsem spokojená. K mojí postavě pasujou a chlapům se líbí. Tak ať už žádný komplikace nemáš a té podprsenky se brzo zbavíš, je to pěkná otrava jí nosit, ale vydržet se to dá.

Ypsilonka (Pá, 31. 3. 2006 - 16:03)

Ahoj Ivono i ostatní!
Můžeš (-te) mi napsat, jak často můsíš (-te) chodit ke svému chirurgovi na kontrolu a kudy ti( vám) vložil implantáty (bradavkou, podpažím nebo prsním záhybem)? A kde operace proběhla?
Díky!!

Ypsilonka (Pá, 31. 3. 2006 - 16:03)

Ahoj Ivono i ostatní!
Můžeš (-te) mi napsat, jak často můsíš (-te) chodit ke svému chirurgovi na kontrolu a kudy ti( vám) vložil implantáty (bradavkou, podpažím nebo prsním záhybem)? A kde operace proběhla?
Díky!!

Ypsilonka (Pá, 31. 3. 2006 - 16:03)

Ahoj Ivono i ostatní!
Můžeš (-te) mi napsat, jak často můsíš (-te) chodit ke svému chirurgovi na kontrolu a kudy ti( vám) vložil implantáty (bradavkou, podpažím nebo prsním záhybem)? A kde operace proběhla?
Díky!!

Kristinka (Čt, 30. 3. 2006 - 21:03)

Přesně tak, to si taky myslim, že po čase vlastně holky po operaci už nemají důvod sem chodit, mají problém vyřešený a není co víc psát...Já jsem teď 2 měsíce PO, měla jsem trochu komplikovaný hojení, vracela se intenzivní bolest, teprve teď se začínám cítit dobře. Prsa mám vážně hodně malinký, nikdo by mi ani nevěřil, že silikony mám. Mohlo tam být pár ml navíc, ale jsem ráda, že tam něco mám :-) Ještě nosím 24 hodin denně stahovací podprsenku, pak si koupím nějakou trošku vyztuženou a snad to bude tak akorát. Komplikací se taky bojim, je to trochu děsivej pocit mít v těle půl kila cizí hmoty, asi jde o zvyk...papa

Ivona (Čt, 30. 3. 2006 - 20:03)

Kristinka: Já si myslim, že v určitý době tady člověk přestane mít co psát. Před operací jsem to tu četla často a když jsem něco chtěla vědět, zeptala jsem se. Vždycky mi někdo poradil. Po operaci jsem chodila taky často, protože mě zajímala další spousta věcí, spíš jsem se tak nějak ujišťovala, jestli je všechno ok :) No a dneska jsem po operaci dva roky a co sem mám psát? Jak se mi daří? No dobře se mi daří. Prsa jsou v pohodě, nelituju že jsem do té operace šla a jen doufám, že ty komplikace nikdy nenastanou. A tak to má asi každá z nás. Mě by spíš zajímalo, jak se daří tobě? Psala si, že se ti ty prsa zdají malá a bála ses, jak to bude vypadat až úplně opadne otok. Tak jak to vypadá dnes? Jsi s tou velikostí spokojená, nebo máš pocit, že to mohlo být víc podle tvých představ?

Kristinka (Čt, 30. 3. 2006 - 19:03)

Taky mě mrzí že je to tu tak mrtvý, ráda bych věděla jak se všem silikonkám, jejichž příběhy jsem četla od začátku do konce, daří.

Alice (St, 29. 3. 2006 - 20:03)

Tak nevím, od té doby co mají tyto stránky novou podobu nějak to tu vázne. Hodně jste my tady pomohly v rozhodování. Je škoda, že ostatní to budou mít složitější.

Ema (Pá, 17. 3. 2006 - 19:03)

Ahoj Helin,

dík moc že si napísala, dodala si mi odvahu to teda risknúť u neho. Dúfam že budem spokojná ako ty, potom sa ozvem.

Reklama

Přidat komentář